Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas 1. juulil kaob su telerist pilt? |
Jah |
|
19% |
[ 36 ] |
Ei |
|
80% |
[ 147 ] |
|
hääli kokku : 183 |
|
autor |
|
arm2004
HV Guru

|
03.07.2010 11:33:19
|
|
|
huvitav kuidas see maksustamine välja näeb. näiteks mul (ja Platuunil ning mõnel teisel veel) telekas kuvarina kasutuses, kas see läheb maksu alla? kuidas üldse telekas defineeritud on? või maksad siis, kui kaabel jookseb teleka/kuvari antennisisendisse?
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Juan Pablo
HV veteran
|
03.07.2010 11:43:55
|
|
|
mega,
me elame länsi-uudemaal see kallemaid piirkonde
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
03.07.2010 11:56:36
|
|
|
arm2004 kirjutas: |
huvitav kuidas see maksustamine välja näeb. näiteks mul (ja Platuunil ning mõnel teisel veel) telekas kuvarina kasutuses, kas see läheb maksu alla? kuidas üldse telekas defineeritud on? või maksad siis, kui kaabel jookseb teleka/kuvari antennisisendisse? |
inglismaal on igatahes nii, et kui sul on tv, siis pead maksma, kusjuures otsitakse läbi ka kapid jms, sest paljudel on seal tv kapi sees lukutaga (et varastel elu keerulisemaks teha)
_________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
03.07.2010 12:38:19
|
|
|
aga tänapäeval topitakse ka kuvaritesse tüünereid. seetõttu huvitabki just teleka definitsioon.
ja kes üldse otsib? ma olen palju välismaafilme näinud ja niisama lihtsalt ei saa keegi mu kappidesse tuhlama tulla
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
03.07.2010 22:37:33
|
|
|
janek5 kirjutas: |
mTim kirjutas: |
inglismaal on telekamaks ma tean ja soomes vist ka oli mingi aastamaks (naised saunas rääkisid) |
ma elan soomes ja tv -maks on olemas
aastas 240 euri ja see jagandub 4 kuu peale 60 euri per 3 kuud
minuarust haige asi..... aga kui tahad elada soomes siis peab maksma  |
ma arvan et soome palkade juures on see ma ks hu***a
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
03.07.2010 22:40:02
|
|
|
kas mitte Inglismaal oleva TV maksu pealt näiteks on BBC kanalid reklaamidest puhtad? Kui nii on, siis hea meelega maksaks ka mingit summat, et ei peaks IGA JUMALA 15 minuti tagant tv3/kanal2 es reklaame vahtima.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
03.07.2010 22:42:09
|
|
|
Huvitav palju Eestis see telekamaks on inimese kohta? Otseselt me sellist maksu ei maksa aga ERR ju kuskilt seda raha saab
painkillah kirjutas: |
kas mitte Inglismaal oleva TV maksu pealt näiteks on BBC kanalid reklaamidest puhtad? Kui nii on, siis hea meelega maksaks ka mingit summat, et ei peaks IGA JUMALA 15 minuti tagant tv3/kanal2 es reklaame vahtima. |
ETV ja ETV2 on meil sellised. Peaks kirjutama, et ETV hakkaks F1-te näitama
_________________ Imperfection is perfect |
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
1 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
03.07.2010 23:06:07
|
|
|
painkillah, on seal ja on ka meil riigitelevisioon reklaamivaba. kommertskanalid teevad mis tahavad (kuigi mõlemad on vastu päid-jalgu saanud reklaamiaja ületamise tõttu).
mina igatahes hakkaksin kasvõi maksupetturiks, aga teleka olemasolu eest ei köhiks kopikatki!
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
03.07.2010 23:08:40
|
|
|
no BBC pealt tuleb ikka kõvasti vaadatamat kraami kui ETV/ETV2 pealt. St ma hindan küll igasugu poliitilisi ja intellektuaalseid saateid, aga sellist mõnusat ajapõletamisjama jne ei näe kahjuks. Selle jaoks tuleb kannatada reklaame hambad ristis.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
03.07.2010 23:36:38
|
|
|
no BBC pealt tuleb ikka kõvasti vaadatamat kraami kui ETV/ETV2 pealt. St ma hindan küll igasugu poliitilisi ja intellektuaalseid saateid, aga sellist mõnusat ajapõletamisjama jne ei näe kahjuks. Selle jaoks tuleb kannatada reklaame hambad ristis. |
etv uno ja dos politika + sport, muud sealt kanalitelt ei näe va PARIM SERIAAL "New Tricks"
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
04.07.2010 00:08:51
|
|
|
no BBC pealt tuleb ikka kõvasti vaadatamat kraami kui ETV/ETV2 pealt. St ma hindan küll igasugu poliitilisi ja intellektuaalseid saateid, aga sellist mõnusat ajapõletamisjama jne ei näe kahjuks. Selle jaoks tuleb kannatada reklaame hambad ristis. |
et ETV miskit asjalikku sarja edastaks, on vaja raha. ja praegusel ajal riigi-TV'le lisaraha küsida on lihtsalt rumal
miks üldse ETV'd BBC'ga võrdled? CBS, FOX jne on palju suurema leviga, miks mitte nendega ETV'd kõrvutada ja alavääristada?
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
04.07.2010 04:55:26
|
|
|
Reklaamid filme/sarju vaadates häirivad siis märksõnadeks suur kõvaketas ja inimliku kiirusega nett . Ise läksin sellele täielikult üle tükk aega tagasi ja ei kahetse .
Edit: Ahjaa , mingi korralik monitor ka + mugav iste/pikaliolemis koht , et arvutist vaadata .
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
04.07.2010 05:20:50
|
|
|
arm2004, sinna ju jõuda tahtsingi, et telekamaks ehk aitaks asja parandada. Muidugi siin failib see plaan, kuna Eestis elab vaid tühipaljas 1.4-1.5 miljonit inimest. Summad peaks suht suured olema, et see ära tasuks... Lihtsalt idee kohapealt ei ole see nii kehva ega surnud asi midagi.
Tore on jah seriaale ja filme "saada" internetist , mul on 100 megane nett ja nt seriaalid tulevad sigakähku alla, toas mugav istuda ja kuigi molu vaid 18.5 küll hea vaadata. Hoolimata sellest on vahest diivanil teki all hea õhtuti vaadata mingit filmi või seriaali ja seejärel unne suikuda... Telekal on oma võlu ja lihtsus mida arvuti minu jaoks vähemalt veel pakkuda ei suuda. Lisaks sotsiaalne külg jne.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
04.07.2010 14:31:45
|
|
|
Nujah , aga kui väga tahta saaks telekaga vms ka ära ühendada .
Aga eks igaühele oma .
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
04.07.2010 14:35:55
|
|
|
minul on tv hetkel pime aga suvel eriti vajadust ei tunne ka selle järele, talveks tuleb midagi ikka välja mõelda.
Ilmselt võtan starmanilt zoomboxi, 2 aastat 99 krooni kuu - see sisaldab ka mingeid tasulisi kanaleid (discoveryd jms) ja 2 aasta pärast on box minu oma...
_________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
04.07.2010 17:02:47
|
|
|
tsitaat: |
telekamaks ehk aitaks asja parandada. Muidugi siin failib see plaan, kuna Eestis elab vaid tühipaljas 1.4-1.5 miljonit inimest. Summad peaks suht suured olema, et see ära tasuks...
|
maksumaksja (ehk meie) maksame seda anyway kinni läbi riigieelarve, 441 miljonit EEK, ehk jagatuna 1,4 miljoni inimese peale saame 315 EEK "telekamaksu" aastas per kodanik
Kui kehtestada telekamaks ja oletame 500 000 pere maksaks seda (ja toetaks sellega täismahus ERR 450mln EEK eelarvet), siis summa tuleks per leibkond ca 900 EEK aastas. Paljud meist oleks nõus senise 300 EEK asemel maksma 900 EEK?
ERR 2010 eelarve -> http://err.ee/files/ERR%20eelarve%202010%20(kinnit%20RRHN%2015.12.2009).pdf
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
18.07.2010 16:26:11
|
|
|
anyway, ma võtsin starmanist zoomboxi ära, kampaania raames 2 aastat 99krooni kuus (2 aasta pärast saan boxi endale) + hinna sees siis ka tasulised kanalid
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
18.07.2010 22:59:44
|
|
|
mTim kirjutas: |
anyway, ma võtsin starmanist zoomboxi ära, kampaania raames 2 aastat 99krooni kuus (2 aasta pärast saan boxi endale) + hinna sees siis ka tasulised kanalid |
eeee hetkel ema juures ka starman 99 eeku kõik kanalid. Aparaat rendile võetud, sest ei näe perspektiivi seda välja osta, selle 2 aastaga tuleb kiirem aparaat välja ja võtan uue, Hetkel zoomi poisss suht munejas
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |