Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
karukas
HV veteran

|
03.07.2010 10:18:58
Thomson TG 784 tarkvara vahetus kodulahendus/korrusmaja |
|
|
Tere.
Probleem siis selline, et sai ostetud omale modem/ruuter TG784. Ilmselt on antud seade olnud kasutusel mingi kodulahendusega. Minul on aga korrusmaja ühendus. Kas pean tarkvara vahetama? Kuidas seda teha ja millist kasutada? Netis on infot liiga palju, mitte ei mõista midagi tarka välja lugeda.
Väga vabandan kui selline teema kuskil pool olemas on(kindlasti on aga mina lihtsalt ei tuvastanud) aga häda ajab kaevu.
Kui keegi võtab vaevaks seletada, siis võiks seda teha hästi lihtsas keeles.
p.s loodetavasti sai teema ikka õigesse kohta.
Nii palju veel, et usb kaablit vastavat ei tundu mul olema, ilmselt saab tegutseda ka võrgukaablit kasutades?
_________________ Torgin vanarauda erinevate asjadega ja suviti sõidan jalgrattaga. |
|
Kommentaarid: 201 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
164 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
03.07.2010 10:25:41
|
|
|
Tee lihtsalt reset seadmele
|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
karukas
HV veteran

|
03.07.2010 10:30:30
|
|
|
Tehtud, kasu ei olnud. Mingi hetk ronis isegi netti aga ruuteri seadetes tuhnides leidsin sealt kellegi teise kasutajanime ja passi. Minu käest midagi ei küsinud. Loogiline on see, et võrku minekul kui ma olen seadme vahetanud aga liin on sama, peaks nagu nõutama sisselogimist?
_________________ Torgin vanarauda erinevate asjadega ja suviti sõidan jalgrattaga. |
|
   |
164 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
03.07.2010 10:33:31
|
|
|
Kasutajanimi ja pass olid kuskohas? Telefoni all? Muidu netti saamiseks mingeid paroole ja asju pole vaja.
|
|
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
karukas
HV veteran

|
03.07.2010 10:47:37
|
|
|
Mis telefoni? Varem oli peale ruuterile reseti tegemist vaja uuesti andmed sisestada, enam mitte.
Ja siinkohal pean taaskord oma lollust tunnistama
Nimelt oli vanal ruuteril(546) juhe esimeses pordis kuhu ka 784`l selle automaatselt torkasin. Aga oleks kohe ühendanud selle WAN porti, oleks kogu see jama olemata olnud. Aga ma tänan tähelepanu eest! Seekord lahenes asi väga lihtsalt.
Selle teema võiks kohe kasti visata kuna ta on täiesti ebavajalik.
Vabandust.
|
   |
164 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
03.07.2010 10:57:39
|
|
|
Kui sul VoIP telefoniühendus oleks, siis oleks selleks vajalikud kasutajanimi ja parool serverist automaatselt tõmmatud. Mõtlesin, et äkki mõtled neid.
Kas vahetasid ühendust ka, et nüüd WAN pesa kasutad? TG546-l pole WAN ühenduse pesa, ainult DSL.
|
|
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
karukas
HV veteran

|
03.07.2010 11:03:17
|
|
|
Ei, ühendust ei vahetanud. Korrusmajal on cat5 546`l esimeses pordis. 784`l lähebki cat5 WAN porti. Nii on juhendis mis netist leidsin.
|
   |
164 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|