Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  HP Pavilion remonditeema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 51, 52, 53  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 06.05.2010 20:33:43 vasta tsitaadiga

maakas1: Ja kõvasti "puusse" paned selle haltuuramaigulise lahendusega, kuna pikaajaline 290 kraadi võib vabalt muud detailid - näiteks teiselt poolt plaati lahti sulatada. Ja siis kukuvad need üksteise järel plaadi küljest ära. icon_cool.gif

Ja veel Reflow-il pole kunagi olemas mingit ühte ja kindlat temperatuuri, vaid tegemist on terve rea erinevate temperatuuritsüklite jadaga. icon_wink.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kaspar16
Kreisi kasutaja
kaspar16

sõnum 19.05.2010 21:13:19 vasta tsitaadiga

Tervist,
Mul on hetkel kaks hp dv 6315e masinat nvida 6150 video ja amd prosega mõlemal wifid ei tööta , mõlemal tundub sama viga emaplaat läbi täpsemalt power nupp sisse tuled põlevad mingeid piikse ei ole, kas nendel võib see 290c teema aidata midagi?
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 19.05.2010 21:37:20 vasta tsitaadiga

kaspar16: Eks Sinu, kui omaniku enda otsus ja risk, et kui "kuuma sauna korraldad". Suure tõenäosusega saad kaks IT-Telliskivi, millest majaseina laduda või siis - mida saad kuldraami sisse panna ning siis seina peale riputada.

Aga - nagu eespool kirjutasin - sinu oma eralõbu ja kui kutuks keevitad, siis ära pärast pisaraid tule valama. icon_cool.gif
tagasi üles
dsg
HV kasutaja
dsg

sõnum 19.05.2010 22:40:46 vasta tsitaadiga

Aga mis raha eest seda keegi siit kuumutab umbkaudne summa, ma ühe masina olen lahti võtnud mis käis sellisel ravil ja hiljem kokku lapanud. Mingit ulme summat ma selle eest ei maksaks võtaks ise korpused ära tuleks kohale vajadusel tooks oma kuuma püstoli kaasa ja vaataks pealt ,et siis järgmine kord seda ise juba läbi viia. Üks kahest käis tekiall u 40minca ja hakkas tööle , teist pole proovinud veel. Keegi mingit head linki selle kuumutamise kohta oskab anda.
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.05.2010 08:19:00 vasta tsitaadiga

dsg, ~2k. kui hästi välja tuleb , saad natuke garantiid ka tingimusel, et kohe temaga teki alla ei roni. kuuma püstoliga pole sul midagi teha ja pealt sul keegi vaadata ei lase.
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 20.05.2010 08:53:37 vasta tsitaadiga

laurx: Väikse ääremärkusena - pole olemas ühte, kindlat tehnoloogiat ja seetõttu pole olemas ka ühte, kindlat hinda.

Lahendusvariante / tehnoloogiaid on olemas mitmeid erinevaid - iseasi, mida keegi paremaks peab või eelistab.
-------------------------------------------------
Garantii andmisel puudub sisuliselt igasugune mõte, kuna emaplaadi (uuesti) suremine on ikkagi tagajärg, mitte põhjus. Ja milleks "tagajärjele" garantiid ikka anda, kui kõrge temperatuur ja pehme, sültjas korpus selle emaplaadi varsti uuesti "rulli / propelleriks keeravad".

Garantiid saab anda siis, kui omanik:
1. Ehitab metallist korpuse, mis väldib igasugused läbiväänded.
2. Konstrueerib mingi täiesti uue, teistsugusetel jahutuspõhimõtetel töötava jahutuse.
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 20.05.2010 09:06:25 vasta tsitaadiga

minu kaudu tehtud vanim hp on juba üle poole aasta kenasti töötanud. tehakse rakisega, mis suudab rõhu all suunatult jälgitavaid temperatuure koondada. süvenenud pole. koht iseenesest on paras labor. kui ma hp sid sinna kimbu kaupa viin, on neil olnud "tavahind" mis sisaldab sama komplekti. muidugi on võimalus, et kui korpus ikka ~5mm banaaniks, siis mulle antakse sellest teada.
dsg
HV kasutaja
dsg

sõnum 20.05.2010 14:47:16 vasta tsitaadiga

Seda Soojendamist siis kodustest tingimustes ei teha? Ja mis tee selle kohta räägite ,et tekisees soojaks lastud masin hetkel töötab normaalselt külmast peast läheb ka käima.
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 20.05.2010 15:06:49 vasta tsitaadiga

tsitaat:

hetkel

just.

tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 20.05.2010 15:48:13 vasta tsitaadiga

dsg: Teki sees hoidmine = jõuga sisemise temperatuuri tõstmine = kas korpuse / või emaplaadi painde muutumisega.

Ja on täiesti võimalik variant, et kui emaplaat sirgeks väändub ning sirgeks ka jääb, siis jääbki see masin ka tööle.
Kui aga uuesti kõveraks väändub, siis kordub juba sama viga uuesti.
-----------------------------------------------
Olen näinud küll ja küll HP-de plaate, mis sirgeksaetuna töötavad usunasti edasi ning millega pole vaja olnud mingeid "Kõrge-Kuumuse" mänge mängida. Ning kui vältida korpuse enda edasi-tagasi väändumised, siis jääbki ka see emaplaat ise tööle.

Samamoodi sai umbes pool aastat tagasi enda tarbeks Inteli prosaga variant tööle aetud ja töötab siiamaani.
Nüüd katsetan enda tarbeks AMD prosaga varianti ja vaatan, et kauaks see selliselt - sirgena tööle jääb. Prognoosin samuti vähemalt poole aastast tulemust.
tagasi üles
lammas
HV veteran
lammas

sõnum 27.05.2010 17:02:16 vasta tsitaadiga

Jõudmata seda teemat läbi lugeda:
Toodi siia mulle üks õnnetu HP Pavilion dv6000
Power nuppu vajutades tulukesed lähevad põlema ja vent tööle 1-2s ja siis kõik.
Ikka see emaplaat? (rohkem masina ajalugu ei tea...pole minu oma)

Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 27.05.2010 17:02:53 vasta tsitaadiga

Arvata on.
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 27.05.2010 17:38:28 vasta tsitaadiga

lammas: Emaplaadi viga ning kordategemise võlusõnadeks siis kas Reflow või Reballing. Esimene on odavam, kuid teine see-eest töökindlamat tulemust tagav lahendus. icon_cool.gif
tagasi üles
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 01.06.2010 16:42:05 vasta tsitaadiga

mul hp temp kuskil 100-110c juures full loadis, ära ei freeze ega midagi, tasub remonti viia?

e vahepeal viskab hibrate reziimi.....

viimati muutis ertr2 01.06.2010 16:49:25, muudetud 1 kord
tagasi üles
SOS
Kreisi kasutaja
SOS

sõnum 01.06.2010 16:46:09 vasta tsitaadiga

Tasub puhastada tolmust ja anda jahutusavadele värsket õhku
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 01.06.2010 16:50:23 vasta tsitaadiga

SOS kirjutas:
Tasub puhastada tolmust ja anda jahutusavadele värsket õhku
suruõhuga lasin üle ta hiljuti, kuidas ma seda värsket õhku annan?
tagasi üles
SOS
Kreisi kasutaja
SOS

sõnum 02.06.2010 10:22:28 vasta tsitaadiga

Kui vatikiht on jõudnud radika ette tekkida, siis seda ei saagi suruõhuga ära. Vaja lahti võtta ja füüsiliselt eemaldada.
Värsket õhku on võimalik ala miski jahutusalusega anda.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 06.06.2010 02:59:29 vasta tsitaadiga

ühes videos nägin et Reflow meetodile lisaks pandi veel õhuke vaskmünt/sent gpu ja radika vahele, et asi suurema surve all oleks.
mida sellest arvata?
tagasi üles
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 06.06.2010 08:27:45 vasta tsitaadiga

DeTHiCa. kirjutas:
ühes videos nägin et Reflow meetodile lisaks pandi veel õhuke vaskmünt/sent gpu ja radika vahele, et asi suurema surve all oleks.
mida sellest arvata?

see oli lollus.. küll olen vasklehe puudumisel kroonilise peegliks lihvinud ja sellega parema soojusjuhtivuse nimel asendanud termopatja.
tagasi üles
Pets79
HV kasutaja
Pets79

sõnum 08.06.2010 19:41:58 vasta tsitaadiga

Lappasin terve teema läbi, sest endalgi on HP DV masin kuigi DV2-1039 seeria oma.
Ka see on suht soe võrreldes vanema masinaga, millel tava kasutamise juures prose 40-45 kraadi juures. HP-l stabiilselt 51 samas kui mingi rakendus avada hakkab temp kõikudes 3kraadi võrra tõusma 60 kraadini... kas siit võiks järeldada, et prose ja headpipe vaheline kontakt on õrn.... ning seda võiks kohendada...
Palju neid DV2-sid ära surnud on? Lihtsalt uudishimu, sest kui hakata paaniliselt kartma võib ka voodis ära surra (kus surraksegi kõige rohkem).
Ega mul garantiid pole... samas sai ka BT installimisel asi lahti võetud ning märgatud, et vendi juurde ei tulnud mitte ühtegi metallist jahutustoru nagu vanal läpakal... vaid need olid paigutatud keset plaati... Vent sai ka õrnast tolmust puhtaks tehtud...

Samas olen ostuga rahul, siiani...
PS loomulikult sai masin soetatud välimusest lähtuvalt ning tingimuseks oli veel ekraan kuni12" ja kõrgus vähemalt 768 + HDMI + õhuke korpus ning hind ~4K - sellistele tingimustele asi vastas icon_wink.gif

tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 08.06.2010 23:29:21 vasta tsitaadiga

Pets79: Aga sellised, nagu Sinu oma, on ka vähe teise ehitusega, kui on kurikuulsad DV2000 seeria läpparid.

Kuigi - jah, ka neil - igasugu 1000-2100 jms. seeriatel esineb ka samasugust viga küll, kus kas põhjasild või videokivi vms. emaplaadilt lahti sulab.
------------------------------------------------------------------
Aga ega selles suhtes vahet pole, mis tõugu ja mis firma läpparitel - kas liigse kuumusega või siis mingi tugeva korpuse-emaplaadi painde tagajaärjel midagi lahti lendab". Küsimus on pigem kinni selles, et HP DV-de ümber puhutakse pikki aastaid kõvasti pasunat ja taotakse trumme - seetõttu neist ka palju teatakse.

Ning seda ma julgen küll ette prognoosida, et kui tuleb "lubatud troopikakuumusega suvi", siis saab neid surevaid läppareid veel palju olema. Õigemini - kuumade ilma surma surnud - esimesed on mul igatahes juba ära nähtud... icon_cool.gif
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 09.06.2010 07:56:03 vasta tsitaadiga

palju pole vaja, tunnikeseks päikse kätte tööle jätta masin ja olemas.
andi11
HV vaatleja

sõnum 20.06.2010 22:08:24 vasta tsitaadiga

biosi update aitab ka temp langetada. vent käib pidevalt

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?lc=en&dlc=en&cc=ca&docname=c01087277
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 21.06.2010 07:48:21 vasta tsitaadiga

andi11: See kehtib ainult kindlate seeriate korral ja mingi ühe kindla BIOS-iga nii, et see vent jääb pidevalt uhama. Ning kui sellest BIOS-ist versioonist uuem versioon võtta, siis jällegi seda uhamist enam pidevalt ei toimu.
tagasi üles
cipy
HV vaatleja

sõnum 02.07.2010 11:25:34 vasta tsitaadiga

Ostsin endalegi Hp dv6000. Kuu sain kasutada ja paar päeva tagasi pilti ette ei võtnud. Teeb ühe pika piiksu ja kaks lühikest. Tuled kõik põlevad. Dvd romm avaneb aga pilt täiesti must. Ilmselt siis emaplaadi rikkega. Muidu arvuti täitsa korras. Nüüd ei teagi kas müüa see maha või lasta korda teha.
Selline küsimus oleks kah et kuidas ma saaksin arvuti andmeid vaadata. Üles neid ei kirjutanud ja nüüd ei ole ju võimalik arvutist vaadata neid. Tean vaid seda et Ramm on 2.5 GB aga rohkem ei midagi. icon_cry.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  HP Pavilion remonditeema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 51, 52, 53  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.