|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Ollaz
HV veteran

|
27.06.2010 18:10:01
|
|
|
See on ju ühe commandi viga.
Mingid FPS configid panid selle tööle, mul kõik korras.
|
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gloom
Kreisi kasutaja

|
27.06.2010 18:11:49
|
|
|
| Ei, saksa versioonil keelati algne animatsioon ära.
|
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
27.06.2010 18:17:16
|
|
|
| gloom kirjutas: |
| Ei, saksa versioonil keelati algne animatsioon ära. |
Selge, polnud teadlik
Selle saab ka tegelikult "ära keelata" teistel versioonidel commandi abiga (nagu ma enne juba ütlesin), kuid kes seda ikka tahab.
|
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
30.06.2010 10:56:02
|
|
|
Mis see multicore rendering tähendab?
_________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks." |
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
30.06.2010 11:31:13
|
|
|
destiny12, mäng kasutab ära mitmetuumaliste protsessorite jõudlust (varem - näiteks CS'i ajal - ei olnud mitmetuumalisi protsessoreid).
Minu arusaamine asjast.
_________________ TALUSILDID |
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
30.06.2010 12:26:10
|
|
|
minuteada jah sai uue sortsu mootorile omase mitme tuuma toe. Vanasti muistsel amd64 ajal oli 2.7GHz amd kõva sõna, X2 2.5ghz mitte nii võrd kuna vist teist tuuma ei puudutatud.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
| Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
danny
Kreisi kasutaja

|
30.06.2010 18:20:36
|
|
|
Noh, pole viga, buge pole näinud, crashe pole olnud...
|
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
30.06.2010 18:28:47
|
|
|
| danny kirjutas: |
Noh, pole viga, buge pole näinud, crashe pole olnud...  |
Sama siin
|
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
30.06.2010 18:56:21
|
|
|
~Veits loll kysimus aga mis moodi CSSis konsooli ette saab?
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
30.06.2010 18:57:51
|
|
|
launch options -console
_________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks." |
|
   |
77 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mask
HV Guru

|
30.06.2010 21:19:41
|
|
|
Rahvas mis teie lemmik servud on? peale kofferi omade.
ise tavaliselt onlyskill.eu publikus olnud aga see vist nüüd maas.
Leiaks midagi sarnast huvitavat...kus ka muid mappe. no tavalised custom mappidest dust2 jne. tihti kopp ees no.
|
|
| Kommentaarid: 523 loe/lisa |
   |
435 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru

|
30.06.2010 22:31:35
|
|
|
Mask, nt. suht mängitav on Muro #1 - Kovat Murot - 84.20.137.161:27015
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alan
HV veteran

|
01.07.2010 08:54:47
|
|
|
Minul, ja mõnel veel on esinenud päris haigeid bugisi:
1. Vahel omab üks-kaks CT-d terroristide skinni! Ja kui maha lasta jääb tüüp käed jalad laiali püsti seisma. Päris korralikult mõni mäng p*rsse läinud kui vaatad, et oma mees ja laseb su maha.
2. Väga tihedalt esineb selline bug: kõnnid ringi, kusagil kedagi pole ja järsku saad surma . Näiteks olen shortis, kedagi isegi lähedal ei ole kuid suren. Chasecam näitab, et tapja on suvalises kohas - näiteks CT spawn või B lähedal. Hiljem avastasin, et see "bugine" player paistabki mulle ainult ühe koha pealt, chasecamis näen et ta kõnnib ühe kohapeal, hiir liigub ja kõik aga tulistab&viskab granaadid näiteks seina sisse... reaalselt aga tema liigub ringi ja laseb mind kusagil maha - hoopis teise koha peal kui mina teda näen ja seetõttu on minu jaoks ta NÄHTAMATU. Kui see bugi korra juba esineb mingi playeri puhul siis enne korda ei lähe kui mina ise reconnectin. Sick bug ja esineb paljudel, mõni ei saa asjast aru ja kukub kickima. Mind ka üritas üks mängija kickida kuna ma lasin ta maha A-s ja tema nägi mind chasecamis kui ka radaris hoopis T spawnis. Kõik teised nägid mind aga ilusti ringi jooksmas. Tundub, et oleks nagu kahe playeri vaheline positsiooni-edastamise-konflikt vmt
3. Eelnevatest kõige rohkem ilmnev bugi: Saan ühe lasu kirja ja suren. Võtan konsooli lahti seal kirjutab "Damage taken... 51hp" ja thats it. 100-51 = 49hp. Seda esineb teistel ka pidevalt ja kisatakse suht tihti, et mis värk on.
Esimesed on kaks väga väga väga haiget bugi mis on tulnud peale updatet ja need häirivad mängu kulgu ikka väga oluliselt, kui sa pead arvestama, et su oma tiimi skinniga võib olla hoopis vastane. Või siis laseb sind maha üldse nähtamatu mängija,
|
|
| Kommentaarid: 131 loe/lisa |
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zaG
HV kasutaja
|
01.07.2010 12:10:22
|
|
|
| Eile sõda tehes oli mul näiteks selline bug, et näitas pooli mängijaid koguaeg kükitades liikumas (kuigi tegelt olid nad püsti ja hitboxid liikusid ka püsti asendis). Äärmiselt äge oli ennustada kas tüübil lihtsalt player model kükitab või teeb ta seda päriselt. Viimasel ajal tundub, et igasugused pätsid keeravad mänge rohkem tuksi kui remondivad.
|
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alan
HV veteran

|
01.07.2010 12:17:11
|
|
|
| zaG kirjutas: |
| Eile sõda tehes oli mul näiteks selline bug, et näitas pooli mängijaid koguaeg kükitades liikumas (kuigi tegelt olid nad püsti ja hitboxid liikusid ka püsti asendis). Äärmiselt äge oli ennustada kas tüübil lihtsalt player model kükitab või teeb ta seda päriselt. Viimasel ajal tundub, et igasugused pätsid keeravad mänge rohkem tuksi kui remondivad. |
Üldiselt ma ei näegi mitte midagi paremat peale updatet.
Enne töötas mänguline osa ilusti ja mitme tunnise sessiooni järel äkki 1 crash oli. Muid bugisi ka väga varem näha ei olnud ja kui midagi oli siis ei pannudki tähele/ei seganud mängu.
Nüüd aga on raske kasvõi 15 minutit järjest mängida, ilma, et mõni bug maruvihaseks ei teeks.
Oleks võinud bugfixidega piirduda ja uute asjade sissetoomisega vähe oodata või rohkem lokaalsemas keskkonnas testida enne avalikkusesse toomist.
|
|
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
01.07.2010 12:19:21
|
|
|
Sedasi ju valve fixib'ki asju... nii kui suurem vms update tuleb siis suur % et asi keeratakse rohkem peeti kui vaja. Lihtsustatakse asju jms viiakse sisse muutusi et mäng massidele peale läheks. Mis sest et mass nagunii seda asja mängida ei soovi seega kokkuvõttes ei taha enam keegi seda jura mängida
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
| Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru

|
01.07.2010 18:37:35
|
|
|
Nomaitea... Mina nt. vahelduseks peale 2a pausi just alustasin uuesti CS:S mängimist.
Omale õnneks või õnnetuseks pole senini ühtegi eelpoolmainitud bugi silma hakanud.
Samas ajab aegajalt närvi see, et Steam peale startimist on kõik serverite listid ära unustanud. Muudkui logi välja ja uuesti sisse, siis ilmuvad tagasi.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
01.07.2010 18:59:42
|
|
|
| S-STR kirjutas: |
| Oleks võinud bugfixidega piirduda ja uute asjade sissetoomisega vähe oodata või rohkem lokaalsemas keskkonnas testida enne avalikkusesse toomist. |
Kusjuures väiksema mastaabiga poolavatud betaperiood oli enne uuenduse väljatoomist.
|
|
| Kommentaarid: 197 loe/lisa |
   |
186 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
01.07.2010 19:16:46
|
|
|
| Mask kirjutas: |
Rahvas mis teie lemmik servud on? peale kofferi omade.
ise tavaliselt onlyskill.eu publikus olnud aga see vist nüüd maas.
Leiaks midagi sarnast huvitavat...kus ka muid mappe. no tavalised custom mappidest dust2 jne. tihti kopp ees no. |
Ei olegi kidnalt, v6tan Internet Tabi ette, refreshin kõik serverid mille ping jääb alla 100 ja lendan sinna sisse kus normaalselt rahvast on
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madex
HV kasutaja
|
01.07.2010 23:19:57
|
|
|
| S-STR kirjutas: |
Minul, ja mõnel veel on esinenud päris haigeid bugisi:
1. Vahel omab üks-kaks CT-d terroristide skinni! Ja kui maha lasta jääb tüüp käed jalad laiali püsti seisma. Päris korralikult mõni mäng p*rsse läinud kui vaatad, et oma mees ja laseb su maha.
2. Väga tihedalt esineb selline bug: kõnnid ringi, kusagil kedagi pole ja järsku saad surma . Näiteks olen shortis, kedagi isegi lähedal ei ole kuid suren. Chasecam näitab, et tapja on suvalises kohas - näiteks CT spawn või B lähedal. Hiljem avastasin, et see "bugine" player paistabki mulle ainult ühe koha pealt, chasecamis näen et ta kõnnib ühe kohapeal, hiir liigub ja kõik aga tulistab&viskab granaadid näiteks seina sisse... reaalselt aga tema liigub ringi ja laseb mind kusagil maha - hoopis teise koha peal kui mina teda näen ja seetõttu on minu jaoks ta NÄHTAMATU. Kui see bugi korra juba esineb mingi playeri puhul siis enne korda ei lähe kui mina ise reconnectin. Sick bug ja esineb paljudel, mõni ei saa asjast aru ja kukub kickima. Mind ka üritas üks mängija kickida kuna ma lasin ta maha A-s ja tema nägi mind chasecamis kui ka radaris hoopis T spawnis. Kõik teised nägid mind aga ilusti ringi jooksmas. Tundub, et oleks nagu kahe playeri vaheline positsiooni-edastamise-konflikt vmt
3. Eelnevatest kõige rohkem ilmnev bugi: Saan ühe lasu kirja ja suren. Võtan konsooli lahti seal kirjutab "Damage taken... 51hp" ja thats it. 100-51 = 49hp. Seda esineb teistel ka pidevalt ja kisatakse suht tihti, et mis värk on.
Esimesed on kaks väga väga väga haiget bugi mis on tulnud peale updatet ja need häirivad mängu kulgu ikka väga oluliselt, kui sa pead arvestama, et su oma tiimi skinniga võib olla hoopis vastane. Või siis laseb sind maha üldse nähtamatu mängija,  |
alt+tabbimine tekitab probleemi number 1/2.
fix: sisesta konsooli "record suvalinenimi" (ilma jutumärkideta) pärast seda kirjuta konsooli stop, ja peaksid olema fixitud, ka zagi bugi vastu toimib see fix.
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
03.07.2010 14:24:07
|
|
|
| destiny12 kirjutas: |
| launch options -console |
no ei toimi mitte.
Samuti kui panna options -> keyboard -> Advanced -> enable developer console ette linnuke ei toimi.
~ klahvi tao palju kulub aga konsooli ette ei saa.
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rene p
HV veteran
|
03.07.2010 15:05:39
|
|
|
| salatoimik kirjutas: |
no ei toimi mitte.
Samuti kui panna options -> keyboard -> Advanced -> enable developer console ette linnuke ei toimi.
~ klahvi tao palju kulub aga konsooli ette ei saa.  |
Pane siis mõne muu klahvi alla näiteks, osad klaverid ei taha mby toimida selle tildega. Mul endal on cfg-s näiteks bind "F5" "toggleconsole"
Enne pane steam kinni, kui selle cfg faili lisad, muidu kirjutab üle äkki tagasi. Ja settingutest kustuta enne F5 all olevad asjad ära, misiganes seal ka poleks.
|
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
68 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
03.07.2010 15:17:39
|
|
|
| rene p kirjutas: |
no ei toimi mitte.
Pane siis mõne muu klahvi alla näiteks, osad klaverid ei taha mby toimida selle tildega. Mul endal on cfg-s näiteks bind "F5" "toggleconsole"
Enne pane steam kinni, kui selle cfg faili lisad, muidu kirjutab üle äkki tagasi. Ja settingutest kustuta enne F5 all olevad asjad ära, misiganes seal ka poleks. |
proovitud, ei toimi, nii kui stiim lahti teha kirjutab üle ja jälle lännu
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alan
HV veteran

|
03.07.2010 15:29:57
|
|
|
no ei toimi mitte.
Enne pane steam kinni, kui selle cfg faili lisad, muidu kirjutab üle äkki tagasi. Ja settingutest kustuta enne F5 all olevad asjad ära, misiganes seal ka poleks. |
proovitud, ei toimi, nii kui stiim lahti teha kirjutab üle ja jälle lännu |
Selleks tee config fail read-only
|
|
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru

|
03.07.2010 23:25:31
|
|
|
| Enne pane steam kinni, kui selle cfg faili lisad, muidu kirjutab üle äkki tagasi. Ja settingutest kustuta enne F5 all olevad asjad ära, misiganes seal ka poleks. |
proovitud, ei toimi, nii kui stiim lahti teha kirjutab üle ja jälle lännu |
lülita siis ometigi korraks "Steam Cloud" välja, siis ei süngita su seadeid serveriga...
|
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |