mis lugu seal eesti seebis ühikarotid lasti "mis vahet seal on möödub aasta või aastakümme" vms sõnad olidkis??
keegi ei oska endiselt pakkuda, see oli osa nr 5 vms. ma võin muidugi seeria lõpust screeni ka teha, seal oli kasutatud lugude nimed ka olemas
aga endiselt ma ei tea milline neist see just oli.
Anna list ette, kuulame läbi _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
mis lugu seal eesti seebis ühikarotid lasti "mis vahet seal on möödub aasta või aastakümme" vms sõnad olidkis??
keegi ei oska endiselt pakkuda, see oli osa nr 5 vms. ma võin muidugi seeria lõpust screeni ka teha, seal oli kasutatud lugude nimed ka olemas
aga endiselt ma ei tea milline neist see just oli.
Ühikarottides olev muusika pannakse hiljem facebooki üles
List on siin:
Spoiler
EVESTUS "Nothing"
EVESTUS "Gone"
EVESTUS "Dramacore"
MUSHY "In the shoes of oldscool"
THE NYMPH "Thousand times"
NO BIG SILENCE "Dreamriders"
HU? "Mina ise"
LESLIE DA BASS "Sinu nõiduses"
ANDRES LÕO "Post dogmatic love"
PEDIGREE "Heart in your hand"
ID REV "Billy holiday"
AVENUE "Uezhali tuda"
AVENUE "Disha grisha"
PICNIC "Shareware"
KISMABANDE "Irreaal"
METRO LUMINAL "Ta õrnas käes"
Mr.LAWRENCE "Lucky day"
CHUNGIN & THE STRAP-ON FAGGOTS "From the early morning movie to late show"
VAIKO EPLIK "Müra"
GENIALISTID "Grammatika"
see pole ju sama list mis mu pildil pealegi ei ole küsimus loo nimekirjas vaid milline on selle loo nimi mida ma küsisin, kuna vähelevinud eesti lugusid kuskil youtubeis vms läbi kuulata ei anna et õige leida..
Mis laul praegu Raadio2st tuleb?
nvm playlist üleval, leidsin. _________________ assumption is the mother of all fuck ups
,,think before you print and save a ROOT::TTree''
Powerist tuleb viimasel ajal üks laul, kus on umbes sellised sõnad: I can see you in my life, i can see you in my mind ...
Äkki keegi teab mis lauluga võib tegemist olla ? Poweri listidest ei suutnud leida ise
Powerist tuleb viimasel ajal üks laul, kus on umbes sellised sõnad: I can see you in my life, i can see you in my mind ...
Äkki keegi teab mis lauluga võib tegemist olla ? Poweri listidest ei suutnud leida ise
tänud ette sellele, kes esitajat teab. _________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta!
ivokas, http://www.youtube.com/watch?v=kAZnx-2pCTM
eerikpoja trackID on tasemel _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
trackid ei võta kahjuks nii väike jupi peale kinni sabast. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.