|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Millises serveris ja miks hakkad mängima? |
| PVP, sest ... (täpsustan teemas) |
|
42% |
[ 29 ] |
| PVE, sest ... |
|
25% |
[ 17 ] |
| RP, sest ... |
|
2% |
[ 2 ] |
| RP-PVP, sest ... |
|
10% |
[ 7 ] |
| Vahet pole, sest ... |
|
19% |
[ 13 ] |
|
| hääli kokku : 68 |
|
| autor |
|
Zanzhu
Kreisi kasutaja
|
22.06.2010 17:39:45
|
|
|
Ho Ho sul ka probleemid sisse logimisega? Nägin just so posti offi foorumites.
Maailm on ikka väike.
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
22.06.2010 17:41:43
|
|
|
Tundub, et keegi tõmbas kusagilt juhtme välja, traceroute tundub katkevat enam-vähem samas kohas kõigil
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
| Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
1 :: |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Zanzhu
Kreisi kasutaja
|
22.06.2010 17:48:20
|
|
|
Jah koristajal oli vaja tolmuimeja kusagile susata.
Aga vähemalt saab jalkut vaadata.
|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
23.06.2010 09:59:44
|
|
|
| logitech13 kirjutas: |
| gemini kirjutas: |
| Button kirjutas: |
jahm, higised wipe saab oleama veel..
pole 10man hc LK veel maasgi.. ei guildis/ei realmis,,,,ja me tugevalt juhtiv gild realmis,,,what a fail realm  |
Neid fail-realme on siis ikka päris palju Loendasin just Saurfang-is 6 guildi kes on 10M 11/12 HC peal juba pikka aega pidama jäänud  |
nublud on siis 10man Sindragosa on nii ez mode, et paneks või kinnisilmi, kui teaks kuhu ice kukub. |
11/12 HC all pidasin silmas siiski seda et juba 2 kuud mässavad mu realmi tipp-guildid LK HC peal
|
|
| Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Archibald
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
155 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
23.06.2010 16:42:12
|
|
|
Archibald, 4-5 peaks kindlalt olema
|
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Button
HV kasutaja

|
23.06.2010 19:47:12
|
|
|
| gemini kirjutas: |
| Button kirjutas: |
jahm, higised wipe saab oleama veel..
pole 10man hc LK veel maasgi.. ei guildis/ei realmis,,,,ja me tugevalt juhtiv gild realmis,,,what a fail realm  |
Neid fail-realme on siis ikka päris palju Loendasin just Saurfang-is 6 guildi kes on 10M 11/12 HC peal juba pikka aega pidama jäänud  |
ilmselt oleks juba ammu lk 10hc maas, aga kuna inimestel pole 25mani kõrvalt palju aega,
eriti viimased 2 kuud, siis ei ole lihtsalt korralikku gruppi kokku saanud .
seni vist 2 õhtut proovitud kui täpselt mäletan.
|
|
| Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bloodraven
HV vaatleja
|
26.06.2010 13:54:17
|
|
|
| võtsin vastu otsuse et mängin edaspidi ainult nädala sees ja öösiti. Eile õhtul icc25 puggiga .. peale HC gunshippi otsustas RL et ta võtab loodi endale ja kickis kogu raidi .. krt .. ma polnudki seal nii väga looti pärast kui oli vaja froste .. nats uurides tuli välja et polnud sellel mehel esimene kord sellist trikki teha ja pidi teine siuke lapsuke veel olema kes ei anna endale aru mis ta teeb .. loodan et nädala sees ja hilja ei lubata lastel enam sisse logida .. aaa realmiks Alonsus
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
26.06.2010 14:16:24
|
|
|
Kui raidi alguses leader kirjutab üles loodi jagamise reeglid siis hiljem saab ticketit tehes selle tagasi, ühtlasi saab ninja ajutise banni.
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bloodraven
HV vaatleja
|
26.06.2010 14:30:21
|
|
|
| jah eks ta ole .. omad vitsad peksavad et ei uurinud loodi reegleid alguses ..eks ootab jälle reseti .. täna muidugi hullem versioon .. viime oma social guildi liikmed esimest 4 tegema .. 10man versioon siis ..pooled siis on alagajad... eks kohe alguses vaatame enne esimest bossu mis saab .. arvan et midagi head ei tule sealt .. enne korraliku gearchecki tegema .. inspection siis .. aga noh ega kutid ennem pug´e tegema hakata ei saa kui achv. käes ... esimesed 4 õnneks pole eriti keerulised mida seletada ..
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pusna
HV kasutaja

|
26.06.2010 16:40:23
|
|
|
Mängisin ka 7 päeva nüüd tasuta ja avastasin, et mäng on endiselt väga meeldiv. Polnudki 80 peal korralikult mängida saanud. Plaanin mingi hetk maksta selle jama eest ka. Al'Akiris mingi guild on veel peale Rabarebaste kes pole väga kaugele jõudnud raididel? Nagu kuulsin siis Rabarebased tegid vist lõpu ära ja võibolla nendega liitumine osutub igavaks.
_________________ haiguise |
|
| Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
joulukas
Kreisi kasutaja

|
26.06.2010 17:51:34
|
|
|
Tegin nüüd teise serverisse karakteri - kuna praegune on ikka väga nutune, enamus pug-e mujal on paremad kui meil enamus gilde.
Esimest korda kui suures linnas TRADE chati nägin pidin pikali kukkuma.
Sega selline küsimus, kas tõesti kogu wow on selle GSi jamaga hulluks läinud - ma polnud selliseid GS uneski näinud, mida seal küsitakse, et jumala suvalisi bosse mättasse lüüa?
_________________ HinnaVaatlus liituja nr. 285 |
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
26.06.2010 19:59:27
|
|
|
| joulukas kirjutas: |
Tegin nüüd teise serverisse karakteri - kuna praegune on ikka väga nutune, enamus pug-e mujal on paremad kui meil enamus gilde.
Esimest korda kui suures linnas TRADE chati nägin pidin pikali kukkuma.
Sega selline küsimus, kas tõesti kogu wow on selle GSi jamaga hulluks läinud - ma polnud selliseid GS uneski näinud, mida seal küsitakse, et jumala suvalisi bosse mättasse lüüa? |
Jep, kõik on täpselt nii hull, millisena sa seda nägid, võib olla ehk hullemgi.
|
|
| Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
joulukas
Kreisi kasutaja

|
26.06.2010 20:37:08
|
|
|
Täiesti hull ju, mul esimene server väga väike - ja nagu keegi GS julgeb avalikult suhu võtta, siis tõmmatakse seal ikka vesi peale, mida hullemad nõudmised seda kõvemini vaimset saab.
See server, esiteks ei jõua kellegagi vaieldagi, trade nii kiire - teiseks on nõudmised ikka OMFG - LF VOA 10 whisp achi and GS min 5500
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pusna
HV kasutaja

|
26.06.2010 21:24:42
|
|
|
See trade channel viskas küll üle al'akiris. Eraldi recruit/pug channel võiks olla mitte tradechanneli spam. Trade võiks jääda kauplemise alla.
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
26.06.2010 21:27:50
|
|
|
Tegelikult on olemas nii LF group kui guild channelid, lihtsalt keegi ei kasuta noid miskipärast.
Spammi vastu on spamthrottle'i nimeline addon, ehkki GS küsimise vastu see loomulikult ei aita. Minu jaoks töötab see aga üsnagi hea filtrina, mida ebareaalsemad nõudmised seda kaugemale tasub hoida
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lordlesta
Kreisi kasutaja
|
26.06.2010 21:29:48
|
|
|
LFG channel on täitsa olemas, aga milleks kasutada seda kui trade channelis on kogu linna rahvas?
|
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
26.06.2010 22:19:52
|
|
|
| joulukas kirjutas: |
| trade nii kiire... |
Tee chatbox suuremaks
|
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Elitegamer
HV kasutaja

|
27.06.2010 02:03:03
|
|
|
| Spamthrottle on kohustuslik addon Al'Akiris, kui tradechatti just kinni ei taha keerata.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
joulukas
Kreisi kasutaja

|
27.06.2010 12:49:54
|
|
|
Olemas addon - ma lihtsalt olin sõnatu - pole kunagi suures serveris olnud varem
Teiseks ei suutnud ma uskuda et se GS nii suur probleem on.
Kusjuures see, kes selle GayScore addoni valmis meisterdas, sellel oligi mõttes, et saaks selle ühe numbri järgi hinnangut anda. Seal addonis on muidugi huvitavat statistikat, näha kui palju näiteks keegi naxi bosse on killinud ja palju ulduaris jne. Recountiga näeb ka kui palju damaget keegi oma GS kohta teeb.
Aga ma olen ausalt siiani natuke sõnatu!
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
V3rpooz
HV veteran

|
28.06.2010 00:54:12
|
|
|
Peale pikka 4a mängimist ja korduvat quitimis üritusi, tegin seda eile jälle . Nimelt pole eilsest saadik isegi wowi ikoonile klikkind. Peale viimast ICC25 killimist tekkis lihtsalt selline
masendav tunne, et nooo milleks seda pronot vaja on ? See on mäng, mis peaks fun olema, aga hetkel on küll nii, et fakk saaks kiirelt sellele LK molli kütta ja magama ära.
Kõik funnid explodid ja vigurid, mida oli vägev ära kasutada on kinni keeratud .
Teil ei teki nagu masendus peale, et noo fakk jälle Lichking see nädal, raibe alles tapsime eelmine nädal ära? Üldiselt on ka läbi wowi ajaloo sama tunne olnud, et aaa fakk eelmine nädal sai ju Illidanile kott pähe tõmmatud ja nüüd jälle 4-5h raidimist ?.
Üldiselt ma oleks endale tänulik, kui ma saaks sellest kohutavast õnnetusest lahti. Muidugi on päris vägev meenutada neid lauseid, kus sõbrad külastavad sind ja läbi aastate kõlab 1 ja sama lause " Ikka sa mängid seda mängu ? "
|
|
| Kommentaarid: 225 loe/lisa |
   |
195 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Araablane
Kreisi kasutaja
|
28.06.2010 01:11:03
|
|
|
| Lase kohe arvutist maha muidu sa ei suuda lõpedata, mingi hetk lähed ikka igavusest jälle sisse.
|
|
| Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
28.06.2010 03:49:15
|
|
|
Peale pikka 4a mängimist ja korduvat quitimis üritusi, tegin seda eile jälle . Nimelt pole eilsest saadik isegi wowi ikoonile klikkind. Peale viimast ICC25 killimist tekkis lihtsalt selline
masendav tunne, et nooo milleks seda pronot vaja on ? See on mäng, mis peaks fun olema, aga hetkel on küll nii, et fakk saaks kiirelt sellele LK molli kütta ja magama ära.
Kõik funnid explodid ja vigurid, mida oli vägev ära kasutada on kinni keeratud .
Teil ei teki nagu masendus peale, et noo fakk jälle Lichking see nädal, raibe alles tapsime eelmine nädal ära? Üldiselt on ka läbi wowi ajaloo sama tunne olnud, et aaa fakk eelmine nädal sai ju Illidanile kott pähe tõmmatud ja nüüd jälle 4-5h raidimist ?.
Üldiselt ma oleks endale tänulik, kui ma saaks sellest kohutavast õnnetusest lahti. Muidugi on päris vägev meenutada neid lauseid, kus sõbrad külastavad sind ja läbi aastate kõlab 1 ja sama lause " Ikka sa mängid seda mängu ? " |
Priit ikka mängid veel wowi? Ära maga elu maha.
Tule joome parem eliksiire
|
|
| Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
28.06.2010 10:32:37
|
|
|
| Nimelt pole eilsest saadik isegi wowi ikoonile klikkind. |
Tubli et oled suutnud ühe päeva vastu pidada, mõnikümmend tuhat veel
Enda gild otsustas eile liituda eureka'ga et kahepeale kokku saada piisavalt hea grupp inimesi, kellega LK hc maha võtta enne catat. Eks näis kas see ka õnnestub.
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Button
HV kasutaja

|
28.06.2010 13:58:42
|
|
|
| Ho Ho kirjutas: |
| Nimelt pole eilsest saadik isegi wowi ikoonile klikkind. |
Tubli et oled suutnud ühe päeva vastu pidada, mõnikümmend tuhat veel
Enda gild otsustas eile liituda eureka'ga et kahepeale kokku saada piisavalt hea grupp inimesi, kellega LK hc maha võtta enne catat. Eks näis kas see ka õnnestub. |
tüüpiline kevad-suvi hooaeg, paljud kaovad järsku mängust puhkused eksamid etc,
eelimise aasta augustis toimus meil ka servus 2 juthiva gildi merge, ja siiani liigume piisavalt mõnusalt edasi
|
|
| Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pusna
HV kasutaja

|
28.06.2010 17:49:30
|
|
|
Kus kõige odavamalt WotLK saaks osta?
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pusna
HV kasutaja

|
28.06.2010 17:58:36
|
|
|
usaldusväärne?
|
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gloom
Kreisi kasutaja

|
28.06.2010 18:51:25
|
|
|
| On küll jah.
|
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Zanzhu
Kreisi kasutaja
|
29.06.2010 10:07:53
|
|
|
Teil ei teki nagu masendus peale, et noo fakk jälle Lichking see nädal, raibe alles tapsime eelmine nädal ära? Üldiselt on ka läbi wowi ajaloo sama tunne olnud, et aaa fakk eelmine nädal sai ju Illidanile kott pähe tõmmatud ja nüüd jälle 4-5h raidimist ?. |
Tavaline burnout. C u in 2 weeks.
Ma olen raidinud vanillast saati ja ka minul on vahepeal koppa visanud aga see on pigem contendi vähesusest tol hetkel tingitud. Raidin ma selleks, et oma interneti-pällidega koos midagi ette võtta ja siiamaani on meil aktiivsed guildi moodustamisest TBC-s esimeses kara runnis kaasa löönud inimesed, millest võib järeldada, et meil on ikka suht fun olemine.
Ma soovitaks mängus midagi erinevat teha, proovi näiteks raidleadida või rolli hiiler/tank või mine lahmooni bg-des. Või *shudder* proovi RP servus mängida, kui seal ka normaalsete inimeste otsa satud mitte mingite ERP friikide siis on suht lahe ise mingit stoorit välja mõelda või RP võtmes mõnda vana raidi teha.
Meie lahutame meelt 10 manis offnightidel kõiksugu imelike kombinatsioonide leiutamisega nagu näiteks councili peal panna rdruid orbe tankima või preester gunshipis saurfangi levitate-rocketpack kitetankimas. Mängu annab alati lõbusamaks teha.
|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
V3rpooz
HV veteran

|
29.06.2010 13:12:18
|
|
|
| Zanzhu kirjutas: |
Teil ei teki nagu masendus peale, et noo fakk jälle Lichking see nädal, raibe alles tapsime eelmine nädal ära? Üldiselt on ka läbi wowi ajaloo sama tunne olnud, et aaa fakk eelmine nädal sai ju Illidanile kott pähe tõmmatud ja nüüd jälle 4-5h raidimist ?. |
Tavaline burnout. C u in 2 weeks.
Ma olen raidinud vanillast saati ja ka minul on vahepeal koppa visanud aga see on pigem contendi vähesusest tol hetkel tingitud. Raidin ma selleks, et oma interneti-pällidega koos midagi ette võtta ja siiamaani on meil aktiivsed guildi moodustamisest TBC-s esimeses kara runnis kaasa löönud inimesed, millest võib järeldada, et meil on ikka suht fun olemine.
Ma soovitaks mängus midagi erinevat teha, proovi näiteks raidleadida või rolli hiiler/tank või mine lahmooni bg-des. Või *shudder* proovi RP servus mängida, kui seal ka normaalsete inimeste otsa satud mitte mingite ERP friikide siis on suht lahe ise mingit stoorit välja mõelda või RP võtmes mõnda vana raidi teha.
Meie lahutame meelt 10 manis offnightidel kõiksugu imelike kombinatsioonide leiutamisega nagu näiteks councili peal panna rdruid orbe tankima või preester gunshipis saurfangi levitate-rocketpack kitetankimas. Mängu annab alati lõbusamaks teha. |
ffõõh , kõik ära proovitud. Ma olen mänginud väga palju tangina, dps ja suts hiilerina, mis oli jama . Raidleadinud olen ka palju PUG-e, mis enamasti on suht masendavad, sest inimesed on ise nii lollid, et jube. Enamus aeg kulub mingitele jobudele, kes ei saa lootsüsteemile pihta või failivad kusagil. RP serveris on ka kunagi mängitud, siis kui ma veel nub olin ^^. Peab ütlema, et seal oli tõesti toredam ja värki, aga ma kahtlen, kas need enam nii toredad on, sest siis kui ma seal mängisin olin ma ikka suht nub ja ma ei tajunud mängust midagi. Tol ajal oli tõesti eepiline, kui mõne eestlasega tutvusid või sai joostud lahedaid instasid.
Mulle endale meeldis jubedalt wowi ära kasutada, nt TBC ajal sai roogiga neid cheste ninjatud instadest jne. jne. .
|
|
| Kommentaarid: 225 loe/lisa |
   |
195 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Zanzhu
Kreisi kasutaja
|
29.06.2010 14:33:38
|
|
|
Mis sa neist PUG-idest leadid, rahma guildi runn endale. Pugides abordijäänused loomulikult tekitavad heitumist.
Võid ju ka hardmodesid teha, need on osad suht lõbusad. Enda lemmikud on Ulduarist FF ja 0 lights, mille jaoks saab proovitud iga kuu 25run kokku panna.
Mis teema nende tankidega LFG-s üldse on, ma ajan oma pvp seti jaoks frost badgesid kokku viimasel ajal ja täna sattusin kahe supernartsissistliku tankiga kokku.
1. katse CoT: 2 inimest sinistes, kes ei olnud varem teinud seda dungeoni ja pidid jooksma selle asemel, et Chromiega teleda ennast. Ja siis oli drood tank, kes oli miski welfare frost gearis + 245. Obviously ta oli seda enne teinud. Ja tema jõudis viimasena kohale. Kui küsida, et miks ta ei kasutanud teleporti tüüp ütles "fu tard" ja droppis.
2. katse: okei, tarde ikka leidub. Requeue, palatard popib, viskab ühe kingsi välja ja ma oma mouseover tooltipilt näen kuidas tüüp tragetib ühte sinistes venda ja dropib grupi.
3. katse: sinisesegune dk, DnD-d ei kasutanud esimese paari pulli peal ja aggro was dripping all over my face. Siis ma kaks sekundit mõtlesin, et kui küsida talt miks, kas siis tema ka dropib. Õnneks tüüp switchis spekki küsimise peale ja tankis eeskujulikult ülejäänud runni, kus kolm inimest said timed achievi ja kaks said mõlemad, normali ja heroicu, lõpetamise achievi.
Meil kulus mingi 20 minutit kokku ja siin enam mina ei mõista mis värk on. Kui tank dropib grupi siis ta saab 15 min cd ja järgmise heroicu tegemiseks kulub vähemalt 10 minutit kui tal joppab. Igal juhul mitte droppides oleks aega säästnud. Public schoolides peaks natukene rohkem aega reaalainetele ja loogilisele mõtlemisele panema.
Mul on The Light of Dawn ja full 277, obviously LFG tool topib mind madalama otsa geariga rahvaga koguaeg kokku aga mind see küll apsull ei morjenda, ongi tore kui rahvas vahelduseks needib looti ja saab achievemente. Ja samas mingid welfares tüübid dropivad gruppe ja ülbitsevad tühja koha pealt.
|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
klOun
Kreisi kasutaja

|
29.06.2010 14:34:38
|
|
|
või teed unbalanced pvp realmi vähemuses olevasse factionisse roogi ja naudid world pvp'd
_________________ 🥫 Experience is one thing you can't get for nothing. |
|
| Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bloodraven
HV vaatleja
|
30.06.2010 16:35:24
|
|
|
| krt mõtlesin et teen kiiruga VoA ära enne kui vällja pean tormama aga näe raisk .. Blizz pole ööga hakkama saanud .. server maintanence extended .. 16.00 prantlase järgi .. krt kas alles eelmine nädal oli sama jama ???.. samas tõmbas patchi ära ... loodetavasti saavad tööle .. mul icc planeeritud õhtuks ..
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
30.06.2010 17:00:08
|
|
|
Eks nad valmistuvad cata raua uuenduseks ette. Paljud teised servud on juba oma 24h maintenance'i ära näinud.
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Zanzhu
Kreisi kasutaja
|
30.06.2010 17:00:37
|
|
|
| Loodame et instance servud vastu peavad täna õhtul. EU top 10 hc 25Halioni tahaks ära saada. Normalmode oli küll PTR-is iisi.
|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
30.06.2010 17:28:23
|
|
|
Paistab et ka EU serverites tiksub 24h täis
|
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bloodraven
HV vaatleja
|
30.06.2010 20:52:54
|
|
|
| tundub küll .. blizzil login server vist maas .. mitte ei saa ligi ..
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
variousart
HV vaatleja
|
01.07.2010 22:20:08
|
|
|
Täna/homme tuleb siis esimene wave beta keysid. Loodan, et õnn naeratab mulle, muidu tuleb muid vahendeid kasutades key hankida .
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Zanzhu
Kreisi kasutaja
|
02.07.2010 02:07:45
|
|
|
Seekord ei ole see key põhine vaid saad lihtsalt invaidi oma battle.neti kontole.
Wowi facebook ftw!
|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bloodraven
HV vaatleja
|
02.07.2010 11:49:01
|
|
|
nojah siis .. eile proovisin RS10 . krdi loll lilla draakon .. mingi 25 wipe vähemalt .. 3 tundi ja tulemuseks FAILURE .. ise oleks edasi proovinud .. enamus tondid ei saanud Phase 2 aru .. jooksid sphere laseri eest alati draakoni nina alla .. instant death .. muidugi oli pug grupp .. oma guildis pole head gruppi kokku saanud . .. esimene wipe tuli kohe esimese grupi trashiga .. aga oli hea ja huvitav õhtu .. siit ka küsimus .. äkki kellelgi guildis ruumi ühele destro lockile .. mänguaeg mul muidugi kõigub .. sõltuvalt tööst .. päris pro ei ole veel küll aga hakkama saan ..
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
variousart
HV vaatleja
|
02.07.2010 15:32:53
|
|
|
| Zanzhu kirjutas: |
Seekord ei ole see key põhine vaid saad lihtsalt invaidi oma battle.neti kontole.
Wowi facebook ftw! |
Yep, ma sain sellest vahepeal teada.
Mis selle WoW'i Facebookiga on? Sealt on ka võimalik invite saada vms?
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Zanzhu
Kreisi kasutaja
|
02.07.2010 20:53:49
|
|
|
| variousart kirjutas: |
Mis selle WoW'i Facebookiga on? Sealt on ka võimalik invite saada vms? |
No pmst lisad mõne sõbra battle.neti emailiga sõbraks ja siis saad nende sõbralistis sobrada ja edasi sõbratada jne. Ma suht kindel et varsti tuleb ka pildilisamise võimalus ja mobiilne app battle.neti ulatuses tsättimiseks
RS25 hc... "Blue balls blue balls, watch the black and blue balls!"
|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kaneelisai
HV kasutaja
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
07.07.2010 19:59:45
|
|
|
http://blue.mmo-champion.com/t/25626290449/cataclysm-class-amp-mastery-systems-update/
| tsitaat: |
Talent trees will have around 20 unique talents instead of today's (roughly) 30 talents, and aesthetically will look a bit more like the original World of Warcraft talent trees. The 31-point talents will generally be the same as the 51-point talents we already had planned for Cataclysm.
...
While leveling, you will get 1 talent point about every 2 levels (41 points total at level 85). Our goal is to alternate between gaining a new class spell or ability and gaining a talent point with each level. As another significant change, you will not be able to put points into a different talent tree until you have dedicated 31 talent points to your primary specialization. While leveling, this will be possible at 70 |
Kõlab suts kahtlaselt
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Araablane
Kreisi kasutaja
|
|
| Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MatchMaker
Kreisi kasutaja

|
07.07.2010 21:22:24
|
|
|
See üks talent iga 2 lvli tagant ei kõla just väga hästi, kuna see 1 talendi punkt oli see mis muutis selle niigi väga igava ja nüri lvl damise vähegi huvitavamaks.
| tsitaat: |
| We’d rather have a simpler design with a lot of depth, than a complicated but shallow design. |
Seda ei usu enne kui ise näinud olen, liiga paljud mängu tegijad on selliseid lubadusi õhku pildunud. Ei meenu et kunagi nii välja oleks kukkunud.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
07.07.2010 21:26:26
|
|
|
Plaanis on vaheldumisi anda talente ja uusi skille et ikka igal levelil oleks midagi uut
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dzombe
HV kasutaja
|
07.07.2010 22:05:50
|
|
|
Ainuke normaalne lahendus oleks vingumiste vastu, et keegi on OP ja nerf xxx, anda kõik skillid ja talendid kättesaadavaks kõigile
_________________ -- |
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
muff
Kreisi kasutaja

|
08.07.2010 17:20:26
|
|
|
| Vägev möll käib wowi foorumites selle RealID üle, lõbus seda jura jälgida ! Muidugi täitsa peppus kui neil see asi läbi läheb vaatamata rahva vastuseisule.
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|