Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
[Superman]
HV vaatleja
![[Superman] [Superman]](https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/avatars/upload/a68c5255d1167430e0b2348fff2e7cec.jpg)
|
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
27.06.2010 18:28:47
|
|
|
ot: |
[Superman] Võibolla!? Sul neid nii palju, et ise ka ei mäleta!? |
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
[Superman]
HV vaatleja
![[Superman] [Superman]](https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/avatars/upload/a68c5255d1167430e0b2348fff2e7cec.jpg)
|
27.06.2010 18:36:06
|
|
|
DefXtreme kirjutas: |
|
Äkki keegi nt Tartus teeb omale kasutaja mille nimi on ka midagi nagu Superman153 ja siis on see kohe minu oma?
Lahe arvamus sul
Nagu mina saan aru siis see teema on Crysis 2. mitte kasutajast?
_________________ V: Batman, 007 Quantum of Solace, Fallout 3 ja Socom (kõik PS3 mängud).(KÄEST KÄTTE DIIL) |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
27.06.2010 18:44:44
|
|
|
DefXtreme kirjutas: |
|
Suhtumine on küll vähemalt sama
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
27.06.2010 19:34:15
|
|
|
Paari video põhjal oleks pisut vara hakata C2 arvustama, kuigi tõsi ta on et eelmisest ta erinev tuleb. Iseasi kas crytek oskab ka sellises keskkonnas, mis nii paljude mängude poolt läbi leierdatud, miskit huvitavat luua, peale mängu enda.
Ja ma ei usu et MP ära rikutakse, raudselt on nüüd ka linnalahinguid sees, kuid ma ei usu et vabal maastikul ja roheluse keskel mapid ära kaovad.
See incrysise jutt on loomulikult WTF EA hakkab tõesti ka seda seeriat ära rikkuma. 3 osa mis alguses välija kuulutati oli mõistlik, aga 5 ja enam EIEI sõbrad, nii küll ei lähe
Siiski kõige hullem stsenaarium olekski see et EA tõttu on ka 2 osa juba allakäik ning ülejäänu lihtsalt rulli teenimiseks toodetud. All hail for CRYSIS 1
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
[Superman]
HV vaatleja
|
27.06.2010 19:36:50
|
|
|
Killerwave kirjutas: |
Paari video põhjal oleks pisut vara hakata C2 arvustama, kuigi tõsi ta on et eelmisest ta erinev tuleb. Iseasi kas crytek oskab ka sellises keskkonnas, mis nii paljude mängude poolt läbi leierdatud, miskit huvitavat luua, peale mängu enda.
Ja ma ei usu et MP ära rikutakse, raudselt on nüüd ka linnalahinguid sees, kuid ma ei usu et vabal maastikul ja roheluse keskel mapid ära kaovad.
See incrysise jutt on loomulikult WTF EA hakkab tõesti ka seda seeriat ära rikkuma. 3 osa mis alguses välija kuulutati oli mõistlik, aga 5 ja enam EIEI sõbrad, nii küll ei lähe
Siiski kõige hullem stsenaarium olekski see et EA tõttu on ka 2 osa juba allakäik ning ülejäänu lihtsalt rulli teenimiseks toodetud. All hail for CRYSIS 1 |
Crysis on siis nagu Call of Duty?
Peaaegu iga aasta uus osa?
_________________ V: Batman, 007 Quantum of Solace, Fallout 3 ja Socom (kõik PS3 mängud).(KÄEST KÄTTE DIIL) |
|
tagasi üles |
|
 |
taaniellin
HV Guru
|
27.06.2010 20:32:43
|
|
|
aga call of dutyl on alati hea story ,erinevalt crysisest!
   |
3 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
[Superman]
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
Markxy10
HV kasutaja

|
27.06.2010 21:31:38
|
|
|
See video on paroodiana mõeldud, tundub, et sa pole ise mänginud seda.
Ma olen Kõik CoD osad läbi mänginud ja Bad Company 2 ka, arvamata, et see raske on (difficulty oli hard)
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
[Superman]
HV vaatleja
|
27.06.2010 22:12:03
|
|
|
Markxy10 kirjutas: |
Ma olen Kõik CoD osad läbi mänginud ja Bad Company 2 ka, arvamata, et see raske on (difficulty oli hard)  |
Ma olen need kõik mänginud läbi.
Call of Duty story on jube halb. FACT
Multiplayer on täielik fail.
1)Hacks
2)Glitchs
3)Campers
4)Noobs
Mis teha. Kogu aeg on nii.
CoD multiplayer on liiga lihtne.
Kogu aeg nuke ja nuke ning mäng läbi(MW2).
Nt see kuidas Crysis nuke saab kätte on palju parem ja lõbusam.
Bad Company 2 on team worki mäng. No team work = No win.
|
tagasi üles |
|
 |
Probleem.
HV kasutaja

|
27.06.2010 22:18:51
|
|
|
[Superman] kirjutas: |
Ma olen Kõik CoD osad läbi mänginud ja Bad Company 2 ka, arvamata, et see raske on (difficulty oli hard)  |
1)Hacks
2)Glitchs
3)Campers
4)Noobs
Bad Company 2 on team worki mäng. No team work = No win. |
_________________ -.- |
|
tagasi üles |
|
 |
RedFusion
HV kasutaja

|
28.06.2010 00:00:11
|
|
|
1)Hacks
2)Glitchs
3)Campers
4)Noobs
CoD multiplayer täielik fail? Paluks mitte sassi ajada MW2 MP-d eelnevate CoD osadega. Häkkereid ja Glitche on väga paljudes mängudes ja ei saa küll öelda, et CoD-s neid nüüd häirivalt palju oleks (va. MW2). Ja noh, neid nö. noobe on ka kõikides mängudes ja ega CoD seerias neid ka märgatavalt rohkem nüüd ei ole. Täpselt sama ka camperite kohta. Minumeelest BC2-s ja paljudes teistes FPS-des on campereid rohkemgi kui CoD-s. Kuigi muidugi see on õige, et BC2-s teamworki rohkem vaja.
Singleplayeri kohta nii palju, et CoD-s on see küll super ilma erilise storytagi. Tempokas FPS ja hea story on 2 asja, mis lihtsalt ei käi kokku tihti. |
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
[Superman]
HV vaatleja
|
28.06.2010 00:07:41
|
|
|
RedFusion kirjutas: |
1)Hacks
2)Glitchs
3)Campers
4)Noobs
CoD multiplayer täielik fail? Paluks mitte sassi ajada MW2 MP-d eelnevate CoD osadega. Häkkereid ja Glitche on väga paljudes mängudes ja ei saa küll öelda, et CoD-s neid nüüd häirivalt palju oleks (va. MW2). Ja noh, neid nö. noobe on ka kõikides mängudes ja ega CoD seerias neid ka märgatavalt rohkem nüüd ei ole. Täpselt sama ka camperite kohta. Minumeelest BC2-s ja paljudes teistes FPS-des on campereid rohkemgi kui CoD-s. Kuigi muidugi see on õige, et BC2-s teamworki rohkem vaja.
Singleplayeri kohta nii palju, et CoD-s on see küll super ilma erilise storytagi. Tempokas FPS ja hea story on 2 asja, mis lihtsalt ei käi kokku tihti. |
|
Modern Warfare 2
Commando Knife - Milleks siis relvi vaja kui nuga on parem?
Speed Run - No comon? Jälle pointless
Overpowered shotguns - Üks lask, üks kill.
Overpowered nuke - kogu aeg saab nuke ja mäng läbi.
Asi on selles ,et Call of Duty 4,5,6 - sama mäng, uus skin.
Ainus mis oli hea Call of Duty oli Call of Duty 2. See on parim osa.
|
tagasi üles |
|
 |
aap14
Kreisi kasutaja

|
28.06.2010 00:12:29
|
|
|
[Superman], kes sa IRL oled, et oma arvamust teiste omast niivõrd palju õigemaks kogu aeg pead?
_________________ Slow is smooth and smooth is fast |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
taaniellin
HV Guru
|
28.06.2010 02:34:32
|
|
|
ongi,minu jaoks jäävad ja on parimad alati CODi osad story poolest,aga gameplayd ei oska öelda ja superman,kui tahad vaielda siis vaidle enda ette!
   |
3 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
28.06.2010 07:47:31
|
|
|
Muideks võitlustandris on BF:BC2 vs CoD:MW2 vaidlusteema täiesti olemas : https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=445255
Tagasi teemasse siis mõtlesin veidi miks Crysise stoori mind nii külmaks jätab ja jõudsin selliste järeldusteni:
*Vaenlase välimus on pidevalt muutunud - C1 olid miskid LED kombitsad.Nüüd on miskid kahejalgsed tegelased jms.Pole nagu järjepidevust .Vaenlasel võiks olla ikka kindel välimus sõltumata osast mitte nii, et ah näete nüüd on tulnukad palju coolimad kui eelmises osas (mida nad ka on C2-s).Kindel välimus muudaks stoori huvitavamaks.
*Tegelane kellena sa mängid - esimeses Nomad, siis Psycho.Nüüd keegi kolmas juba?.Keegi vajutage pidurit palun .Kuidas mul saab tekkida huvi tegelase vastu kui tegelane kellena ma mängid pidevalt muutub osast osasse .Tehku siis nii, et mängu alguses antakse valida - Play As:Nomad/Psycho/Prophet ja siis vastavalt igal tegelasel omad tugevused ja nõrkused.Näiteks nomad hea stealt ja kiirus.Psycho kõva armor ja strenght.Prophet parim relvade modimine jms.Veidike RPG-lik lähenemine aga ma arvan, et paljudele meeldiks ja igaüks saaks mängida sellena kellena tahab
*Tegelased keda sa tead - kuidas ma peaksin tervest maakerast hoolima kui tulnukate invasioon on, kui ma tean ainult paari inimest? .Ülejäänud on lihtsalt numbers on paper .Crysises väga vähe korduvaid tugevaid tegelasi.Kas me näeme veel Helena Rosenthali? - vaevalt.Kas me näeme Oneill-i? - vaevalt jne jne.Mul ei teki huvi stoori vastu kui iga kord uued näod.
Stoori osas võiks eeskujuks olla Mass Effect
Sellised mõtted siis.Kommentaare?
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
28.06.2010 09:17:42
|
|
|
tomorrow, Kahjuks pean ütlema, et olen sinuga 100% nõus. Esimese osa tegelasi tahaks näha. Mis kellega juhtus, eriti Prophet Järjepidevust napib tõesti. Kollide kohapealt ma ei tea, äkki tegid kiire upgrade-i
Loodan, et palju seletatakse mängus ära.
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
[Superman]
HV vaatleja
|
28.06.2010 09:23:24
|
|
|
Lõpp oli imelik jah.
Nad läksid saarele tagasi ning nüüd on nad New York linnas.
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
28.06.2010 09:34:23
|
|
|
Ainult Prophet läks saarele tagasi ju Teised suundusid kuskile linna minumeelest
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
[Superman]
HV vaatleja
|
28.06.2010 09:39:16
|
|
|
Cb4 kirjutas: |
Ainult Prophet läks saarele tagasi ju Teised suundusid kuskile linna minumeelest  |
Prophet läks saarele ning teised kah.
http://www.youtube.com/watch?v=ruGZi8M3R6M
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
28.06.2010 14:01:22
|
|
|
AASTAID ON MÖÖDUNUD 3, kui ma õigesti mäletan ja kohale on jõudnud noored võsukesed uute ürpiga.
tsitaat: |
*Vaenlase välimus on pidevalt muutunud - C1 olid miskid LED kombitsad.Nüüd on miskid kahejalgsed tegelased jms.Pole nagu järjepidevust .Vaenlasel võiks olla ikka kindel välimus sõltumata osast mitte nii, et ah näete nüüd on tulnukad palju coolimad kui eelmises osas (mida nad ka on C2-s).Kindel välimus muudaks stoori huvitavamaks. |
Esimeses osas olid miljoneid aataid maa all uinunud tulnukad kes lõpuks kas ise või inimeste mõjul üles äratati. Loogiliseim variant on hetkel see et 3 aastat hiljem Crysise 2 osas on kohale jõudnud need keda esimeses osas tulnukad oma signaaliga kohale kutsusid ehk nende palju nooremad kuid arenenumad võsukesed.
*Tegelane kellena sa mängid - esimeses Nomad, siis Psycho.Nüüd keegi kolmas juba?.Keegi vajutage pidurit palun .Kuidas mul saab tekkida huvi tegelase vastu kui tegelane kellena ma mängid pidevalt muutub osast osasse .Tehku siis nii, et mängu alguses antakse valida - Play As:Nomad/Psycho/Prophet ja siis vastavalt igal tegelasel omad tugevused ja nõrkused.Näiteks nomad hea stealt ja kiirus.Psycho kõva armor ja strenght.Prophet parim relvade modimine jms.Veidike RPG-lik lähenemine aga ma arvan, et paljudele meeldiks ja igaüks saaks mängida sellena kellena tahab |
Too tegelase vahetus sobib mulle, teistmoodi kui paljudes teistes mängudes. Prophet on kindlasti sees ka C2s, vähemasti paaris videos teda juba nähtud.
Nomad oli minu arust äpu. Psycho oli teatud isiklike probleemide küssis vaevlev segane vana. Seekordne tegelane saab veel teistsuguse isikulise probleemi kaela, vaatab kuidas tal iseloomu luuakse mängija jaoks. Igatahes väga viis minu poolt, mulle see meeldib.
*Tegelased keda sa tead - kuidas ma peaksin tervest maakerast hoolima kui tulnukate invasioon on, kui ma tean ainult paari inimest? .Ülejäänud on lihtsalt numbers on paper .Crysises väga vähe korduvaid tugevaid tegelasi.Kas me näeme veel Helena Rosenthali? - vaevalt.Kas me näeme Oneill-i? - vaevalt jne jne.Mul ei teki huvi stoori vastu kui iga kord uued näod. |
Taaskord isiklik arvamus, inimesed on iialt harjunud jääma samade tegelaste ja asupaikade juurde kuid tegemist on hetkel siiski globaalse probleemiga ning aastaid on mööda läinud. Samas üllatusi võib alati tulla, ega keegi neid siis sulle kohe näitama ei hakka.
Stoori osas võiks eeskujuks olla Mass Effect |
mass effect 2 on fun as a game aga stoory mingi räigelt compelling küll pole. Imo halb näide aga ma tean, sa tuline ME armastaja.
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
28.06.2010 14:14:15
|
|
|
Mass Effectis oli ainult see naine kõva.
_________________ Ära siia kliki |
|
Kommentaarid: 256 loe/lisa |
   |
2 :: |
210 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
28.06.2010 14:30:06
|
|
|
G80 kirjutas: |
Mass Effectis oli ainult see naine kõva.  |
Voh, Crysis vajab üht sigakena naist mängu. Eriti badass oleks kui ta female nanosuiti kannaks, nagu üks Crymodi väga andekas modelleerija valmis tegi.
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
28.06.2010 15:21:22
|
|
|
Killerwave kirjutas: |
G80 kirjutas: |
Mass Effectis oli ainult see naine kõva.  |
Voh, Crysis vajab üht sigakena naist mängu. Eriti badass oleks kui ta female nanosuiti kannaks, nagu üks Crymodi väga andekas modelleerija valmis tegi.  |
Mõte liigub õiges suunas.
ja võiks selline bug olla, et kui ta cloacki teeb siis ainult nanosuit muutub nähtamatuks.
|
|
Kommentaarid: 256 loe/lisa |
   |
2 :: |
210 |
|
tagasi üles |
|