Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
enterprice
HV veteran

|
27.06.2010 13:19:53
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
... kui sa pole Androidi kasutanud, siis usu mind, sa ei tea, millest sa räägid Symbian on Symbian, küürakat parandab vaid haud, mingi versiooniuuendus siin midagi kapitaalselt ei muuda. Nokia võiks nüüd kihku kähku hakata parem MeGoo seadmeid arendama enne, kui teistest lootusetult maha jääb ... |
Androidi olen näppinud mitte omanud.
Tegemist pole versiooniuuendusega vaid uue op süsteemiga. Ainult sisse on ehitatud tugi ka vanade appide jooksutamiseks. Sama vahe kui võrrelda win 98 win 7-ga.
Minu jaoks on oluline kui sujuvalt asi liigub ja milline on seadme funktsionaalsus. Kas mõnda asja saab sisse, välja lõlitada üht või teistpidi ei oma mu jaoks erilist tähtsust.
viimati muutis enterprice 27.06.2010 13:22:02, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
27.06.2010 13:21:14
|
|
|
... oh-jah, jäägu sulle see lootus
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
enterprice
HV veteran

|
27.06.2010 13:31:30
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
... oh-jah, jäägu sulle see lootus  |
Lisan äkki väikese tsitaadi harimise mõttes http://www.symbian.org/symbian-feature-set/symbian-releases/symbian3 lehelt:
"
Symbian^3 is the first fully open source version of the Symbian platform, and the second release of the Symbian platform by the Symbian Foundation. It extends Symbian^2 in many ways, including graphics support for advanced layering and effects, full HDMI support for a great television playback experience and improved data performance - ideal for streaming high definition audio and video. View the full press release or our blog for more information"
|
|
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
27.06.2010 13:39:50
|
|
|
Üks asi on raud mis on telefoni topitud.Telefon võib kõige-kõige rauda täis olla otsast lõpuni aga kui OS kasutusmugavus/vabadus on piiratud, siis sellest pole ju eriti kasu või mis
Tegelikult Noika loobub üldse Symbianist on highend N seeria telefonidel pärast N8-t: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=18849
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
27.06.2010 13:46:43
|
|
|
OT: Huvitav teema muudatus on toimunud - Backdoori kaudu kontrolli-teema on sujuvalt yle l2inud erinevate syteemide F2nni-Klubideks...
Postitatud mobile device
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
27.06.2010 14:03:57
|
|
|
enterprice, see on reklaamijutt, kui toode ka reaalselt jumalate juurest maapeale lihtinimese kätte jõuab, siis võime joonele panna ja mõõta, kellel on suurem, pikem vms. praegu on see vaid üks suur lubaduste mull ...
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
matik
HV kasutaja
|
27.06.2010 23:47:20
|
|
|
MarioA. kirjutas: |
Google teeb Apple`t. |
Minuteada pole Apple kasutajate telefonidest Appe eemaldanud. AppStorest küll.
Või olen ma ehk midagi maha maganud ja on ka kasutajate telefonides käidud?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
28.06.2010 08:58:14
|
|
|
matik kirjutas: |
Google teeb Apple`t. |
Või olen ma ehk midagi maha maganud ja on ka kasutajate telefonides käidud? |
Neil on see võimalus, aga nad pole seda kasutanud...
In the summer of 2008, an iPhone hacker told the world that Apple had added an app kill switch to the holy handset, and Steve Jobs later confirmed its existence. "Hopefully, we never have to pull that lever," Jobs said, "but we would be irresponsible not to have a lever like that to pull." |
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
28.06.2010 09:05:03
|
|
|
tsitaat: |
palju muid piiranguid minu jaoks, et asi ei tasu ära
|
mis sind piirab siis
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
28.06.2010 09:39:49
|
|
|
Etz kirjutas: |
matik kirjutas: |
Google teeb Apple`t. |
Või olen ma ehk midagi maha maganud ja on ka kasutajate telefonides käidud? |
Neil on see võimalus, aga nad pole seda kasutanud...
In the summer of 2008, an iPhone hacker told the world that Apple had added an app kill switch to the holy handset, and Steve Jobs later confirmed its existence. "Hopefully, we never have to pull that lever," Jobs said, "but we would be irresponsible not to have a lever like that to pull." |
|
Mingi suur uks mille sees on palju väikeseid uksi, millel kõigil kordumatud võtmed, samas väideti, et sellist suurt ühise võtmega avatavat ust tasuta OS`idel ei olevat, et kõik olevat läbipaistev ja turvaline, nüüd aga tuleb välja, et kasutajad võivad oma uksed nii turvaliste võtmetega kui tahes kinni keerata, ikka saadakse sisse mingi ühise võtmega kõikjale, seda mida kahtlustati Microsofti puhul, osutus hoopis tõeks Apple ja Google Android puhul, loodetavasti teistel Linuxilistel siiski sellist suurt ühise võtmega avatavat ust pole. Google semmib USA luurega
tahanteada kirjutas: |
Marie: See yhine yldv6ti on oma tootele tootjal kindlasti olemas. Ilma selleta tal toodet toota ei lubata.
Iseasi on, et kellele seda v6tit n6udmise peale antakse. USAS saavad selle v6tme kindlasti NSA ja FBI.
......... |
Linuxi ja Apple'i puhul on see ehk veel võimalik, kuid Windowsi puhul vast mitte, viiruse kirjutajad on elu lihtsalt Microsoftil nii kibetaks teinud, et sellist universaalset võtit ei saa kasutada üle võrgu, mõne aja möödudes oleks jälle miski Sasseri viiruse taoline puhang
NSA analüütik avalikustas: kõiki kuulatakse pealt
Microsoft eitab Windows 7-ele NSA jaoks loodud tagaukse olemasolu
kui oleks ühine võti, poleks vaja füüsilist ligipääsu arvutile, Microsoft aitab politseid jälitustöös
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W 
viimati muutis Marie 28.06.2010 10:41:52, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
28.06.2010 10:00:54
|
|
|
Marie: See yhine yldv6ti on oma tootele tootjal kindlasti olemas. Ilma selleta tal toodet toota ei lubata.
Iseasi on, et kellele seda v6tit n6udmise peale antakse. USAS saavad selle v6tme kindlasti NSA ja FBI.
Postitatud mobile device
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
28.06.2010 19:00:36
|
|
|
ufo56 kirjutas: |
|
mis sind piirab siis |
Neid asju on väga-väga palju aga ma panen põhilisemad kirja.Võimalik, et 4 versioonis on mõned neist parandatud.Kui miski väide on vale siis palun paranda :
*Pole custom helinaid.Tahad siis maksa peale.Täiesti vastuvõetamatu mulle.
*Pole tõelist multitaskingut.Mina just tahan, et mul oleks taustal mingi programm töötamas nagu arvutis ja mul pole probleeme nende haldamisega.Ma tahan teha mitut asja samaaegselt.
*Kolm valikut - osta kallis lukuvaba versioon,osta odavam "kett kaelas" versioon mis mind mingi operaatori orjaks teeb ja jailbreak mida siis apple pidevalt katki üritab teha.Pmst mulle sobiks ainult teise ja kolmanda variandi kombinatsioon aga see oleks pides võitlus, et hoida telefoni sellsena nagu ma tahan
*Lisaks on kuuldavasti ka aku kehvake.Eriti kui limiteeritud multitaskingut nüüd 4 peal teed
Pmst antakse ette ja pean sellist kasutama.Ei tänan.Ma parem ostan HTC kõrgema otsa Android seadme
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
matik
HV kasutaja
|
29.06.2010 14:09:34
|
|
|
Marie kirjutas: |
Mingi suur uks mille sees on palju väikeseid uksi, millel kõigil kordumatud võtmed, samas väideti, et sellist suurt ühise võtmega avatavat ust tasuta OS`idel ei olevat, et kõik olevat läbipaistev ja turvaline, nüüd aga tuleb välja, et kasutajad võivad oma uksed nii turvaliste võtmetega kui tahes kinni keerata, ikka saadakse sisse mingi ühise võtmega kõikjale, seda mida kahtlustati Microsofti puhul, osutus hoopis tõeks Apple ja Google Android puhul, loodetavasti teistel Linuxilistel siiski sellist suurt ühise võtmega avatavat ust pole. |
Naljakas on see, et kõik peavad Androidi väga läbipaistvaks ja toredaks opsüsteemiks, samas on asi isegi kinnisem kui iPhone OS.
See, et Android kasutab Linuxist ainult kernelit, ei paista kedagi huvitama... Apple OS on samamoodi BSD otsa ehitatud ja tasuta on mõlemad.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
29.06.2010 14:22:53
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
|
mis sind piirab siis |
Neid asju on väga-väga palju aga ma panen põhilisemad kirja.Võimalik, et 4 versioonis on mõned neist parandatud.Kui miski väide on vale siis palun paranda :
*Pole custom helinaid.Tahad siis maksa peale.Täiesti vastuvõetamatu mulle.
*Pole tõelist multitaskingut.Mina just tahan, et mul oleks taustal mingi programm töötamas nagu arvutis ja mul pole probleeme nende haldamisega.Ma tahan teha mitut asja samaaegselt.
*Kolm valikut - osta kallis lukuvaba versioon,osta odavam "kett kaelas" versioon mis mind mingi operaatori orjaks teeb ja jailbreak mida siis apple pidevalt katki üritab teha.Pmst mulle sobiks ainult teise ja kolmanda variandi kombinatsioon aga see oleks pides võitlus, et hoida telefoni sellsena nagu ma tahan
*Lisaks on kuuldavasti ka aku kehvake.Eriti kui limiteeritud multitaskingut nüüd 4 peal teed
Pmst antakse ette ja pean sellist kasutama.Ei tänan.Ma parem ostan HTC kõrgema otsa Android seadme  |
1: Custom helinad olemas, igasugused app'id mis tõmbavad otse sulle telefoni loo mida sa soovid või siis tõstad ise itunesist endale sobiva helina.
2: Tõeline multitasking on olemas. iOS4.
3: Unlock ja kõik muu selline täitsa olemas. Ei sunni sind miski kuskile
4: Aku on täpselt nii hea või halb kui sa ise tahad.
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
29.06.2010 14:44:26
|
|
|
1: Custom helinad olemas, igasugused app'id mis tõmbavad otse sulle telefoni loo mida sa soovid või siis tõstad ise itunesist endale sobiva helina. |
Need appid maksavad raha?
2: Tõeline multitasking on olemas. iOS4. |
Kas kõik 3rd party proged ja sisseehitatud proged on toetatud?
3: Unlock ja kõik muu selline täitsa olemas. Ei sunni sind miski kuskile  |
Olemas võib ta olla aga küsimus on selles, et see pole get and forget.Pidevalt pead surkima, et töös hoida oma jailbreaki.
4: Aku on täpselt nii hea või halb kui sa ise tahad. |
Apple vaevalt lubab kolmanda osapoole akusid?.Igatahes selle põhjal mis ma lugenud olen on pigem kehvapoolne aku vastupidavus.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
29.06.2010 14:58:15
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
1: Custom helinad olemas, igasugused app'id mis tõmbavad otse sulle telefoni loo mida sa soovid või siis tõstad ise itunesist endale sobiva helina. |
Need appid maksavad raha?
2: Tõeline multitasking on olemas. iOS4. |
Kas kõik 3rd party proged ja sisseehitatud proged on toetatud?
3: Unlock ja kõik muu selline täitsa olemas. Ei sunni sind miski kuskile  |
Olemas võib ta olla aga küsimus on selles, et see pole get and forget.Pidevalt pead surkima, et töös hoida oma jailbreaki.
4: Aku on täpselt nii hea või halb kui sa ise tahad. |
Apple vaevalt lubab kolmanda osapoole akusid?.Igatahes selle põhjal mis ma lugenud olen on pigem kehvapoolne aku vastupidavus. |
1: Need ei maksa raha.
2: Pole veel iOS4 proovinud aga nagu aru sain, kõik app'id.
3: Pidevalt pead surkima ? Ma viimati vist novembris vms unlockisin ja jailbrakesin telefoni kuna panin uue OS'i peale. Tervelt 5 minutit läks
4: Mu teada on olemas ka suuremaid akusi mis saad panna sisse.Ei tea pole vajadust. Paari päeva jooksul satun ikka arvuti juurde või pistiku lähedale.
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
29.06.2010 15:21:48
|
|
|
Tegelikult võiksite omaette teema teha: Symbian VS. Android VS. iOS VS. MidaIganesVeel
Hetkel hakkab see teema siin vaikselt juba väga metsa kiskuma...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
vopski
HV kasutaja
|
06.07.2010 11:52:51
|
|
|
Ei saa mina aru, miks need OS-id telefonidel nii olulised on .
Ise kasutan standard seadetega nokiat millel Symbian peal ja saan kõik vajaliku tehtud. Ega muud vaja lähegi kui helistamine, sms, wifi ja vahest harva gps.
Võimalik, et olen liiga vanamoodne või lihtsalt ma ei tea millest kõigest ma ilma jään. Minu arvamus on see, et enamikel inimestel on neist vidinatest täiesti suva kuna telefon omab ikka enamike jaoks eelkõige rääkimise mõtet. Arvestades seda kui kaua on mobiilides wap olnud(alates 7110-st vms.) ja seda kui kaua ja kui paljudel telefonidel on juba wifi, siis kui siiani pole mobiiliga netis käimine massiliseks muutunud, siis vaevalt et see ka lähiajal juhtub. Massiliseks surfamiseks ja töötegemiseks on ikka telefon liiga ebamugav. Masendav on vaadata, et peamiselt just noorem põlvkond ostab või võtab järelmaksuga omale 5000+ maksvaid telefone ja seda vahetatakse pea iga aasta või tiheminigi. Selle rahaga võiks midagi targemat peale hakata mitte läbi telefoni postitada järjekordset kommentaari sellest kui halb ikka elu Eestis on
Oeh, läks ikka teemast väga mööda, aga tõesti ma ei saa aru...
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
enterprice
HV veteran

|
06.07.2010 12:15:30
|
|
|
vopski kirjutas: |
Ei saa mina aru, miks need OS-id telefonidel nii olulised on .
Ise kasutan standard seadetega nokiat millel Symbian peal ja saan kõik vajaliku tehtud. Ega muud vaja lähegi kui helistamine, sms, wifi ja vahest harva gps.
Võimalik, et olen liiga vanamoodne või lihtsalt ma ei tea millest kõigest ma ilma jään. Minu arvamus on see, et enamikel inimestel on neist vidinatest täiesti suva kuna telefon omab ikka enamike jaoks eelkõige rääkimise mõtet. Arvestades seda kui kaua on mobiilides wap olnud(alates 7110-st vms.) ja seda kui kaua ja kui paljudel telefonidel on juba wifi, siis kui siiani pole mobiiliga netis käimine massiliseks muutunud, siis vaevalt et see ka lähiajal juhtub. Massiliseks surfamiseks ja töötegemiseks on ikka telefon liiga ebamugav. Masendav on vaadata, et peamiselt just noorem põlvkond ostab või võtab järelmaksuga omale 5000+ maksvaid telefone ja seda vahetatakse pea iga aasta või tiheminigi. Selle rahaga võiks midagi targemat peale hakata mitte läbi telefoni postitada järjekordset kommentaari sellest kui halb ikka elu Eestis on
Oeh, läks ikka teemast väga mööda, aga tõesti ma ei saa aru... |
Mida parem resolutsioon ja kiirem brauser seda mugavam see netis käimine on. Vanemad telefonid oma väikese ekraani ja aeglase brauseriga olid ikka väga ebamugavad. Uued tihti üsna kasutatavad. Iga kord ei viitsi ise küll enam arvutit igale poole kaasa vedada. Enamus asju saab läbi mobiili üsna mõnusalt ära teha. Eraldi QWERTY klaviatuur, suur selge ekraan, kiire brauser, korralik navi, skype välismaalt helistamiseks, mingi rdp soft, et eemalt oma arvutisse ja töö masinasse saaks ja ega palju rohkem pole vaja ka. Uued ksenoonvälguga kaamerad mis HD videot ka teevad on ka üsna ok juba. Nii mõnigi kord saab üsna kenasid pilte ka siis kui fotokas parasjagu kaasas pole.
|
|
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
06.07.2010 12:51:47
|
|
|
Marie kirjutas: |
Mingi suur uks mille sees on palju väikeseid uksi, millel kõigil kordumatud võtmed, samas väideti, et sellist suurt ühise võtmega avatavat ust tasuta OS`idel ei olevat, et kõik olevat läbipaistev ja turvaline, nüüd aga tuleb välja, et kasutajad võivad oma uksed nii turvaliste võtmetega kui tahes kinni keerata, ikka saadakse sisse mingi ühise võtmega kõikjale, seda mida kahtlustati Microsofti puhul, osutus hoopis tõeks Apple ja Google Android puhul, loodetavasti teistel Linuxilistel siiski sellist suurt ühise võtmega avatavat ust pole. Google semmib USA luurega |
Võiks ikka aru saada mida tähendab OS ja mida tähendab platform. Ühtlasi ei teeks halba, kui veidike uuriksid kes ja kuidas noid "kill switche" kasutada saab.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |