Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
siinus
HV Guru

|
27.06.2010 01:02:21
|
|
|
see minukiidetud logmein annabki vnc moodi võimaluse vahtida kaugemalt sama pilti (mis sest, et suht sitt), aga filmi vaadatakse ikkagi telekast ju.
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
27.06.2010 11:20:54
|
|
|
Taavi© kirjutas: |
ot: |
Dogbert, kirjutada tahaks ka vahest, selles ongi see point, bluetooth hiir jah muidu oleks ainus lahendus kuna sellel on levi piisavalt pikk, muud lihtsalt ei võta välja selle vahemaa tagant, proovitud pmst kõige kallemaid logitech hiiri/klavereid ja need nö. non bluetooth seadmed ei sobi kuhugile.
E: See juba OT |
|
mul logitech non-bluetooth hiir ja klaver... 300meetrit kaugemal töötas klaviatuur veel ideaalselt
_________________ Müüa: Fibaro HomeCenter 3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pikkkõrv
HV kasutaja

|
27.06.2010 11:43:52
|
|
|
Taavi©, ilmselt oleks sobiv lahendus näiteks miniklaviatuur:
http://www.logitech.com/en-us/keyboards/keyboard/devices/3848
Kuna töötab üle bluetoothi peaks ulatuma piisavalt kaugele ega ületa ka oma mõõtmetelt eriti tavalist telekapulti võimaldades samas juhtida arvutit praktiliselt täies ulatuses.
|
|
tagasi üles |
|
 |
pavka
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
28.06.2010 14:36:31
|
|
|
pavka, kõiki protsesse ei saa niiehknaa lõpetada. Mis windowsi enda tööga süviti seotud, siis neid sulgedes oleks pilt kottis kohe ju
|
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
28.06.2010 16:09:19
|
|
|
kuidas muuta video vaatamis programmi nii et peale restarti ta ka jääks selleks ??
lähen .avi faili peale parem klik properties ja sealt open with change
panen sealt vlc peale ja siis apply ja ok
ja peale restarti on ta jälle winamp peal
on mingi koht kus saaks eemaltada selle valiku et oleks koguaeg defauldis vlc player ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
28.06.2010 16:12:23
|
|
|
1) Start - Default Programs
2) Winamp - Uninstall
|
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
28.06.2010 16:21:46
|
|
|
lopes39, Winampil on tore feature, et ta varastab kõik seosed tagasi. Uuri kuskilt seadetest, kust sead kinni panna.
|
|
tagasi üles |
|
 |
chatwalker
HV kasutaja
|
28.06.2010 16:33:16
|
|
|
Lükkasin siis vanale kastile(AMD 2200, 512 ram, 256 video) win 7 home premiumi peale. Alguses kõik ilus, mõne aja pärast hakkas naine oma lemmikmängu Farmville`t mängima, mispeale kõigepealt hakkas arvuti hiirekursor tõkkama ja venima. Mõne aja pärast hakkas arvuti restarte tegema, vahepeal ei läinud enam üldse windowsi logost kaugemale. siis tegi mingisuguse system restore, peale seda töötas normal modes mingi aja, siis hakkas jälle suva kohtade peal restarte tegema. Praegu safe modes töötab, enne viskas safe modega ka korra pildi tasku. Kas võib asi olla selles, et soovitav on 1gb rami, siin vanas junnis ainult 512?
|
 |
siinus
HV Guru

|
28.06.2010 16:46:22
|
|
|
chatwalker, aga jälgi task manageri perfi tabi veits(always on top). kuda mälukasutus on?
see pole küll restartide põhjus, aga küsimusele saad vastuse
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
tagasi üles |
|
 |
chatwalker
HV kasutaja
|
28.06.2010 16:56:29
|
|
|
No ma ei tea, praegu pole kokku jooksnud ja mälu kasutus kõigub 375-376 vahel, IE on lahti ja msn,everest ka all.
Aga mis nende restartide põhjus siis võib olla? xp peal jooksis, siis lõpuks oli küll suht koomas, paarsada giga filme, muusikat jne igasugu asju mööda ketast laiali ja lapsed tirisid igasugu jama jne, kuid restarte kui selliseid ei olnud.
E: See on safe modega, see 375, normal modes rohkem programme jooksmas, siis võib ka see kasutus suurem olla, ei hakka praegu proovima, pärast ei saa jälle tööle.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
28.06.2010 19:33:39
|
|
|
friik1 kirjutas: |
lopes39, Winampil on tore feature, et ta varastab kõik seosed tagasi. Uuri kuskilt seadetest, kust sead kinni panna. |
Winamp Agent startup'ist maha ja mure kaob...
See vidin on selleks, et teised programmid ei saaks winampilt seoseid kaaperdada...
Või siis preferencete alt määrata vaid audio failid, aitab samuti... (seal on eraldi kiirvalikud... All, Audio, Video)
Samuti saab selle Agendi sealt alt maha tappa...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
28.06.2010 19:57:36
|
|
|
huvitav mul see, et arvutis peal CCCP ja WinAMP
winampile on öeldud, et ainult audio failid aga ta võtab MP4 failid ka enda alla... eraldi valikus seal mp4 faile üldse polegi
kui aga võtan youtubest tõmmatud mp4 faili, siis mediaplayer classic mp4 faili ei mängi, st. audio tuleb aga pilti mitte... kui ma vahetan mp4 laiendi mkv'ks siis tuleb nii pilt kui audio
|
tagasi üles |
|
 |
metallika
HV Guru

|
28.06.2010 19:59:30
|
|
|
chatwalker,
VÄHE MÄLU!
1GB on vähim, millega Win 7 hakkama saab!
Win 7 starter saab jah hakkama 512mb-ga aga sealt edasi windows 7-d, millel on rohkem funktsioone, tahab vähemalt 1gb mälu
mängimiseks veel kohe kindlasti vajad rohkem mälu! soovitavalt siis juba 2gb!

viimati muutis metallika 28.06.2010 20:01:33, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
28.06.2010 20:01:19
|
|
|
Hollow kirjutas: |
winampile on öeldud, et ainult audio failid aga ta võtab MP4 failid ka enda alla... eraldi valikus seal mp4 faile üldse polegi
kui aga võtan youtubest tõmmatud mp4 faili, siis mediaplayer classic mp4 faili ei mängi, st. audio tuleb aga pilti mitte... kui ma vahetan mp4 laiendi mkv'ks siis tuleb nii pilt kui audio |
mp4 on kõigest konteiner, nagu ka MKV ning AVI
Võib sisaldada erinevaid koodekeid... mp4 võib olla ka puhas audio näiteks ja winampil on ta audio failide alla ajalooliselt.
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
28.06.2010 20:16:08
|
|
|
Etz kirjutas: |
kui aga võtan youtubest tõmmatud mp4 faili, siis mediaplayer classic mp4 faili ei mängi, st. audio tuleb aga pilti mitte... kui ma vahetan mp4 laiendi mkv'ks siis tuleb nii pilt kui audio |
Võib sisaldada erinevaid koodekeid... mp4 võib olla ka puhas audio näiteks ja winampil on ta audio failide alla ajalooliselt. |
ma saan kõigest aru, et on konteiner... aga mida ei ole ei ole winampil mp4 failityybi valikut... aga ikka võtab ta mp4 laiendi enda alla
samas see sama mp4 fail media player classikuga ei mängi aga nimetades ta mkv'ks siis töötab
|
tagasi üles |
|
 |
chatwalker
HV kasutaja
|
28.06.2010 21:29:35
|
|
|
metallika,
Nojah, eks siis peab gigase sisse viskama, mängida pole sellega eriti midagi, ise kasutan läpakat ja naine vahest harva klõbistab selle vana taga. Enamasti lapsed mingeid online mänge jne. Aga kuidas siis seletada, et device manager näitab ainult 375mb mälukasutust?
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
28.06.2010 21:51:03
|
|
|
Etz kirjutas: |
Võib sisaldada erinevaid koodekeid... mp4 võib olla ka puhas audio näiteks ja winampil on ta audio failide alla ajalooliselt. |
ma saan kõigest aru, et on konteiner... aga mida ei ole ei ole winampil mp4 failityybi valikut... aga ikka võtab ta mp4 laiendi enda alla
samas see sama mp4 fail media player classikuga ei mängi aga nimetades ta mkv'ks siis töötab |
winampil on mp4 olnud natives sees juba vast 8-10 aastat
_________________ ☠ |
|
tagasi üles |
|
 |
Pikkkõrv
HV kasutaja

|
28.06.2010 21:54:27
|
|
|
chatwalker kirjutas: |
metallika,
Nojah, eks siis peab gigase sisse viskama, mängida pole sellega eriti midagi, ise kasutan läpakat ja naine vahest harva klõbistab selle vana taga. Enamasti lapsed mingeid online mänge jne. Aga kuidas siis seletada, et device manager näitab ainult 375mb mälukasutust? |
Sest midagi peab ta jooksvaks tööks vaba hoidma ja kui sul on vaid 512 MB mälu siis ülejäänud asju mida hetkel ei vaja hoiab ta kettapuhvris tõstes neid siis vajadusel sealt mällu ja tagasi. Tegelikult on Seitsmel normaalseks tööks vaja ikka vähemalt 2 GB, 1 GB on ikkagi miinimumnõue. Selle võtab juba süsteem ise ära nii, et rakenduste jaoks ikka midagi üle ei jää ja algab jälle üks ketta ragistamine ja venitamine.
|
|
tagasi üles |
|
 |
JUSTer
HV vaatleja

|
29.06.2010 09:24:44
|
|
|
Olen Pikkkõrvaga õhel meelel. Endal on 4GB aga jah, Windows 7 on ikka Windows 7. Tahad OS'i mis alt ei vea, pane XP.
Ma räägin ausalt. Mul oli ka ennem XP ja praegugi teisel arvutil ja kunagi ei tulnud selliseid porbleeme.
Eks selle Win 7'ga harjumise asi ka on. Järjest õpid ja värki ning on lihtne probleeme juba lahendada...
|
 |
metallika
HV Guru

|
29.06.2010 10:32:49
|
|
|
Mul hetkel 3GB sees ja asi lippab nii, mis jube
pole ei kokku jooksmisi ega ka kuid munemis meetodeid kohanud
|
|
tagasi üles |
|
 |
pavka
HV kasutaja
|
29.06.2010 12:41:51
|
|
|
olafsand kirjutas: |
pavka, kõiki protsesse ei saa niiehknaa lõpetada. Mis windowsi enda tööga süviti seotud, siis neid sulgedes oleks pilt kottis kohe ju  |
Ei soovi süsteemifailide tööd katkestada. Soov oli katkestada näit. fiefox_i või FoxReaderi tööd, kuna need jooksid kokku ja ei soovinud arvutile restarti teha. Varem sellega probleemi polnud, kuid peale mingit update see jama avaldus.
|
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
30.06.2010 21:45:49
|
|
|
Oijah.
Jõudsin ka otsapidi siia teemasse.
Nimelt. Häda selles, et peale Windowsi installi on heli moonutatud. Kõlab kõik veidi summutatult (näiteks MW2 mängides on ka siuke väike värdjas kaja juures).
Realteki heli siis. Driverid on kõik uusimad, mingit genereerilist keskkonda pole seadedest sisse lülitatud.
Ometi kõlab heli värdjalt.
Halenaljakas on see, et see probleem on mul alati kui uus win peale panna. Ja alati saab see kudiagi nii korda, et ma ise ei märka seda kohe.
Milles asi võiks olla?
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
tagasi üles |
|
 |
metallika
HV Guru

|
30.06.2010 22:03:30
|
|
|
softis,
vanemad driverid on ehk paremad?
see kõlab vb haöenaljakalt aga vahest on parem installida vanad driverid enne kui uued!
mul nt GB mobo onboard heliga on nii, et uusimate drivudega mängus RAGISEB(NFS SHIFT) aga vanemate DRIVERITEGA seda probleemi pole!
|
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
30.06.2010 22:05:09
|
|
|
Oskad äkki midagi konkreetset soovitada ja kust tirida?
Realteki lehelt keeruline otsida.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
tagasi üles |
|
 |
|