Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Sniper: Ghost Warrior märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17, 18  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
danny
Kreisi kasutaja
danny

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.06.2010 20:39:05 vasta tsitaadiga

metallika kirjutas:
danny,

Kas sa pmst jooksid siis mängu läbi?

või ikka kõmmutasid rämedalt? icon_rolleyes.gif

Pmst jooksin, aga mängisin selle keskmise tasemega, et mitte ennast täielikult välja viia.
Ja kui rämedalt seal ikka kõmmutada saab, paljud, kui mitte pooled missioonid pidid "märkamatult" läbima.

Endale meeldisid need "cover me" missioonid kus sai meeldivat bulletcami vaadata. icon_smile.gif Lõpumissioon vedas mind täielikult alt icon_evil.gif

Lootused olid suuremad 6/10
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 25.06.2010 21:03:32 vasta tsitaadiga

danny kirjutas:
4H 12 MIN Overall time.

No comments.Mul on juba 8h ja mäng pole veel läbi.Hard peal siis.Mul enamasti pole seda probleemi, et mäng liiga lühike.Ei harrasta madalal tasemel läbijooksmist.Ja see ongi mõnus kui Hard peal ei näe vastaseid.Väga hästi sulanduvad tausta.Ise peab kullisilm olema ja maha nottima icon_razz1.gif .Mõne leveliga on ka suht nii, et esimene kord lihtsalt õpid kus vastased on ja teisel läbitegemisel alles hakkad killima.

Meeldivad sellised hiilimismissioonid kus kedagi eriti killida ei tohi ja pead märkamatuks jääma.Ma tegin nii ühele campile tiiru peale.Näppasin kontorist dokumendid ja hiilisin minema ilma, et keegi oleks kordagi häiret andnud icon_razz.gif
caarel123 kirjutas:
kuradi head arvutit vajab ikka icon_confused.gif
endal e4500 @ 2,6, 4gb mälu ja nvidia gt240, kuid mediumi peal ikka uimaselt jookseb
hardiga siis võimatu mängida kuna mina ei saa aru essugi klust tuli tuleb icon_smile.gif

GT240 on ju väga nõrk kaart kah icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Probleem.
HV kasutaja
Probleem.

sõnum 25.06.2010 22:28:34 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
danny kirjutas:
4H 12 MIN Overall time.

No comments.Mul on juba 8h ja mäng pole veel läbi.Hard peal siis.Mul enamasti pole seda probleemi, et mäng liiga lühike.Ei harrasta madalal tasemel läbijooksmist.Ja see ongi mõnus kui Hard peal ei näe vastaseid.Väga hästi sulanduvad tausta.Ise peab kullisilm olema ja maha nottima icon_razz1.gif .Mõne leveliga on ka suht nii, et esimene kord lihtsalt õpid kus vastased on ja teisel läbitegemisel alles hakkad killima.

Meeldivad sellised hiilimismissioonid kus kedagi eriti killida ei tohi ja pead märkamatuks jääma.Ma tegin nii ühele campile tiiru peale.Näppasin kontorist dokumendid ja hiilisin minema ilma, et keegi oleks kordagi häiret andnud icon_razz.gif
caarel123 kirjutas:
endal e4500 @ 2,6, 4gb mälu ja nvidia gt240, kuid mediumi peal ikka uimaselt jookseb
hardiga siis võimatu mängida kuna mina ei saa aru essugi klust tuli tuleb icon_smile.gif

GT240 on suht keskmine kaart. Noo, siis pole mul profiili kastiga ka mõtet proovida?

metallika
HV Guru
metallika

sõnum 25.06.2010 22:36:43 vasta tsitaadiga

Probleem.,

nalja teed ve? icon_eek.gif

no sry aga GT240 vs. 8800GTX G80 - on ikka mõtet küll icon_razz.gif

nu mul on 8800GTS G92 ja jookseb kah puhtalt profiilis olevaga! - demo jookseb (pole veel jõudnud osta full versiooni) beer_yum.gif

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 25.06.2010 23:18:58 vasta tsitaadiga

Probleem. kirjutas:
tomorrow kirjutas:
danny kirjutas:
4H 12 MIN Overall time.

caarel123 kirjutas:

GT240 on suht keskmine kaart. Noo, siis pole mul profiili kastiga ka mõtet proovida?

GT240 on nõrk võrreldes isegi vana G80 seeriaga:

http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_Nvidia_graphics_processing_units#GeForce_200_Series vs http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_Nvidia_graphics_processing_units#GeForce_8_.288xxx.29_series

Isegi mu hädine 8800GTS 320MB on kiirem icon_wink.gif

Veel pilte lõpust.Mäng läbi siis:

Kokku 9+ tundi.Suht normaalne FPS-i kohta thumbs_up.gif .Pinda käis pigem, et vahepeal pidid teise tegelasena mängima icon_mad.gif .Eriti see kus M4-ga täristasid.See kukutas accuracy põhja.Selles suhtes pole ime kui lõpus ainult 25%.Rahule siiski sellise numbriga ei saa jääda icon_neutral.gif .Samas seal missioonides kus puhtalt snaiper olin, oli üle keskmine killrate.
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Ja viimane kill icon_razz.gif :

Link

Lõpp oli tõesti suht meh? icon_rolleyes.gif

Igatahes norm mäng.Mitte nüüd pärl aga kuskil keskmine.10 punkti skaalal annaks 7/10
Punkt maha kahtlase liikumise eest.
Punkt maha lameda stoori eest.
Punkt maha selle eest, et vahel peab teise tegelasena mängima.
tagasi üles
metallika
HV Guru
metallika

sõnum 25.06.2010 23:28:14 vasta tsitaadiga

tomorrow,

miinus üks punkt veel

suht ajast maha jäänud graafika mootori pärast icon_lol.gif

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 25.06.2010 23:34:47 vasta tsitaadiga

metallika kirjutas:
tomorrow,

miinus üks punkt veel

suht ajast maha jäänud graafika mootori pärast icon_lol.gif

No see on sinu skoor.Minu oma on 7/10 ja graafikal polnud suurt häda midagi.Oleksin võimsama arvuti peal rohkem nautinud.Nagu piltidelt näha siis mul 20-30fps vahemikus mis on kuidagi mängitav aga mitte sujuv.
Ei ütleks ka, et C4 mootor ajast maha on jäänud.Kui nüüd mõelda mis mootorit nad oleksid võinud kasutada alternatiivina mis oleks sama mängitav ja arvutit kooma ei kõmbaks siis meenub ainult Unreal Engine 3 aga isikliku arvamuse kohaselt UE3 tugevus ei seisne just džunglikeskonnas, seega see oleks alla jäänud visuaalselt kuigi oleks paremini mängitav olnud.

Ja millist mootorit sina oleks soovitanud siis?.
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 25.06.2010 23:39:13 vasta tsitaadiga

demo põhjal...suht B-klass, absoluutselt mitte midagi meeldejäävat. ikka hoopis teistsugust mängu oleks oodanud. tea kas viitsingi täismängu proovida üldse icon_neutral.gif graafika on kena ainult suures plaanis, detailid on eelmine generatsioon täiesti...ja koguaeg ühte tantsu tantsiv loodus käib juba pinda icon_lol.gif
"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 26.06.2010 00:06:39 vasta tsitaadiga

asjalike mootoreid mida kasutada on ju piisavalt... aga iseasi kas nad oleks jõudnud selle mootori kasutamise eest plekkida. Saan aru et tegemist on "säästu" mänguga. Ja sellise asja puhul ei saa ju kõige kõigemat mootorit endale lubada.

U3 mootor'iga oleks asi võibolla veel jõledam välja kohati näinud kuna suht rõveda mootoriga tegemist. Mass Effect 2 ainult suutis sellest vist midagi välja võluda (v.a kohati kahtlased, ruudulised varjud) + batman mis välja lasti (kuigi sealgi oli kohati mäletamist mööda näha neid "low - high" textuuride laadimisi + kiirgavad, kumavad pinnad nagu oleks mingi tulnuka movie'ga tegemist).

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 26.06.2010 00:09:09 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
asjalike mootoreid mida kasutada on ju piisavalt... aga iseasi kas nad oleks jõudnud selle mootori kasutamise eest plekkida. Saan aru et tegemist on "säästu" mänguga. Ja sellise asja puhul ei saa ju kõige kõigemat mootorit endale lubada.

U3 mootor'iga oleks asi võibolla veel jõledam välja kohati näinud kuna suht rõveda mootoriga tegemist. Mass Effect 2 ainult suutis sellest vist midagi välja võluda (v.a kohati kahtlased, ruudulised varjud) + batman mis välja lasti (kuigi sealgi oli kohati mäletamist mööda näha neid "low - high" textuuride laadimisi + kiirgavad, kumavad pinnad nagu oleks mingi tulnuka movie'ga tegemist).

Ära unusta ka Mirrors Edge mis jookseb UE3 moditud versioonil icon_wink.gif
tagasi üles
metallika
HV Guru
metallika

sõnum 26.06.2010 00:18:22 vasta tsitaadiga

tomorrow,

aga otse loomulikult seda, mida a la Crysis kasutab ehk siis Cry Engine thumbs_up.gif

sellega oleksid nad kõik senised Sniper mängud ületanud graafika poolelt!

aga nojah Masu sunnib kasutama veidi odavamaid käkke

angel
HV Guru
angel

sõnum 26.06.2010 00:30:08 vasta tsitaadiga

mis masu... ma pole sellist looma veel näinud. Äkki oli neil eelarve piiratud .. .ega kõigil ei ole raha et oma bossud täis sööta, pool aastat über hype'i teha ja siis veel mingi mängitav asi välja lasta.
tagasi üles
metallika
HV Guru
metallika

sõnum 26.06.2010 00:37:13 vasta tsitaadiga

angel,

eelarve piiratud aka masu on finantseerijate leeris! icon_rolleyes.gif

EDIT: ausalt öeldes pohlad, mis eelarve kellelgi on - mäng on mängitav aga mitte midagi erilist! 6 out of 10 icon_exclaim.gif icon_wink.gif

caarel123
HV veteran
caarel123

sõnum 26.06.2010 00:42:49 vasta tsitaadiga

mulle kaeriti ei isut. demo tundus huvitav aga liiga rutiine paistab

ot:
singularity oli isegi lahedam icon_lol.gif

Tonsor
Kreisi kasutaja
Tonsor

sõnum 26.06.2010 01:51:16 vasta tsitaadiga

Suht igav mäng, peale tund madistamist ei viitsi rohkem.
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 32
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 26.06.2010 02:01:18 vasta tsitaadiga

metallika kirjutas:
tomorrow,

aga otse loomulikult seda, mida a la Crysis kasutab ehk siis Cry Engine thumbs_up.gif

Iga mootori kasutamiseks tuleb osta litsents.Minuteada kehtib see siis mängustuudiole kas ühe või mitme mängu jaoks sõltuvalt sellest kuidas nad ostsid.Samas pole vaja olla selgeltnägija selleks, et näha - CryEngine litsentsitasusid poleks City Interactive jõudnud lihtsalt maksta ja hullemal juhul oleks see tähendanud kehvemat mängu kuna mängu eelarvest oleks see raha siis võetud icon_rolleyes.gif .

Pealegi nagu ma ennist mainisin oleks CryEngine-ga jõudlus tunduvalt kevem olnud kuigi CE skaleerub väga hästi thumbs_up.gif
Pealegi Ilus Graafika ei võrdu = Hea mäng icon_rolleyes.gif

Vaadake nt FarCry2.Väga ilus loodus jms aga gameplay nii igav ja vihaleajav kui olla saab icon_lol.gif
Hmm.Seoses sellega.Dunia engine oleks kah päris hea valik olnud sellele mängule icon_razz1.gif .Oleks saanud ilusa looduse ja suhteliselt hea mängitavuse.Kindlasti ka odavam kui CryEngine thumbs_up.gif

Lükkasin ka custom ISO kokku.Tulevikus vaja installida, siis installib juba vajalikku kausta,intro videod jms eemaldatud,savegamed sees,graafika kenam kui def,patch integreeritud jne.

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
metallika
HV Guru
metallika

sõnum 26.06.2010 02:22:07 vasta tsitaadiga

ausalt öeldes, pole siin ei normaalset graafilist poolt kui ka erilist põnevat mängitavust! icon_rolleyes.gif

madalamal resolutsioonil 1280x1024 (kõik võimalukult kõrgetel sätetel!on küll graafika mega kehva

seadistatud kõrgematele resolutsioonidele ehk see CE4 mootor?

ja mängitavus on pigem nagu laborirotile omane - mööda tunneleid lidumine icon_razz1.gif

Marx112
HV kasutaja

sõnum 26.06.2010 13:41:56 vasta tsitaadiga

Mäng isegi natuke enamvähem, aga suht tunnelis jooksmine on ikka. Kuuli liikumise kiirus ja tuule suund, see on suht vägev. Graafika on eelmisest sajandist küll, aga tahan suht julma pilli.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 26.06.2010 13:59:11 vasta tsitaadiga

Kust seda endale soetada saaks?
tagasi üles
activeone
HV kasutaja
activeone

sõnum 26.06.2010 14:49:29 vasta tsitaadiga

Njaa sai ka ära proovitud see demo. Noh jah eriti kaugele ei jõudnud kuna lihtsalt graafika hakib jubedalt. Misteha krt, paavian ikka ei vea enam uuemat kraami eriti häästi.

Isegi kui keerata kõik nii madalaks kui saab, on täitsa mängitav asi. Njah pole eriline mängur ka ja head graafikat oma silmaga kaenud polegi veel. Ma kujutan ette, et võrgus oleks vahepeal huvitav seda toksida.
Aga jah vahepeal on tõesti naljakas see, et passid omaarust kuskil hullus põõsastikus või millegi taga ja sihid venda seljatagant mingi aeg ja siis tuleb häire. Ebareaalne icon_biggrin.gif. Bulletcam on lahe asi: icon_razz1.gif

Tegelt väike küsimus. Kas graafikat oleks võimalik kudagi veel maha võtta? Uurisin seda video faili seal kuid sealt vist ei saa rohkem midagi maha keerata. Ma arvan ,et kui saaks varjud maha jookseks isegi mul asi ja saaks demo vähemalt lõpuni teha.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 26.06.2010 14:55:59 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:

Steamist äkki?.Või tahad soetada hardcopy-t?

6 päeva pärast saab siit: http://www.game.co.uk/Games/PC-Games-and-Downloads/Shooter-First-Person/Sniper-Ghost-Warrior/~r349496/?s=sniper
Preorder 345.- icon_cool.gif

activeone kirjutas:
Njaa sai ka ära proovitud see demo. Noh jah eriti kaugele ei jõudnud kuna lihtsalt graafika hakib jubedalt. Misteha krt, paavian ikka ei vea enam uuemat kraami eriti häästi.

Isegi kui keerata kõik nii madalaks kui saab, on täitsa mängitav asi. Njah pole eriline mängur ka ja head graafikat oma silmaga kaenud polegi veel. Ma kujutan ette, et võrgus oleks vahepeal huvitav seda toksida.
Aga jah vahepeal on tõesti naljakas see, et passid omaarust kuskil hullus põõsastikus või millegi taga ja sihid venda seljatagant mingi aeg ja siis tuleb häire. Ebareaalne icon_biggrin.gif. Bulletcam on lahe asi: icon_razz1.gif

Tegelt väike küsimus. Kas graafikat oleks võimalik kudagi veel maha võtta? Uurisin seda video faili seal kuid sealt vist ei saa rohkem midagi maha keerata. Ma arvan ,et kui saaks varjud maha jookseks isegi mul asi ja saaks demo vähemalt lõpuni teha.

Jälgi seda tweak guide.Toimib ka üldjoontes SGW puhul icon_wink.gif : http://www.tweakguides.com/COJ_1.html
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 26.06.2010 19:30:27 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Etz kirjutas:

Steami pole ja ei hakka seepärast ka tegema... icon_sad.gif

tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 26.06.2010 20:54:52 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
tomorrow kirjutas:
Etz kirjutas:

No õnneks veel ikka müüakse vanal heal meetodil - karbis.Ei pea muretsema netiühenduse pärast ja selle pärast, et online süsteem tembeldab mängu vigaseks ja ei lase mängida kui intro videod näiteks ära kustutad icon_cool.gif .Game.co.uk on ka tuntud ja kindel koht kust osta thumbs_up.gif
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 26.06.2010 21:17:56 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Etz kirjutas:
tomorrow kirjutas:
Etz kirjutas:

No õnneks veel ikka müüakse vanal heal meetodil - karbis.Ei pea muretsema netiühenduse pärast ja selle pärast, et online süsteem tembeldab mängu vigaseks ja ei lase mängida kui intro videod näiteks ära kustutad icon_cool.gif .Game.co.uk on ka tuntud ja kindel koht kust osta thumbs_up.gif

icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif thumbs_up.gif

ot:
Samas, see vaid vesi piraatluse veskile, paljud ikka viitsivad oma plaati 2 nädalat postist oodata ja elektrooniliselt soetatud mänguga on üks ikaldus teise otsa... küll on vaja SP jaoks netiühendust ja ilmselt ka paras kogus Validooli, kui avastad et su viimane save ei salvestunudki...
DRM on pigem nael mängutootjate kirstu, kui päästeingel... icon_neutral.gif

Tellisin igatahes ära... icon_wink.gif
Demo oli ülikõva... icon_razz.gif

tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 26.06.2010 23:36:23 vasta tsitaadiga

Muideks, steamis alla 4€ hinnaga Sniper Elite müügil. Demoga võrreldes oli tegemist kenasti asjalikuma, kenama ja mõnusama mänguga. ainult ei mäleta enam kas see "ai" bug kah seal eksisteeris nii jubedalt (läbi seina teatud kohtades AI nägi vms katusel sain tina täiesti savilt, ainuke asi mis mäletan icon_biggrin.gif )
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Sniper: Ghost Warrior mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17, 18  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.