praegune kellaaeg 05.08.2025 11:14:42
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
Joel
HV kasutaja
|
24.06.2010 22:17:44
Draiver Samsungi mobiiltelefonile kasutamaks modemina üle bt |
|
|
Mul on Samsungi telefon SGH-A737. Tahaks teda mõni kord, kui muud internetivõimalust käepärast pole, kasutada üle bluetooth-i arvutis modemina. Peale BT paaritamist tunneb arvuti telefoni ilusti ära, kuid modemiks installeerib "Standard modem over bluetooth link". Selle modemiga arvuti telefoni kaudu internetti ei pääse.
Kodulehelt tiritud alla ja installeeritud PC Studio, leiab ilusti telefoni üles ja saab telefonis ringi navigeerida. Kuid mingit täiendavat modemi draiverit sellega ei kaasne. Kodulehelt eraldi mingit draiverit alla tirida ei saa.
Võiks muidu arvata, et ehk Usa-st ostetud telefoniga see polegi võimalik, kuid pärast pikka päeva internetis otsimist olen leidnud küllalt infot, et seda kasutatakse ja päris palju nii nagu minagi soovin. Lihtsalt pole õpetust kuidas see ära seadistada ja kust see draiver saada. Igaks juhuks laenasin sõbralt Eestist ostetud Samsung F480 - täpselt sama lugu (tunneb telefoni ära, kuid modemiks sama ülal nimetatud standard modem).
Samuti võiks arvata, et tegelikult asjad nii käivadki, kuid proovitud ka ühe Nokia telefoniga, mis peale paaritamist installeeris kohe ära õige modemi ja sai selle kaudu isegi ühenduse loodud. Samas teise, veidi uuema Nokiaga, ei leia paaritamisel draiverit automaatselt ja sama teema mis ülal mainitud Samsungitega, ehk et draiver tuleks nagu käsitsi panna.
Oskab keegi pakkuda mis moodi see telefon arvutile modemina selgeks teha või veel parem, ehk on kellelgi isegi mingit draiverit jagada (kuskilt lugesin välja, et väidetavalt peaks neil mingi universaalne Samsungi modemi draiver olema)?
Ette tänades.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
24.06.2010 22:57:40
|
|
|
Minul on seni suvaline Nokia täpselt selle "Standard modem over bluetooth link"-iga ilma mingit Nokia softi installimata netti läinud. Ma muidugi olen arvutitesse, mida rohkem kasutan, PC Suite'i ka installinud, kuid tihti on tegu ajutiste läpakatega ja pole nendega XP all küll probleeme olnud. Dial numberiks *99# ja läheb mühinal. Samsungil võib see number olla *99***1# vms. Telefonis olgu ka APN konfitud.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Joel
HV kasutaja
|
25.06.2010 13:39:33
|
|
|
Tänan kiire vastuse eest.
Kahjuks selle "Standard modem over bluetooth link" -iga mul arvuti telefoni juhtima ei hakka. Tuleb vaid veateade "Opening port... Error 633: The modem (or the connectivity device) is already in use or is not configured properly". Number, kasutajanimed jms peaks õiged olema, need andis mulle mobiilioperaatori klienditeenindus vastavalt telefoni tootjale. Telefonis on APN ja kõik vajalik täpselt seadistatud, sest telefon ise ühendub vajadusel ära.
Ühtlasi väideti mobiilioperaatori klienditeenindusest, et antud juhul (ehk Samsungi puhul) peavad arvutisse kindlasti olema installeeritud modemi draiverid. Seega tagasi alguses ja küsin uuesti, et kas kellelgi on aimu kust ma need saada võiks?
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
25.06.2010 14:34:42
|
|
|
Mis numbrile dial-up'i üritad? Kasutajatunnust ega parooli ei vaja ükski Eesti operaator.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Joel
HV kasutaja
|
26.06.2010 23:35:08
|
|
|
Number #777, kasutajanimi ja parool wap. Need ütles mulle Tele2 klienditeenindus.
Mis numbrit teised Samsungi omanikud kasutavad?
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|