biomehanik, graafikakiip ja üldine sisu on sama. DVD-draiv peaks vaiksem olema. Eks näis kuivõrd vastupidav masin nüüd on.
Üks asi mis on igal konsoolil (PS3, Wii, PSP, DS) sees olnud - Wifi - on ka lõpuks Xboxini jõudnud.
biomehanik, otsusta ise, mina võtaks super Elite, kuna see on kõvasti kasulikum diil, ketas on sama suur, wifi kaudu ma niikuinii võrgus ei mängiks kuna kipub vahest katkestama mängu, st. pole nii stabiilne kui kaabliga. Samas kui uue välimus need asjad sinu jaoks üle kaalub siis võta uus, sest vinge on ta tõesti.
No see on ju paratamatu, et kui error tuleb (rõhk sõnal kui), siis märku ta peab andma, mis vahet sel on kas ringi või täpi kujul. Vaevalt, et uus kast nüüd nii väga üles ütlema hakkab, aega on olnud et vigadest õppida. _________________ LEVEL1.EE - Videomängudest eesti keeles!
no see on juba kõige suurem boonus, et vaikne. mul see viimase versiooni arcade masin ja see ka lõugab nagu loom kui plaat sees on. jube. _________________
ma ei kuule nt. üldse konsooli või arvuti helisid o.o nagu ma saan aru, et need on aga mul absul vahet pole, kas see undab või mitte, ei pane nagu tähele vms. _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
Tehnikaga ongi see probleem, et nad kipuvad vahest ka alt vedama... siiski tahaks teada kui suur hulk nende Xkastide omanikest oma masina ruttu tekisisse mässisid, et esimesena internetis huvitavaid pilte näidata.
TombcaT, paranoia missugune. Inimesed ostavad uue konsooli ainult selleks et tõestada kui nõrk see on. Hurrrrrr.
Mõned ostavad, et filmida kuidas mõni vidin sepavasaraga sodiks peksta ja olla pool päeva youtubes kuulus. Miks mitte samal põhjusel konsoole osta?
Esialgu veel ei hakkaks küll midagi väitma uute kastide töökindluse kohta, suts liiga vähe infot veel. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
TombcaT, paranoia missugune. Inimesed ostavad uue konsooli ainult selleks et tõestada kui nõrk see on. Hurrrrrr.
Mõned ostavad, et filmida kuidas mõni vidin sepavasaraga sodiks peksta ja olla pool päeva youtubes kuulus. Miks mitte samal põhjusel konsoole osta?
Esialgu veel ei hakkaks küll midagi väitma uute kastide töökindluse kohta, suts liiga vähe infot veel.
Täpselt minu mõte. Ootaks mingisuguse statistika ära. Minul näiteks läheb vana X-Kastiga juba neljas aasta aga probleeme pole esinenud (vedanud vist). Siiski sitt lugu küll kui see uus mudel ebatöökindel on.
Mõlemad Xboxid on ikka ühed parajad tolmuimejad. Vana Xboxi mühin on ju väljakannatamatult vali - jube lihtsalt... Uus on idle's vaiksem, aga "whisper quiet"-st on ikka asi väga kaugel, eriti kui vent mängides täies hoos.
Mõlemad Xboxid on ikka ühed parajad tolmuimejad. Vana Xboxi mühin on ju väljakannatamatult vali - jube lihtsalt... Uus on idle's vaiksem, aga "whisper quiet"-st on ikka asi väga kaugel, eriti kui vent mängides täies hoos.
Need, kes väidavad, et neid Xboxi müra ei häiri või üldse ei kuulegi seda, võiks kiiremas korras kõrvaarsti juurde minna.
See kui sinul või kellelgi teistel on ei tähenda et kõikgil on
Minu oma on täiesti norm installin ketta peale ja ei kurda küll.
Ja kõrvakuulmine on täiesti korras mul
Miks omad siis xboxi kui see nii jube on vaheta välja või midagi ??????????
Ei maksa kohe nii kurjalt, ka vanematel xboxidel on erinevad ventilaatorid sees. Osat tüüpi ventikad on vaiksemad, teised mühistavad nii mis kole. Tean omast käest, kuna olen omanud mitmeid boxe, kusjuures ühelgi boxidest pole RRODi tulnud.
Lisaks veel see, kui kaugel box sust asub, ja kas ta on kapis või mitte. Mina, kes ma mängin 24" monitori taga, ja kast on kõrval kapipeal, julgen väita, et Xboxi ainuke nõrkus minujaoks ongi müra. Samas kui panna 42" teleka külge, mis asub mitme meetri kaugusel, siis pole müra probleemiks.
Ei maksa kohe nii kurjalt, ka vanematel xboxidel on erinevad ventilaatorid sees. Osat tüüpi ventikad on vaiksemad, teised mühistavad nii mis kole. Tean omast käest, kuna olen omanud mitmeid boxe, kusjuures ühelgi boxidest pole RRODi tulnud.
Lisaks veel see, kui kaugel box sust asub, ja kas ta on kapis või mitte. Mina, kes ma mängin 24" monitori taga, ja kast on kõrval kapipeal, julgen väita, et Xboxi ainuke nõrkus minujaoks ongi müra. Samas kui panna 42" teleka külge, mis asub mitme meetri kaugusel, siis pole müra probleemiks.
Nja seda küll endal on 32" taga ise olen muidugi diivani taga siis pole küll midagi erilist.
Aga jah kui ikka mega lärmi teeb siis tuleks ikka vahel puhastada ka , ise puhastan ikka suht tihti , aga kusjuures pole eriti üldse seest tolmunegi , aga jah umbes kuus korra ikka teen lahti.
Ja neid ventikaid on ka palju mida saab sinna panna/osta olen isegi nii mängind kui korpuse täitsa ära võtnud päris hea
Ja minul näiteks oleneb dvd_romi müra sellest millises asendis on (minul) on vaiksel kui on Pikali(mitte püsti asendis).
Muidu jah need kes omavad xboxi ja pole kunagi puhastanudgi tolm sees ja siis aina vinguvad küll müriseb kuumeneb üle jne , mul on olnud xbox 2 aastat ja kordagi pole mingit jama olnud (falcon muide ).Nii et jah pole mõtet alati laita kui enda lohakusest jääb natu puudu
Kas nad seda mitte e3 aegu juba ei rääkinud? _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Kummaline, sony oma vidinatele pani sildid juurde. Ju nad siis olid kõlakaid ms'i kõrgest hinnast näinud ja oli seda hea nina alla hõõruda neile. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Kuule suured tänud sulle sorasin netis ringi ja märkasin, et Baja PS3 peale oli 49.- tellisin kohe ära, praegu toodi kenasti ukse taha ära _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Asi koosneb kahest musthave jupist ja ühest ekstrast. Vaja on üht harilikku ps3 kaamerat mille saab ka eyetoy'ga (€40?). Iga mängija vajab motion controller (€40/$50) ning soovi korral navigation controller (€30/$30, saab asendada tavalise puldiga, sisuliselt wii nunchuki laadne vidin). Ehk siis kui kaamera olemas siis jämedalt $80 per mängija, $50 kui kasutada harilikku pulti navigeerimiseks.
Kindlasti saab osta ka kõiksugu bundled kraami kus hinnad suts odavamad. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
ma isegi ei ütleks, et hind kinectil suurim puudus oleks. niipalju kui lugenud olen ei saa kinecti istudes kasutada (ehk siis pead püsti tõusma kui menüüdes liikuda tahad jms) ja ei toimi ka siis, kui see su jalgu ei näe, ehk siis elutubadest tuleb igasugu lauad välja visata mis sinu ja teleka vahele jääda võivad.
teine nõmedus paistab praeguse seisuga see, et üle 2 mängija korraga ei saagi vist kinecti kasutada, vähemalt ükski seni väljakuulutatud mäng üle 2 mängija korraga ei toetagi ja räägitakse, et üle 2 korraga see trackida ei suuda. see, et nüüd juba teist e3'e näidati seda kinecti/natali ja ikkagi ei julgetud live demodega esineda ja vist suurem enamus oli ette lindistatud ei lisanud ka eriti usku asjasse. seal kus oligi live's tundus asi lagivat.
see, et asi korralikult suurt ruumi vajab kus sa selle kaamera ees kakerdada võid ilma liiga ligidale või kaugele sattumata (mitme inimesega suurem probleem) ja et asjal nuppe pole (igasugu tulistamised jms võib vist ära unustada, sõrmi see nüüd küll korralikult trackida ei suuda) on muidugi ammu teada.
ja kuhu jäid custom rulade sisse scannimised ja milod ja muu selline? siiani on näidatud ainult mingit wii sportsi, wii fiti kloone ja tantsumänge mis nüüd küll midagi revolutsioonilist pole.
jään sama seisukoha juurde mis eelmine aasta ja ei osta ei kinecti ega move'i, kui tuleb tahtmine ringi vehkida ostan wii.
Labukana, BS, istudes saab Kinecti kenasti kasutada menüüdes jne. Osad mängud tahavad, et sa jalgadega ka tööd teed, siis on nagu loogiline, et seisad püsti. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
dstar, sellejaoks ongi suur ketas (250GB) sees, et kõik mängud kettale saaks lasta ja tule siis uuesti rääkima mingisugusest mürast! või millega sa seda 200+GB täidad, mp3-dega?, demodega?, filmidega? ära tule rääkima..
120G ketas vanas elites sai arcade, savede, patcidega ja xbl'ist tiritud kraamiga mõne kuuga täis. 250g peaks küll pisut kauem vastu kuid mitte eriti oluliselt. Kui mänge kettale installima hakata siis üle kümne sinna ei lähe ilma, et muud kraami kustutama peaks hakkama ning kui iga mõne nädala tagant mängule reinstalli teha kuna tahtsid vahelduseks midagi muud mängida on ka üsnagi nüri tegevus. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
120G ketas vanas elites sai arcade, savede, patcidega ja xbl'ist tiritud kraamiga mõne kuuga täis. 250g peaks küll pisut kauem vastu kuid mitte eriti oluliselt. Kui mänge kettale installima hakata siis üle kümne sinna ei lähe ilma, et muud kraami kustutama peaks hakkama ning kui iga mõne nädala tagant mängule reinstalli teha kuna tahtsid vahelduseks midagi muud mängida on ka üsnagi nüri tegevus.
Ketasküll nüüd nii täis polnud minu mäletamisviisi. Ruumi oli küll. Demosi arvan oli rohkem.
Piisavalt täis sai, et üht demo enam tõmmata ei mahtunud _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Miskipärast ei mäleta... _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Labukana, BS, istudes saab Kinecti kenasti kasutada menüüdes jne. Osad mängud tahavad, et sa jalgadega ka tööd teed, siis on nagu loogiline, et seisad püsti.
nendes aastatagustes promovideotes sai rulasi sisse scannida ja miloga juttu vesta ja üldse igasugu asju teha, see mis lõpuks välja kukub on aga vähe teine.
mine loe sealt, praeguses seisus ikkagi pead püsti olema, kuna kaamera ei saa hästi hakkama inimese mööblist eraldamisega.
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=398610
ja no tantsu/fitness asja puhul oled püsti, aga ega kõiki wii motion control mänge kah ju püsti ei mängita.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.