Mul ei salvesta mäng hiire tundlikust kurat ära iga kord pean uuesti kruttima ja relva seaded lähvad ka paigast ära. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
Ja need lennukid või mis asjad need seal taevas ringi lendavad näevad ikka eriti kehvad välja. Nagu mingid mudellennukid nööride peal. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
te võitegi siia paluma jääda suht mõttetu Tundub et selle võtmega ei ole nii nagu BF2 oli et mingi aeg oli kuskilt võimalik võti saada,selle honori saab vist ainult siis juhul kui teete mingi preorderi sellel mängule või kuulute mingi BF2 VIP klubisse vms... nii et suht mõttetu... inimeste narrimine et proovida mingi sitast betat
No kui see nii sitane on siis vaevalt sa seda proovida tegelt tahaks. Kui siiski proovida tahad siis ma usun, et saad ka selle key varem või hiljem. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
katkine jah, samas idee suht huvitav ja hull möll käib küll seal. Kui ikka graafika põhja lükata siis pole pildil ka väga viga. Kõige rohkem käib närvidele vana hea lag ja hitboxide jama, vahel ikka lased konkreetselt vennast mööda ja hop - headshot nojah, eks vigu ole neil palju parandada aga vahelduseks selline huvitav, minule natuke et meenutav shuuter. Palju rahvast, tasuta(beeta küll) käes, nati imelik liikumine. BC2-st on asi kaugel, tunnetus hoopis teine. Ma jälle mingit hiirt regullima ei hakandki, harjub kiiresti ära ja jääb paika ka iga kord kui lähed uuesti
Suht lahe mäng on endale isegi täitsa meeldib See on jama ainult et ei saa resolutsiooni muuta ? mängus vajutasin mingit nuppu valesti tuli see mingi team chat ette ja ei tahtnud enam ära minna ? :S ja siis kui läksin välja ja tahtsin uut mängu otsida siis ei tahtnud enam midagi leida ? suht udune ka see mäng....
Suht lahe mäng on endale isegi täitsa meeldib See on jama ainult et ei saa resolutsiooni muuta ? mängus vajutasin mingit nuppu valesti tuli see mingi team chat ette ja ei tahtnud enam ära minna ? :S ja siis kui läksin välja ja tahtsin uut mängu otsida siis ei tahtnud enam midagi leida ? suht udune ka see mäng....
Reso saab täitsa vabalt muuta? Menüüsid üldse ei vaata?
Täitsa nauditav mäng . _________________ Kodulehekülg:http://kethmar.ee/university Vajad veebilahendust või graafilist abi? Küsi pakkumist. HV Rahvale alati odavamalt.
aga minuarust täitsa pädev shooter, kuskil reviewis oli kirjas, et lone wolfi pole mõtet mängida, teamplay loeb, siiani on küll kõik nagu peata kanad ringi jooksnud ja muud midagi
täitsa ära ahrjub isegi. see linna map on normaalen.teine kuidagi ebavõrde või ma ei teagi.
kuid relvade lahtisaamisega läheb kll aega
VIPidel ikka päris suur eelis _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Sama siin lasin ka mingi 3 tundi täitsa äge mäng on tõesti endale ka meeldib. Natuke raske on ainult.. sain surma rohkem kui killisin teisi. sry ma ei teadnud et selle reso muutmiseks peab veel enterit vajutama mõtlesin et lihtsalt nooltega lükkan nagu tavaliselt,aga noh pole hullu eks siis klõbistan enterit järgmine kord Raske selles mõttes minumeelest et neid vaenlasi on nagu raske eristada ja ilmuvad äkki ei tea kuskilt välja ... noh et ma saan aru et omad on need valge täpiga ja kaardil neid vaenlasi ka koguaeg ei näita... vahepeal ilmuvad need kollased täpid mis on siis vaenlased... aga jah suht palju on ikka neid n.ö campereid ka... heli on ka paigast ära kuidagi aga noh ma saan aru see on kõigest beta ka .
Mis asi CTD on?
Serveritesse saamine raske raisk, vilgub see nimekiri ja väga uimane.
E: Ma ei saa aru mis sellest Mw2 klooni teeb? See, et ta on fps ja mõned killstriked on sarnased? Pigem ütleks, et on rohkem BC 2 sarnane kui Mw2. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
mw2 on asi kaugel. täielik bc2 on. öösel mingi 150 pingiga kannatas mängida kll enamasti olin ikka teine ja kolmas.
aga mul sama keis mis destiny12,
server browseri all mängud vilguvad ja conecctides peab peale klõbistama mingi 5-le mängule ennem kui sisse logiks
muidu, kui nad teeksid puruneva keskkonna kuidagi fulliks siis ma isegi ostaks antud pela _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
ehk seletate täpsemalt, mis asi teile seal bc2 meenutab. ma tõesti hetkel ei mõika seda lihtsalt. ma olen see aasta ainult bc2 põhimõtteliselt mänginud ja no ei meenuta kuskilt see asi seda.
bc2 teeb minu jaoks: küllaltki suur lahinguväli, masinad, täielik purustus - taktika muutub raundi jooksul korduvalt, sest vahepeal on lihtsalt pool kaarti buldooseriga siledaks tehtud. ükski nurk pole kindel, tiimitöö tähtis, tempo on teistsugune kui cod'is ("rahulikum").
mw2 "kiire", reaktsioon on a&o, teisel kohal kohe mapi hea tundmine. purustused on minimaalsed, killstreakid, ei pea pidevalt uut varju otsima, sest su tagant seina keegi ära ei lase, relvade modimine.
nende asjade järgi on ikka mw2. lisaks veel miski, mida ma ei oska sõnadesse panna, toob kohe mw2 mulle silmade ette.
Frostbite on esimene asi mis BC2 tunde tekitab.
Teatud tegevuste eest saab ribboneid ja medaleid. (See tekitab rohkem BF2 tunnet).
Relvade modimine on BC2's ka.
Purustuste puudumine = MW2?
Ainuke sarnasus MW2'ga on score chain.
Rohkem on ikka tunne nagu mängiks BF2 Frostbiteil.
mw2 saad teatud tegevuste eest ka punkte. kas tuleb medal või saad linukese kirja, väga vahet pole, või mis?
bc2 on relvade modimine siiski vähe "algelisem" - valid juurde mehele spece mis annavad siis kas sihiku, ammot, lõhkeaineid vms. mw2 ja moh aga saad relvale endale 3 lisa külge keevitada. esialgu küll päris sarnane bc2'ga, kuid unlockide all on ikka väga palju manti.
no purustus on siiski bc2 suurimaid feature, mis selle kõigist teistest fps'idest esile tõstab. nii et jah, kui seda pole, siis see meenutab mulle pigem mw2, kui bc2't.
jah, mäng on frostbite'il ja sealt ka väiksed sarnasused, kuid üldiselt meenutab ta ikka palju rohkem mw2 mulle. lihtsalt "sama mootor, järelikult ka sarnane mäng" minu jaoks ei tööta. frostbite tähendab minule siiski täielikult purunevat keskkonda.
endale meenutas ka see mäng rohkem ikka BC2-te MW2 moodi polnud seal küll ükski asi,kui ainult siis see kill score,mida võiks rohkem olla selles mõttes et kole väiksed numbrid võib olla liiga palju MW2-te mängind
viimane killstreaki asjandus meeldib
eriti lahe on vaadata vähe kaugemalt seda pauku kui reakett ülevalt alla lendab _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Videos jälle mingi nolifer kellel elu puudub. Kahju, et tänapäeva fps mängudes neid nii palju on. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
Iga kord, kui saad need punktid täis, saad valida, kas defensive või offensive, mõlemat ei saa. A la 100 punkti koos, saad valida kas UAV või mortar strike.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.