Ei, lõbus oli ja laadalt ostetud koduõlu ei löönudki põhja alt ära
Muidugi omaette jant oli selle "Böösi" mänguga, mitu tundi ei suutnud üle 30 saada _________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind! HV valuutakalkulaator
Ei, lõbus oli ja laadalt ostetud koduõlu ei löönudki põhja alt ära
Muidugi omaette jant oli selle "Böösi" mänguga, mitu tundi ei suutnud üle 30 saada
See oli jah lõbus. Mul muidugi kaine mõistus ja siis ma jagasin kohe ära kuidas ja mis ja mõttes käis kõik kaasa ja sain aru. Oleks ka tahtnud osa võtta..
Böösi oli kõva mäng. Lihtne, aga segipeaga ei suuda eriti keskenduda ja meelde jätta
Ma lasin seda õlt, mis oli selles suures tünnis, 30L vms. Laseks veel heameelega
Kui aus olla siis mulle see koduõlu niiväga ei maitsenud, no offence... kuidagi imelik maitse oli, nagu Kalil vms ja kali mulle ka ei meeldi. Kuid muud õlled olid aga ja siidrid xD. Aitasid mul pilte joonistada, kuigi mõte tahtis pidevalt "kokku joosta". Kallele viisin ka mingi siidri . Käsi käis aga mõistus mitte . Unelaule lauldi ka Taneli lapse poolt ja lõbus oli . Viu viu issi politsei viu viu
Kuda see mäng ing k on? Tahaks huvipärast lugeda selle kohta _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Selle böösi asemel öeldi vahepeal "lammas" ka, mis pidi ehk lihtsustamiseks olema, kuigi tekitas hoopis palju segadust. Lõpuks saime neljakesi 42 kätte, millega jäid kõik rahule. Järgmisel üritusel on juba kõrgem siht .
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.