Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Northen
HV vaatleja
|
18.06.2010 12:38:42
|
|
|
Minu kogemus siis, viljandist - kesklinna lähedal.
Spoiler 
Netis kõik vajaliku saab ära teha, aeg-ajalt on probleem videode alla tulemisega (siis kui see pulgandus vahetab ühenduse HSDPA'lt WCDMA või mingi siukse karjuja peale). Kasutamis kõlblik ja hommikuti (kuni mingi ~2heni) veab isegi battlefield 2 online'is ära (70 pingiga ja ilma "connection errori'ta") - muidugi vahepeal on pakettide kaoks ~30-60%, siis ei ole tihti võimalus isegi pangas käia. Samas, minu "vajadused" katab see 5 megane nett enam-vähem ära.
_________________ In the end, one Wolf shall rule Earth and Gaia, that Wolf I shall be. |
|
tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
18.06.2010 22:22:30
|
|
|
Kas see on normaalne? Peetri küla, pole ju just päris pärapõrgus, pole ka mingeid erilisi mägesid siin.
Enne helistasin ka klienditeenindusse, kurtsin muret, et internetti peaaegu, et enam polegi. Öeldi, et jah, kliente on väga palju ja hetkel toimuvad ka mingid hooldustööd. Loodetavasti kunagi tulevikus pidi elu jälle lilleline olema, aga vaadates Elisa senist suhtumist, siis seda ma eriti ei usu.
Muuseas, kas kellelgi tuli veel netipulgaga USB-pikendus kaasa? Kui jah, siis kui pikk ning kas netipulk töötab sellega korralikult? Enda omaga tuli 70cm pikkune kaasa ning selle küljes viskas netipulk end kogu aeg välja. Elisa väitel ei sobi pikendused, mis on üle 40cm pikad, samas miks siis nii pikk kaabel üldse pakki pandi?
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
18.06.2010 22:43:14
|
|
|
3-e meetrine läpakaga(vana FS C Lifebook) töötab, laua omaga mitte...
_________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop! |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
1 :: |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pikkkõrv
HV kasutaja

|
19.06.2010 10:59:33
|
|
|
krist2an kirjutas: |
Muuseas, kas kellelgi tuli veel netipulgaga USB-pikendus kaasa? Kui jah, siis kui pikk ning kas netipulk töötab sellega korralikult? Enda omaga tuli 70cm pikkune kaasa ning selle küljes viskas netipulk end kogu aeg välja. Elisa väitel ei sobi pikendused, mis on üle 40cm pikad, samas miks siis nii pikk kaabel üldse pakki pandi? |
Üldiselt sõltub see ikka konkreetsest arvutist, mille järel pulka kasutada, kui pika kaabli otsas ta töötab. Seda nn. kaabliprobleemi võib tegelikult enamuse USB seadmetega vahel ette tulla. Seetõttu ainuüksi pulgatootjat või Elisat siin süüdistada ei maksa. Näiteks minul seisab pulk kodus stabiilselt 3m kaabli otsas, et akna pealt rohkem signaali krabada ja pole mingit jama. Kui aga pulk ei taha pikemat kaablit taluda võiks proovida kas siis kahe arvutipoolse otsaga kaablit nagu välistele 2,5 kõvaketastele neid kaasa pannakse või siis lisatoitega USB hub'i. Vahel võib sellestki kasu olla. Samuti kui tegu lauaarvutiga soovitaks juhul kui kaabel arvutikasti esipaneelil olevasse pessa pistetud ja pulk ei taha töötada kasutada mõnd tagumistest pesadest.
otipoiss kirjutas: |
Küsiks igaks juhuks, et kas ma olen asjast õigesti aru saanud. Perepaketi omanik tellis minu numbrile kunagi selle 99 kroonise m-interneti juurde. Sain uue telefoni nüüd millega see internet on märgatavalt kiirem kui varem. (GPRS vs 3G) Seetõttu läksin kohe mahupiiranguid üle kontrollima ja kas tõesti on see M-elu kõigest 500MB piiranguga? Mul vanasti oli nagu meeles mingi 3GB piirang...peab vist hakkama pingsalt oma trafficut jälgima. Või oleks kõige kindlam lasta paketi omanikul see Elisas selgeks teha mis pakett täpselt ja mis piirangud. |
Kõige targem oleks lasta paketi omanikul see m-internet sama hinnaga Mint'i vastu ringi vahetada. Iseteeninduses on see tasuta. Kuigi hetkel peaks ka vanadel M-internet pakettidel mahupiirang maas olema:
Link: http://www.elisa.ee/et/Eraklient/Firmast/Kliendileht/Mai_2010_MiNT
kuid kõige kindlam oleks siiski juba pakett vahetada.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.L
HV vaatleja
|
19.06.2010 12:52:10
|
|
|
Pikkkõrv kirjutas: |
.... Kuigi hetkel peaks ka vanadel M-internet pakettidel mahupiirang maas olema..
|
Mul ka M99 pakett. Küsisin iseteeninduses järgi ja vastati et M99 paketil mahupiirang puudub.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Eric80
HV kasutaja

|
19.06.2010 15:24:27
|
|
|
Võtsin ka siis täna Mint 99,-eeku kuu proovida ja tulemus kodus polegi paha
Panin Mikrosoftist DirectX.i Orbit downloaderiga tirima ja
Spoiler 
ei tea kas jääb ka selliseks... Mina oleks küll rahul ja kaebama ei jookseks.USB junn istub otse arvutis ilma igasugu pikendusteta.Põleb ka sinine tuluke jubina küljes - peaks siis nagu 3g olema Tööl sain rohelise tulukese ja nett vajus nigu tatt
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
19.06.2010 15:35:28
|
|
|
möhh sul mingi uus tarkvara
või mis usb junn sul on?
_________________ Ütle siis mõtle  |
|
Kommentaarid: 138 loe/lisa |
   |
132 |
|
tagasi üles |
|
 |
Eric80
HV kasutaja

|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
|
   |
132 |
|
tagasi üles |
|
 |
Eric80
HV kasutaja

|
19.06.2010 15:57:43
|
|
|
kangem junn siis
Meil maja juures levi ka hää...
Spoiler 
viimati muutis Eric80 19.06.2010 16:02:52, muudetud 1 kord |
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
19.06.2010 16:02:27
|
|
|
vedas vist
aga vastuvõtja vist tal küll midagi erilist pole.
|
   |
132 |
|
tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
19.06.2010 19:55:07
|
|
|
Täna on nett juba kiirem, vahepeal sain 0.2 Mb/s kätte
Edit: Aga ping 790ms pole vist eriti hea?
Selle USB-jama kohta veel nii palju, et pikendus oligi tagumises USB-pesas. Proovisin ka erinevaid pesasid ning veel teist pikendust, kuid see ei muutnud midagi. Samuti ei taha see netipulk teatud pesades töötada, kuigi kõik teised seadmed töötavad ilusasti. Proovitud ka teiste arvutitega ning ka seal on pidevalt sama häda. Hetkel küll pulk otse USB-pesas ning tundub, et olukord parem, samas lauaarvutit laua peal raamatuhunniku otsas hoidmine ei ole kah eriti hea lahendus.
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
erkin
HV kasutaja

|
19.06.2010 21:06:30
|
|
|
Olukord on kõvasti paremaks läinud. Eile oli kiirus väga
Tundub, et p2p kasutajad on maha raputatud.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
2 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
19.06.2010 21:14:36
|
|
|
paides pole siiani tunda
|
   |
132 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
19.06.2010 21:30:29
|
|
|
Edit: Aga ping 790ms pole vist eriti hea? |
mnjaa.. ja sellise saasta eest makstakse 99.- kuus ning asi on nagu taevamanna.
eks peab rahus kõud edasi kasutama, see küll maksab 3x rohkem aga on 10x kiirem kah
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
19.06.2010 22:32:18
|
|
|
Winterwind kirjutas: |
Edit: Aga ping 790ms pole vist eriti hea? |
mnjaa.. ja sellise saasta eest makstakse 99.- kuus ning asi on nagu taevamanna.
eks peab rahus kõud edasi kasutama, see küll maksab 3x rohkem aga on 10x kiirem kah |
Oleks asi vaid nii roosiline... kahjuks kaheaastane leping. Aga tundub, et ei jää muud üle, kui see ära lõpetada, sest selline teenus on täiesti kasutu. Kutsun kasvõi Võsapetsi kohale, kui nad mulle seda kuni 2000 eegu suurust leppetrahvi pähe üritavad määrida, sest mina olen kõik oma kohustused täitnud, alati kuutasu õigeaegselt tasunud ning pole ka mingi suur torrentikasutaja. Õnneks kiiruse kohta pisike statistika tehtud, samuti ka ühenduse kestvuse kohta, seega üritagu nad väita, et teenus normaalselt töötab. Samuti istusin kuu aega üldse ilma internetita, sest nemad ei suutnud netipulka normaalse ajaga remontida. Algselt öeldi, et läheb nädal, sellest sai sujuvalt kaks nädalat, siis juba kolm ning neljanda nädalal vihaselt klienditeenindusse helistades öeldi, et "eks me siis võtame selle netipulga eelisjärjekorras töösse". Kolme tunni pärast helistati tagasi ning öeldi, et testid tehtud, homme saab kätte. Reaalselt jõudis netipulk esindusse alles 2 päeva hiljem. Ma ei saa aru, kuidas on võimalik ühest Tallinna otsast teise 3 päeva sõita? Isegi kõndides saab kiiremini... kokkuvõtteks saab öelda vaid seda, et m-internet on Elisa puhul täiesti kasutu ning põhjustab mõttetud närvipinget. Õnneks pakub Elion nüüd kaabliga netti, ainult liitumistasu on veidi ebanormaalne. Samas pigem maksan juba rohkem ja naudin normaalset ja töötavat internetti, kui seda Elisa jama.
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
19.06.2010 22:53:02
|
|
|
tsitaat: |
Reaalselt jõudis netipulk esindusse alles 2 päeva hiljem. Ma ei saa aru, kuidas on võimalik ühest Tallinna otsast teise 3 päeva sõita?
|
Ole mõistlik.
Pulk antakse kullerile,ega remondimees ise autoga mööda tallinat ringi sõida
Samuti istusin kuu aega üldse ilma internetita, sest nemad ei suutnud netipulka normaalse ajaga remontida.
|
Tegemist on tavalise seadmega, nagu mobiil telefon. Läheb kati siis operaator süüdi, et sa ei saanud helistada?
Oleks asi vaid nii roosiline... kahjuks kaheaastane leping. Aga tundub, et ei jää muud üle, kui see ära lõpetada, sest selline teenus on täiesti kasutu.
|
Olen nõus ja kirjuta vastava sisiuline pretensioon info@elisa.ee
See ei ole normaalne.
Kutsun kasvõi Võsapetsi kohale, kui nad mulle seda kuni 2000 eegu suurust leppetrahvi pähe üritavad määrida
|
See ei päästa, kuna keegi ei sundinud sind seda lepingut sõlmima ja sa olid kohustustes teadlik ning nõus, mille kohta andsid allkirja.
Proovida võib
Õnneks pakub Elion nüüd kaabliga netti, ainult liitumistasu on veidi ebanormaalne. Samas pigem maksan juba rohkem ja naudin normaalset ja töötavat internetti, kui seda Elisa jama.
|
See internet polegi mõeldud püsiühenduse asendajaks, äkki oled teenuse sisust valesti aru saanud.
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
19.06.2010 23:08:11
|
|
|
Winterwind: OT: Huvitav küll, miks küll Lp. KÕU-Fännid kogu aeg ära unustavad, kuidas KÕU lippab nii mõnigikord Dial-Up kiirusega, samuti on tihti kiirused 0 või siis visatakse tarbijad liinilt maha ja tuleb ühendust uudkui uuesti Connectida.
Nii, et võta KÕU teema alt iseenda poolt tehtud statistika ja loe kokku, kui palju oled kriitikat teinud KÕU aadressil.
-----------------------------------------------------
Teemasse niipalju, et vähemalt Mustamäel Sipelga piirkonnas on mingeid Kiiruse-Kraane kõvasti paremuse poole keeratud.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
19.06.2010 23:16:10
|
|
|
Okei, ma saan sellest täiesti aru, et ega Elisa töötajad ise ei sõidagi mööda linna ringi, aga kui lubatakse, et järgmisel päeval on kindlalt kohal, siis ma miskipärast eeldan, et nii see ka on. Aga ma pidin kolm päeva järjest esinduses käima, sest kogu aeg lubati... Sama kehtib ka selle kuuajalise remondi kohta - kui esinduses öeldakse, et tavaliselt läheb nädal, mitte rohkem, siis ma eeldan, et umbes nädala pärast ma võikski selle tagasi saada. Loomulikult võib ka kauem minna, aga kui neljandal nädalal öeldakse, et see netipulk võetakse alles nüüd EELISJÄRJEKORRAS töösse, siis on midagi valesti.
Enne lepingu sõlmimist oli ka katseperiood, mille käigus asi töötas, kiirus oli täiesti piisav ning katkestusi oli vähe. Samuti lubati, et see ühendus on sama stabiilne (kuigi see on lauslollus) kui kaabelühendus. Ja tõesti, esimesed paar kuud ei olnud viga. Kord-paar kadus nett päevas ära, selle elab üle. Aga kahjuks on Elisa hakanud viimastel kuudel kõvasti kampaaniaid tegema, ning sellest tulenevalt ei olegi enam võimalik internetti kasutada, kasutajaid on lihtsalt nii palju. 0.07 Mb/s ei ole ju normaalne? Aga noh, ega siin kirjutamine kah midagi ei muuda. lihtsalt teistele teadmiseks, et enne tasub mitu korda mõelda, kui Elisaga pikk leping sõlmida. Vähemalt siin viitsitakse Elisa inimese poolt vastata.
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
19.06.2010 23:27:38
|
|
|
Vähemalt siin viitsitakse Elisa inimese poolt vastata.
|
No problemo
et see netipulk võetakse alles nüüd EELISJÄRJEKORRAS töösse, siis on midagi valesti.
|
Arusaadav ja ebanormaalne,kuna antud asjaga kursis pole siis ei kommenteeri.
Sama kehtib ka selle kuuajalise remondi kohta
|
Kui asi on olnud 30 päeva remondis siis kaitseb tarbijakaitse seadus "mõistliku remontimise aeg" saad uue seadme või raha tagasi.
Kuid asi ei toimu automaatselt, vaid pead esitama pretensiooni millele peab seaduse järgi regeerima 14 päeva jooksul,kahe otsaga asi
Ja tõesti, esimesed paar kuud ei olnud viga.
|
See on sinu võti , kausta seda mõistlikult
Woll
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel889
HV kasutaja

|
20.06.2010 03:17:39
|
|
|
(Ilma usb pikenduseta ja pulgatuuninguta)
Ei näe põhjust virisemiseks
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
rbr
HV kasutaja

|
20.06.2010 19:35:38
|
|
|
Selline on nett mitmendat päeva pärnu-lihula vahel.Mis ma öelda oskan,rahulolu.Mõned päevad tagasi kui siingi kiruti mingeid hooldustöid jms,oli siinkandis ka paras perse-aka 0,2-0,5Mb/s alla ja üles.
Tanel889, mida sa mõtlesid väljendiga pulgatuuning
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Duckhead
HV veteran

|
20.06.2010 21:35:51
|
|
|
rbr kirjutas: |
Tanel889, mida sa mõtlesid väljendiga pulgatuuning  |
mida ikka, SEDA?
_________________ ÄRA KOORMA PENSIONIKASSAT, SURE ÕIGEAEGSELT!!! |
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
3 :: |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
rbr
HV kasutaja

|
20.06.2010 22:14:42
|
|
|
Duckhead kirjutas: |
rbr kirjutas: |
Tanel889, mida sa mõtlesid väljendiga pulgatuuning  |
mida ikka, SEDA? |
OT:
Kasutajal Duckhead, on jäänud vist tablett võtmatta Mida sa selle vaimukusega saavutada tahtsid?Pisikese tillu kompleks vaevab?Tore,aga ela ennast kusagil mujal välja eks,hv ei ole tillupikendusarutelu koht kui sa aru pole saanud.....
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|