praegune kellaaeg 27.06.2025 05:25:29
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
R.K
HV kasutaja
|
20.06.2010 19:20:43
Folder, kus failid kaovad |
|
|
Tere!
Ei osanud kuidagi paremat pealkirja pannagi teemale, sest probleem on veidi kummaline. Nimelt ühel hetkel oli mul my documents folder kõigis kaustadest ja document failidest tühi ning alles olid vaid mõned pildid, mis algasid numbritega. Kui sinna documentide kausta luua uus folder, siis peale refreshi see kaob. Samas on seal kasutas olevad muud folderid alles, sest need taskbarile sisse trükkides avanevad. Niimoodi sain ka kasutad ümber tõstetud mujale, kuid seal on veel mõningaid dokumente, mida tahaks kätte saada (backupiga jäin nädal hiljaks), aga neid ei ava ka sisse trükkides. Viiruseid ei ole, hidden need failid ei ole, windowsi (XP) jaoks on see kaust täiesti tühi ja alles eile sai tehtud format (my documents on alati olnud lingitud teisele kõvakettale) ning ka see ei aidanud midagi. Probleem tekkis lihtsalt mingil hetkel ilma, et oleks arvutiga midagi erilist teinud. Kausta avades mõtleb kõvaketas päris palju. Olen proovinud ka erinevaid failide taastamise programme, kuid ei midagi. Kas peaksin veel mingisuguse dos commander programmiga proovima või oskab keegi midagi tarka öelda.
Ette tänades.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
21.06.2010 05:49:28
|
|
|
Uitmõte 1: failisüsteem äkki kannatada saanud, CHKDSK /F parandab, aga võib ka failidele saatuslikuks saada
Uitmõte 2: mõne eraldiseisva kaustalistijaga (traditsiooniliselt on selle koha peal pakutud suvalist FTP klienti mis süsteemis olemas juhtub olema, aga failihaldurid a´la Total Commander peaks samuti sobima) kausta sisse kiigata ega seal Desktop.ini või folder.ini faili ei eksisteeri. Kui eksisteerib siis ära kustutada.
Uitmõte 3: mõne tweakijaga (M$i enda TweakUI on hea algatus, X-Setup oli samuti asjalik) üle kontrollida et My Documentsi path ei ole ära muudetud (sellist nalja nagu sul on ei tohiks see tekitada, aga mine sa tea)
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
21.06.2010 09:54:14
|
|
|
Paremklõps My Documents- Properties annab ka ülevaate My Documentsi füüsilisest asukohast kettal.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
R.K
HV kasutaja
|
21.06.2010 10:08:17
|
|
|
Ma olen proovinud erinevaid total commanderi stiilis progesid ja need näitavad, et kaust on täielikult tühi. Samas, kui ma trükin jällegi taskvbarile desktop.ini, siis see avaneb, peaksin run commandiga selle ära kustutama? Folder.ini puudub. Füüsilist my documentsi kausta ma tean täpselt kus on, sest lingin alati ise selle mujale nagu ka praegusel hetkel. Nüüd siis selle erinevusega, et pidin teisele kõvakettale veel uuema documentside kausta tekitama, kuhu kättesaadud failid siis üle kandsin.
Tänane vastuste eest
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|