Pole nagu kunagi huvi tundnud iPadi vastu aga täna nägin telekast reklaami "võida iPad", hakkasin siis uurima kuna kujutasin ette et mingi arvuti moodi asi mis on lihtsalt touchscreeniga(oleks see nii olnud ja hind 5k kanti jäänud oleks kohe ligi võtnud ) aga no nii palju kui ma välja olen lugenud ei saa ma üldse aru milleks selline üllitis tehti
Ma ka ei saa paljudest maailma asjadest aru. Samas üldjuhul ma ei praali sellega. _________________ Magento arendused
Ja kui veel õuna märk on, siis consume double. _________________ Linux - Future "Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither." - Benjamin Franklin 1984 was not supposed to be instruction manual
ma nägin täna esimest korda pureness-i (kahjuks ainult pildil) ja nüüd saan õunlastest sutsu paremini aru. kui ikka kihk võimust võtab, siis jah, otsid võimalusi nõudmistes järeleandmisi teha. _________________ rgrds,
ronin, neljakümne seitsmes
Reedikl, et kui Eesti kontekstis juhtuks midagi analoogset nt. EMT'ga; siis ikka Apple süüdi Renka, ega ta pealkirjast vist kaugemale jõudnudki... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
reedikl - tõlgiksid meile oma viidatud artiklist selle lause - "The slip up appears to be AT&T's fault at the moment, and it will complicate the company's already fraught relationship with Apple."
Ootan huviga.
Kuna jookseb ARM Cortex A8 peal ja mitte Apple A4 peal
A4 on Cortex A8 _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
A4 on Cortex A8
Mõlemad on sama arhitektuuri peal tõesti, aga Apple A4 on optimeeritud just A4 jaoks ning omab ka GPU-d. Cortex A8-t kasutavad ju teisedki seadmed. CPU on wiki andmetel 1:1-le sama.
A4 on Cortex A8
Mõlemad on sama arhitektuuri peal tõesti, aga Apple A4 on optimeeritud just A4 jaoks ning omab ka GPU-d. Cortex A8-t kasutavad ju teisedki seadmed. CPU on wiki andmetel 1:1-le sama.
Mu N900 omab samuti integreeritud GPU'd.
ipad: SGX535 (28 MPolys/s, 500Mpx/s@200MHz, Max Memory Band (GB/s) 4.2GB/s) for handheld high end mobile, portable, MID, UMPC, consumer, and automotive devices (Intel calls it the GMA 500)
n900: SGX530 (14 MPolys/s, 500Mpx/s@200MHz) for the handheld mobile market
Ehk siis sisuliselt võiks öelda, et vahe mu mobla ja ipad'i vahel on 400MHz prosetakti ja 2x suurem vertex shaderi läbilase. Kummalisel põhjusel on ipad'il 2x suurema reso juures identne fillrate. Ehk siis tehniliselt on native reso juures mu mobla suuteline poole rohkem tekstuure joonistama, kui ipad
Muidugi suht-koht kindlalt on ka väiksed erinevused muus SoC'sse integreeritud asjades. Võimalik, et näiteks on kasutusel erinevad video decodimise kiirendid ning võrguasjad. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
On ju olemas juba. Lihtsalt teise kujuga ja sisaldab endas peale USB veel muidki kontakte.
Ehk siis tavalise usb vidina kasutuseks tuleb dokki kaasas tarida? _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
jobs võiks nüüd kiiremini oma AWOW UUE VEELGI REVOLUTSIOONILISEMA Ipadi välja lasta kus tuleks kaamera skype kasutamiseks ning kasvõi 1 usb pesa.
iPadil on kaamera ning USB pesa lisaseadme näol olemas, kusjuures lisakaamera on selle seadme puhul palju mõistlikum kui sisse ehitatud kaamera, kuna erinevalt telefonist on aparaat ise "pildistamiseks" liiga suur ja kohmakas.
Ja mis Dockist te siisn jahute? Tavaline pisike üleminek on USB jaoks. _________________ Magento arendused
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.