|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
-RaiTz-
Kreisi kasutaja

|
04.06.2010 22:58:55
|
|
|
| destiny12 kirjutas: |
Mulle jälle ei mahu pähe kuidas saab sellise asja eest küsida nii suure summa, arvestades kui palju mäng ise maksab.
Ega ma sellest eriti puudust ka ei tunne kuna mängin suht harva mw2-te. |
Mäng maksis 800.- ja uued kaardid 250.- Kas mitte 50.- poleks naeruväärne olnud? Vennad kes läbimõeldud kaardid teinud on tahavad ka pappi selle eest saada või mis, pohh et osad kaardid varem valmis tehtud on. kõik saavad tagant järgi hea asja eest pappi.
|
|
| Kommentaarid: 35 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
04.06.2010 22:59:01
|
|
|
mis selle videoga on
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
| Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-RaiTz-
Kreisi kasutaja

|
04.06.2010 23:08:57
|
|
|
| painkillah kirjutas: |
| mis selle videoga on |
Viskas noa seina sisse ja siis hüppelt korjas selle üles ja viskas vastast vms.
|
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
04.06.2010 23:13:13
|
|
|
ma saan aru mis sisu videos on aga miks seda vaja nüüd postitada on...
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timo1337
Kreisi kasutaja

|
04.06.2010 23:22:27
|
|
|
| painkillah kirjutas: |
| ma saan aru mis sisu videos on aga miks seda vaja nüüd postitada on... |
et sa loomulikult küsida saaks, kena frag ju. kuidas nüüd öelda - ajudoonor vms
|
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
46 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
04.06.2010 23:32:30
|
|
|
ja nüüd postitame kõik oma iga kolmanda fragi video siia mingi medicore tüübi vastu eksole.
saan aru videost kus loobiti nuga üle mapi teise venna pähe aga see on küll suht ordinary värk siin.
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
04.06.2010 23:39:56
|
|
|
seda filmi peab küll nägema
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RedFusion
HV kasutaja

|
04.06.2010 23:49:28
|
|
|
| -RaiTz- kirjutas: |
Mulle jälle ei mahu pähe kuidas saab sellise asja eest küsida nii suure summa, arvestades kui palju mäng ise maksab.
Mäng maksis 800.- ja uued kaardid 250.- Kas mitte 50.- poleks naeruväärne olnud? Vennad kes läbimõeldud kaardid teinud on tahavad ka pappi selle eest saada või mis, pohh et osad kaardid varem valmis tehtud on. kõik saavad tagant järgi hea asja eest pappi. |
Vaata, asi on selles, et need vennad ainult pappi tahavadki ja ei hooli mängijate rahulolust. Näiteks 'Community Manageri' Robert Bowlingu käest küsiti, et miks IW ei võiks uute mappide välja laskmise asemel hoopis matchmakingu korda teha. Bowling aga vastas selle peale midagi sellist: "Noh...me tahame, et mängijad naudiksid meie uusi mappe, mida me nende jaoks loonud oleme bla bla bla..."
Ehk siis - ei hoolita mängijatest, tahetakse vaid võimalikult palju, kiiresti ja kergesti raha sisse kasseerida. Jah, 200+ on 5 mapi eest liiga palju. Ja mis 'läbimõeldud kaardid teinud'? 2 nendest mappidest on ju täpselt sama ülesehitusega, mis eelmises MW-s ja ega need teisedki mapid kõik nii head pole. Varemalt on PC peal tihti olnud mängude DLC-d kas tasuta või siis kõvasti madalama ja mõistlikuma hinnaga. Ei leia küll nagu põhjust see MW2 DLC endale soetada
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-RaiTz-
Kreisi kasutaja

|
05.06.2010 00:32:20
|
|
|
| RedFusion kirjutas: |
Mäng maksis 800.- ja uued kaardid 250.- Kas mitte 50.- poleks naeruväärne olnud? Vennad kes läbimõeldud kaardid teinud on tahavad ka pappi selle eest saada või mis, pohh et osad kaardid varem valmis tehtud on. kõik saavad tagant järgi hea asja eest pappi. |
Vaata, asi on selles, et need vennad ainult pappi tahavadki ja ei hooli mängijate rahulolust. Näiteks 'Community Manageri' Robert Bowlingu käest küsiti, et miks IW ei võiks uute mappide välja laskmise asemel hoopis matchmakingu korda teha. Bowling aga vastas selle peale midagi sellist: "Noh...me tahame, et mängijad naudiksid meie uusi mappe, mida me nende jaoks loonud oleme bla bla bla..."
Ehk siis - ei hoolita mängijatest, tahetakse vaid võimalikult palju, kiiresti ja kergesti raha sisse kasseerida. Jah, 200+ on 5 mapi eest liiga palju. Ja mis 'läbimõeldud kaardid teinud'? 2 nendest mappidest on ju täpselt sama ülesehitusega, mis eelmises MW-s ja ega need teisedki mapid kõik nii head pole. Varemalt on PC peal tihti olnud mängude DLC-d kas tasuta või siis kõvasti madalama ja mõistlikuma hinnaga. Ei leia küll nagu põhjust see MW2 DLC endale soetada  |
Kui pappi pole ära osta ja kõik! Ma nägin jah neid isetehtud MW mappe Mis te t*ra teete nalja v?! Pekstes ka ei maksaks selliste kaartide eest. Mängu tegijate poolt tehtud kaardid on ikkagi kvaliteetsed ja läbimõeldud. Ja see jutt "need vennad ainult pappi tahavadki" on BS! Kas sa tõesti arvasid, et 50.- map pack ei oleks neil juba putka kinni!? Ma tahaks näha head asja mille eest tänapäeval raha ei küsita???
Kui asi müüb milleks kraa kinni keerata??? Sa oled purjus või??? Ja isiklikult pole siiani DLC-s ühtegi cheaterit näinud!
viimati muutis -RaiTz- 05.06.2010 01:03:43, muudetud 1 kord |
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
05.06.2010 00:47:55
|
|
|
| RedFusion ma selles eriti kindel poleks, et ükski mainstream mängutootja/kirjastaja tööd teeks heast tahtest. Eesmärk ikkagi raha teenida enamusel. Isegi indie mängude tootjad küsivad oma toodangu eest raha ja küsiks rohkem, kui oleks rohkem tarbijaid/võimalik küsida.
|
|
| Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
05.06.2010 02:36:21
|
|
|
| tsitaat: |
Ja isiklikult pole siiani DLC-s ühtegi cheaterit näinud!
|
Sama siin
Kui päev läbi Ground WAR-i lasta, siis paar aimbotterit ikka ette jääb + random custom modi.
Enda lemmik Invasion, kus ühed on suitsiidi terroristid ja teised peavad neid maha võtma,mäng ise on on DOM põhjal.
Ehk siis jooksed C4 pakiga ringi ja pead plahvatama kaase võttes vaenlasi,mida rohkem seda uhkem ja killid läksid Javelini arvele.
Krt päris fun oli aga saadanas kui lõpuni mängid roundi, siis taob EXP-i põhja.
Õnneks mul oli lvl 64 vms seega no harm done aga see kes oli mängus lvl3 näiteks. siis kui grindia pole ajab harja punaseks küll
Paar korda olen saanud Afganis no graviti jumpimist ja korra Karachi sama häkk.
Viite pärast enam HC-d ei mängi, kuigi see oli COD4-s suur lemmik, seega sealseid häkkereid ei tea.
Nagu öeldud DOM, DEMO,TDM,TDM-E ja Stimulus on 5+
|
|
| Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
2 :: |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RedFusion
HV kasutaja

|
05.06.2010 13:56:59
|
|
|
| RedFusion kirjutas: |
Ehk siis - ei hoolita mängijatest, tahetakse vaid võimalikult palju, kiiresti ja kergesti raha sisse kasseerida. Jah, 200+ on 5 mapi eest liiga palju. Ja mis 'läbimõeldud kaardid teinud'? 2 nendest mappidest on ju täpselt sama ülesehitusega, mis eelmises MW-s ja ega need teisedki mapid kõik nii head pole. Varemalt on PC peal tihti olnud mängude DLC-d kas tasuta või siis kõvasti madalama ja mõistlikuma hinnaga. Ei leia küll nagu põhjust see MW2 DLC endale soetada  |
Kui pappi pole ära osta ja kõik! Ma nägin jah neid isetehtud MW mappe Mis te t*ra teete nalja v?! Pekstes ka ei maksaks selliste kaartide eest. Mängu tegijate poolt tehtud kaardid on ikkagi kvaliteetsed ja läbimõeldud. Ja see jutt "need vennad ainult pappi tahavadki" on BS! Kas sa tõesti arvasid, et 50.- map pack ei oleks neil juba putka kinni!? Ma tahaks näha head asja mille eest tänapäeval raha ei küsita???
Kui asi müüb milleks kraa kinni keerata??? Sa oled purjus või??? Ja isiklikult pole siiani DLC-s ühtegi cheaterit näinud! |
Ok, päris tasuta tõesti ei saa. Aga asi pole üldse selles, et mängijatel pappi poleks piisavalt, rohkem on asi põhimõttes. Miks peaksin maksma üle 200.- vendadele, kellel on mängijatest suht suva? Paar uut mappi on ikka tõesti nii hea asi? Kuidas, kui matchmaking ja üldse multiplayer süsteem on nii vigased ja tüübid ei viitsi seda korda ka teha? Lisaks ei saa ju ise valida ka, mis mappi mängid
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-RaiTz-
Kreisi kasutaja

|
05.06.2010 15:17:08
|
|
|
| Kui inimesed ostavad pole ju probleemi.
|
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RedFusion
HV kasutaja

|
05.06.2010 15:35:52
|
|
|
| Kui inimesed ostavad pole ju probleemi. |
Vabandust väljenduse pärast, aga lollid on, et ostavad, sest kui IW/Activision näeb, et raha tuleb, siis nad ei vaevu ka asju paremaks ja odavamaks muutma. Pärast Stimuluse välja tulekut kurtsid paljud ostjad (ka inglise keelse originaali omanikud) DLC probleemide üle (map preview-d ei näita, ei saa valida game mode-i jne). Kui paari uue mapi eest 200+ küsida, siis ei tohiks asi välja tuleku hetkel enam vigane olla
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
05.06.2010 15:47:10
|
|
|
(map preview-d ei näita, ei saa valida game mode-i jne).
|
nagu nägid siis on osa probleemist juba lahendatud,uued Mapid on üldises rotatsioonis ja ütleks et isegi liiga pealetükkivalt
RedFusion, See et sa pead neid lollideks kes ostsid lisa paki siis selle väitega sa eriti tarka juttu suust välja ei pritsi.
Nagu öeldud korduvalt, ei taha ära osta, teiste tegemised poel sinu asi ega sinu asi arutleda teiste üle
|
|
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tonsor
Kreisi kasutaja

|
05.06.2010 16:39:10
|
|
|
Wanawoll on mingi IW fanboy vä?
Ja ütleks küll, et nad on lollid, vana kraami eest raha välja ei käiks.
|
|
| Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
05.06.2010 16:41:31
|
|
|
| Tonsor kirjutas: |
| Wanawoll on mingi IW fanboy vä? |
Miks kohe fännboy kui meeldib õhtuti täristada
Lihtsalt ma polen aru saanud miks paljud AHV-id siin teemas halavad asja üle mis on nede endi peas kinni.
Pole raha ära mängi,kui aravd et keegi kiusab ja pressib jõuga raha välja, ära mängi.
Nagu mänge oleks vähe saadaval.
|
|
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RedFusion
HV kasutaja

|
05.06.2010 16:46:01
|
|
|
| wanawoll kirjutas: |
(map preview-d ei näita, ei saa valida game mode-i jne).
|
nagu nägid siis on osa probleemist juba lahendatud,uued Mapid on üldises rotatsioonis ja ütleks et isegi liiga pealetükkivalt
RedFusion, See et sa pead neid lollideks kes ostsid lisa paki siis selle väitega sa eriti tarka juttu suust välja ei pritsi.
Nagu öeldud korduvalt, ei taha ära osta, teiste tegemised poel sinu asi ega sinu asi arutleda teiste üle  |
Ma rääkisingi ju Stimuluse välja tuleku hetkest seoses nende probleemidega...
Loomulikult pole minu otsustada teiste tegemiste üle, lõpliku otsuse peavad ikkagi mängijad ise langetama, kuid ma avaldasin lihtsalt oma arvamuse asjast, tõin välja põhjenduse ja püüdsin sellega aidata mängijatel langetada otsust DLC ostu suhtes. Aga noh, mina enam selles osas vaielda ei kavatse, sest enam-vähem kõik, mida öelda tahtsin, sai ka öeldud niiet tegemist oleks lihtsalt teema 'risustamisega'.
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
05.06.2010 16:49:56
|
|
|
RedFusion, Kõik on väga tore ja ilus aga ma ei saa aru miks mind need anomaaliad niipalju ei kummita, et lausa peab ennast kõvahäälega foorumis välja elama.
Pole sel häda midagi,süsteem töötab normaalselt.
Väiksemaid, suuremaid tõrkeid tuleb ette kõigil.
|
|
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-RaiTz-
Kreisi kasutaja

|
05.06.2010 17:07:12
|
|
|
Wanawoll on mingi IW fanboy vä?
Ja ütleks küll, et nad on lollid, vana kraami eest raha välja ei käiks. |
Saage t*ra üle sellest, et vanad mapid olid sees, head mapid on. Kui ei meeldi ära osta, millest sa t*ra aru ei saa? Las ma arvan, sul on terve arvuti pira kraami täis
|
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tonsor
Kreisi kasutaja

|
05.06.2010 18:08:11
|
|
|
Saage t*ra üle sellest, et vanad mapid olid sees, head mapid on. Kui ei meeldi ära osta, millest sa t*ra aru ei saa? Las ma arvan, sul on terve arvuti pira kraami täis  |
|
|
| Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-RaiTz-
Kreisi kasutaja

|
05.06.2010 18:50:44
|
|
|
Saage t*ra üle sellest, et vanad mapid olid sees, head mapid on. Kui ei meeldi ära osta, millest sa t*ra aru ei saa? Las ma arvan, sul on terve arvuti pira kraami täis  |
 |
Liitusid huumoriklubiga?
|
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pents
HV kasutaja

|
07.06.2010 12:28:34
|
|
|
Naera pooleks..fanboyd räägivad sitta saiaks
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
08.06.2010 14:13:19
|
|
|
peab ütlema et igati tore singleplayer on. igavusest sai omandatud ja näed täitsa jookseb kah läppari peal
|
|
| Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
13.06.2010 11:10:53
|
|
|
Kas varem on ka FPS mängudes nii olnud, et uute mappide eest raha küsitakse?
Siiani hoian oma mängu müümata lootes serveri süsteemi paranemist. Lootus kustub viimasena.
|
|
| Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
3 :: |
122 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
13.06.2010 18:54:33
|
|
|
Kas varem on ka FPS mängudes nii olnud, et uute mappide eest raha küsitakse?
|
Ikka Stimulus
Siiani hoian oma mängu müümata lootes serveri süsteemi paranemist. Lootus kustub viimasena.
|
Mis sellel viga on
|
|
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
13.06.2010 19:02:34
|
|
|
Mis sellel viga on  |
Mis sellel viga ei ole ? eile õhtul mängisin täitsa võimatu oli noh... pidevalt oli mingi steam connection failed ja failed to join lobby jne... Ma ei tea nüüd kas see on minu viga või on tõesti mul nii piix ühendus (elioni kodulahendus) või lihtsalt sattusin viletsa neti ühendusega mängijate otsa...
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gunnar19
Kaevur

|
13.06.2010 19:06:59
|
|
|
| Gap kirjutas: |
Mis sellel viga on  |
Mis sellel viga ei ole ? eile õhtul mängisin täitsa võimatu oli noh... pidevalt oli mingi steam connection failed ja failed to join lobby jne... Ma ei tea nüüd kas see on minu viga või on tõesti mul nii piix ühendus (elioni kodulahendus) või lihtsalt sattusin viletsa neti ühendusega mängijate otsa... |
haah, tuleb korralik nett osta endale.
Reeglina olen mina host ja siiani probleeme olnud ei ole.
Ära süüdista mängu selles et elion näkku paneb.
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
4 :: |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
13.06.2010 19:07:54
|
|
|
Mis sellel viga on  |
Mis sellel viga ei ole ? eile õhtul mängisin täitsa võimatu oli noh... pidevalt oli mingi steam connection failed ja failed to join lobby jne... Ma ei tea nüüd kas see on minu viga või on tõesti mul nii piix ühendus (elioni kodulahendus) või lihtsalt sattusin viletsa neti ühendusega mängijate otsa... |
Endal viskab väga harva mingeid erroreid ette ning connectitud saab ilusti.
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
13.06.2010 19:08:48
|
|
|
| ei ma ei süüdistanud mängu selles aga kui nett on olemas lehküljed avanevad kas siis paneb nett ikka näkku ?
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gunnar19
Kaevur

|
13.06.2010 19:14:36
|
|
|
| ei ma ei süüdistanud mängu selles aga kui nett on olemas lehküljed avanevad kas siis paneb nett ikka näkku ? |
No ma arvan küll kui sa mingi kihnu saarel elad kuskil.
|
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
14.06.2010 14:59:33
|
|
|
| kui hostil on kehv arvuti ja/või kehv upload siis on lag kõigil..
|
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RedFusion
HV kasutaja

|
14.06.2010 18:03:45
|
|
|
| Gunnar19 kirjutas: |
Mis sellel viga on  |
haah, tuleb korralik nett osta endale.
Reeglina olen mina host ja siiani probleeme olnud ei ole.
Ära süüdista mängu selles et elion näkku paneb. |
Loomulikult sul ei ole probleeme, kui sa host oled
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zaG
HV kasutaja
|
14.06.2010 21:50:19
|
|
|
Fännide tehtud "päris filmid" mängu teemal.
Spoiler 
Spoiler 
Spoiler 
|
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RedFusion
HV kasutaja

|
14.06.2010 23:44:47
|
|
|
Nähtud asi juba endal, aga kes MW fännidest näinud ei ole, nendel soovitan vaadata. Väga head filmid
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gunnar19
Kaevur

|
18.06.2010 22:48:24
|
|
|
Mis selle patch_ff probleemiga teha tuligi ? mis nimelt selle lahendus oli.
Pmst mida oleme proovinud teha - MW2 main kaust -> zone ->english, sinna toppida mingi tõmmatud patch_ff a see nagu ei aita.
Sõber hädas, andke nõu keegi palun.
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
18.06.2010 23:58:35
|
|
|
Gunnar19, up-to-date patch_ff peab olema.
Vanem ei tööta.
|
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gunnar19
Kaevur

|
19.06.2010 14:36:01
|
|
|
Ollaz, aitäh, saime tööle.
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Xenomorph
Kreisi kasutaja
|
26.06.2010 13:16:38
|
|
|
| Nii , sisenesin sellesse prestige mode ja sattusin mingisse serverisse kus olid ainult kuldsed desert eagelid . Kui host otsad andis ja ma disconnecti sain olin kohe lvl 70 ja kõik relvad olid lahti :=) , kellelgi veel sellist asja juhtunud ?
|
|
| Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
26.06.2010 13:44:36
|
|
|
| StaticX Mina kunagi mängisin, siis võis öelda, et suht tavaline värk. Keegi kasutas mingit hack vms.
|
|
| Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gunnar19
Kaevur

|
26.06.2010 17:27:48
|
|
|
Pre-Purchase Call of Duty: Modern Warfare 2 - Resurgence DLC now through July 6th launch and receive 10% off!
Soovitan kõigil enne release date'i ära osta. Praegu hea hind $13.49.
|
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
26.06.2010 17:32:49
|
|
|
Norm see 200 on ikka üle
|
|
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gunnar19
Kaevur

|
26.06.2010 18:30:18
|
|
|
Norm see 200 on ikka üle  |
ega ikka ei ole küll.
|
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
26.06.2010 19:16:14
|
|
|
Gunnar19, No sul ei ole, ega see mängu muuda
|
|
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
27.06.2010 16:22:04
|
|
|
| mis see on mingi järgmine map-pack..... ja jälle paar sotti tuulde..... ajauvaba
|
|
| Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
3 :: |
122 |
|
| tagasi üles |
|
 |
[Superman]
HV vaatleja
![[Superman] [Superman]](https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/avatars/upload/a68c5255d1167430e0b2348fff2e7cec.jpg)
|
27.06.2010 16:36:19
|
|
|
| Gunnar19 kirjutas: |
Pre-Purchase Call of Duty: Modern Warfare 2 - Resurgence DLC now through July 6th launch and receive 10% off!
Soovitan kõigil enne release date'i ära osta. Praegu hea hind $13.49.
 |
Jälle üks noob kellele meeldib Modern Warfare 2 nii väga ,et ostab DLCi
_________________ V: Batman, 007 Quantum of Solace, Fallout 3 ja Socom (kõik PS3 mängud).(KÄEST KÄTTE DIIL) |
|
| tagasi üles |
|
 |
Traf
Kreisi kasutaja
|
27.06.2010 16:44:24
|
|
|
| [Superman] kirjutas: |