Muide ega keegi ei tea, et kas järgmised 2 osa tulevad expansionitena (st peab olema olemas wings of liberty) või tulevad siiski eraldiseisvatena ja toimivad ka täiendustena? Päris 2,1k mängu eest välja käia ka ei tahaks lõpptulemusena aga huvi kõiki osi omandada küll.... ofc ei viitsi ma ka oodata kuniks kõik osad väljas, et mingit megapacki osta..
tsitaat:
If I buy StarCraft II but don't buy any of the expansion sets, will I still be able to play online?
Yes. This will work similarly to Warcraft III and the original StarCraft, which maintained separate online gaming lobbies and ladders for expansion set players and players with the base Warcraft III or StarCraft.
põhimõteliselt hakkate maksma iga tegelase liikumise pealt, dollar/meeter, kui keegi ei liiguta siis ei peagi maksma. Ja kui keskerakond võimule pääseb siis tuleb veel iga killi pealt ka maksu maksta ja ka kõik elukad, mis vees liiguvad, lähevad maksu alla. Eelarved tahavad täitmist ja mis moodi siis veel kahanevat pensionifondi täita kui starcrafti killimaksuga jms.
Killer85, vastab ju. similarly to warcraft 3 and the original starcraft on üsna konkreetne. ühesõnaga expansionid tulevad. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
naljakas kuidas kõik on nii kiirelt valmis blizzardi hukka mõistma. chatroomid tulevad esimeste patchidega ja cross-region playd plaanivad ka.
allikas: http://sc2armory.com/forums/topic/16615
mina igaljuhul olen siiani betaga rahul, preorderisin ja usaldan blizzardit, et teeb sc2-st väärilise järglase broodwarile. olen üli tänulik blizzardile, et too ei keskendu ainult raha sisse toovatele MMO'dele. (kuigi üks veel tulekul kui keegi ei tea)
Selge see, et tava-sc2 omanikud expansioni vendadega koos mängida ei saa. Küsimus oli aga selles, et kas expansioni mängimiseks peab Wings of Liberty olemas olema või mitte.
Jah, eeldada võib igasuguseid asju. Kuna aga mäng lastakse välja pisut teises formaadis kui SC või Warcraft 2/3, siis leian, et selline võrdlus on kohatu.
Kas keegi on teinud eeltellimust andrico veebipoes? (http://www.andrico.ee/pood/product_info.php/products_id/140358) Tahaks teha, aga lugesin et pood on suures võlgas ja võib pankrotti minna jne. Ei tahaks riskida.
Kas meil Eestis on Starcraft(2) orienteeritud nn hardcore mängijate foorum või clan?
Kas keegi on teinud eeltellimust andrico veebipoes? (http://www.andrico.ee/pood/product_info.php/products_id/140358) Tahaks teha, aga lugesin et pood on suures võlgas ja võib pankrotti minna jne. Ei tahaks riskida.
Kas meil Eestis on Starcraft(2) orienteeritud nn hardcore mängijate foorum või clan?
Andrico peakski juba pankroti läinud olema - sellekohane uudis käis ka meediast läbi _________________ HinnaVaatlus liituja nr. 285
Andrico peakski juba pankroti läinud olema - sellekohane uudis käis ka meediast läbi
Veebikas töötab ja raha küsivad ikka veel! _________________ zero
Või vähemalt kas on mõni kõrge/kesk taseme diamond Zerg mängija kes tahaks minuga harjutada (ise olen Protoss mängija) kui teine faas tuleb (oletavasti esimene juuli)?
The first and most significant change is that in the near future, anyone posting or replying to a post on official Blizzard forums will be doing so using their Real ID -- that is, their real-life first and last name -- with the option to also display the name of their primary in-game character alongside it.
KuriVaiM1, ei hakanud.
realid kasutamine friendslistis on siiski midagi muud kui kõigi su foorumipostituste irl nime külge sidumine. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.