Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
idegraaf
HV kasutaja
|
12.05.2010 18:51:02
|
|
|
Pluck-iga kurb kogemus.Ei tahtnud allalaetud templit omaks võtta ja ei tahtnud minu serveris jalgu alla võtta.
Ei mäleta konkretset probleemi.
_________________ http://facebook.com/lihtcnc |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
13.05.2010 00:38:40
|
|
|
Üks üsnagi olulisi asju saidi juures on ka turvalisus, et sissemurdmisvõimalus oleks võimalikult minimaalne. Osad muidugi leiavad, et vabavaraline ja avatud koodiga CMS on selles mõttes juba iseenesest suur probleem ja pooleldi avatud uks, teised leiavad vastupidi, et just vabavaralistel on taga suur vabatahtlike kasutajatugi ning turvaaugud saavad kiiresti lapitud. Igal juhul tasub ka sellele mõelda ja uurida, milline CMS selles osas parim valik on.
Midagi aga võib öelda ka see, et näiteks need mõlemad valged majad kasutavad üht ja sedasama CMS-i:
http://www.whitehouse.gov/ http://www.vm.ee/ Arvake nüüd ära, millist?
_________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard |
|
tagasi üles |
|
 |
raitl
HV veteran

|
13.05.2010 08:20:31
|
|
|
Drupal alustamiseks vast kah veidi järsema learning curve-ga kuid nagu varem öeldud, annab suhteliselt vabad käed developerile.
|
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
1 :: |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
Eraser
Kreisi kasutaja

|
13.05.2010 15:00:05
|
|
|
idegraaf kirjutas: |
Pluck-iga kurb kogemus. Ei tahtnud allalaetud templit omaks võtta ja ei tahtnud minu serveris jalgu alla võtta.
Ei mäleta konkretset probleemi. |
Endal on kogemused siiani küll plusspoolele jäänud, aga samas pole ma seda nüüd nii ulatuslikult ka kasutanud. Eks nendel sisuhaldustel ole kõigil omad probleemid. Nagu ma ka mainisin oleks minu esimene valik antud juhul Joomla! Kui vaja tingimata andmebaasita sisuhaldust, siis vaataksin esimesena GetSimple poole. Seejärel CMSimple suunas ja siis ilmselt ka Plucki poole.
perenoel kirjutas: |
Üks üsnagi olulisi asju saidi juures on ka turvalisus, et sissemurdmisvõimalus oleks võimalikult minimaalne. Osad muidugi leiavad, et vabavaraline ja avatud koodiga CMS on selles mõttes juba iseenesest suur probleem ja pooleldi avatud uks, teised leiavad vastupidi, et just vabavaralistel on taga suur vabatahtlike kasutajatugi ning turvaaugud saavad kiiresti lapitud. Igal juhul tasub ka sellele mõelda ja uurida, milline CMS selles osas parim valik on. |
Ja oma teadmatuses võib kasutaja ka väga turvalisse süsteeme auke tekitada. Seega on kõige olulisem asi siin see, et kui teadlik on sellistest nüanssidest saidi ehitaja ja hooldaja.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi_R
HV Guru

|
19.05.2010 23:41:53
|
|
|
lääbar kirjutas: |
Taavi_R kirjutas: |
Kodumaine Saurus või Wordpress. |
Esimene on saast ja teine on mõeldud ikkagi rohkem blogilaadsete lehtede jaoks. Joomla on neist mõlemast jupp maad üle. |
Aga põhjendus, miks on Saurus saast? Ja Wordpress pole ammu enam ainult blogimootor.
_________________ raamatupidamine | laadakalender |
|
Kommentaarid: 183 loe/lisa |
   |
2 :: |
3 :: |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
bratwurst
HV vaatleja
|
02.06.2010 21:23:02
|
|
|
CMS Made Simple on minu soovitus. Lihtne ja loogiline. Ainuke puudus on vist see, et eestikeelset versiooni pole..
_________________ Mis toimub? |
|
tagasi üles |
|
 |
SSSSSS
HV vaatleja

|
15.06.2010 12:40:12
|
|
|
Wordpressiga saab väga lihtsalt keskmise suurusega kodulehti treida. Soovitan kindlasti proovida! Ainult blogimootorist on asi kaugel.
_________________ Cactus Hosting - Uutele liitujatele
EE domeenid tasuta! http://www.cactus.ee |
|
tagasi üles |
|
 |
zepac
HV kasutaja

|
17.06.2010 10:07:28
|
|
|
Olen ise jälginud WP arengut. Enam ammu ei ole tegu vaid blogimootoriga. WP-st on saamas universaalne lahendus.
   |
1 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|