The game features graphics rendered in a unique knitted design somewhat reminiscent of Yoshi's Story, though particularly more drastic, based on animated yarn and a world of cloth and textiles. The game works its graphics style into the gameplay through creating interaction between the game and its graphical style, such as allowing Kirby to pull on stray threads to reveal hidden areas. Playing as a traditional 2D platform game, and retains the series trademark of Kirby being able to alter his shape to suit the challenges before him, both in common action and transformation into vehicles such as a car or a submarine.
Absoluutselt fantastiline graafika! Mulle on Kirby alati meeldinud, kuid see mäng tuleb osta juba graafika prärast. Poleks uskunud, et mind minu enda sõnadega selline tagasilöök tabab
Lahe näeb välja. Kirby on mulle alati meeldinud ning see mäng läheb kindlasti mu kogusse. Mõnus graafika on sellel, omalaadne ja innovatiivne _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.