põhiline erinevus, uue ja vana masina vahel on see, et uus toetab siis seda Kinect asjandust, või kuidas? sest põhispecsid jäävad samaks ju? kaal ja mõõt siis välja jätta. ja maht.
ja cryteki eksklusiiv. aga muidu MS on varem teinud palju paremini. võibolla kõige hävitavamaks saigi, et näidati liigapalju natali (kinecti). samas see ferrari värk oli suht norm.
Kinectiga pingutati üle. Kahju oli nendast demo esinejatest, kellele luniti ovatsioone välja. Kuidas publik häält tegi, demonstreeriti siis kui lubati tasuta uusi boxe saalisviibijatele.
Aga kui see on õige, et Live igasse riiki, siis minu jaoks ei ole rohkematki vaja.
DODONPACHI, need on lõbusad. Momendil on PSP, PS3, PC, PS2 versioonid olemas ja läbi tehtud. Rohkemate lugude ja theme'idega versioon võiks tulla. Oh well, ehk siis järgmine aasta.
Need For Speed Hot Pursuit 3 avas EA pressikonveka, HAIGELT võimas gameplay oli lives!!!! Graafika meeletult hea, damage täiega hea! Vana hea HOT PURSUIT ON TAGASI!!! Metsade ja mägede vahel Lambodega!!! _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.