Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Ennusta, mis koha saab RudiTurbo homsel võistlusel! |
I |
|
31% |
[ 5 ] |
II |
|
0% |
[ 0 ] |
III |
|
25% |
[ 4 ] |
IV |
|
18% |
[ 3 ] |
V |
|
0% |
[ 0 ] |
VI |
|
0% |
[ 0 ] |
Kusagil A- finaali lõpus |
|
6% |
[ 1 ] |
Võidab B-finaali |
|
0% |
[ 0 ] |
Punktikoha |
|
6% |
[ 1 ] |
Jääb punktideta. |
|
12% |
[ 2 ] |
|
hääli kokku : 16 |
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Timo1337
Kreisi kasutaja

|
13.06.2010 15:05:57
|
|
|
töötab
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
p2ikseke
HV kasutaja
|
13.06.2010 16:00:55
|
|
|
Juba kõik? Kus pilt kadus...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
13.06.2010 17:59:30
|
|
|
zoomski siis võitsi A-finaali
Ise jäin viimaseks.
Ei taha küll vabandada kuid 1 kavlifikatsioonis sain masina mis ei liigu (nr.9- see oli ka finaalides viimane). Ning teisel kvalifikatsioonis sain masina mis ei pidurda . Aga piduriteta masinaga parandasin oma aega 0.5 sec võrra
Parimaks jäi masendav 47,49. Kuigi olen saanud isikliku parima 43,9x midagi. Aga esimene sõit ka üle aasta. Ei saanud kohe kõiki kurve jälle paika. Ehk teinekord läheb paremini. Aga uustulnukana võiksin öelda, et igati äge üritus
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
13.06.2010 18:13:56
|
|
|
B-finaal
1. Stig
2. rotax
3. m0nx
4. stack
5. tonnponn
6. jkddp
7. relle
8. renka
9. fg
10. riivo77
A-finaal
1. zoomski
2. tuutu
3. hessu
4. mart352
5. aeron
6. tsihh
7. tanel
8. ruditurbo
9. vik1ng - DNF
10. iquaan - DNF
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
tagasi üles |
|
 |
m0nx
Kreisi kasutaja

|
13.06.2010 18:35:11
|
|
|
mnjah...
esimene kvali nagu andis lootust, et äkki hea kardiga oleks lootust a finaali kohale, aga ei olnud ikkagi seda õnne ja see 7 edasi ei liikunud....
aga peab tõdema, et A finaal oli ülipõnev rajakõrvalt vaadatuna... samas B oli enda vaate vinklist vähe igava võitu, aga ühe möödasõidu sain ikka teha
siit tänud rotaxile, kes põnevat sõitu pakkus Bs
|
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo77
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
RudiTurbo
HV kasutaja
|
13.06.2010 22:56:27
|
|
|
oi kui tore oleks olnud zoomskiga esimese etapivõidu eest võidelda, aga kahjuks tuli rattad alt ära pingutada, et ringiga ei saaks seekord siis
|
|
tagasi üles |
|
 |
naaskel
jooda
|
13.06.2010 23:19:13
|
|
|
no kvalifikatsioonis ei olnud mul kardiga õnne, muidu ehk frygori selja taga ikka oleks olnud aga see, et nr 9 A ja B finaalides sõitma lubati, oli sigadus. nii Riivo77 kui RudiTurbo väärinuks normaalset sõiduriista
|
|
tagasi üles |
|
 |
Relle
HV vaatleja
|
13.06.2010 23:41:54
|
|
|
Suur aitähh korraldajatele, kes korraldasid selle vahva ürituse. Ja suur aitähh kõigile osavõtjatele, kes muutsid selle ürituse väga põnevaks.
Tegin A-Finaalist video aga kahjuks olin nii andekas, et panin kogemata kõige kõige halvema videoformaadi ja tulemust ei kannata vaadata. See tuli passipildi suurune video ja ma kustutasin selle ära.
Aga lõpus tegin ma mõned pildid, mida te saate vaadata siit: http://album.ee/album/498181/50236191
Päris mitmel tulid väga "huvitavad" näoilmed, ma lihtsalt pidin need lisama.
|
|
tagasi üles |
|
 |
The Stig
Kreisi kasutaja

|
13.06.2010 23:55:47
|
|
|
Õnnitlused võitjaile ja tõesti kahetsusväärne, mis seis osade kartidega oli.
Aga loos on loos ja midagi ju sellest tegelikult ei muutunud.
A-Finaal oli ikka väga põnev vaadata.
zoomski pani oma teed, kuid teistel oli madinat täie raha eest.
_________________ Starte Kardisarjas 19+2 (441 punkti)
Võite 12+2
Poodiumikohti 18+2 |
|
tagasi üles |
|
 |
fg
Kreisi kasutaja
|
13.06.2010 23:58:26
|
|
|
Heheh tõesti head näud piltidele jäänud. Ja sõidad ka hästi. Teise kvali ajad olid meil samasse sajandikku 45.27 Aga b-finaalis jagu ei saanud. Üritus oli lahe nagu ikka. Hea seltskond
Aitähh korraldustiimile. Ja õnne võidumehele
Relle kirjutas: |
Aga lõpus tegin ma mõned pildid, mida te saate vaadata siit: http://album.ee/album/498181/50236191
Päris mitmel tulid väga "huvitavad" näoilmed, ma lihtsalt pidin need lisama.  |
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo77
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
14.06.2010 10:02:35
|
|
|
A-finaal oli päris hea. Startisin viimaselt kohalt. Pärast esimest kurvi sirgel sain kahe masina vahale raja keskele. Aeron jäi vist vasakule ja keegi oli paremal natuke eespool ning läks minu ees kurvi.
iguaan vist oli Aeron-i ees. Aeron-ist sain sirgel mööda kuid iguaan-i müksasin tagumisse paremasse nurka, mistõttu ta oma trajektoorist kõrvale kaldus ja ma mööda sain sõita kurvis.
Endalegi tuli see müks üsna ootamatult ja nii kohe kindlasti ei plaaninud teha
Paari ringiga sain eesolevale ka järgi. Proovisin tagasirgel kõrvalt mööda minna kuid kõige tagumises kurvis kaldusin liiga välja ning võeti kohe koht tagasi. Seejärel üritasin taga S-ist (puukurv vist) kõrvale pidurdada ning mööda minna. Kahjuks mind vist ei märgatud ja keerati pisut peale nii et ma pmst paremalt kummidest läbi sõitsin Hoog kadus ära ning S-ist välja tulema hakates sain Aeron-ilt ühe pisikese müksu. Kõik tõstsid viisakalt korraks käe ning sõit läks edasi.
Seejärel boksikurvis puterdasin natuke ning Aeron sai seal minust mööda. Paar ringi ajasin teda taga. Vahepeal sõitsime 2 sõitjast mööda, kes boksikurvis väikse peatuse tegid. Kuna Aeron-i masin kõige kiiremini ei liikunud sain Aeron-ile esimeses täisgaasiga S-ist välja tulles täiesti tagarattasse kinni ning võtsin sirgel kohe kõrvale ning lauges kurvis mööda.
Seejärel hakkasin Tuutu-t ja Hessu-t püüdma. Sain neile sappa aga Tuutu kattis väga hästi ning mööda ma ei saanudki.
_________________ Imperfection is perfect
viimati muutis Mart352 14.06.2010 10:38:05, muudetud 2 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
The Stig
Kreisi kasutaja

|
14.06.2010 10:34:25
|
|
|
Iga väikse kõksu pärast ei tasu ka meelt heita.
Kuulub asja juurde, ehk siis puhas võistlusolukord.
_________________ Starte Kardisarjas 19+2 (441 punkti)
Võite 12+2
Poodiumikohti 18+2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andre
HV Guru

|
14.06.2010 11:31:30
|
|
|
Nonii.
Peaks siis ka mingi jutu kirjutama, aga võit ei ole veel lõplikult kohale jõudnud...
Peaks kõigepealt tänama kõiki, kes võtsid vaevaks osaleda, FK Keskust, kes tuli meile meie ürituse jaoks maksimaalselt vastu, peasponsorit Arvutikeskust ja Gamestari, kes võlus välja vinged üllatusauhinnad!
Loodame, et kõigi koostöö tulemusena kasvab meie üritus tulevikus veel vingemaks.
Sõidumuljeid kah pisut:
Enne üritust olin väga rahulik. 2 nädalat tagasi prooviks sõidetud ajad andsid mingil määral kindlustunnet, et suudan konkureerida parimatega.
Ainus, mis mind oleks häirinud, oleks olnud suurte lompide- ja märgade laikudega poolkuiv rada. Seda versiooni ei ole ma FK-s tänaseni läbi hammustanud ja pealtnäha lihtsal rajal tuleb arvestada rajakallete- ning asfaldierinevustega.
Õnneks seda ei juhtunud. Üksikud väikesed lombid ei seganud. Vahepeal küll tibutas raja ühtlaselt libedamaks, kuid see mind ei häiri.
Esimesse kvalisse läksin hea tundega. Omast arust andsin seal kõvasti kuuma ja kõik nagu toimis. Kart keeras mõlemile poole võrdselt, pidurid olid korralikud jne. Kui maha tulin ja aega nägin, olin suhtkoht ahastuses.
Ei saanudki lõpuni aru, mida valesti tegin. Teiseks kvaliks polnud ideid, mida muuta ja nii tegin siis kõik täpselt sama moodi, aga täpsemalt ja lootsin salamisi, et probleem ei ole minus. Kart tundus täpselt samasugune, ainult pika sirge lõpuks kogus pisut rohkem pöördeid.
Mõttes proovisin juba ette kujutada kohta B-finaalis.
Peale lippu sain teada, et aeg on poolteist sekundit parem eelmisest kvalist. Olin hämmingus.
Kunagi varem pole täpselt sama tundega sõidetud ajad nii suuresti erinenud. Arvasin, et tegin umbes 3-4 kümnendikku ajaparandust.
Kuidagi siis viis see aeg mind pärast kõikide kvalide lõppu stardipositsioonile nr 5.
Kolmanda kvali keskel hakkas pisut rohkem tibutama, muidu oleks ehk veelgi tahapoole kukkunud.
Segased olud, loosid ja muud jamad jätsid seekord B- finaali The Stigi. Kuna sain loosiga sama kardi, millega The Stig võitis B, siis käisin eraldi küsimas, et mis seal toimub. Sain positiivset tagasisidet ja Stig ütles, et sellele võiks panustada küll ja et seda karti ei õnnestu ülejuhitavaks saada.
Stardist sain sisekurvist hästi minema ja hoo üles. S-kurvis andsin tugevalt järgi, sest tundus juba enne, et kõik kardid sinna korraga ära ei mahu. Minu ees käiski üsna korralik kontakt, kus 2-l kardil sõidujoon ikka korralikult muutus ja hoog kadus. Kui see oleks olnud sõidu lõpus, oleksin kohe nokkima läinud, kuid kohe esimesel ringil ei hakanud riski võtma ja andsin seal järgi.
Sealt edasi sain hea rütmi kätte ja kuigi esimestel ringidel oli tööd väga palju, siis lahenes kõik kenasti ära.
Boksikurvis sain mööda Hessust ja kohe samal ringil vik1ngi veast ovaalis nii temast kui Tuutust. Liiga hea oleks loota, et see kellelgi videosse jäi.
Seejärel üritasin edasi sõita. Paaril korral kui taha vaatasin, siis oli kohe minu selja taga 3 karti kõrvuti.
Siis jõudis kohale, et kui ma ikka tahan seda sõitu võita, siis tuleb oma asja teha, mitte seal kedagi järele oodata.
Enam taha ei vaadanud. Siis näitas Stig raja äärest, et sõidu lõpuni on 8 ringi.
Siis vaatasin uuesti taha ja seal ei olnud kedagi.
Enam ühtegi riski ei võtnud, kuid püüdsin sõita häid ringiaegu.
Parim ringiaeg läks siiski Mart352 kontosse, aga minu selle hooaja alguses seatud eesmärk tuli ära ja nüüd tuleb mõelda välja uus poolreaalne target.
Eesmärk ei täitunud küll stsenaariumi järgi, mida olin ette kujutanud, kuid võit on võit.
Võtan vastu õnesoove fännidelt ja ka väike shampus sai eile joodud!
Ootan põnevusega pilte ja videosid ning järgmist võistlust.
Loodaks, et konkurents saab edaspidi olema veel põnevam.
Seekordsel etapil oli kohal Rotax, kes tavaoludes on kindel A-finaali pretendent ja loodame, et meie üritus tundus talle piisavalt atraktiivne.
Samuti enne võistlust alahindasin ilmselt pisut Mart352 võimalusi, kes seni on parimad sõidud teinud Põltsamaal ja mujal pole hiilanud. Parim ringiaeg räägib iseenda eest.
vik1ng oli eile küll tavapäraselt kiire, kuid kokkuvõttes kuidagi pisut liimist lahti.
Tuutul ei õnnestunud aga loos kõige hiilgavamalt.
Hetkel tundub, et HV sarjas etapi võitmiseks peavadki kõik asjad kokku sobima ja just nii eile minul juhtuski:
Mulle sobisid eilsed olud, FK rada on mul meeterhaaval peas, kart oli korralik, enesetunne hea, varustus ei tilbendanud, närvid on korras jne.
Ilmselt joon ka täna veel shampust edasi!
Kogu hooaja tulemust silmas pidades tuleb kõvasti edasi pingutada, et poodiumile jõuda.
_________________ TULE KARTI SÕITMA! |
|
tagasi üles |
|
 |
|