Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  HTC Desire (HD, Z, S) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 136, 137, 138  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 03.06.2010 09:29:48 vasta tsitaadiga

see on väidetavalt ainult HTC enda appide update. Isegi mitte DivX tugi vms. Ja 2.2 jaoks on 27mega vist vähe natuke icon_smile.gif
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
IFF1
HV vaatleja

sõnum 07.06.2010 14:39:40 vasta tsitaadiga

Skype Lite siis ka tuli , aga Beta. Tõmmasin peale, aga ainult chattida saab. Krediidi eest saab helistada. Sissetulevad ka tasulised. Uuendab staatust kiirelt mitte nagu Fring.
Paari kuu pärast tulevat full siis. Tundub etem kui Fring hetkel.
tagasi üles
Number1
HV kasutaja
Number1

sõnum 09.06.2010 20:06:08 vasta tsitaadiga

Kui tahan mobiil-ID kasutada ning telefon on pime, noh lukk peal ja monitor väljas. Tuleb paroolipäring ning käib piiks telefonis, lülitan ekraani sisse ja võtan luku maha ning paroolipäring on kadunud.
Proovin siis uuesti aga paroolipäringut enam ei tule. Et päringud jälle kohale jõuaks peab restardi tegema, olen neid protsesse ka sulgenud aga ei midagi. Mobiil-ID töötab ainult siis kui lukku peal pole.
On siis kellelgi veel sellist jama?
tagasi üles
Draqula
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.06.2010 13:03:12 vasta tsitaadiga

Number1 kirjutas:
Kui tahan mobiil-ID kasutada ning telefon on pime, noh lukk peal ja monitor väljas. Tuleb paroolipäring ning käib piiks telefonis, lülitan ekraani sisse ja võtan luku maha ning paroolipäring on kadunud.
Proovin siis uuesti aga paroolipäringut enam ei tule. Et päringud jälle kohale jõuaks peab restardi tegema, olen neid protsesse ka sulgenud aga ei midagi. Mobiil-ID töötab ainult siis kui lukku peal pole.
On siis kellelgi veel sellist jama?

Minumeelest oli see ka EMT lehel mainitud, et mobiil-ID töötab ainult osade Androididega (HTC uuemad peaks olema toetatud) ning ka nendega vaid siis kui lukk maas.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Ramm
Kreisi kasutaja
Ramm

sõnum 11.06.2010 14:17:13 vasta tsitaadiga

Kas on olemas mingi nipp kuidas saaksin valida inimest kontaktide hulgast ilma ,et peaksin +372 etta valima vaid algusega 58....?
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
MaitK
HV veteran
MaitK

sõnum 11.06.2010 14:24:58 vasta tsitaadiga

Ramm kirjutas:
Kas on olemas mingi nipp kuidas saaksin valida inimest kontaktide hulgast ilma ,et peaksin +372 etta valima vaid algusega 58....?

ei saa hästi sinust aru. Ma vajutan "phone" peale ning hakkan inimese nime sisse trükkima ning pakub mulle valiku vastavalt selle, palju ma nimest kirja olen saanud.

tagasi üles
RassK
HV Guru
RassK

sõnum 11.06.2010 14:28:56 vasta tsitaadiga

Ramm, Smart Dial?
Kommentaarid: 116 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 101
tagasi üles
Ramm
Kreisi kasutaja
Ramm

sõnum 11.06.2010 14:43:18 vasta tsitaadiga

MaitK kirjutas:
Ramm kirjutas:

ei saa hästi sinust aru. Ma vajutan "phone" peale ning hakkan inimese nime sisse trükkima ning pakub mulle valiku vastavalt selle, palju ma nimest kirja olen saanud.

Ma mõtlen,et otsin telefoni numbri järgi inimest(inimesel mitu numbrit).Kui alustan 58.. siis ta ei leia seda inimest,kui aga +372 siis leiab.Ja sama lugu kui keegi helistab siis ilma +372 ta ei näita inimese nime vaid numbrit ainult.Ma pean kõik numbrid ümber tegema +372 algusega,et helistaja nime näitaks icon_neutral.gif
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
IFF1
HV vaatleja

sõnum 11.06.2010 16:11:42 vasta tsitaadiga

Ramm kirjutas:
MaitK kirjutas:
Ramm kirjutas:

Ma mõtlen,et otsin telefoni numbri järgi inimest(inimesel mitu numbrit).Kui alustan 58.. siis ta ei leia seda inimest,kui aga +372 siis leiab.Ja sama lugu kui keegi helistab siis ilma +372 ta ei näita inimese nime vaid numbrit ainult.Ma pean kõik numbrid ümber tegema +372 algusega,et helistaja nime näitaks icon_neutral.gif

Huvitav jah.... Kes teab rääkida?
tagasi üles
Steff.
Kreisi kasutaja
Steff.

sõnum 12.06.2010 22:21:30 vasta tsitaadiga

Nii...
Uptime laadimisest-väljalülitamiseni 95h11min
Awake Time sellest 3h23min.
Nutitelefoni kohta polegi niipaha saavutus. icon_rolleyes.gif beer_yum.gif

arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 12.06.2010 23:39:15 vasta tsitaadiga

Steff., mu nutitelefon peab ca nädala icon_lol.gif

sõber kirub, et teist nädalat järjest on luts sisuliselt tühi Hiiumaa-Saaremaa praamilt maha sõites (ehk otse laadijast hommikul täis ja mitte kuigi hilja õhtul on puuks). WiFi otsingu sisse/välja lülimine ei pidavat ka miskit muutma aku pidamise poolelt icon_razz1.gif Desire'ga ikka tegu.
ja see riist on päikese käes suisa olematu - ainult raami näeb! mu cheap-ass peegel-kaitsekilega INNOV8 on igatahes loetav, Desire mitte icon_razz.gif

RassK
HV Guru
RassK

sõnum 13.06.2010 01:51:07 vasta tsitaadiga

arm2004, Sa räägiks nagu hoopiski teisest Desirest icon_biggrin.gif
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 13.06.2010 02:06:55 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:

sõber kirub, et teist nädalat järjest on luts sisuliselt tühi Hiiumaa-Saaremaa praamilt maha sõites (ehk otse laadijast hommikul täis ja mitte kuigi hilja õhtul on puuks). WiFi otsingu sisse/välja lülimine ei pidavat ka miskit muutma aku pidamise poolelt icon_razz1.gif Desire'ga ikka tegu.
ja see riist on päikese käes suisa olematu - ainult raami näeb! mu cheap-ass peegel-kaitsekilega INNOV8 on igatahes loetav, Desire mitte icon_razz.gif

Hmm, kas siis äkki GPS non-stop aktiivne? Rääkisin täna ühe itimehest Desire omanikuga - 3 päeva peab rahuliku kasutamisega, tõsise näppimisega peab ühe päeva tal.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 13.06.2010 02:17:16 vasta tsitaadiga

krusu70 kirjutas:
arm2004, Sa räägiks nagu hoopiski teisest Desirest icon_biggrin.gif

mis mõttes? või oled Desire omanik ja lihtsalt ei kannata kriitikat? icon_lol.gif

edit: sõber paneb plääku ikka üsna mehesti (kuus vist rohkem kui ma aastaga icon_lol.gif ). keps on väljas.

IFF1
HV vaatleja

sõnum 13.06.2010 02:21:30 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:

Huvitav jah, kas see kaitsekile segab seda AUTO brightnessi. Päiksega ikka tülikas. Aga aitas AUTO maha võtmine ja max brightness. AUTO on suht kehvake arusaamast mis valgus ja varjud päiksega tekivad.
AKU ei pea kindlasti tervet päeva, kui ka kasutada.
tagasi üles
RassK
HV Guru
RassK

sõnum 13.06.2010 02:23:59 vasta tsitaadiga

Ses´ mõttes, et mul omal peab Desire intensiivse kasutamisega vastu ilusti päeva (12h, öösel nagunii "stand by"). Uue akuga oli ainult 9h eluiga, iga laadimisega asi hakkas paranema.
Ekraan on loetamatu ainult siis kui see on otsese päikese all, nii kui "flippida" seda, siis ei ütleks, et midagi välja ei loe.
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 13.06.2010 11:43:33 vasta tsitaadiga

... kui ennevanasti võis akude pidavust umbes kõneaja ja operaatori järgi võrrelda, siis nutitelefonde laiade kasutamisvõimaluste tõttu sisuliselt puudub adekvaatne võrdlusmoment. Teisalt jälle, kui nutitelefonil aku kaua vastu peab, julgeks ma kahtlustada, et telefon pole ostetud reaalseid vajadusi silmas pidades vaid pelgalt eputamiseks ...
Steff.
Kreisi kasutaja
Steff.

sõnum 13.06.2010 12:12:50 vasta tsitaadiga

DigeBeni, Endal Pole küll kogu aeg wifi sees kuid päevas üks nelikorda läheb maili sünkamist vaja ikka. GPS on tõesti asi mida pole hetkel vaja läinud. Endale ostsin Desire sellepärast et on vaja Microsoft Exchange ühenduses olla. WiMo saaks küll sellega kah hästi hakkama vb isegi liiga hästi kuid tahtsin midagi uut proovida.
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 13.06.2010 12:56:01 vasta tsitaadiga

...Exchange pole nüüd küll midagi sellist, mis vajaks HTC tippmudelit, kõige lahjem Androidiga föön saab selle hakkama icon_smile.gif
Steff.
Kreisi kasutaja
Steff.

sõnum 13.06.2010 13:53:45 vasta tsitaadiga

DigeBeni, Kui juba siis juba korralik...
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 13.06.2010 14:10:06 vasta tsitaadiga

ma pole ka siiani leidnud pointi mingi mannetu riista ostmises. kui juba, siis juba... thumbs_up.gif
MaitK
HV veteran
MaitK

sõnum 13.06.2010 15:29:17 vasta tsitaadiga

Kuidas Desire omanikel on siis Task killeritega? Kas kasutate või ei kasuta? Kas olete lugenud seda artiklit, milles kirjeldati seda, et pole kasulik task killerit kasutada.
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 13.06.2010 15:36:17 vasta tsitaadiga

MaitK kirjutas:
Kuidas Desire omanikel on siis Task killeritega? Kas kasutate või ei kasuta? Kas olete lugenud seda artiklit, milles kirjeldati seda, et pole kasulik task killerit kasutada.

... tore oleks, kui sa ka kõnealusele artiklile viitaks icon_rolleyes.gif ma ei kujuta ette, kuidas võib ülearuste rakenduste sulgemine kahjulik olla ?

Number1
HV kasutaja
Number1

sõnum 13.06.2010 15:46:27 vasta tsitaadiga

MaitK kirjutas:

Kasutan Task killerit, aga tundub et need protsessid mis tööle jäävad powerit ei võta, kui vaadata mälukasutust näitab 0%, programmiks siis OSMonitor. See isegi natuke hea et need protsessid tööle jäävad, kui järgmine kord mõne programmi lahti võtad siis läheb asi sealt edasi kuhu eelminekord pooleni jäi.
Kui Home nuppu all hoida siis seal ta üle 6 töötava rakenduse ei näita, need siis arvatavasi viimased kasutatud rakendused.

Desire akuga olen igasti rahul, aktiivse kasutuse juures peab tööpäeva kensati vastu, ning arvutitaga olles saab laadima panna kohe kuna LI akude puhul vahet pole kas nad on täis või pool täis, laadima pannes.

Täisa otsese päikse käes tõesti ekraani väga ei näe, aga kui natuke keerata noh seda peegeldust juhtida siis saab hakkama. Kuid muidu väljas on parem kui vanal N958GB ja sõbra iphone 3GS-ist, kuna sellel on ikka jube peegeldus.
tagasi üles
RassK
HV Guru
RassK

sõnum 13.06.2010 18:57:16 vasta tsitaadiga

Samuti Task killer kasutusel.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  HTC Desire (HD, Z, S) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 136, 137, 138  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.