Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Huawei E160E netipulk firmware update + lisaantenn märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kristo779
HV vaatleja
kristo779

sõnum 08.06.2010 16:38:12 Huawei E160E netipulk firmware update + lisaantenn vasta tsitaadiga

Sain Elisa Mint 'iga liitudes kaasa sellise jubina, aga millegipärast ei taha see mul 3,5G levi näidata ja kiirus on alati umbes 360 kbit/s . Surfasin netis natuke ringi ja seal räägitakse mingist 7,2 mb/s firmware updatest, aga no ei leia seda kuskilt. Kas kellelgi on kogemusi sellega olnud ja teab asjast midagi ?

edit- sellele jubinale saab lisaantenni ka juurde panna, aga elisa esinduses seda müügis pole, kas keegi teab kus kohast või mis nime järgi seda otsida ?

viimati muutis kristo779 10.06.2010 14:38:29, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
eldorado
HV veteran

sõnum 10.06.2010 09:39:50 Re: Huawei E160E netipulk firmware update vasta tsitaadiga

kristo779 kirjutas:
Sain Elisa Mint 'iga liitudes kaasa sellise jubina, aga millegipärast ei taha see mul 3,5G levi näidata ja kiirus on alati umbes 360 kbit/s . Surfasin netis natuke ringi ja seal räägitakse mingist 7,2 mb/s firmware updatest, aga no ei leia seda kuskilt. Kas kellelgi on kogemusi sellega olnud ja teab asjast midagi ?

KUNI 7.2Mbps, nii et kõik on okey
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 4 :: 106
tagasi üles
kristo779
HV vaatleja
kristo779

sõnum 10.06.2010 14:42:08 vasta tsitaadiga

Ma saan aru jah et kuni 7,2 Mbps on see firmware update, mul paketil on piirang kuni 5mbps, aag nagu ma aru sain siis on default firmwarel ikka madalm see piirang, või on see update juba ära tehtud neile seadetele ?
tagasi üles
eldorado
HV veteran

sõnum 10.06.2010 16:54:06 vasta tsitaadiga

kristo779 kirjutas:
Ma saan aru jah et kuni 7,2 Mbps on see firmware update, mul paketil on piirang kuni 5mbps, aag nagu ma aru sain siis on default firmwarel ikka madalm see piirang, või on see update juba ära tehtud neile seadetele ?

ma rohkem arvan et firmware peaks katkestusi vähendama, kuid kiirus ei usu et paraneb.. sõltub masti kormusest jne icon_razz1.gif no aga mida veel tahtma, netis surfata saab, meilid ka - see ongi mobiili@ siht..
tagasi üles
kristo779
HV vaatleja
kristo779

sõnum 10.06.2010 18:58:03 vasta tsitaadiga

Ok, selge pilt. Aga kas selle katkemise vastu saab veel midagi teha, peale olematu firmware installimise.. suht närvidele hakkab käima see et hetkeks kaob nagu ära nett.
tagasi üles
eldorado
HV veteran

sõnum 11.06.2010 01:26:49 vasta tsitaadiga

kristo779 kirjutas:
Ok, selge pilt. Aga kas selle katkemise vastu saab veel midagi teha, peale olematu firmware installimise.. suht närvidele hakkab käima see et hetkeks kaob nagu ära nett.

äkki restardi ? pulk maha ja tagasi...
tagasi üles
kristo779
HV vaatleja
kristo779

sõnum 11.06.2010 20:23:18 vasta tsitaadiga

Korraks välja võtmine ei aita.. alles siis läheb normaalseks nett kui umbes pooleks tunnuiks tagant ära võtta pulk ja jahtuda lasta, päris kuumaks läheb teine. Huvitav kas selle elisa sim kaardiga mõnda normaalsemat pulka ka saab kasutada ? Kas on üldse turul paremaid, see huawei e160e on küll mulle jube kehva mulje jätnud (hiina kvaliteet icon_razz.gif )
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Huawei E160E netipulk firmware update + lisaantenn
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.