Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
acer
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
jonnipunn
HV kasutaja

|
01.11.2003 13:10:23
Re: backdoor.trojan - üks arusaamatus |
|
|
Sul ju omal need read ilusti näha on... viiruse alert näitab faili "SVCED.EXE", mis ka ilusti registris istub RUN'i all, kustuta ära see rida sealt ja kogu moos ! Seejärel restart ja Safe Modesse, seal olles kustuta see vail füüsiliselt ära ja lase igaks juhuks veel korra viiruse kontroll üle.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
acer
HV veteran
|
01.11.2003 13:27:23
|
|
jonnipunn kirjutas: |
Sul ju omal need read ilusti näha on... viiruse alert näitab faili "SVCED.EXE", mis ka ilusti registris istub RUN'i all, kustuta ära see rida sealt ja kogu moos ! Seejärel restart ja Safe Modesse, seal olles kustuta see vail füüsiliselt ära ja lase igaks juhuks veel korra viiruse kontroll üle. |
aga miks ta soovitab mul back up teha registry 'st? on see siis vajalik
kas ma mitte seda SVCED.EXE't ei pea kõige viimasena ära kustutama (peale seda kui viirus on "füüsiliselt" juba arvutist kustutatud)?
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
jonnipunn
HV kasutaja

|
01.11.2003 13:31:55
|
|
acer kirjutas: |
jonnipunn kirjutas: |
Sul ju omal need read ilusti näha on... viiruse alert näitab faili "SVCED.EXE", mis ka ilusti registris istub RUN'i all, kustuta ära see rida sealt ja kogu moos ! Seejärel restart ja Safe Modesse, seal olles kustuta see vail füüsiliselt ära ja lase igaks juhuks veel korra viiruse kontroll üle. |
aga miks ta soovitab mul back up teha registry 'st? on see siis vajalik
kas ma mitte seda SVCED.EXE't ei pea kõige viimasena ära kustutama (peale seda kui viirus on "füüsiliselt" juba arvutist kustutatud)? |
Backuppi soovitatakse alati teha... aga sa kustutad sealt nii mitte olulise rea ja kui muud ei puudu siis ei juhtu midagi, aint paremaks läheb.
Võimalik on et NAV selle vaili ise ära kustutab või blokeerib või mida iganes. Mina isiklikult kustutaks selle ise ära. Igatahes vaata pärast kas on alles seal system32 volderis...
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
acer
HV veteran
|
01.11.2003 16:21:28
|
|
|
Sain viirusest jagu! Safe Mode's leidis veel W32.Welchia.Worm viiruse ka, ning tegi selle samuti kahjutuks!
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
DoS
HV veteran

|
01.11.2003 17:31:43
|
|
|
sul on 2 viirusekaitset korraga või?
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
acer
HV veteran
|
01.11.2003 19:22:28
|
|
|
DoS kirjutas: |
sul on 2 viirusekaitset korraga või? |
no jah - AVG (saamatu viirusetõrje) lasen maha, kuna NAV on ennast suutnud paremini tõestada!
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|