No must auto ka, mustale muidugi sobib palju rohkem selline värv, aga sellist värvi nagu sinu auto _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
braien334, päris nii nüüd ka ei ole, valgeid ka igasugu neoonroheliste ja oranzide aktsentidega olemas. Lihtsalt ei leidnud hetkel ülesse aa googlest saab igaüks ise otsida _________________
Auto teeks küll ümber, väga propotsioonidest väljas _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Sest kui seda teekannu renderdatakse 5minutit saaks võibolla juhendada kuidas render time vähemaks saada nii, et kvaliteet oluliselt kahjustada ei saaks.
v-Ray'ga lähevad render time'd kergelt väga kõrgeks. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
ära tee pori, tee tolm, effektsem ja lihtsam teha kah
pead arvestama ainult kuidas tuul mõjutab tolmu kogunemist erinevatele kohtadele _________________ Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum M: E36 varuosad
Velgede materjal pole meeltmööda, võiks natuke ikka läikida ka. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
see on juu subaru, kuidas sa julged panna subaru veljed evo alla?
blasphemy _________________ Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum M: E36 varuosad
Hehe. Ma arvasin juba enne lingile vajutamist et selle videoga tegemist on. Ma pole igatahes reaalsemat 3D-d näinud.
Btw kas kellelgi on Octane Renderiga (refractivesoftware.com) kokkupuudet? Proovisin demo ära ja karp vajus lahti küll. Veits on probleeme tellimisega, sest pole just eriti kõva käpp online kaubanduses, aga küll hakkama saan tige kala, kui tohida küsib, kas turbosquidis ka hästi teenib või ostetakse ainult kõige tuntumatelt?
braien334, animatsiooni algusesse ja lõppu rohkem kaardeid ei viitsin panna? see 1 sekk on nii kiire, et ei jõua arugi saada, et midagi hakkas ja juba läbi. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
Siis vaatad uuesti
Need 33 kaadritki renderdasid üle tunni aja.... _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
No ma tean, et tund pole mingi näitaja, aga pole viitsimist kauem oodata sellise mõttetu animatsiooni pärast. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Mul ka paar animatsiooni See keskmine vid pole just kõige parem, see mingi vana test.
Keegi oskab aidata, et kui ma reactoriga näiteks mingit veerevat palli simuleerin, siis pall on mingi 5 cm pinnast õhus....
Sain ka kuskilt selle 3D pisiku omale külge ja olen asja vahelduva eduga mingi 1,5 aastat uurinud. Tööriistateks on 3ds Max koos pluginatega V-Ray (renderdamiseks) ja RayFire Tool (asjade lõhkumiseks ja simulatsioonide loomiseks). On veel palju teisigi huvitavaid pluginaid, mida tahaks omale selgeks teha, aga see kõik nõuab vaba aega, mida on viimasel ajal üsna vähe.
Praegu pole midagi erilist veel teile ette näidata, kuna uurin alles erinevaid tutorial'eid (ligi 150 GB), ning pole jõudnud mingi kindla projektiga algust teha.
Kuid mõned suvalised test-videod on siiski YouToube'i sattunud:
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.