praegune kellaaeg 19.06.2025 20:59:17
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Cryodome
HV vaatleja
|
05.06.2010 17:55:32
Katkine CD-ROM |
|
|
Laenasin sõbralt mõned päevad tagasi CD-ROMi. Kuni mul endal on cd-rom katki, oli vaja millegagi format teha. Jamasin siis selle device bootimisega kuni peale ühte restarti enam häält ei teinud. Nupp ees ei tööta, mitte mingit surinat ei tee. Sisse piiludes see punane "tuluke" või laser (peaks olema see vist, mis kirjutab) põles ja pika peale läheb soojaks ka. Oleks tänulik, kui keegi oskaks öelda, et kas asi võib olla lihtsalt minu arvuti vigases konfiguratsoonis või on lihtsalt see kirjutaja läbi läinud (arvestades, et peal on manifacture date: July 2004).
|
|
tagasi üles |
|
 |
Amperloom
Kreisi kasutaja

|
16.06.2010 22:57:01
|
|
|
Kui päris aus olla, siis ei mõista kohe...kas jutt on tervest arvutist või ainult cd lugejast?
Kas käima ei lähe arvuti või cd lugeja?
_________________ TehnikaUudised - VirtuaalRuum |
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
17.06.2010 07:55:33
|
|
|
Võta korraks seinast välja ja pane siis tagasi, võib ellu ärgata. Ent seadme vanust teades võib see kutupiilu olla. Aga nad ei maksa suurt midagi. Tõsi, IDE omade saadavus on vähemaks jäänud, tasub kiirustada.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|