Paar korda shotgun+slug dual killi teinud. Aga UAV-ga oli eriti naljakas ükskord. Vaenlane varastas meie baasist chopperi ja tiirutas sellega ja ühe korra lasi mindki maha. Siis jäi seisma täpselt meie spawni kohal, veidi UAV terminalist eemal. Mehed muidugi täristasid seal nende minigunidega meie mehi. Tõusin õhku täpselt tema seljataga UAV-ga ja tellisin rocketi talle siis selga täpselt, multikill. Ta ei olnud väga kõrgel, sain temast kõrgemale tõusta õnneks.
Paar korda shotgun+slug dual killi teinud. Aga UAV-ga oli eriti naljakas ükskord. Vaenlane varastas meie baasist chopperi ja tiirutas sellega ja ühe korra lasi mindki maha. Siis jäi seisma täpselt meie spawni kohal, veidi UAV terminalist eemal. Mehed muidugi täristasid seal nende minigunidega meie mehi. Tõusin õhku täpselt tema seljataga UAV-ga ja tellisin rocketi talle siis selga täpselt, multikill. Ta ei olnud väga kõrgel, sain temast kõrgemale tõusta õnneks.
Seisvale kopterile pole just suur probleem UAV raketiga pihta saada. Eriti hea tunne on, kui täis kiirusel ringi tiirutavale koperile selle raketiga matsu ära paned.
Ikka on olnud. APC koos täie pagasiga on nii mõnigi kord õhku lennanud minu raketist :p
ma olen nii ka multi saanud, et AT mine'ga lendas 3tk ja vahetult peale seda lasin käsirelvast veel ühe. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
Teemast natuke kõrvale, aga mis seal ikka: Tere, olen otsustanud kindlalt endale bad company 2 soetada, aga jam on selles, et elan suht linnast eemal. Ning tahakski küsida kas oleks mõtet http://www.euronics.ee/tootekaart/33706/Mangud/Mangud/5030945077251 (või mõnest muust e-poest?) "ultimate multiplayer" ära tellida . Või tuleks ikka jalad kõhualt välja tõmmata ja poe poole sammuma hakata?
Antud lingil ei paista isegi mingitsorti " Collectors Edition " olema et sellist kirvest hinda õigustada aga kui soov 451.- lihtsalt minema visata siis võta jah see , samas siin foorumis müüakse keyd ka 248.- eest tegu küll poola/venemaa turu jaoks mõeldud keyga aga vahet minuteada ei ole saad seda ka "english" valiku alt installides kasutada
Seisvale kopterile pole just suur probleem UAV raketiga pihta saada. Eriti hea tunne on, kui täis kiirusel ringi tiirutavale koperile selle raketiga matsu ära paned.
Veel parem tunne on sellele kopterile otsa lennata ja siis vaadata kuidas ta alla sajab.
kellelgi veel on olnud probleeme "veteran" staatuse saamisel?
Läksin http://www.battlefieldbadcompany2.com/VETERAN, klikkisin Bf2 ikoonil, allpool avanes kaks lahtrit, trükkisin GameSpy kasutajatunnuse ja parooli sisse.. tekib väike kiri a la "form data has been submitted" ja ongi kõik. Staatus ei muutu (force refresh), kui klikkida Bf2 ikoonil jälle küsib uuesti sama asja
Gamespy andmed on õiged, proovisin GameSpy lehel.
Teemast natuke kõrvale, aga mis seal ikka: Tere, olen otsustanud kindlalt endale bad company 2 soetada, aga jam on selles, et elan suht linnast eemal. Ning tahakski küsida kas oleks mõtet http://www.euronics.ee/tootekaart/33706/Mangud/Mangud/5030945077251 (või mõnest muust e-poest?) "ultimate multiplayer" ära tellida . Või tuleks ikka jalad kõhualt välja tõmmata ja poe poole sammuma hakata?
Kõrvale... ei ole midagi kõrvale. Mine siia ja saad odavalt www.gamepood.ee või piina kasutajat Timberg.
kellelgi veel on olnud probleeme "veteran" staatuse saamisel?
Läksin http://www.battlefieldbadcompany2.com/VETERAN, klikkisin Bf2 ikoonil, allpool avanes kaks lahtrit, trükkisin GameSpy kasutajatunnuse ja parooli sisse.. tekib väike kiri a la "form data has been submitted" ja ongi kõik. Staatus ei muutu (force refresh), kui klikkida Bf2 ikoonil jälle küsib uuesti sama asja
Gamespy andmed on õiged, proovisin GameSpy lehel.
Veteran staatuse saamiseks tuleb sul oma EA "persona" profiilile kõik võimalikud Battlefield mängud külge pookida. Proovi EA Games'i lehel äkki?
Sain ka lõpuks BC2 endale (nimi mängus: RedFusion9). Minu arvamus siiani:
SP kohta ütleks nii, et olen näinud veelgi paremaid FPS singleplayereid, aga ka BC2 oma oli päris nauditav. Just need turretid soomukite ja kopterite peal ning viimane missioon olid kõige meeldejäävamad hetked. Hiilimist oleks võinud ainult rohkem olla, sest kohati kiskus suht igavaks. Tiimikaaslased olid ka liiga passiivsed, alustades liikumist (ja laskmist) alles siis, kui vastased olid tule avanud. Muu üle väga nagu viriseda ei saagi.
Multiplayerit alustasin alles täna. MP alguses ei meeldinud, sest lihtsalt asi vajas veidi harjumist ja baasoskuste omandamist, kuid nüüd on aina rohkem ja rohkem meeldima hakanud ja peab küll ütlema, et täitsa hea MP on
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.