Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
minake
HV veteran

|
02.06.2010 12:02:07
|
|
|
kellelgi ladder softcores pole Manald ring-i vahetada? hetkel on m6ned ruunid tekkinud, pakux shaelit...
esialgu nightmares l2x manaleech jube sitax, relv ei tee suurt midagi ehk siis l6hkise kyna ees lippan ringi misiki poest ostetud relvaga...
|
|
Kommentaarid: 161 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
karmo29
HV kasutaja

|
03.06.2010 10:34:36
|
|
|
tule hc
siis saan aidata
sc on jama
_________________ Rincewindil käis elu nii tihti silme eest läbi, et ta võis juba igavamate kohtade peal tukastada
Rincewindi maahirm, mis tabab teda kõrgustes - maa on see, mis sind lõpuks tapab
Dropbox |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Diamont
Kreisi kasutaja
|
03.06.2010 12:22:34
|
|
|
HC tõesti leed-im. Rohkem põnevust ja keskendumist taktikale ja skillile.
|
|
Kommentaarid: 124 loe/lisa |
   |
105 |
|
tagasi üles |
|
 |
minake
HV veteran

|
03.06.2010 13:46:56
|
|
|
njah, m2ngix heameelega hc-d a s6ber kes m2ngima hakkas kurdab, et tal nett ei luba hc-d m2ngida ja seep2rast sai ka softi mindud, kuna nagunii kedagi sealt ei tea enam.
Vaatasin siis üks p2ev ka kanalid yle, soomlaste kanalil oli sama palju raffast nagu kunagi eesti kanalil mingi 3-4a tagasi ja HC oli ylekaalus, a muidugi k6ik teised kanalid olid tyhjad, trade channel oli nii 8a tagasi pidevat spammi ja raffast t2is ning neid oli lausa 3-4 tk aga jah, ex m2ng ole juba vana ka pealegi ei luba eraelu enam nii palju m2ngida kui kunagi seda sai tehtud nii ikka a'la 10h p2evas
|
|
Kommentaarid: 161 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Diamont
Kreisi kasutaja
|
03.06.2010 14:25:32
|
|
|
Sama siin
|
|
   |
105 |
|
tagasi üles |
|
 |
RammaR
HV vaatleja

|
03.06.2010 17:58:57
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Vaikselt toksin ajaviiteks singleplayeris diablot praegu summon necroga. Nädalavahetusel jõudsin Diablo endani välja. Paraku olin suht-koht kiirelt rushinud (L26 või 27 vist oli) ning eriti head varustust polnud seega oli tulemuseks see, et kõik skeletonid surid momentaanselt peale nende suunas vaatamist, merc ning golem pidasid vastu ~4-5 melee hit'i ning surid esimese suurema spelli kätte, ise ei ela rohkem, kui 3-4 melee hiti. Lõpuks ei jäänud muud üle, kui laduda vöö esimesse sloti healthpotid ja teistesse kolme manapotid. Teleportisin sisse, panin talle slow peale, golem läks teda peksma, ise sügasin oma esimesest actist saadud wandiga selja tagant. Üldjuhul golem suri umbes 5s jooksul mille peale ta momentaanselt uuesti summisin. Vastavalt mana-elude olekule sõin vastavaid potte. Kui nood otsas siis kablutasin linna tagasi varusid täiendama. Kokku kulus selle lõbu peale umbkaudu 2h kuid surin suhteliselt harva. Eks näis, võibolla nüüd järgmise bossi peal on suts lihtsam kui level-skillid-gear enam-vähem adekvaatseks saavad  |
Summoneri puhul pead maxima summon skillid:
- Raise Skeleton
- Skeleton Mastery
- Skeletal Mage
Ja poison and bone skilli:
- Corpse Explosion
(Need ajad lvl 10 peale esialgu)
Seejärel paned alles hiljem 1(..3) pt:
- Revive
- Summon Resist
- need curse'd mida soovid kasutada (Amplify Damage, Dim Vision, Iron Maiden, Decrepify)
Clvl 26-27, siis on sul 25..26 pt +3 pt questidest, seega 28..29 pt.
Kui sa oleksid pannud 14 pt Skeleton Mastery ja 14 pt Raise Skeleton, siis oleks sul 6x 62 (=372) damage, 248 hp Skeletoni.
Kui sa oleksid pannud 9 pt Skeleton Mastery, 9 pt Raise Skeleton ja 9 pt Skeletal Mage, siis oleks sul 5x 28 (=140) damage, 156 hp skeletoni ja 5x 133 hp magi, kokku 10 summonit. Minul on neid tavaliselt selleks hetkeks 8 tk ja nad teevad ca 2 runniga Diablole ära, umbes 10 minutiga.
--------------------------------------------------------
Kuna endal tekkis selle probleemi osas huvi katsetada, siis sai proovitud "single player" erinevaid builde.
Kõige parema tulemuse Diablo vastu sain:
1. max Raise Skeleton, selleks ajaks saad 20pt ja asjadest boonustki, Skeleton Mastery lisad hiljem mis üle jääb, minul clvl 26 ja 9x 96 dmg skeletonid (1sk jäi kasutamata kuna testisin lvl 25 skillidega builde).
2. Kasuta Act 3 cold merc'i
Hea kui saad talle mingi parema broad sword'i ja Ancients Pledge kilbi (merc all res 75).
Selleks pead 3xRal leidma Countessilt (=Ort).
3. 1 sk pt Amplify Damage (kui mõnel asjal see skill olemas, siis pole vajagi sinna punkti kulutada).
Tulemus: 1 roundiga killid Diablo, siinjuures on tähtis Diablole võimalikult lähedal seista!!
Cold merc teeb Diablo oluliselt aeglasemaks.
viimati muutis RammaR 05.07.2010 18:22:29, muudetud 3 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
03.06.2010 18:08:18
|
|
|
Kui mälu ei peta siis koos itemitest saadud boostidega oli skeleton mastery ja raise skeleton kusagil 12-13 kanti ning ringi jooksid kolm skeleton mage't+iron golem. Nii kaua kuni nad elus püsisid oli kõik korras kuid niipea kui Diablo kasutas oma noid tugevamaid spelle siis surid kõik mu sõbrad praktiliselt momentaanselt. On mingit varianti, kuidas skeletone kamandada sealt välja ronimast või vähemalt siis lasta kas mõnel tugevamal tegelasel (golem, merc, ma ise) tankida et skeletonid saaks rahus dps'ida?
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
RammaR
HV vaatleja

|
04.06.2010 09:16:02
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Kui mälu ei peta siis koos itemitest saadud boostidega oli skeleton mastery ja raise skeleton kusagil 12-13 kanti ning ringi jooksid kolm skeleton mage't+iron golem. Nii kaua kuni nad elus püsisid oli kõik korras kuid niipea kui Diablo kasutas oma noid tugevamaid spelle siis surid kõik mu sõbrad praktiliselt momentaanselt. On mingit varianti, kuidas skeletone kamandada sealt välja ronimast või vähemalt siis lasta kas mõnel tugevamal tegelasel (golem, merc, ma ise) tankida et skeletonid saaks rahus dps'ida? |
Vaata selles see trikk seisnebki, et summoneri puhul tuleb seista Diablo kõrval. Summonid ümbritsevad Diablot ja ei lase tal kõvemaid spelle laduda. Skele Mage'-id loobivad külma ja Diablo muutub aeglaseks. Skeletonid lahmivad igast suunast Diablot ja tal pole aega spelle vastu anda. Meeskonnas mängides on muidugi diablo tugevam ja ohtlikum! Siis tuleb max vitality, max fire ja ligt res teha võimaluse korral. Lore helm ja Ancients Pledge abiks. Kogu meeskond peab agressiivselt Diablot ründama, mitte nagu peata kanakari ringi jooksma.
Nightmare Diablo single palyer on ülimalt igav, samal ajal võid võileibu süüa ja vaadata animatsiooni. Summonid teevad kogu töö ära. Golemi kohta ütleks et minu meelest ainuke mõttekas golem on Iron Golem, sinna investeeri ainult 1pt ja ta suudab itemitest omadusi endale saada ja lisaks teeb Thorns Aura dmg.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
04.06.2010 10:03:48
|
|
|
RammaR kirjutas: |
Vaata selles see trikk seisnebki, et summoneri puhul tuleb seista Diablo kõrval |
Seisingi ja suskisin teda oma väikse wandiga, ehkki ta ründas mu golemit alati hoopis. Kas mu damm oli siis liiga väike ning ta oleks pidanud hoopis mind ründama?
Summonid ümbritsevad Diablot ja ei lase tal kõvemaid spelle laduda |
Miskipärast ei tundunud, et teda häiris summonite arv või ümbritsetus, ikka laksas oma kõvemaid spelle aeg-ajalt.
Golemi kohta ütleks et minu meelest ainuke mõttekas golem on Iron Golem, sinna investeeri ainult 1pt |
Nii mul tehtud oligi. Lõpuks võtsin küll ta maha blood golemiga kuna itemid millest ironit summonida said otsa
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
RammaR
HV vaatleja

|
04.06.2010 13:35:49
|
|
|
Noh, mis ma oskan öelda? Olles ise summoneri fänn, tean et druid summoner on suht mõttetu diablo vastu. Samal ajal necro on päris OK. Harjutada tuleb ja hea oleks kui uut karakterit alustades oled teise karakteri abil talle paremaid asju juba otsinud, näiteks Lore helm ja Stealth armor ja Ancients Pledge shield, Infernal Torch. Normal Diablo on vist kogu mängu jooksul kõige raskem boss, kuna skillid on alles nõrgad ja Diablo skillid on valusad, aga kõik on üle elatav ja kindlasti ei kulu diablo tapmiseks 2 tundi!
Harjutamine teeb meistriks, proovi erinevaid build'e!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
04.06.2010 14:12:53
|
|
|
Pride, Beast jm Iron Golemid omavad, aga need pole päris alguse teema.
Ärikanalid on D2'l ammu surnud, alates online kaubanduse võidukäigust. Ladderi alguse poole oli suvaliselt hetkel D2 Euro SC äriteemasid jälgimas 800+ inimest, mis pole mitte vähe (arvestades, et on veel East, West jne).
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
karmo29
HV kasutaja

|
04.06.2010 14:20:05
|
|
|
Metsjeesus kirjutas: |
Ärikanalid on D2'l ammu surnud, alates online kaubanduse võidukäigust. Ladderi alguse poole oli suvaliselt hetkel D2 Euro SC äriteemasid jälgimas 800+ inimest, mis pole mitte vähe (arvestades, et on veel East, West jne). |
nüüd on d2jsp
_________________ Rincewindil käis elu nii tihti silme eest läbi, et ta võis juba igavamate kohtade peal tukastada
Rincewindi maahirm, mis tabab teda kõrgustes - maa on see, mis sind lõpuks tapab
Dropbox |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
blas
Kreisi kasutaja

|
04.06.2010 16:07:46
|
|
|
Skelemancer on minu lemmik ka, suht kuulikindel tunne oli temaga kuni über-Diabloga kokku sain:D (see kes randomilt tekib)
Über Tristamisee pole roninud.
_________________ The truth is out there |
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Diamont
Kreisi kasutaja
|
04.06.2010 16:14:58
|
|
|
Mäletan enda oma: Tegin kunagi PVP-eks. Käes oli beast ning phöönixi kilp kui ma õieti mäletan. Inv oli +1 skille charme täis ning telesin ringi ning killisin vendasid ka suht edukalt:D Skeledel hea ar on ning kogu selle kamba korraga vennale ninaette saad siis saab suht pulli. Sosode vastu oli muidugi natuke raskem aga leet ikkagi.
|
|
   |
105 |
|
tagasi üles |
|
 |
coolmode
HV kasutaja

|
04.06.2010 16:15:49
|
|
|
Ärikanalid on D2'l ammu surnud, alates online kaubanduse võidukäigust. Ladderi alguse poole oli suvaliselt hetkel D2 Euro SC äriteemasid jälgimas 800+ inimest, mis pole mitte vähe (arvestades, et on veel East, West jne). |
tra beast golem läheb natuke kalliks eriti kui vahest tahaks pvp-d teha
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Diamont
Kreisi kasutaja
|
04.06.2010 16:26:25
|
|
|
indeed:D
|
|
   |
105 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
04.06.2010 17:00:27
|
|
|
karmo29 kirjutas: |
nüüd on d2jsp  |
Jsp'st ma räägingi, ükski teine d2 urgas ei oma aktiivseid inimesigi 800+
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
RammaR
HV vaatleja

|
06.06.2010 03:27:29
|
|
|
blas kirjutas: |
Skelemancer on minu lemmik ka, suht kuulikindel tunne oli temaga kuni über-Diabloga kokku sain:D (see kes randomilt tekib)
Über Tristamisee pole roninud. |
Über Tristis on skeletonid nagu peata kanad ja kaklevad monsteritega, bosse ei puutu. Seal tuleb kasutada mingit chari mis suudab ühte bossi valusalt lüüa, nagu smiter või mauler. Hetkel ehitan ühte maulerit, alles nm's olen...
Aga kogu muu mängu jooksul summoner ruulib! Organ-run'ide ajal olin semudele kilbiks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
RammaR
HV vaatleja

|
|
tagasi üles |
|
 |
irneH
HV vaatleja
|
12.06.2010 16:58:13
|
|
|
Kas ei suudeta mängida ühtegi mängu nii, et peaks kasutama mingeid abivahendeid. Jooksed ja otsid kuni leiad.
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
12.06.2010 19:08:04
|
|
|
irneH, mängida?
d2 on täiesti tõupuhas grind, kui seda just miljondendat krooni stoori pärast ei mängi.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
eternity
HV kasutaja
|
12.06.2010 19:29:36
|
|
|
blas kirjutas: |
Über Tristamisee pole roninud. |
Über Tristis on skeletonid nagu peata kanad ja kaklevad monsteritega, bosse ei puutu. Seal tuleb kasutada mingit chari mis suudab ühte bossi valusalt lüüa, nagu smiter või mauler. Hetkel ehitan ühte maulerit, alles nm's olen...
Aga kogu muu mängu jooksul summoner ruulib! Organ-run'ide ajal olin semudele kilbiks. |
Tegelikult saab summoneriga väga edukalt über tristi teha, kui vähegi oskust on. Trikk seisneb selles, et lisaks su tavalisetele skeletonidele sebid endale umbes 20-30 revived Urdarit(neil on passive skillina Crushing blow), ning peale seda saab suht edukalt maha killida Über tristi. Pride merc jms tuleb ka kasuks.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
wrx123
HV kasutaja
|
12.06.2010 20:37:39
|
|
|
1.10 vms pätsiga muutis Blizz teatud kaardid (sh. enne Mefistot olevad) mitu korda suuremaks. Lausa nii suureks, et võisid 5-10 minutit ringi teleporteeruda ja ikkagi mitte õiget kohta leida. Enne seda oli isegi ilma MH-ta suht mõistlik, aga päts muutis MH suht kohustuslikuks, et närve säästa.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|