Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Shade
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
02.06.2010 21:23:20
|
|
|
Uue patchiga 0.16.0.15580 on zergi kallal kõvasti vaeva nähtud
tsitaat: |
Corruptor
Corruption energy cost decreased from 100 to 75.
Infestor
Burrowed move speed increased from 1 to 2.
Peristalsis upgrade removed.
Overlord/Overseer
Pneumatized Carapace cost increased from 50/50 to 100/100.
Overseer
Infested Terran energy cost decreased from 125 to 100.
Roach
Organic Carapace upgrade removed.
Tunneling Claws now also increases burrowed regeneration rate from 5 to 10.
Ultralisk
Anabolic Synthesis upgrade removed.
Health increased from 450 to 500.
Speed increased from 2.25 to 2.9531. |
tsitaat: |
Bug Fixes
Map Publishing: the default Battle.net host now points to the correct server.
Time Expiration notices that were added for testing of the Guest Pass functionality have been removed.
Fixed a crash when trying to open an old replay by double-clicking it in Explorer. |
   |
1 :: |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
02.06.2010 22:13:51
|
|
|
oskab keegi öelda, millega battlecruisereid counteritakse?
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
porsas
HV kasutaja
|
02.06.2010 22:16:46
|
|
|
stalkerid päris head, kui oled terran siis vikings. zergi kohta ei oska öelda
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
02.06.2010 22:26:11
|
|
|
palju on vaja stalkereid, vikingeid?
zergidega sai loomkatseid tehtud. 5 mutat said pool elu maha, 5 hydrat said 2/3 elu maha. rohkem efektiivseid õhku laskjaid nagu pole.
100-100 ja 100-50 vastavalt. (võrdluseks, 400-300 on bc)
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
gloom
Kreisi kasutaja

|
02.06.2010 23:22:46
|
|
|
Zerg counterib mass hydra või corruptoritega.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
2 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Deadlock
Kreisi kasutaja
|
03.06.2010 02:28:03
|
|
|
õigel hetkel võib infestoritega ka terve armee maha võtta neural parasite abiga
Battle cruiserite puhul üsna hea, aga jama kui seal allpool terve hunnik nõrgemaid uniteid, kes infestoriteni jõuavad.
Üldiselt kallis taktika, aga vahel saab nalja sellega.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
03.06.2010 02:34:00
|
|
|
Pole siiani SC2't ise proovinud kuid kui suuresti üks või teine pool micromanages noid uniteid? Niisama patrulliga üksteisele selga lastes on hea viis enesetappu teha, väikese microga muutuvad su üksused oluliselt tugevamaks
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
gloom
Kreisi kasutaja

|
03.06.2010 07:18:46
|
|
|
Infestorid on pain kui teed mech buildi Thor-idega ja kui need õigel ajal mindcontrollida ja veel sellisest kohast kust neid kergesti maha ei saa siis on suht gg. Töötab eriti hästi veel Kulases ja Lost Temples.
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
03.06.2010 08:24:21
|
|
|
infestoreid tuleb micromanageda. kui battlecruiserite mass tuleb, siis infestorite massi vastu saata on raskevõitu... neid lihtsalt ei ole sul niisama igaks juhuks vedelemas.
üksiku või 5-6 battlecruiseriga polegi nagu keeruline, aga kui neid on 10+, siis on piixus.
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elitegamer
HV kasutaja

|
03.06.2010 17:45:36
|
|
|
Kui vastasel on Battlecruiserid, siis oled sa suure tõenäosusega juba midagi valesti teinud. 1vs1's siis.
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
03.06.2010 18:05:38
|
|
|
et siis terrani vastu on ainuke variant surnuks rushida?
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
03.06.2010 19:38:21
|
|
|
noo kurat väga passiivselt pead mängima kui vastane endale battle cruiserite armee saab....
|
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Deadlock
Kreisi kasutaja
|
03.06.2010 21:33:39
|
|
|
jep, täitsa õigus. Üldiselt jõuab 1v1 puhul mäng lõpuni ilma igasuguste hardcore unititeta, kui pinget hoida peal.
Terranitega on jällegi see jama, et nad ehitavad tihti omale bloki ette, kuhu topivad tankid taha ja vorbivad seal cruisereid vaikselt siis ei jäägi muud üle, kui mingi teine sissepääs otsida, näiteks Nyduse kanali abil või air attack. Hüdrade armee võetakse muidu lihtsalt maha.
Keegi teine veel siit teemantliigas on? Tegin paar 2v2 quickplayd ja topiti sinna. Eks ajaga vist vajun allapoole sealt, kuigi siiamaani üsna nõrgad vastased juhtunud.
_________________ "Believe you can, believe you can't; either way, you're right." - Henry Ford |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
03.06.2010 22:39:06
|
|
|
korralikust terrani defencest läbi minna on eduline ettevõtmine.
jutt ei käi vaid 1vs1. on keegi ka 3vs3 või 4vs4 mänginud?
pealegi, kõik ei ole nii competitive mängijad kui Elitegamer, ertr2 ja Bluebull.
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
gloom
Kreisi kasutaja

|
03.06.2010 23:13:09
|
|
|
Mängu balance rõhk on siiski 1v1 peal ning kõik muu selle ümber on juba suht teine teema.
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
05.06.2010 11:44:36
|
|
|
uue patchiga Bnet keeras jälle "sõprade listi" kihva
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
05.06.2010 11:57:58
|
|
|
kellelgi koodi pole jagada?
|
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
06.06.2010 01:55:43
|
|
|
No sellele mängule on nüüd vee peale tõmbamisega edukalt algust tehtud blizzardi poolt. Well done.
a) chat canneleid pole ja ilmselt ei tule ka - privete game'ide jaoks pead mingeid suvalisi sõbralisti lisama jne - pointless
b) map marketplace - OSTA mape - wtf noh??? (st ka seda, et vaba arendus ja eksperimenteerimine saab olema ilmselt piiratud...)
c) region lock - saad ainult oma regiooniga mängida ja kui tahad mängida teise regiooniga, siis pead nende versiooni ostma (3 regiooni, 3 expansionit = 9 mängu siis vä??? wtf guys)
d) broadcasti õigused on ainult gomtv'l
Väike rahaahne blizzard on liiga palju pappi ja aega pannud selle projekti alla ja nüüd loodavad igal sammul tagasi teenida. Kahju...
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
anti666
HV kasutaja
|
06.06.2010 10:09:38
|
|
|
e) LAN tugi puudub
f) mäng jagatud kolmeks osaks
_________________ Siin on siis signatuur, mis lisatakse soovikorral minu sõnumitele  |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elitegamer
HV kasutaja

|
06.06.2010 10:38:16
|
|
|
Kui public channeleid mõtled, siis milleks? Põhiline on ikka mängimine, mitte rääkimine. Moderaatorite palkamine läheks ka ilmselt kalliks ja ilma modereerimata läbukanaleid küll ei taheta.
Realm locki põhjuseks on ju lag mandrite/maailmajagude vahel, mis ei lase normaalselt mängida. Euroopast Ameerikasse ja Aasiasse on enamasti ping 200+ ms.
See marketplace on küll jama, kuid keda huvitavad need mapid mida müüma hakatakse, need ostavad. Keda ei huvita, neil ju suht ükskõik. (Nagu WoWi träniga, mida Blizz müüb).
Need teleülekanded on ju puhtalt Korea teema. Seal oli vist 4 telekanalit, kes SC mänge näitasid, arvatavasti üritavad ülejäänud siis GomTV'ga kokku leppida ning oma liigasid/mänge seal näitama hakata. Ei saagi aru, milles siin üldse probleem on ning millega Blizz siin failis.
|
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
DesertFox
HV kasutaja
|
06.06.2010 10:44:56
|
|
|
LAN tugi on, vähemalt kusagil mainiti, aga selleks pead enne bnetis ära regama, et see tuleks.
_________________ tihti nähakse pindu teise silmades, samas ei panda tähele, kui palk enda omas... |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
06.06.2010 11:49:13
|
|
|
Vaata, ma ei tea kuidas tänapäeval mängimisse suhtutakse, aga "minu ajal" oli ikka 50% sotsiaalne roll ikka suht oluline. praegu peab mingeid suvalisi idioote endale friends lisi panema, sest muidu nad ei näe mängu nimesid - wtf. Mis vanal battlenetil viga on? Mis adminne palkama, neid entusiaste, kes on nõus seal korda looma tasuta on jalaga segada. praegu oled sa mängides pmt üksi ja võimalus uus tutvusi leida on minimaalne. Tund paar 160+ apm mängu võtab käed suht läbi ja siis pead passima lihtsalt seal, sittagi teha pole. Varem olid kogukonnad, oma channelid etc... sotsiaalselt väga nõrk on paregune setup ühesõnaga.
Üks asi pingi vaadata, kuigi normaalme hosting süsteem (vaata dota't või honi vms) väldiks selle ja maailma tasemel mängijad on igal pool ju ming selline süsteem nende vahelist läbimist takistab. Samuti, kui sa juba mängid, siis on võimalik, et sul on juba olemas rahvusvaheline sõpruskond ja siis on veel hullem. Miks peaks 3. regioonis 3 eri serailiga mängu olema üldse. Wtf, ma olen juba maksnud mängu eest, miks ma nüüd sii ei saa oma sõbraga mängida?
Mis ülekannetesse puutub, siis nende kanalite piiramine, lihtsalt takistab sc2 leivikut...Mis map marketplace'i puutub ,siis sõltuvalt sellest, kuidas see saab välja nägema, võib see olla kas väga häiriv või veidi häiriv. Kui kasutajad saavad endiselt tegelda custom mappide levitamise ja arendamisega ning blizz lihtsalt toetab seda veidi tasu eest, siis pohlad.
Ma gameplayst ei räägi, korralik attack move'i pole senini enamikel unititel ja mico seisukohast on suht bs. Kuidagi kuiv on mäng ka minu meelest, kuigi see mingi minimaalne feeli küsimus suht, aga midagi on väga puudu. SC1 on väga fun kuidagi ja sc2 on selle kõrval lihtsalt ilus...
Kui olukord paremaks ei lähe, siis ma pakun sc2 ma näiteks ei osta, kuigi ma senini olen suht blizzi toetaja olnud (kõik olemas va wow)...
Elitegamer kirjutas: |
Kui public channeleid mõtled, siis milleks? Põhiline on ikka mängimine, mitte rääkimine. Moderaatorite palkamine läheks ka ilmselt kalliks ja ilma modereerimata läbukanaleid küll ei taheta.
Realm locki põhjuseks on ju lag mandrite/maailmajagude vahel, mis ei lase normaalselt mängida. Euroopast Ameerikasse ja Aasiasse on enamasti ping 200+ ms.
See marketplace on küll jama, kuid keda huvitavad need mapid mida müüma hakatakse, need ostavad. Keda ei huvita, neil ju suht ükskõik. (Nagu WoWi träniga, mida Blizz müüb).
Need teleülekanded on ju puhtalt Korea teema. Seal oli vist 4 telekanalit, kes SC mänge näitasid, arvatavasti üritavad ülejäänud siis GomTV'ga kokku leppida ning oma liigasid/mänge seal näitama hakata. Ei saagi aru, milles siin üldse probleem on ning millega Blizz siin failis. |
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|