Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa mobiilne internet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 235, 236, 237  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mhei
HV kasutaja
mhei

sõnum 02.06.2010 00:33:31 vasta tsitaadiga

d3t,

mhei kirjutas:
kui panna torrent (laeb alla 2,3 GB muusikat) tööle, siis sain mina kiiruseks :
Spoiler Spoiler Spoiler

ja siin ilma torrentita :
Spoiler Spoiler Spoiler

ma ei tea kohe mida öelda...
reklaam torrentile või elisa hakkab alla mäge jooksma...
kuda on võimalik siuke asi icon_question.gif icon_question.gif icon_question.gif icon_question.gif icon_question.gif

EDIT: unustasin kirja panna et see kõik toimub 3G võrgus icon_eek.gif

HV veteran
marcor1

sõnum 02.06.2010 17:21:45 vasta tsitaadiga

Testisin ka torrentit - 1.5Mb/s
ja normaalkasutusel ~250kb/s...

Ei teagi kas Elisa poole pöördumisel, "parandatakse" torrenti kiiruse "probleem" ära või aidatakse normaalkasutuse kiirus, torrenti kiiruseni.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
vana_urr
Kreisi kasutaja

sõnum 02.06.2010 17:32:04 vasta tsitaadiga

marcor1 kirjutas:
Testisin ka torrentit - 1.5Mb/s
ja normaalkasutusel ~250kb/s...

Ei teagi kas Elisa poole pöördumisel, "parandatakse" torrenti kiiruse "probleem" ära või aidatakse normaalkasutuse kiirus, torrenti kiiruseni.

Ilmselt policy enforcer sassis... asjad väheke peegelpildis häälestuses icon_smile.gif
Starman vist kasutas/kasutab sama asja just tipptunnil torrenti mahasurumiseks
tagasi üles
mhei
HV kasutaja
mhei

sõnum 02.06.2010 18:44:43 vasta tsitaadiga

aga kuda siis seda seletada,et torrentinga on ühendus kõvem kui ilma torrentida....
mina kohe kindlalt elisase sellepärast kõllama/emaililma ei hakka..
ma olen 100ga torrenti kasutaja ja mulle see meeldib kui torrent liikluse kiiremaks teeb thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif icon_cool.gif

Kreisi kasutaja

sõnum 02.06.2010 18:48:02 vasta tsitaadiga

mhei kirjutas:
aga kuda siis seda seletada,et torrentinga on ühendus kõvem kui ilma torrentida....
ma olen 100ga torrenti kasutaja ja mulle see meeldib kui torrent liikluse kiiremaks teeb thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif icon_cool.gif

sain aru et torrent üksi on kiirem kui "niisama traffik". Ehk üks liiklusetüüp kiirem.
sa ütled et "torrent + muu traffik" = 1,5 Mbit/sek versus muu traffik üksi = 300 kbit/sek?
tagasi üles
mhei
HV kasutaja
mhei

sõnum 02.06.2010 18:51:54 vasta tsitaadiga

mina ei ütle midagi ´, aga nii näitas speedtest.net.......
(vaata paar kriba ülespoole)

HV veteran

sõnum 02.06.2010 19:56:46 vasta tsitaadiga

vana_urr kirjutas:
mhei kirjutas:

sain aru et torrent üksi on kiirem kui "niisama traffik". Ehk üks liiklusetüüp kiirem.
sa ütled et "torrent + muu traffik" = 1,5 Mbit/sek versus muu traffik üksi = 300 kbit/sek?

ärge kirjutage siin laiali selles teemas icon_lol.gif keeratakse ju kinni.. nendel vist adminid on just koolitusest või onu parim sõbra poeg tööl =))) nagu alati ja vastavalt kogemustega... võrgu sees traffiku liiklus pole piiratud, mis võib tekima ülekormused võrgule vahet pole, kas ineti kanaal on vaba või mitte (inimesed enda vahel saadavad faile-torrenti kasutamisel).. ehk minu arust isoleeritud kasutajad tarkara level-il pole icon_razz1.gif icon_razz1.gif icon_razz1.gif

ükski ISP ei pane torrent liiklus esimesega prioriteetiga kui icmp,net games, VOIP, http ja muu trafiku ees mis vajab hää pingid jne.. puhta viga minu meelest
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 4 :: 106
tagasi üles
meie
HV kasutaja

sõnum 02.06.2010 20:48:52 vasta tsitaadiga

Mobiilse neti puhul torrenti kinni keeramine või oluline piiramine, teenusepakkuja poolt on ainult tervitatav nähtus.
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
marcor1
HV veteran
marcor1

sõnum 02.06.2010 21:35:13 vasta tsitaadiga

meie kirjutas:
Mobiilse neti puhul torrenti kinni keeramine või oluline piiramine, teenusepakkuja poolt on ainult tervitatav nähtus.

OK. Aga kui mul on M-internet statsionaarne, mitte mobiilne siis võiks lubatud olla?

tagasi üles
eldorado
HV veteran

sõnum 02.06.2010 21:42:07 vasta tsitaadiga

marcor1 kirjutas:
meie kirjutas:

OK. Aga kui mul on M-internet statsionaarne, mitte mobiilne siis võiks lubatud olla?

sagedus on yks kxigile icon_wink.gif
tagasi üles
AKE
HV kasutaja

sõnum 02.06.2010 22:32:10 vasta tsitaadiga

meie kirjutas:
apsaluutselt thumbs_up.gif
tagasi üles
rbr
HV kasutaja
rbr

sõnum 03.06.2010 07:42:34 vasta tsitaadiga

Ka mina olen elisasse üle kolimas ja paketiga tuleb kaasa nn koduinternet,oskab keegi rääkida millise seadme nad koduinterneti jaoks annavad või tuleb omal miskit välja osta?Paketiks täisside siis.
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
eldorado
HV veteran

sõnum 03.06.2010 11:05:26 vasta tsitaadiga

rbr kirjutas:
Ka mina olen elisasse üle kolimas ja paketiga tuleb kaasa nn koduinternet,oskab keegi rääkida millise seadme nad koduinterneti jaoks annavad või tuleb omal miskit välja osta?Paketiks täisside siis.

toovad kaasa mingi speedtouch adsl modem, olen mingi aeg ka elionilt yhel kohal kolinud ja elisa valinud, kiirus oli korras icon_razz.gif
tagasi üles
marcor1
HV veteran
marcor1

sõnum 03.06.2010 11:06:17 vasta tsitaadiga

ot:
eldorado kirjutas:
marcor1 kirjutas:
meie kirjutas:

sagedus on yks kxigile icon_wink.gif

Ehk siis maakad, pühkigu torrentist suu puhtaks icon_wink.gif

tagasi üles
Duckhead
HV veteran
Duckhead

sõnum 03.06.2010 11:16:07 vasta tsitaadiga

Vikerraadios just plagistas mingi Elisa säin. Väitis, et aasta lõpuks katab 3.5G pool eestimaast thumbs_up.gif icon_lol.gif
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 03.06.2010 11:18:48 vasta tsitaadiga

Väikse ääremärkusena - sagedus ei mängi rolli, rolli mängib see, kui palju on selle sageduse sees kanaleid ning kui koormatud - või vähekoormatud need kanalid on.

Aga selles suhtes vaikivad kõik 3 mobiilsideoperaatorit, et tipptundidel on neil kõikidel kanalid üle koormatud. Ning see näitab seda, kuidas kõik tarbijaid võimalikult suurel arvul ühte ja samasse kanalisse kokku pressitakse - ja seda nimetatakse siis tihendamiseks. Selle asemel siis, et teha investeeringuid ja kanalite arvu oluliselt suurendada. icon_cool.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
rbr
HV kasutaja
rbr

sõnum 03.06.2010 13:54:11 vasta tsitaadiga

eldorado kirjutas:
rbr kirjutas:

toovad kaasa mingi speedtouch adsl modem, olen mingi aeg ka elionilt yhel kohal kolinud ja elisa valinud, kiirus oli korras icon_razz.gif

Krt unine pea on käte ja jalgade nuhtlus rsk...Kuna minuni liinid ei ulatu siis pakuti seda ühendust 3,5g võrgu baasil.Huvitab just mis seadme nad selle puhul annavad-rendivad-müüvad.
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
kfl
HV Guru

sõnum 03.06.2010 14:20:31 vasta tsitaadiga

olen paaril korral proovinud telefoni modemina kasutada ZEN päevapiletiga, no ei ole ikka rahul asjaga, kas olen ise turakas või televonid liiga lutsud
eelmine suvi emt 3g telefoniks se k530i jäin teenusega rahule, aga nüüd enamus kordadest olen tüdinenud ootamast kuni veebilehti laeb ...

nokia 6120c modemina üle BT: neelab akut ropult, paaril korral olen norm kiirust näinud, ebamugav kuna laadija peab järgi olema, USB millegipärast tööle ei saanud ...
vodafone 715 peaks umts900 vms tüüpi 3G olema, parim kiirus 1,5Mb, enamuses 0,5Mb, ühesõnaga juutuub võimelisus puudub, kui netilehte puhvris pole siis jälle jama ... ainult foorum jne teks, õnneks akuga pole probleemi kuna arvuti usb-st saab lisatoidet

mis oleks odavaim raud-lahendus, et stabiilselt 4-5/1Mb harjumaal nautida saaks?

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Duckhead
HV veteran
Duckhead

sõnum 03.06.2010 14:21:51 vasta tsitaadiga

kfl kirjutas:

mis oleks odavaim raud-lahendus, et stabiilselt 4-5/1Mb harjumaal nautida saaks?

Elioni kodulahendus? icon_rolleyes.gif

eldorado
HV veteran

sõnum 03.06.2010 14:53:19 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Väikse ääremärkusena - sagedus ei mängi rolli, rolli mängib see, kui palju on selle sageduse sees kanaleid ning kui koormatud - või vähekoormatud need kanalid on.

Aga selles suhtes vaikivad kõik 3 mobiilsideoperaatorit, et tipptundidel on neil kõikidel kanalid üle koormatud. Ning see näitab seda, kuidas kõik tarbijaid võimalikult suurel arvul ühte ja samasse kanalisse kokku pressitakse - ja seda nimetatakse siis tihendamiseks. Selle asemel siis, et teha investeeringuid ja kanalite arvu oluliselt suurendada. icon_cool.gif

seda kuidas vaadata, kust pool sagedus rolli ei mängi =) kas 900mhz või 2100 või 5400mhz vahet on =)
muidu mõtlesin sageduse PAKSUS, eriti paksad need minu arust pole kas 40mhz? selles küsimuses võin eksida, kuna polegi kogemust sellega. 802.11a puhul on küll 40mhz oli max, MIMO on teine asi, mis ei puutu kokku 3.5g-3g mobiili netiga, ei hakka ütelda et seal rohkem saab =)
tagasi üles
mhei
HV kasutaja
mhei

sõnum 03.06.2010 15:15:29 vasta tsitaadiga

no ma vaatan ,et kõik kes on elisast pulga soetanud on hädas.....
nagu juba varem öelnud siis minu pulk emtˇst võetud ja ZEN sisse visatud, pole siiamaale mingeid kiiruse jamasid olnud...
pulk istub kogu aeg 3G/3,5G võrgus icon_confused.gif

HV Guru
ärihai

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 03.06.2010 18:26:00 vasta tsitaadiga

Eile sai siis reisitud ja üllatuseks mulle, isegi Annikorus on 3,5G leviala icon_eek.gif
kiirus ikka miskipärast suht pisike umbes 0,5mb/s

ewur
HV veteran
ewur

sõnum 03.06.2010 20:17:36 vasta tsitaadiga

mhei kirjutas:
no ma vaatan ,et kõik kes on elisast pulga soetanud on hädas.....
nagu juba varem öelnud siis minu pulk emtˇst võetud ja ZEN sisse visatud, pole siiamaale mingeid kiiruse jamasid olnud...
pulk istub kogu aeg 3G/3,5G võrgus icon_confused.gif

Kuidagi ei tahaks uskuda, et "pulk" süüdi. Endal aga see võetud Tele2-st (oli odavam) ja ikka Mint, tulemused praegu Järve Keskuse juures:
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
ärihai
HV Guru
ärihai

sõnum 03.06.2010 20:56:14 vasta tsitaadiga

aga äkki on elisa oma pulgale mingid piirangud pannud.
midagi kuskile sisse kirjutatud äkki.
teist tarkvara ei anna peale panna?

mhei
HV kasutaja
mhei

sõnum 03.06.2010 21:18:37 vasta tsitaadiga

võib mingi muu pulgaga proovida, ainult ise peab seaded paika sättima....
kui kellelgi õnnestub tele2 pulgaga elisa võrgus istuda , siis visaku oma kiirus andmed

HV veteran
ewur

sõnum 03.06.2010 22:45:01 vasta tsitaadiga

mhei kirjutas:
kui kellelgi õnnestub tele2 pulgaga elisa võrgus istuda , siis visaku oma kiirus andmed

icon_smile.gif No millest ma just kaks posti tagasi kirjutasin... icon_question.gif
tagasi üles
mhei
HV kasutaja
mhei

sõnum 03.06.2010 22:48:41 vasta tsitaadiga

ewur kirjutas:
mhei kirjutas:

icon_smile.gif No millest ma just kaks posti tagasi kirjutasin... icon_question.gif

sry, jäi miski pärast kahe silma vahele..........
no aga sama kiirus oli täna ka zenˇil icon_confused.gif

HV veteran
Renq

sõnum 04.06.2010 00:15:09 vasta tsitaadiga

olgem ausad, see kiirus on ikka paras "tärnätmärknaelamärkdollarimärkprotsendimärk" täisside paketiga on kiirused sellised praegu 160.4 Kbit/sec alla ja 20.1 KB/sec üles, mille eest inimesed maksavad, ma ei saa aru?!
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
eldorado
HV veteran

sõnum 04.06.2010 14:08:32 vasta tsitaadiga

Renq kirjutas:
olgem ausad, see kiirus on ikka paras "tärnätmärknaelamärkdollarimärkprotsendimärk" täisside paketiga on kiirused sellised praegu 160.4 Kbit/sec alla ja 20.1 KB/sec üles, mille eest inimesed maksavad, ma ei saa aru?!

mobiilne@ ikka pole kodu@ icon_smile.gif aga vähemalt võib meilid lugeda, keegi ju ei luba sulle utorrenti ja youtube hd ilusat kasutamist =) aga msn jne funkavad EHK pane mobiili arve tühjaks, kasuta skype over 3g-3.5g =)
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 04.06.2010 15:57:17 vasta tsitaadiga

Renq: Elisa võrk on juba mitu nädalat "silmini" ülekoormatud icon_cool.gif .

Ja nagu näha, polnud ka sellest lubatud ning tehtud tihendamisest mingit erilist kasu.
--------------------------------------------------
Aga eks see nii ole nagu ka veetoruga, kui veetoru pole ikka piisavalt suure läbimõõduga, siis võid peenesse veetorru järjest rohkem, suurema jõuga vett pumbata - aga peenike veetoru jääb nii ehk teisiti "pudelikaelaks".
-------------------------------------------------
Samas saab nii jälle alati ka mitut mobiilifirmat aidata - ühe võrku kasutad mingite pisemate asjade tegemiseks ja kui midagi suurt, kiiremat teha on vaja, siis ostad mõne teise firma päevapileteid näiteks... thumbs_up.gif
tagasi üles
Renq
HV veteran
Renq

sõnum 04.06.2010 17:10:47 vasta tsitaadiga

eldorado kirjutas:
Renq kirjutas:

mobiilne@ ikka pole kodu@ icon_smile.gif vähemalt võib meilid lugeda, keegi ju ei luba sulle utorrenti ja youtube hd ilusat kasutamist =) aga msn jne funkavad EHK pane mobiili arve tühjaks, kasuta skype over 3g-3.5g =)

ma ei ole sõnagi rääkinud torrentitest, sest mu ema neid lihtsalt ei kasuta aga kui ta ikka räägib mulle, et mitmes päev juba lehti lugeda on täiesti võimatu ja ühendus katkeb mitu korda tunnis jne... rääkimata sellest, et see pulk väga kuumaks läheb. siis see ju ei ole normaalne. ja pealegi peaks täisside ühendusega suutma täiesti ideaalselt youtube hd't mängida icon_wink.gif aga tihti ei suuda see ka tavalist youtube välja laadida.
tagasi üles
mhei
HV kasutaja
mhei

sõnum 04.06.2010 18:28:14 vasta tsitaadiga

mind kohe huvitab, kes kus maakonnas/linnas elab, et elisa mu**i mängib icon_question.gif icon_question.gif icon_question.gif
HV vaatleja
creephi

sõnum 04.06.2010 18:45:00 vasta tsitaadiga

Pärnu maakonnas Seadmeks E182E (levi HSPA+ signaali tugevus 93%)
Mast 2km ,vahib toa aknast sisse.Tra ülikiire.Kui signaali tugevus 70% peale läheb siis 0,25 Mb/s garanteeritud.Mis selle Mint Extra Strong paketti point on icon_question.gif

viimati muutis creephi 04.06.2010 18:50:14, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
RCC
HV Guru
RCC

sõnum 04.06.2010 18:46:52 vasta tsitaadiga

kus see pärnu maakond on
creephi
HV vaatleja
creephi

sõnum 04.06.2010 18:53:26 vasta tsitaadiga

RCC kirjutas:
kus see pärnu maakond on
http://www.parnumaa.ee/ Täpsemalt Libatse.
tagasi üles
mhei
HV kasutaja
mhei

sõnum 04.06.2010 19:01:33 vasta tsitaadiga

enda tulemus siis siuke:

asukoht siis Niitvälja küla (keilast 8 km kugusel) , ZEN kõnekaart ja tellitud on päevapilet
pulk on EMTst ostetud (ZTE USB Modem)

HV Guru
RCC

sõnum 04.06.2010 19:01:53 vasta tsitaadiga

aa libatse, elisa klikitava kaardi peal ma näen et mõisaküla, saarde, surju , pärnu liinil on kõik 21 megabitti kaetud, kui libatse kant on sama siis on tõesti kiirus nigel
hetkel ei viitsi seda klikitada kah

creephi
HV vaatleja
creephi

sõnum 04.06.2010 19:15:29 vasta tsitaadiga

RCC kirjutas:
aa libatse, elisa klikitava kaardi peal ma näen et mõisaküla, saarde, surju , pärnu liinil on kõik 21 megabitti kaetud, kui libatse kant on sama siis on tõesti kiirus nigel
hetkel ei viitsi seda klikitada kah

Selle leviala kaardi peal on minu elamine kenasti selles sees.Seade ju reaalselt näitab ka HSPA+ max levi.
tagasi üles
Mask
HV Guru
Mask

sõnum 04.06.2010 21:11:15 vasta tsitaadiga

ot Viisin täna Mint tagasi poodi kasutasin 4 päeva ja nüüd tuli arve meilile 52,30.- blink.gif
kirjas : Periood: 1. mai - 31. mai 2010?
Kuutasud
MiNT Light 3,30
Liitumistasu 49,00
icon_rolleyes.gif
ja selle ajaga liigutatud 78233KB andmeid.
Kommentaarid: 523 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 435
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 04.06.2010 21:55:37 vasta tsitaadiga

Mask, Elista infosse ja kurda oma mure thumbs_up.gif
mingi arvelduse viga lihtsalt.
Usu mind siia kirjutanie sinu 52,30 tagasi ei too icon_lol.gif
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
RCC
HV Guru
RCC

sõnum 04.06.2010 22:01:11 vasta tsitaadiga

aga elisa puhul on esinduses liitumine 50 kr, vähemalt mul oli ühe kõnepaketiga , tele2 liitumine on üldse 125
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 04.06.2010 22:10:14 vasta tsitaadiga

RCC kirjutas:
aga elisa puhul on esinduses liitumine 50 kr, vähemalt mul oli ühe kõnepaketiga , tele2 liitumine on üldse 125

Kõne pakett jah aga mint on tasuta,vähemalt täna veel oli nii ja ei usu et selle liitumistasu rakendub enne sügist thumbs_up.gif
Aga seda ette teavad vist vähesed ja kui keegi seda täna üldse teab.
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 04.06.2010 23:34:07 vasta tsitaadiga

Mask kirjutas:
ot Viisin täna Mint tagasi poodi kasutasin 4 päeva ja nüüd tuli arve meilile 52,30.- blink.gif
kirjas : Periood: 1. mai - 31. mai 2010?
Kuutasud
MiNT Light 3,30
Liitumistasu 49,00
icon_rolleyes.gif
ja selle ajaga liigutatud 78233KB andmeid.

Eile tuli ka arve - 39.60 kokku eelmise kuu eest, liitusin peale mai keskpaika. Nii et pole mingit liitumistasu...
tagasi üles
weedstone
HV veteran
weedstone

sõnum 05.06.2010 00:21:54 vasta tsitaadiga

mul oli küll liitumistasu sees
Renq
HV veteran
Renq

sõnum 05.06.2010 08:54:36 vasta tsitaadiga

mhei kirjutas:
mind kohe huvitab, kes kus maakonnas/linnas elab, et elisa mu**i mängib icon_question.gif icon_question.gif icon_question.gif

tallinnas mähel ja selles kohas näitab leviala kaart 21Mbit/s
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 05.06.2010 09:51:22 vasta tsitaadiga

Renq: Vaata - on olemas kaks asja: icon_cool.gif
- üks - mingi imeline, reklaamihõnguline - ja rahvast püüdev ilus-kena levikaart
- teine - karm tegelikkus, mida näed siis, kui surfama kukud. icon_wink.gif

Nii, et võta see interneti-pulk, siis tee 24h tunnine monitooring, siis näed, et mis kellaaegadel Sa selle ilusa kiiruse ka reaalselt kätte saad ning mis kellaaegadel on kiirus kõige rohkem "kastis". icon_biggrin.gif
------------------------------------------------------------
Ja niipalju, kui ise olen näinud Tallinnas ja Tallinna lähistel, on kõige vähem koormatud kellaaeg olnud a 6-9 vahel hommikul. Pärast seda kukub kiirus kolinal allapoole. Tänagi sai selleks ennast juba kella 6 paiku jalule aetud, et üht-teist sel ajal ära teha, kui kiirus kõige suurem on.
tagasi üles
Renq
HV veteran
Renq

sõnum 05.06.2010 11:19:25 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Renq: Vaata - on olemas kaks asja: icon_cool.gif
- üks - mingi imeline, reklaamihõnguline - ja rahvast püüdev ilus-kena levikaart
- teine - karm tegelikkus, mida näed siis, kui surfama kukud. icon_wink.gif

Nii, et võta see interneti-pulk, siis tee 24h tunnine monitooring, siis näed, et mis kellaaegadel Sa selle ilusa kiiruse ka reaalselt kätte saad ning mis kellaaegadel on kiirus kõige rohkem "kastis". icon_biggrin.gif
------------------------------------------------------------
Ja niipalju, kui ise olen näinud Tallinnas ja Tallinna lähistel, on kõige vähem koormatud kellaaeg olnud a 6-9 vahel hommikul. Pärast seda kukub kiirus kolinal allapoole. Tänagi sai selleks ennast juba kella 6 paiku jalule aetud, et üht-teist sel ajal ära teha, kui kiirus kõige suurem on.

selge see, et reklaamlaused on alati ilusamad, kui päris elu ja need jamad tekkisid just nüüd hiljaaegu ja loodetavasti lahendatakse kiiresti.
tagasi üles
creephi
HV vaatleja
creephi

sõnum 05.06.2010 19:32:00 vasta tsitaadiga

Tuleb leping lõpetada.Sellist jama ei ole minu silmad veel näinud.Loodetavasti saavad Tarbijakaitse kaela.
Elisa on piix thumbs_down.gif
tagasi üles
kaspar00
HV Guru
kaspar00

sõnum 05.06.2010 19:42:33 vasta tsitaadiga

mis sul viga on?
Kommentaarid: 114 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 102
tagasi üles
creephi
HV vaatleja
creephi

sõnum 05.06.2010 20:12:08 vasta tsitaadiga

see viga on mul
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa mobiilne internet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 235, 236, 237  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.