Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  HTC Desire (HD, Z, S) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 136, 137, 138  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
laizk-loom
HV vaatleja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.05.2010 20:38:06 vasta tsitaadiga

Niih, omal ka nüüd telefon paar päeva käes olnud (sain täiesti koba peale rocca al mare elisast ainsale tulnud telefonile näpud taha) ning võin jagada totaalse noob´i kogemusi. Ehk aitab kellelgi valikut teha. Ise siis olnud alates iidsest 2110-st Nokia peal, viimane neist N76. Seega iPhone´st ja teistest nutitelefonidest süütu icon_lol.gif

Ise kartsin Desire juures kõige rohkem seda, et harjumine võtab jube palju aega:
- nett on täis väiteid, et Android on teistest parem, kuna seal on lõputu võimalus telefoni personaliseerida;
- aku peab halvimal juhul 9h;
- telefon on jubedalt vigu täis (vaja hard reseteid pidevalt, jne).

Tegelikult on hetkel emotsioonid sootuks vastupidised:
- ilma programmide tirimiseta on telefonis (ootuste kohta) liiga vähe personaliseerimisvõimalusi. Minu jaoks olulistest asjadest puudub nt äratuskella edasilükkamise intervalli muutmise võimalus, kalendri meeldetuletuste pikkuse ja intervalli muutmise võimalus. Puudub üldse to-do-list meeldetuletustega;
- teise laadimise järel on aku vastu pidanud juba 2,5 päeva (rääkimist+sms-d+netti+kalendrit. Igasugu facebooke jm ma ei kasuta, autosync on maas, ekraan on auto ning taust on carbon);
- telefonile pole vaja olnud mingeid reboote ja reseteid, kontaktid tulid nokia-st gmaili kaudu ilma igasuguste probleemideta üle ning skype sain Nimbuzzi abil mõne minutiga tööle thumbs_up.gif

Seega kokkuvõttes on tunded segased. Kartsin üübertelefoni, mille paika seadistamine võtab päevi ning akulaadijat tuleb sarnaselt juhiloale hakata kaasa vedama. Tegelikult sain telefoni, mille loogika sain selgeks mõnekümne minutiga ning aku peab eelmise Nokiaga sama palju.... Küll on aga seadistamise võimalusi ilma lisaprogrammideta ootamatult vähe...

Seega minu soovitus teistele noob´de - karta pole seda telefoni küll vaja. Täiesti hallatav ning mõnus telefon. Kas ta meeldib igaühele, on omaette asi(b)

PS! Üks asi küll häirib veel. Programmidel ja widget´tel pole infonuppu ehk puudub võimalus tuvastada, mida programm või widget teeb... ilma selle infota saab nt käimasolevaid programme surmata ainult katseeksitusmeetodil thumbs_down.gif

PPS! Androidil võiksid olla erinevad kasutajate vaated. Kuna Androidid on telefonid, mida kõik tahavad näha ja näppida, siis on suhteliselt tülikas peale iga sellist näppimist hakata telefoni tagasi sättima (scine kasutades saab homescreened paika, aga nt käima pandud programme tuleb ikka hakata käsitsi surmama)

Edit: aku pidas 3,5 päeva, niiet väga rahul icon_eek.gif

viimati muutis laizk-loom 24.05.2010 19:08:12, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
RassK
HV Guru
RassK

sõnum 22.05.2010 21:50:29 vasta tsitaadiga

Programmide killimiseks task manager thumbs_up.gif
Äratuskella edasilükkamis intervalli saab juba kaasatulnud äratuskellaga paika seada icon_wink.gif
Kommentaarid: 116 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 101
tagasi üles
Steff.
Kreisi kasutaja
Steff.

sõnum 23.05.2010 23:12:44 vasta tsitaadiga

Endale meeldis nokias olev äratuse edasi lükkamine, pole veel avastanud kas seda ka Desirega teha saab. 5800-l sai äratust edasilükata keerates telefoni näoga vasta maad. Samuti sai samamoodi tehes kõne vaikseks keerata. Ilma et pidi midagi näppima. Ning kuskil olen näinud et kõneajal telefon näoga maha panna siis valjuhääldi peal. Need asjad oleks väga bro-d!

EDIT: Kõneajal valjuhääldipeale...

IFF1
HV vaatleja

sõnum 25.05.2010 00:16:18 vasta tsitaadiga

Steff. kirjutas:
Endale meeldis nokias olev äratuse edasi lükkamine, pole veel avastanud kas seda ka Desirega teha saab. 5800-l sai äratust edasilükata keerates telefoni näoga vasta maad. Samuti sai samamoodi tehes kõne vaikseks keerata. Ilma et pidi midagi näppima. Ning kuskil olen näinud et kõneajal telefon näoga maha panna siis valjuhääldi peal. Need asjad oleks väga bro-d!

EDIT: Kõneajal valjuhääldipeale...

kõne hääletuks saab ka sellega, raputa ja ta vait.
tagasi üles
urmas-112
HV vaatleja

sõnum 27.05.2010 15:10:34 vasta tsitaadiga

Delfi Fortes Desirest juttu kommidega http://forte.delfi.ee/news/digi/article.php?id=31302975

Kas see foorum on HTC Desire eestikeelsete lipulaev või on mõni suurema infoga icon_question.gif
tagasi üles
inca
HV Guru
inca

sõnum 27.05.2010 15:49:40 vasta tsitaadiga

Eesti keeles praktiliselt info puudub. Siin on kindlasti üks suurim kommentaarium, aga normaalselt saab infot ikka inglise keeles. Ise soovitaks xda-developers foorumit, kuigi see hakkab minu tagasihoidliku arvamuse kohaselt vaiksel devalveeruma. Infot on küll meeletult, aga samuti ka müra.
MaitK
HV veteran
MaitK

sõnum 27.05.2010 17:28:12 vasta tsitaadiga

Ma ootan esmaspäeva, siis saan ka oma Desire kätte. Esimene Android telefon ning nutitelefonidest üldse esimene. Eks Nokia 2730 Classicu pealt peaks hüpe olema märgatav. icon_smile.gif
tagasi üles
flake
HV veteran

sõnum 28.05.2010 15:08:49 vasta tsitaadiga

http://androidandme.com/2010/05/news/skype-mobile-with-video-calling-coming-to-all-androids-this-year/
Traf
Kreisi kasutaja

sõnum 28.05.2010 16:08:40 vasta tsitaadiga

Olin juba leidmas, et HTC Desire on päris korralik Androidi pill, millel kõik vajalik olemas; siis aga jooksin sellise võrdluse otsa:

Spoiler Spoiler Spoiler

Nexus One (ja HTC Desire) kasutavad vanemat Synaptics ClearPad 2000 sensorit, mis toetab kahte sõrme ja neidki vigaselt. Uuemad HTC mudelid (EVO 4G, Incredible) kasutavad Atmel maXTouch sensorit, mille puutepunktide arvul piire pole ja tuvastus parem.

Kuna EVO 4G ja Incredible on mõeldud USA turule ja euroopasse neid oodata ei ole, siis ei teagi hetkel, mida teha. Vigast toodet ei taha ka ostma hakata, ehk peaks ootama sügist? On HTC tulevastest mudelitest juttu olnud kuskil?
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
Ramm
Kreisi kasutaja
Ramm

sõnum 28.05.2010 16:13:16 vasta tsitaadiga

Kõige mõttekam on minna esinduspoodi ja seal näppida ning siis saad aru.Sellel vennal võibolla lihtsalt vigane HTC kätte sattunud.Sellist anomaaliat mina Nexus One'ga tundnud küll pole.
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 28.05.2010 16:19:32 vasta tsitaadiga

Traf, http://blog.gsmarena.com/video-pits-the-samsung-galaxy-s-screen-against-the-htc-desire-one-in-multi-finger-tracking/
wiinanina
HV kasutaja

sõnum 28.05.2010 16:27:05 vasta tsitaadiga

Traf kirjutas:
Olin juba leidmas, et HTC Desire on päris korralik Androidi pill, millel kõik vajalik olemas; siis aga jooksin sellise võrdluse otsa:

Spoiler Spoiler Spoiler

Nexus One (ja HTC Desire) kasutavad vanemat Synaptics ClearPad 2000 sensorit, mis toetab kahte sõrme ja neidki vigaselt. Uuemad HTC mudelid (EVO 4G, Incredible) kasutavad Atmel maXTouch sensorit, mille puutepunktide arvul piire pole ja tuvastus parem.

Kuna EVO 4G ja Incredible on mõeldud USA turule ja euroopasse neid oodata ei ole, siis ei teagi hetkel, mida teha. Vigast toodet ei taha ka ostma hakata, ehk peaks ootama sügist? On HTC tulevastest mudelitest juttu olnud kuskil?

Oota veel paar aastakest, saad igal juhul täiuslikuma pilli väiksema raha eest.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 31.05.2010 13:00:17 vasta tsitaadiga

... sellist telefoni UI järgi valida on ikka eriti asjatundmatu lähenemine icon_smile.gif loeb peamiselt riistvara ja kest, süsteemi saab suures osas ise oma maitse järgi seada ja kui ise ei mõista, siis suure tõenäosusega on sellega hakkama saadud XDA foorumis: http://forum.xda-developers.com/index.php
Traf
Kreisi kasutaja

sõnum 31.05.2010 13:09:19 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
... sellist telefoni UI järgi valida on ikka eriti asjatundmatu lähenemine icon_smile.gif loeb peamiselt riistvara ja kest, süsteemi saab suures osas ise oma maitse järgi seada ja kui ise ei mõista, siis suure tõenäosusega on sellega hakkama saadud XDA foorumis: http://forum.xda-developers.com/index.php

Ei ole asjatundmatu. UI on see, millega ma kõige rohkem kokku puutun. Kui see ebameeldiv on, siis ei loe, kui võimas protsessor seda jooksutab.
Ja telefonile mõne muu süsteemi rootimine rikub garantiid, ei?
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 31.05.2010 13:30:41 vasta tsitaadiga

... UI muutmiseks ei pea midagi root'ima, Androidi jaoks on piisavalt appe, millega UI kujundada just selliseks, nagu endale meeldib. Pealegi, kui tuleb isu midagi kapitaalsemat muuta, siis mis takistab garantii ajaks telefoni default süsteemi tagasi flash'ida ?
madfury
HV veteran
madfury

sõnum 31.05.2010 15:27:45 vasta tsitaadiga

Traf kirjutas:
madfury kirjutas:

Kas sa ostad telefoni numbriliste näitajate järgi või praktilisuse järgi? Ma küsin seda sellepärast, et ma ei ole ühtegi virinat näinud, et HTC Desire oleks "vigane" või multitouch oleks gimped (kui sul on infot, siis hea meelega loeks, võibolla ma pole märganud!). Kui sul on oluline, et telefon oleks veatu tehniliste näitajate poolest, siis kahjuks jääd telefonita, sest alati on järgmine tulemas, mis on uuem, parema kiibiga, kiirem, eredam, lihvitum icon_smile.gif

Või nagu eespool öeldi, oota veel paar aastat, saad veel kapima telefoni.

Sai juba sellest siia kirjutatud, aga ilmselt moderaatorid sõid ära.

Paari aastat oodata ei ole plaanis, tahaks sellel suvel telefoni ära osta. See on arusaadav, et järjest tuleb uuemaid ja paremaid peale.
Ostan nii numbriliste näitajate kui praktilisuse järgi. Kui vaataks puhtalt numbreid võtaks Samsung Galaxy S ära ja korras. Paraku Samsungi UI ei istu mitte kuidagi ja samuti on Samsung kurikuulus oma tarkvara uuenduste (puudumise) pärast. Android 2.2 (Froyo) võiks vähemalt olla, paraku turule tulles on 2.1 peal ja pole kindel, kas uuendusi tulemas on.

Desire oleks muidu tip-top kui seda ekraanijama poleks, mis tundub olevat üsna praktiline probleem. Näide juba varem postitatud, http://blog.gsmarena.com/video-pits-the-samsung-galaxy-s-screen-against-the-htc-desire-one-in-multi-finger-tracking/

Kui multitouchi probleemidest mööda vaadata, siis võtaks Desire ära. Ilmselt seda ka teen ja loodan, et väga segama ei hakka.

Okei, ma uurin seda testi linki. Ekraaniga on päikese käes tiba jama mida ma ka ise tunnistanud eelpool olen. Kui ei ole mingil põhjusel võimalik varjata otsese päikse käest telefoni, siis asi suht nutune, kuid täpselt sama jama oli ka mul jeesuse telefoniga.
Ehk on mu ootused multitouchi osas nii madalad, et kehvem riistvara ei anna tunda. Võibolla ma ei teagi, mis "normaalne" on icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
IFF1
HV vaatleja

sõnum 01.06.2010 19:41:06 vasta tsitaadiga

Kas keegi teab mõnd jube head pleierit, mida saaks peale lasta. Miks küsin, sest ehk on olemas mingi hea ekvalaiseri või muude heli muutmis võimalustega mängija. Ma olen muidugi ka väga rahul sellega mis Desirel endal sees, mu kõrvaklappidega koostöös on ikka väga hea sound ja beat. AGA... ehk veel vingem olemas icon_razz1.gif

Tänud! icon_lol.gif
tagasi üles
Number1
HV kasutaja
Number1

sõnum 01.06.2010 21:55:11 vasta tsitaadiga

IFF1 kirjutas:
Kas keegi teab mõnd jube head pleierit, mida saaks peale lasta. Miks küsin, sest ehk on olemas mingi hea ekvalaiseri või muude heli muutmis võimalustega mängija. Ma olen muidugi ka väga rahul sellega mis Desirel endal sees, mu kõrvaklappidega koostöös on ikka väga hea sound ja beat. AGA... ehk veel vingem olemas icon_razz1.gif

Tänud! icon_lol.gif

Natuke jama jah et desire oma pleieril ekvalaiser puudu. Koss PortaPro klappidega tahaks vahest natuke bassi juurde, vanal nokia n958GB oli selline võimalus nagu BassBooster, mis tegi bassiheli tunduvalt paremaks.
Kõik need tasuta netis kiidetud android pleierid on suht pasad, kas siis kujunduse poolest või oma nõmedate reklaam ribadega.
tagasi üles
MaitK
HV veteran
MaitK

sõnum 02.06.2010 09:47:23 vasta tsitaadiga

Keegi oskab mulle vastust selle kohta anda, et miks ei näita mulle kontakti nime, kui ta on salvestatud telefoniraamatusse 5***** kujul, küll aga näitab, kui on salvestatud 3725 kujul. Kas mingit normaalset kontaktide manageerimise softi pole, mis selle probleemi kõrvaldaks?
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 02.06.2010 10:47:11 vasta tsitaadiga

... Androidil on ju Market menüüs olemas, sealt leiab appe nagu muda, igale maitsele, otsige ja proovige ometi doh.gif
MaitK
HV veteran
MaitK

sõnum 02.06.2010 10:48:39 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
... Androidil on ju Market menüüs olemas, sealt leiab appe nagu muda, igale maitsele, otsige ja proovige ometi doh.gif

Asi ikka selles, et ehk keegi sarnase probleemi otsas istunud ja juba lahenduse saanud. Eks hakkan siis otsast katsetama. Marketeid on ka veel igasuguseid...

tagasi üles
wiinanina
HV kasutaja

sõnum 02.06.2010 19:29:11 vasta tsitaadiga

Pakkus system updatet välja. Lootsin juba, et äkki on 2.2 telefoni jõudmas, aga ei veel.

Aga kontaktid tulebki +372... kujul salvestada.
Selle ma avastasin juba umbes 7+ aastat tagasi.
Algul läks aega aga viimaste mõne aastate jookusl hooletu.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
inca
HV Guru
inca

sõnum 02.06.2010 20:50:22 vasta tsitaadiga

Ma pakun, et tundes HTC-d, siis 2.2 me sellele ametliku OTA-na ei näegi. 3.0 tuleb ju kohe peale aasta teises pooles.
Praegu tuli jah lihtsalt firmware update. http://pocketnow.com/software-1/over-the-air-firmware-update-for-htc-desire-and-legend

RassK
HV Guru
RassK

sõnum 02.06.2010 21:03:05 vasta tsitaadiga

Mul küll ei paku sys update´i icon_confused.gif
Kommentaarid: 116 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 101
tagasi üles
Vici
HV kasutaja

sõnum 03.06.2010 08:15:46 vasta tsitaadiga

sai ka nüüd ära uuendatud eks nüüd paistab kaua näiteks aku vastu uuendusega peab
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  HTC Desire (HD, Z, S) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 136, 137, 138  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.