Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
radok
Kreisi kasutaja
|
30.05.2010 18:37:35
Printer |
|
|
Tere!
Majas on 2 korrust.
Esimesel korrusel on arvuti koos printeriga ja teisel korrusel ainult arvuti.
Kuidas teha nii, et kui ma panen teiselt korruselt printima, siis see printer allkorrusel prindiks vajaliku dokumendi välja.
Ehk siis see teise korruse arvuti ei ole otseselt printeriga juhtmete abil ühendatud.
Selleks on vaja vist mõnda targemat wireless printerit?
Või on selleks mõnda juhet vaja?
Printer on Samsung ML-2250.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
30.05.2010 19:02:26
|
|
|
Selles masinas, kus printer sabas istub, jagad printeri Sharinguga sisevõrku välja.
Siis võtad teisest masinast - uus printer ja näitad näpuga ette, kus, millise sisevõrgu-masina taga - see printer Sul asetseb ja kogu lugu.
-------------------------------------------
Ja mõistlik on, kui paned mõlemale masinale ka ühesuguse "Võrgunime" - näiteks MINUVORK vms.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
31.05.2010 13:25:34
|
|
|
Ja masin, millest sa printserveri teed peab alati sisselülitatud olema, kui printida soovid.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
trip
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 406 loe/lisa |
   |
1 :: |
303 |
|
tagasi üles |
|
 |
radok
Kreisi kasutaja
|
15.07.2010 16:46:18
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Selles masinas, kus printer sabas istub, jagad printeri Sharinguga sisevõrku välja.
Siis võtad teisest masinast - uus printer ja näitad näpuga ette, kus, millise sisevõrgu-masina taga - see printer Sul asetseb ja kogu lugu.
-------------------------------------------
Ja mõistlik on, kui paned mõlemale masinale ka ühesuguse "Võrgunime" - näiteks MINUVORK vms. |
Ei mõista seda asja-
jagasin sharinguga sisevõrku välja selles masinas, kuhu printer oli taha ühendatud.
Sellega sain hakkama - aga kui tahan teises arvutis üles leida seda, siis ei leia. Kuidas teisele arvutile selgeks teha, et printima hakkaks üle võrgu?
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
15.07.2010 21:15:10
|
|
|
Mina olen laisk: Jagan oma masinas välja (Win XP Pro), siis klientmasinas (kah Win XP Pro) lähen "View Workgroup Computers- Microsoft Windows Network- sinu töörühma nimi (Workgroup, MSHome, või mida iganes)- sinu printerit jagav masin (selle nimi)" ja siis näedki juba jagatud printerit. Topeltklõps sellel installib printeri klientarvutisse. Ah et miks nii? Ma unustan jagatud printeri nime kogu aeg ära...
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
trip
HV Guru

|
16.07.2010 19:38:36
|
|
|
radok, kui näed seda akent (eeldan et sul winxp os)proovi kirjutada väljale arvuti nimi, millega su printer ühendatud.
juhul kui jagatud printer ei ilmu, siis on mingi probleem võrguhäälestusega olemas.
kas failide ja kaustade jägamine toimib?
|
|
Kommentaarid: 406 loe/lisa |
   |
1 :: |
303 |
|
tagasi üles |
|
 |
radok
Kreisi kasutaja
|
17.07.2010 19:33:49
|
|
|
Sain korda asja.
Olin nimelt teinud ühe lolli vea, teises arvutis tekitasin ka Sharinguga printeri jagamise, kus printerit taga ei olnud ja tekkis segadus.
Kas nii ei saa, et kui masin millest printserveri teen ei tööta, siis pinter prindiks ikkagi ?
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
17.07.2010 19:43:10
|
|
|
radok kirjutas: |
Kas nii ei saa, et kui masin millest printserveri teen ei tööta, siis pinter prindiks ikkagi ? |
Ei, mitte läbi arvuti jagades. Ostad printerile juurde printserveri või asendad vana printeri võrguprinteriga, siis saad printerit jagada ka arvuti abita.
Printserver kui väikese arvutusvõimsusega karbiseade (eriti odavama otsa omad) võib teinekord printimise aega läbi arvuti printimisega võrreldes tunduvalt pikemaks ajada.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
radok
Kreisi kasutaja
|
17.07.2010 19:50:08
|
|
|
Võrguprinter on siis see millele saab kohe cat5 taha pista?
Praeguse Samsung ML-2250 'ga pole sellist asja
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |