Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Arvuti on väga aeglaseks muutunud märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
-W
HV vaatleja
-W

sõnum 29.05.2010 18:11:17 Arvuti on väga aeglaseks muutunud vasta tsitaadiga

Mul on arvutiga probleem, et ta on väga aeglaseks järsku läinud. Eile oli kõik korras, aga täna muutus kuidagi maru aeglaseks.
Kui paned arvuti tööle, siis on kõik normaalne, kui aga oled juba arvutiga paar minutit tööd teinud, siis järsku läheb aeglaseks. Kui ma End Task akna lahti hoian siis muutub arvuti taas kiiremaks, aga kui panen End Task akna kinni siis peaaegu kiilub kinni.

Olen otsinud viiruseid aga ainult üks oli ja see on Windows kausta all, nimega "winconfig.vbs" , seal avastas Karspersky Trooja viiruse.
Ma ise ei tea kuidas seda probleemi lahendada, aga ma mõtlesin et tuleks Windowsi maha lasta ja uuesti peale panna, aga mul on Kõveketaste peale vajalikud failid, mida ei tahaks ära kustutada. Muidu on mul kaks Kõveketast, ma mõtlesin et ühe peale panen kõik vajalikud failid, ja teise pealt lasen Windows ja panen sama ketta peale tagasi. aga kas see on ikka võimalik, et ta ei lase mõlemad kõvakettad tühjaks ?

Minu arvutil on:
Windows XP Home Editon SP3
4GB Ram
Umbes 900GB vaba ruumi 1,1 TB'st

Kas keegi oskab öelda, kuidas saaks seda parandada ?

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kirill113
HV kasutaja
kirill113

sõnum 29.05.2010 22:43:23 vasta tsitaadiga

Ma niisama pakun ehk Sa tommbaksid endale CCleaneri ja teeks Mõlemad scanid ära Registry ja see teine, siis hiljem võiksid tommata endale Malware Bytes ja teha full scanni. niisama pakun icon_razz.gif
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
A.S.
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.05.2010 22:44:47 vasta tsitaadiga

http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/RescueDisk10/
Kõrveta plaadile ja lase selle pealt arvuti käima. Siis lased tõmmata uuendused ja skännid veidi.

Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 30.05.2010 17:22:41 vasta tsitaadiga

kirill113, registrit niisama näppida ei tasu, kõike, mis CCleaner ka leiab, ei tohi siiski maha lasta. Korra olen näinud, et pärast ulja kõigi leitud issuete fiximist ena masin üles ei tulnud. Halb soovitus, vaid teadlik kasutaja võiks seda teha.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 30.05.2010 17:23:46 vasta tsitaadiga

udusiil kirjutas:
kirill113, registrit niisama näppida ei tasu, kõike, mis CCleaner ka leiab, ei tohi siiski maha lasta. Korra olen näinud, et pärast ulja kõigi leitud issuete fiximist ena masin üles ei tulnud. Halb soovitus, vaid teadlik kasutaja võiks seda teha.

Ei tea, olen alati teinud kõik ära mis Ccleaner pakkunud on ja pole hätta sattunud.

Marie
HV Guru
Marie

sõnum 30.05.2010 17:51:41 vasta tsitaadiga

-W kirjutas:
...... et tuleks Windowsi maha lasta ja uuesti peale panna, aga mul on Kõveketaste peale vajalikud failid, mida ei tahaks ära kustutada. Muidu on mul kaks Kõveketast, ma mõtlesin et ühe peale panen kõik vajalikud failid, ja teise pealt lasen Windows ja panen sama ketta peale tagasi. aga kas see on ikka võimalik, et ta ei lase mõlemad kõvakettad tühjaks ?
....

Kõige kindlam on kui enne uue Windowsi paigaldamist, selle ketta lahti ühendad millel vajalikud asjad, loomulikult peab arvuti sell hetkel seisma, veel kindlam, vooluvõrgust ka lahti ühendada sell ajal kui ühelt kõvakettalt kaablid lahti ühendad.
Vaata EVEREST Ultimate abil milline on kõvaketta temperatuur sell hetkel kui arvuti aeglaseks jääb, samuti mida näitab > storoge > SMART

kirill113
HV kasutaja
kirill113

sõnum 30.05.2010 22:55:01 vasta tsitaadiga

udusiil kirjutas:

Siiamaani pole midagi häda olnud kellelgi, üle 4 inimese kes on minu tuttavad, kasutavad seda ja siiamaani pole mingeid probleeme olnud.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 31.05.2010 10:26:26 vasta tsitaadiga

destiny12, kirill113, ju siis seni on jopanud lihtsalt. Selleks on siiski olemas parim töövahend- Registry First Aid.
destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 31.05.2010 10:28:04 vasta tsitaadiga

Neid erinevaid registry cleanereid on nii tohutult, et ei teagi mida kasutada. Ccleaner-st vast piisab.
HacaX
HV Guru
HacaX

sõnum 31.05.2010 11:56:44 vasta tsitaadiga

udusiil kirjutas:
destiny12, kirill113, ju siis seni on jopanud lihtsalt. Selleks on siiski olemas parim töövahend- Registry First Aid.
Nii hull see asi vast siiski ei ole. Nagu ise ütled - "korra". Korras süsteemi puhul peaks CC igati turvaline vahend olema, segipaisatud süsteemi suudab RFA tõenäoliselt samuti veelgi rohkem tuksi keerata (tõsi, osasid asju mis ta leiab vaikimisi ei parandata, aga suht sama seisu peaks ka CC väiksem otsimisala välja andma; RFAl on küll tõsine eelis sellega et kettad otsitakse läbi et puuduvaid faile leida, samas pole progel mingit pidi võimalik teada kas leitu on just see mis peaks olema ja kui kasutaja oma OK sõna annab siis võetakse vale fail õige pähe kasutusele).
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 31.05.2010 14:18:14 vasta tsitaadiga

Seda küll, kuid alati annab RFA võimaluse ise käsitsi määrata, mis faili siduda katkise väärtusega. Pigem eelistan aeglast nokkimist kui et teha asja kiiresti ja automaatselt. CCleaneriga kustutan vaid kindlalt teada asju registrist, muu jätan puutumata.
-W
HV vaatleja
-W

sõnum 04.06.2010 10:44:59 vasta tsitaadiga

Ma sain nüüd arvuti kiiremaks tagasi, CCleaner'ist oli ainu üksi juba kasu
tagasi üles
xecroy
HV kasutaja
xecroy

sõnum 04.06.2010 11:10:52 vasta tsitaadiga

udusiil kirjutas:

Võin seda kinnitada. On kümneid selliseid juhtumeid viimastel aastatel ette tulnud. Ja korra keerasin ka ise oma läpi sedasi bootimisvõimetuks. Raske öelda kas see CCleaneri bug, tekitavad seda viirused või katkised registrikirjed, aga tõsi see on.

Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 04.06.2010 15:54:41 vasta tsitaadiga

Minu tähelepanekud näitavad, et väidetavalt katkiste registrikirjete valimatu tapmine võib põhjustada huvitavaid jamasid. Muude puhastusprotseduuride läbiviimisel selliseid kalasid pole täheldanud.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Arvuti on väga aeglaseks muutunud
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.