Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Warcraft märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 291, 292, 293 ... 383, 384, 385  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millises serveris ja miks hakkad mängima?
PVP, sest ... (täpsustan teemas)
42%
 42%  [ 29 ]
PVE, sest ...
25%
 25%  [ 17 ]
RP, sest ...
2%
 2%  [ 2 ]
RP-PVP, sest ...
10%
 10%  [ 7 ]
Vahet pole, sest ...
19%
 19%  [ 13 ]
hääli kokku : 68

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
dixo
HV kasutaja
dixo

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 28.05.2010 08:46:55 vasta tsitaadiga

kellelgi mõnda Hunterit/DK'd icc's vaja ei lähe? icon_biggrin.gif Jube tüütuks on muutunud pugides 4'ja esimese bossi farmimine, enamasti sealt edasi ei jõutagi.
Kommentaarid: 99 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 93
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 28.05.2010 09:13:47 vasta tsitaadiga

Trinity kirjutas:
Ei see nüüd ei ole teab-mis raskus, kui gild on tegija. Hüljatud boostisd mu ka sinna WoL ToP5te minu specis paari bossi peal
Nujah, eks kui klassil on cooldownid, bossil on aoe võimalus ja väliseid cooldowne stackida annab siis miks mitte. Mina küll pidasin silmas "legaalsel" teel toppi saamist, näiteks üleeile tuli dreamwalker hc peal spriest 14/overall 24 dps. Oleks kõrgemale saanud, kuid guildie spriest ninjas ussid ära.

Ühtlasi saime sindragosa maha, nüüd siis 10/12 hc ja ainult putricide+lk alles icon_smile.gif

Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 87
tagasi üles
freestyler
Kreisi kasutaja

sõnum 28.05.2010 19:14:45 vasta tsitaadiga

andke nõu, mida peaks LK viimases faasis nende vile spirititega tegema? no ei saa me jagu neist oma 10man tiimiga icon_sad.gif kolm nädalat juba üritame ja iga kord läheb seal asi käest ära.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 28.05.2010 19:31:25 vasta tsitaadiga

Enne spiritite spawnimist tirid LK ühte platformi serva. Kohe kui ta nad spawninud on liigub kogu raid koos LK'ga teise serva. See sunnib spiritel üsna pika tee lendamist alguspunktist raidini ning nad jõuavad lõpu poole piisavalt maa ligi, et kõrgema survivability'ga tegelased (dispersioniga spriest, mulliga pala, cooldownidega offtank, ...) saab nad soakida.
tagasi üles
Zanzhu
Kreisi kasutaja

sõnum 28.05.2010 19:35:29 vasta tsitaadiga

Lohistad LK ühte serva, spiritid spawnivad siis lohistad teise serva.

Mind sear + seed of corruption ja ongi welfare lillad käes.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Trinity
HV vaatleja

sõnum 29.05.2010 05:38:23 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Nujah, eks kui klassil on cooldownid, bossil on aoe võimalus ja väliseid cooldowne stackida annab siis miks mitte. Mina küll pidasin silmas "legaalsel" teel toppi saamist, näiteks üleeile tuli dreamwalker hc peal spriest 14/overall 24 dps. Oleks kõrgemale saanud, kuid guildie spriest ninjas ussid ära.

Ühtlasi saime sindragosa maha, nüüd siis 10/12 hc ja ainult putricide+lk alles icon_smile.gif

Kui on gear, basic know-how oma klassist ja ka team seljataga - ma ei näe põhjust miks ei peaks sa seal 200 piirimail ära käima vähemalt korra? Aga nagu ütlesin, peab ka ülejaanud raid hästi tegutsema. Kill time, buffid - kõik see mängib kokku. Vaatasin veel üle kui ma sinna WoL listi sain oli keegi rogue mulle salaja trixxe pannud ja ühes teises vaatan et keegi DK tank on mind ninja-hüsteeritsenud.

Üks osa on sinu enda skill, teine sinu gear ning kolmandik tuleb sinu gildilt. Vähemalt mulle tundub nii. Seda viimast hindan ma kõrgelt sest vana gildiga ei olnud ma isegi mitte 200 lähedal ja gear pole ju muutunud NII palju ega olega minu skill ma pakun.

Ja "conga rats" Sindra eest.
dixo kirjutas:
kellelgi mõnda Hunterit/DK'd icc's vaja ei lähe? icon_biggrin.gif Jube tüütuks on muutunud pugides 4'ja esimese bossi farmimine, enamasti sealt edasi ei jõutagi.

Häid tegijaid on igalpool vaja.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 29.05.2010 09:57:14 vasta tsitaadiga

Trinity kirjutas:
Vaatasin veel üle kui ma sinna WoL listi sain oli keegi rogue mulle salaja trixxe pannud ja ühes teises vaatan et keegi DK tank on mind ninja-hüsteeritsenud.
Selliste single-target buffide kohta tegin paari foorumisse vahepeal arutlusekes teema. Lühikokkuvõte oli, et neid on mõttekas kasutada nonde tegelaste peal, kel juba niigi kõrgeim DPS, klass-spec väga oluline ei ole. Ehk siis kui sa olid tolles raidis kõrgeim physical DPS siis pole mingi ime, et sulle trickse-hysteriat anti.

Konkreetseks gildi poolt boostimiseks nimetaksin ma seda kui vahepeal WoL foorumites tehti 3.2 aegu teema, et kuidas saada maagile max dps jaraxxuse peal. Kui mälu ei peta siis lõpuks stackiti raidi rooge disc prieste, ja druide. Maagil lasti tules istuda et oma absorbtion talentist spellpower boosti saada, sai chain-innervate/PI/tricks ning samuti oli tema ainus, kes bossilt debuffe maha võttis ehkki raidis oli palju tegelasi kes seda teha oskasid. Vist saadi siis tol hetkel ~22k dps, #2 oli kusagil 18k juures.

Muidugi selle vastu ma ei vaidle et ka ülejäänud raid on väga oluline. Kui ikka boss sureb 3min vs 5min siis ainuüksi bloodlusti uptime'st kasvab dps vägagi korralikult.

tagasi üles
Ak_47
HV kasutaja
Ak_47

sõnum 31.05.2010 00:35:38 vasta tsitaadiga

Küsimus seoses mobile authenticatoriga,
kui tahan tellida,lähen http://mobile.blizzard.com/ addressile,valin mobiili (w810i) ja teenusepakkuja (Radiolinja - Elisa) - peale continule klõpsimist viskab mu tagasi http://mobile.blizzard.com/ icon_confused.gif (Estonia riigina on lihtsalt rida tähti?;tsiteerides Blizzardit:"The Battle.net Mobile Authenticator is not yet available in all regions. Please check with Blizzard Customer Support for more details.")

Kui see on maalt ja hobusega liiga ületamatu,puust ette ja punaseks kuidagi? icon_neutral.gif
Loomulikult ette tänades beer_yum.gif
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 31.05.2010 01:19:35 vasta tsitaadiga

Proovi teise brauseriga (firefox ja chrome kalavad vahel isegi wowi ametlike kodukatega). IE siiani alati töötanud.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
dixo
HV kasutaja
dixo

sõnum 31.05.2010 08:29:09 vasta tsitaadiga

Trinity kirjutas:
dixo kirjutas:

Häid tegijaid on igalpool vaja.

Ei tea kas julgeb end väga heaks tegijaks nimetada. Õppija olen ma kiire. Deepsu hunteriga teen omajagu, päris pro veel ei ole.
Siiani olen maha saanud 1 ja 2 wing'i normalis + dreamwalkeri - seda siis hunteriga. Minu serveris HC tasemel raide teeb vaid 1-2 guildi. Inimestel on väga bad attitude, pug run'id wipeivad pidevalt. Eile sai DK'ga totc25te joinitud ja faction champside peal tekkinud erimeelsuste tõttu raid sinna jäigi.
Hetkel on wow nii tüütuks muutunud, et oleksin ilmselt valmis end horde poolele üle viima ning realm change tegema.
Oskab keegi teist soovitada mõnda hüva serverit?
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 31.05.2010 08:48:50 vasta tsitaadiga

Ega rohi alati mujal sinisem pole.

Kõige kindlam oleks, mingi nuub tegelane kusagile "heasse" serverisse teha ja seal rahvaga veidi suhelda.
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 31.05.2010 15:10:30 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:

Kõige kindlam oleks, mingi nuub tegelane kusagile "heasse" serverisse teha ja seal rahvaga veidi suhelda.

Meh kes sul ikka lowbie tüübiga rääkida tahab, vaadatakse ära, kas on mingi kõrge GS'iga 80 tüüp ja kui pole siis ei viitsita sinuga rääkimise peale aega raisata. Nii käivad asjad WoWis.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
dixo
HV kasutaja
dixo

sõnum 31.05.2010 15:41:18 vasta tsitaadiga

veso kirjutas:
Timberg kirjutas:

Meh kes sul ikka lowbie tüübiga rääkida tahab, vaadatakse ära, kas on mingi kõrge GS'iga 80 tüüp ja kui pole siis ei viitsita sinuga rääkimise peale aega raisata. Nii käivad asjad WoWis.

Jup
5,85+midagi oli GS
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 31.05.2010 15:52:54 vasta tsitaadiga

veso kirjutas:
Gildi saamiseks asjad päris nii ei käi ikka kui gild vähegi midagi väärt on. Kui tõesti mõne gildi ohvitseriga rääkides GS jutuks tuleb siis tasub nest eemale hoida, midagi head neist ei tule.

Kutsuks su enda gildi kuid hetkel on meil käsil viimase kahe bossi heroicus maha saamine, pisut kahtlen kas su tegelane piisavalt tasemel on selleks.

tagasi üles
dixo
HV kasutaja
dixo

sõnum 31.05.2010 16:25:20 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
veso kirjutas:
Gildi saamiseks asjad päris nii ei käi ikka kui gild vähegi midagi väärt on. Kui tõesti mõne gildi ohvitseriga rääkides GS jutuks tuleb siis tasub nest eemale hoida, midagi head neist ei tule.

Kutsuks su enda gildi kuid hetkel on meil käsil viimase kahe bossi heroicus maha saamine, pisut kahtlen kas su tegelane piisavalt tasemel on selleks.

Usun et jääb veidi vajaka tõesti.
tagasi üles
Zanzhu
Kreisi kasutaja

sõnum 31.05.2010 16:26:36 vasta tsitaadiga

lul @ gearscore recruitmisel.

Keep away. Far away.
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 31.05.2010 17:08:35 vasta tsitaadiga

'sup?
a/s/gs
pst

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
joulukas
Kreisi kasutaja
joulukas

sõnum 31.05.2010 19:08:00 vasta tsitaadiga

GS - on parim addon maailmas! See on esimene add, millega saab idioodid mitte idiootidest eraldada!

Sellega saab nii palju kino, et ilma selleta poleks Wow see, mis ta praegu on!

Tuttav gildist, kuna gild ise enam ICC 10 ei tee saab seda PUGida, tahtis minna ühele kergele raidi õhtule - LFM ICC10 nagu ikka. INV nõue oli achi ja GS. Kuna põhiliselt olen serveris, kus ally progress on masendav ning "Kingslayer" 10 on serveri mõistes vähestel - linkis kõnealune isik raidi juhile ICC10 12/12 saavutuse. Ainuke vastus, mis ta sai oli: "Whats ur GS?"

Ma ausalt olin sõnatu! Aga vähemalt ma tean, et need, kes ainult GS peale rõhuvad - nendega väga õhte heita ei ole mõtet.

pots4t4j4
HV Guru

sõnum 31.05.2010 19:53:50 vasta tsitaadiga

LFM ICC10 6700GS OR GTFO!
Kommentaarid: 493 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 401
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 31.05.2010 19:55:22 vasta tsitaadiga

ja enamus ei jaga matsu selle koha pealt ka, et achievemente saab edukalt feikida... nii, et enamus pugid lõpetavad welfare epikutes lammastega enivei.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 31.05.2010 20:04:07 vasta tsitaadiga

90% juhtudel piisab korraliku mängija leidmiseks lihtsalt paari lause vahetamisest. Geari taseme saab selgeks teha inspectioniga, samuti achievemendid.
tagasi üles
Ak_47
HV kasutaja
Ak_47

sõnum 31.05.2010 20:21:58 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
Proovi teise brauseriga (firefox ja chrome kalavad vahel isegi wowi ametlike kodukatega). IE siiani alati töötanud.

Tänud,nüüd on järgmine tase,kuidas w810i-le see installeerida icon_confused.gif
Mobiilis on default google,sinna sisestades ja ka erinevate seadetega mässates ei lükka miskit ette.
Otsustasin firefoxiga ära tõmmata,saatsin bluetoothiga telefoni,telefonis lükkas errori ette: This Device is not compatible with this application.
Peaks ju töötama,sest mobiilide listis on see märgitud icon_question.gif
tagasi üles
joulukas
Kreisi kasutaja
joulukas

sõnum 31.05.2010 20:43:33 vasta tsitaadiga

Veel tuleb meelde juhus, kus otsisin ise ICC10. Achievement oli kenasti olemas. Kuna GS küsimine läks juba ülemeelikuks, siis jamasin niikaua kuni DPSi enam vaja ei läinud. Pakkusid, et tulgu ma healima seda üritust. Ütlesin, et mul mingi healingu gear on aga ICC ei mängi välja. Siis lõpuks taipas, et tule näita vaatame üle. See mul aga pooleldi DPS, shamaani kohta MP5 väga vähe ning enchantimine ja gemimine täiesti pooleli - aga GS on üle 5400.

Kui ma siin sain surmkindla vastuse, et su gear ju super hea - loobusin sellest grupist. 5400 on ilus number - aga ...

freestyler
Kreisi kasutaja

sõnum 01.06.2010 00:45:25 vasta tsitaadiga

täna juhtusin lugema üht LFG kuulutust, kus oli öeldud: /w me short tactics of the fight to get invitation icon_smile.gif
päris mõistlik minuarust.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Roger10
HV kasutaja
Roger10

sõnum 01.06.2010 08:24:05 vasta tsitaadiga

see GS on ikka nii suhteline, juba 2x pvp jubinat vahele pannes tõstab seda jubedalt. Samas ise tegin nädalavahetusel oma prot warriga millel on gs napilt alla 5k vabalt ära. Sellel vähemalt korralik badge+crafted gear enchantitult seljas ja kontrollimisel kohe näha, et asi on õige. Samas ronis partysse warlock kes PMis oma GSiks 5,5k ja kontrollimisel tuli välja et mingi 4,5k on reaalne gs ja tema väide oli see, et tema olevat teatanud raidleaderile oma DPSi. icon_smile.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
cityboy
HV kasutaja

sõnum 01.06.2010 12:26:37 vasta tsitaadiga

Ak_47 kirjutas:
Tänud,nüüd on järgmine tase,kuidas w810i-le see installeerida icon_confused.gif
Mobiilis on default google,sinna sisestades ja ka erinevate seadetega mässates ei lükka miskit ette.
Otsustasin firefoxiga ära tõmmata,saatsin bluetoothiga telefoni,telefonis lükkas errori ette: This Device is not compatible with this application.
Peaks ju töötama,sest mobiilide listis on see märgitud icon_question.gif

Mul on K810i, mis peaks põhimõtteliselt sama telefon olema. SMSiga saadeti link, telefonis klikkisin seda linki ning selle peale tõmbas rakenduse alla ja installeeris ise ära.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Djomka
Kreisi kasutaja

sõnum 01.06.2010 15:52:26 vasta tsitaadiga

freestyler kirjutas:
täna juhtusin lugema üht LFG kuulutust, kus oli öeldud: /w me short tactics of the fight to get invitation icon_smile.gif
päris mõistlik minuarust.

Mäletan seda, kui Plague Wing välja alles tuli. Oli ka mingi grupp, PM'sin leaderile, siis hakkas küsima täiesti absurdseid küsimusi nagu "What will you do with spores?". Ma seletasin kenasti ära, et on vaja 3 spore debuff saada, siis hakkas vaidlema minuga, et neid tuleb üle kolme koguda, seletasin et üle 3 spore debuffi pole võimalik saada, ja ta vaidles ikka edasi. Kas oli tõeline idioot või lihtsalt ei saanud inglise keelest aru, igatahes käis kiire /facepalm ja läksin mina oma rada edasi icon_razz.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
.:RAITZ::.
HV kasutaja

sõnum 01.06.2010 16:53:46 vasta tsitaadiga

Kas siit kellegi kaudu ei saaks tellida neid keychain authenticatoreid?
Matro
HV vaatleja

sõnum 02.06.2010 16:06:13 vasta tsitaadiga

Plaan soetada endale 13,3 tolline Dell Vostro 3300 seeria laptop. Valin nüüd hetkel kahe erineva spetsifikatsiooni vahel.

Variant 1 andmed:
Intel Core i5-520M (2.40 GHz, 3M Cache), 4096MB (2x2048) 1333MHz DDR3, 500GB Serial ATA (7,200 Rpm), NVIDIA Geforce 310M, 512MB. HIND 17200.-

Variant 2 andmed:
Intel Core i5-430M (2.26 GHz, 3M Cache), 4GB DDR3 1333MHz, 320GB 7200RPM, Intel GMA 5700MHD. HIND 14500.-

Küsimus siis selline, et kas need kaks varianti mängivad World of Warcrafti ilusti? Kas saab teha 25man raide inimlikult, ilma et asi ei jõnksutaks jne? Kas kahe erineva variandi vahe eest tasub maksta need paar tuhat rohkem?
Kui keegi tahab öelda, et osta lauaarvuti, siis töö jaoks on vaja läptopi ja mul ei ole lauaarvutit nö vaja.

Asjalike kommentaaride eest ette tänades.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 02.06.2010 16:07:34 vasta tsitaadiga

Esimene oleks oluliselt asisem mängimiseks, inteli videokaart ei kõlba praktiliselt kusagile.
tagasi üles
Matro
HV vaatleja

sõnum 04.06.2010 12:58:53 vasta tsitaadiga

Aga kui nüüd Delliga kõrvutada MacBook Pro 13" näitajatega 2.4GHz Intel Core 2 Duo protsessor, 3MB L2 Cache, 1066MHz System bus, 4GB (2x2GB SO-DIMM) 1066MHz DDR3 SDRAM operatiivmälu, toetab kuni 8GB, 250GB Serial ATA; 5400 p/min kõvaketas, NVIDIA GeForce 320M integreeritud graafikakaart koos süsteemi operatiivmälust kasutatava 256MB DDR3 SDRAM-iga. HIND 17999.-

Millise valiku teadjad mehed teeksid? Kas Macbooki või Dell Vostro kasuks? Vaatan, et mac`l Core 2 Duo prose vs Dell i5 prose.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 04.06.2010 13:07:04 vasta tsitaadiga

Dellil kõvasti kiirem kõvaketas ja suts parem prose, samas macil pisut asisem videokaart. Wow elab peamiselt prose otsas ning mõlemad kaardid on piisavalt head et vähemalt mediumi peal jooksutada, high graafikaga võib raidimise mõlema peal ära unustada.
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 04.06.2010 13:09:00 vasta tsitaadiga

no see sõltub ikka suht palju sellest, mis sa mac'iga üldse teha oskaksid.... ainult wow'i plaanid mängida, siis pole küll neil vahet, aga kui sa midagi muud ka teha tahad ja Mac OS X'i peal lihtsalt ei oska..... siis on Dell nagu mõistlikum variant...
Kommentaarid: 295 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 262
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 04.06.2010 15:16:42 vasta tsitaadiga

Mitte just tavaline wowi video icon_smile.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 04.06.2010 16:57:07 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Väga huvitav video ja ülesehitus. See kuidas need karakterid kokku sulanduvad ümbrusega on win. thumbs_up.gif icon_smile.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
Traf
Kreisi kasutaja

sõnum 04.06.2010 17:02:52 vasta tsitaadiga

veso kirjutas:

Väga huvitav video ja ülesehitus. See kuidas need karakterid kokku sulanduvad ümbrusega on win. thumbs_up.gif icon_smile.gif

Teostus on lahe. Mõte mitte nii väga.
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 04.06.2010 17:06:31 vasta tsitaadiga

ma ootasin 4 minutit, et mingi point tuleks ja siis sai video läbi...
Kommentaarid: 295 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 262
tagasi üles
Rasvane
Kreisi kasutaja
Rasvane

sõnum 04.06.2010 20:26:16 vasta tsitaadiga

etc_Shelob kirjutas:
ma ootasin 4 minutit, et mingi point tuleks ja siis sai video läbi...

Et, igaüks meie ümber võib WoWi mängida vms?
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 04.06.2010 22:21:42 vasta tsitaadiga

Still teostus oli kinda nice see human mage walkin around oli päris kenasti välja kukkunud imho
Kommentaarid: 493 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 401
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 05.06.2010 00:56:02 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Väga hästi tehtud video. Sisu mitte midagi uut, aga teostus super. Lisapunktid hästi valitud depressiivse taustamuusika tõttu.
tagasi üles
Zanzhu
Kreisi kasutaja

sõnum 05.06.2010 10:06:13 vasta tsitaadiga

Jah nagu näha siis passiiv-agresiiv poisid mängivad hordi.
tagasi üles
123456
HV kasutaja

sõnum 07.06.2010 00:21:05 vasta tsitaadiga

Kas wow kasutab 4 tuuma ehk quad core või on mõttekam E8xxx seeriast midagi võtta?
Venturi
HV kasutaja
Venturi

sõnum 07.06.2010 02:05:15 vasta tsitaadiga

123456 kirjutas:
Kas wow kasutab 4 tuuma ehk quad core või on mõttekam E8xxx seeriast midagi võtta?

wow ei toeta quadi
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
indrek309
HV kasutaja
indrek309

sõnum 07.06.2010 10:08:33 vasta tsitaadiga

Venturi kirjutas:
123456 kirjutas:

wow ei toeta quadi

minul vähemalt toetab. mul on Phenom II ja panin affinitymask-iks 14 (config.wtf), et esimene core jookseb siis vabalt igasuguse muu asja jaoks. task manageris on küll 2..4 core loadi all kui wow käib.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
Gizmoz
Kreisi kasutaja
Gizmoz

sõnum 07.06.2010 11:39:08 vasta tsitaadiga

indrek309 kirjutas:
Venturi kirjutas:
123456 kirjutas:

wow ei toeta quadi

minul vähemalt toetab. mul on Phenom II ja panin affinitymask-iks 14 (config.wtf), et esimene core jookseb siis vabalt igasuguse muu asja jaoks. task manageris on küll 2..4 core loadi all kui wow käib.

huvitav ma loen küll et peaks panema 15 mitte 14... võta või näpust nüüd et quadi ära kasutada.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
indrek309
HV kasutaja
indrek309

sõnum 07.06.2010 11:57:26 vasta tsitaadiga

Gizmoz kirjutas:
indrek309 kirjutas:
Venturi kirjutas:
123456 kirjutas:

wow ei toeta quadi

huvitav ma loen küll et peaks panema 15 mitte 14... võta või näpust nüüd et quadi ära kasutada.

DEC->BIN
14 -> 1110
15 -> 1111
tagasi üles
Gizmoz
Kreisi kasutaja
Gizmoz

sõnum 07.06.2010 12:15:21 vasta tsitaadiga

Vabandan vaatasin valesti ja sain aru mis puhul 14 .
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 07.06.2010 12:21:53 vasta tsitaadiga

DEC->BIN
14 -> 1110
15 -> 1111
wtf? icon_biggrin.gif mingi uus wowi instance? Millest te räägite?
tagasi üles
gloom
Kreisi kasutaja
gloom

sõnum 07.06.2010 14:31:04 vasta tsitaadiga

indrek309 kirjutas:
Venturi kirjutas:
123456 kirjutas:

wow ei toeta quadi

Mis ime läbi sinul siis saab, kui WoW EI toeta quad core?
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 23
tagasi üles
indrek309
HV kasutaja
indrek309

sõnum 07.06.2010 15:05:51 vasta tsitaadiga

gloom kirjutas:
Mis ime läbi sinul siis saab, kui WoW EI toeta quad core?

no uuri, google abiks (ple nagu ime kui kõik kasutavad)

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=1778017311
(nb seal on vanu siniseid poste, tasub kuupäevi vaadata millal postitatud)
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Warcraft mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 291, 292, 293 ... 383, 384, 385  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.