peaks ka mõtlema infoneti peale ma praegu virelen starmani coxi otsas upload olematu.. ja see power juust midagi juurde küll ei anna _________________ Hardcore Power https://fr33z3dj.wordpress.com/
Kusjuures ei ole päris nii, ma mingi aeg otsisin ning leidis mingi 140-150 kanalit ning otsustasin kõik vene k ära kustutada pluss veel mingid mõttetud, ala topshop jne. Alles jäi mingi 70-80 asjalikumat kanalit, sealhulgas ka HD. Starmanil aga kokku mingi 70-80 ning neil samuti ropult palju vene kanaleid, vaata palju neil järgi jääb. Lisaks veel palju häid kanaleid mida starmanil samuti pole. Ainus miinus kui see sind huvitab on viasati kanalid millest STV loobus..
Teisisõnu pakub jah STV kanaleid nii eesti kui ka vene rahvale kuid suudab pakkuda mõlemale rohkem, sest ei kasuta televisioonivõrgus uut ulmelist tehnikat - powerboostid ja asjad. Neil ju fiiber, nagu Elionilgi.
Ise soovitan võtta STV kuna see suurem ja 24h personal kohal, riketele reageeritakse kiiresti kui neid esineb. Infonet mingi pisem ning see nende koostööpartner vaid. Samas infonet pakub jällegi tasuta digiboxi või moodulit. STV pakub tasuta moodulit TrioHD paketiga kus nett 100/20. Kolmikpaketiga 10/10 kiirustel on sul Eesti sisenen nagunii 100/100. Et kuidas endale sobivam on, vahetus võta aga kindlasti ette. Staaarman on saast, las kulutavad ise oma vaipa.
Ole õnnelik et sul vaid dc teeb, mul paneb stv ikka täielikke hundirattaid täna õhtul, suvalisi lehti ei lae ära kaasaarvatud google ning muid lehti laeb aeglaselt.
Keegi seda stv digi baas paketti ka kasutab selle hd tuuneriga või ?
Millised on kommentaarid _________________ Töö tegi ahvist inimese
Äkki teeb sinust ka
keegi muidu seda usbile salvestavad SD DIGI BOX INFONET FC2101PVR mida infonet tasuta pakub ka kasutab v millised on kommid? _________________ Hardcore Power https://fr33z3dj.wordpress.com/
Minu jaoks on nüüd 'hüvasti STV' Vinge kevadüllatus oli see, et mingi aeg hiljuti on nad suutnud Paldiskis (ja mujal peale Tallinna ja Maardu) Saturnil sisenevad pordid kinni keerata ja tahavad avatud portide eest lisatasu 100kr kuus
Kurat, kus mõistus on neil? Milleks üldse hea upstreamiga pakett, millel pordid kinni? Uus ISP vaja otsida... _________________ There is no such thing as allkiri!
Pole lepingut hetkel käepärast.
Kiire küsimus:
5 kuud tagasi panin endale koju stv saturn mini.Nüüd tahaksin lepingu lõpetada või peatada.
Küsimus 1: Pean ma neile lepingu lõpetamisel mingi summa maksma? (mingi veetud kaabli eest vms?).
küsimus 2: Kas pean neile kontorisse minema ja lepingu lõpetama mingeid pabereid täites,või piisab ka neile kõnest? _________________
Küsimus 1: Pean ma neile lepingu lõpetamisel mingi summa maksma? (mingi veetud kaabli eest vms?).
küsimus 2: Kas pean neile kontorisse minema ja lepingu lõpetama mingeid pabereid täites,või piisab ka neile kõnest?
Sügisel lasnas saturni lõpetades ei tahetud mingit raha, ega kaablit tagasi. Lepingu lõpetamiseks piisas telefonikõnest. _________________ There is no such thing as allkiri!
küsimus 2: Kas pean neile kontorisse minema ja lepingu lõpetama mingeid pabereid täites,või piisab ka neile kõnest?
Sügisel lasnas saturni lõpetades ei tahetud mingit raha, ega kaablit tagasi. Lepingu lõpetamiseks piisas telefonikõnest.
ok,tänud Esmaspäev saab neile siis kõne ära tehtud... _________________
Kusjuures ei ole päris nii, ma mingi aeg otsisin ning leidis mingi 140-150 kanalit ning otsustasin kõik vene k ära kustutada pluss veel mingid mõttetud, ala topshop jne. Alles jäi mingi 70-80 asjalikumat kanalit, sealhulgas ka HD. Starmanil aga kokku mingi 70-80 ning neil samuti ropult palju vene kanaleid, vaata palju neil järgi jääb. Lisaks veel palju häid kanaleid mida starmanil samuti pole. Ainus miinus kui see sind huvitab on viasati kanalid millest STV loobus..
Teisisõnu pakub jah STV kanaleid nii eesti kui ka vene rahvale kuid suudab pakkuda mõlemale rohkem, sest ei kasuta televisioonivõrgus uut ulmelist tehnikat - powerboostid ja asjad. Neil ju fiiber, nagu Elionilgi.
Ise soovitan võtta STV kuna see suurem ja 24h personal kohal, riketele reageeritakse kiiresti kui neid esineb. Infonet mingi pisem ning see nende koostööpartner vaid. Samas infonet pakub jällegi tasuta digiboxi või moodulit. STV pakub tasuta moodulit TrioHD paketiga kus nett 100/20. Kolmikpaketiga 10/10 kiirustel on sul Eesti sisenen nagunii 100/100. Et kuidas endale sobivam on, vahetus võta aga kindlasti ette. Staaarman on saast, las kulutavad ise oma vaipa.
kusjuures pole jah nii hull kes ainult eesti keelt oskab siis stvs samad kanalid ja sama plaju eesti keelseid kanaleid kui starmanil.. + iks on siis kiirem internet aga kes inglise keelt oskab sellel isegi rohkem vaadata k1 mgm universal channel syfy jne.. aga net on turbo ja digi box mis infonet mulle andis on sjalik ja ilus... nii et rahul oma vahetusega. starman võib oma humaxboxiga jalgpalli mängida.. ja netiga .. ma parem ei ropenda
on keegge saturni ftp.. läbi ruuteri ddwrt tööle saand äkki oskab juhendada mis confida tuleb dd wrts..
Päev tagasi avastasin, et saturn ka nüüd minu majani levib, täna tegin liitumisavalduse netis ja 10 min. pärast helistati tagasi ja homme õhtuks tullakse ja pannakse sisse(TrioHD). Eks siis homme annan teada kuidas läks ja mis kiirused netil on.
Praegu maksan elisa neti eest ~500 eeku, starmani digi tv eest 168 ja elioni telefoni eest 100 eeku nii, et STV'ga tuleb odavam ja HD kanalid kah pundis.
Eks siis homme annan teada kuidas läks ja mis kiirused netil on.
No, kuidas on?
No ytleme nii, et kiirused ikka head Eesti yhest serverist tõmban 10 MB/s ja saatsin yles sinna 7,5MB/s . Speedteste tegin kah natuke, Tallina omaga oli alla 94Mbit/sec ja yles jääb pidevalt sinna 60-70Mbit/sec vahele.Helsingi omaga alla kah 90 Mbit/sec ja yles saatis 20-30 Mbit/sec vahele. Yhe torrenti tõmbasin kah(private tracker), sain kiiruseks sinna ~10MB/sec kanti, ei vaadanud loomulikult kas mõni oli eestis kah oli kellelt ma tõmbasin.Yks jama on loomulikult kah, tundub, et freebsd(ruuteriks mul) all ei tunne korralikult link speedi ära(2 võrgukaarti sai proovitud), gigane odav linksys/cisco manageeritav switch kah ära ei tundnud, nagu polekski kaablit taga.Kui freebsd all võrkarile forceda 100mbit tx full duplex, siis hakkas tööle. Tänu sellele tuleb mul võrk kah hiljem yles ja asjad mis võrku tahavad, ei hakka tööle.....(dhcp'ga saab selle sise ip suht hilja kätte , peab vist panema mingi ppp up scriptiga, et peale pppoe yhenduse loomist tõmbab need asjad alles käima).Sixxsi ipv6 tunnelit kah pole veel tööle saanud mis elisa all töötas laitmatult.
Hd kanaleid kah hea vaadata, kanalite leidmisega oli ainult natuke probleeme(telekas koos cam kaardiga kuhu conax sisse läheb) Kanalite otsimise ajal lihtsalt hangus ja edasi ei liikund, STV kutist hakkas kahju ja ytlesin, et tegelen ise edasi ja kui probleeme siis helistan.Starmani all valisid lihtsalt maaks soome ja leidis kõik yles(philips telekas), stv kutt ütles, et stv võrgus kah nii.Lõpuks sain asja tööle nii, et valisin norra(vbl muude maadega töötab kah nii?) ja panin seal paika veel sageduse ja "Symbol Rate" ja siis hakkas tööle.
Ainuke asi mis kohe tööle hakkas oli telefon Aga mine tea, hetkel ajutine nr. nii kaua kui mu päris nr. yle tuleb.....et probleeme võib veel ette tulla
Nende ftp vaatasin kah veel yle, sain allatõmbamis kiiruseks ainult 2MB sec ja lõin käega
Igatahes peab vist neile sinna helistama ja paluma, et nad oma switchi pordi settingud yle vaataks.
KIIRUSED
Spoiler
EDIT: Pildid kah neile, kes lugeda ei viitsi
viimati muutis eents 01.05.2010 11:29:59, muudetud 1 kord
Ei no siga elmar Klienditeenindus neil tõsiselt tasemel Telefoniga kätte ei saa ja mailile vastatakse suvalise reklaamtekstiga
mina küsin kirjutas:
Tere!
Kuna arvet on maksnud otsekorraldus, siis avastasin alles hetk tagasi
järgmise asja:
Palju Teil siis ikkagi Paldiski Saturn Mini maksab? Koduleheküljel on
hinnaks 149 kr/kuu, tegelikkuses on minult võetud 165 kr/kuus. Mingit 165
kr/kuu paketti Paldiskis ei eksisteerigi kodulehe järgi.
Minu meelest küsimus küllaltki selge.
STV vastab kirjutas:
Tervist,
Teatasime Teile aprilli arve peal, et alates aprillist pakub AS STV internetiühendusi parema kiirusega . Saturn Paldiski internetiühenduse kiiruse tõstame aga alates 01.05.10 kahekordseks, kuni 2mbit/s. Aprillis lõpetasime pakkuma Saturn Paldiski interneti.
Tutvuge lähemalt STV pakkumistega Paldiski elanikele meie veebilehel www.stv.ee
Kui soovite vahetada paketti, siis valige meie koduleheküljelt www.stv.ee endale sobiv paketti ning kirjutage meile vastavasisuline avaldus www.stv.ee kaudu: Kontakt -> tagasiside.
Ärge unustage märkida avalduses oma isikukood ja/või lepingu viitenumber.
Lugupidamisega,
--
AS STV
Klienditoe osakond,
Mina olen pakettidega tutvunud kodulehel ja ei saa aru, mille eest mult pool aastat otsekorraldusega 16kr/kuus rohkem kui hinnakirjas on võetud
+ STV maine viis minu silmis madalamaks kui muru trikk, mis mängiti: kui sügisel liitusin, oli ühendus lahtiste portidega, aga mingist hetkest (arvatavasti uue aasta algusest) on pordid kinni ja hinnakirjas ilutseb avatud pordid (v.a. Tallinn ja Maardu) 100 kr/kuu krt ei ole ilus teenuse olulisi osi muuta ilma igasuguse teavituseta _________________ There is no such thing as allkiri!
Võta siis starman, saad paarkümmend kb/s uploadi ja powerboosti nautida. Seal teemas on kisamine ka levinum, kuna mitte rahulolevaid kliente on üpris palju. STV teemas eriti ei kurdeta, kuid olen nõus - klienditeenindus ei ole neil just parim. Muutunud on see aastatega aga palju.
Mina olen pakettidega tutvunud kodulehel ja ei saa aru, mille eest mult pool aastat otsekorraldusega 16kr/kuus rohkem kui hinnakirjas on võetud
Esiteks vaadake oma leping mis oli solmitud, ja kui palju seal on kirjas
Ja teiseks vaadake oma arve veel paar korda mis seal on kirjas...
Kas Te ise ka olete näinud lepinguid, et soovitate mul lepingut lugeda? Lepingus pole muud, kui et pakett on 'Internet Paldiski LAN', ei sõnagi kiirusest ega hinnast. Mis asi see on siis? Kodukal pole sellisest paketti kunagi olnud, kuna sai tellitud Paldiski 1Mb/s saturn ja kuna saadud toote kiirus ka oli 1MB/s, sai eeldatud, et kõik on korras.
No sel juhul formuleerin oma küsimuse ümber: Mis asi on see salapärane Internet Paldiski LAN ja kust ma leian, palju selle kiirus ja hind on? Lepingus pole sellest sõnagi.
Ja tehke oma kodukas korda! Kui kodukas tegelikkusele ei vasta, on väga raske orienteeruda Teie pakkide valikus. Vihjeks: see paldiski kiirusetõstmine 2Mb/s peale võiks juba ka hinnakirjas kajastuda. _________________ There is no such thing as allkiri!
2. "Saturn" püsiühendus toimib samuti 10BaseT/100BaseT liidese kaudu kuid kliendi arvuti peab toetama PPPoE (Point-to-Point Protocol over Ethernet).
Ethernet 10Base-T or 100Base-T- RJ45, auto-detect
Teie pordis switchil on pannud Auto Negotiation, ise nagin...
MaXakas - teil on vana leping Internet Saturn Paldiski, mis enam ei pakkume seal, teil on jaanud samad tingimused, aga ainult tostsime teile kiirus sama hinna eest.
Kui te ei olnud enne kylastanud meie koduleht, siis ja ei olete nainud vanad paketid.
See pakett enne ja praegu hind on 165, enne kiirus oli 1 mbit, parast kui paldiskisse tuli uued paketid, tema kiirus on 2 mega.
Koduleht on korras, seal on kirjas mis me praegu pakkume, ja seal ei pea olla vana paketid kuid rumalad alustavad need tellida
Teil on oigus igal ajal liituda uue paketiga tasuta(tasuta on paketivahetus mitte internet)
panda, kas sa oled infoneti töötaja vä? _________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti
2. "Saturn" püsiühendus toimib samuti 10BaseT/100BaseT liidese kaudu kuid kliendi arvuti peab toetama PPPoE (Point-to-Point Protocol over Ethernet).
Ethernet 10Base-T or 100Base-T- RJ45, auto-detect
Teie pordis switchil on pannud Auto Negotiation, ise nagin...
Nu tänan uurimast Loodan, et see oli ikka minu port mida sa uurisid( paistab, et olin ainuke inimene kristiinest, kes tollel päeval triohd'ga liitus )
Ei tea kas minu freebsd on hapu(8-STABLE) või on probleem kuskil mujal. Proovitud 3 erineva võrgukaardiga(int. realtek RTL8168/8111, D-Link DGE-530T ja broadcom 5703) freebsd all ja selle switchiga http://www.cisco.com/en/US/products/ps9996/
Ykski nendest linki yles ei võta, alles siis võtavad kui neile 100mbit peale suruda.Aga kuna siis hakkasid mingid anomaaliad (broadcomiga download oli 6mbit/sec samas upload oli ok, dlinkiga kah aeglasemad kiirused), panin ma yhe suvalise 100mbit switchi vahele veel(sellel switchil probleeme pole, tunneb kohe ära, et link up) ja jätsin media autoselect võrgukaardil ning enam mul probleeme pole.
Ja selgituseks veel, ma ei vingu STV/Infoneti yle, kõik on fantastiline(tv'l pilt olemas, telefon töötab ja interneti kiirused on nii nagu peab... kiired ), panen lihtsalt asju siia kirja, et äkki keegi oskab aidada/nõu anda
EDIT:
Nii, tegin läpakaga kah testi kus windows 7 on peal(kah broadcom 5703 kiviga), viskan otse saturni kaabli taha, ~15 sek võtab aega link up'ini.Panen käsitsi võrgukaardil, et kasutaks 100mbit full duplex ja on kohe link up.
Kui lykkan kaabli(läpakast) oma gigase manageeritavat cisco switchi porti (mõlemat auto ja 100mbit settinguga switchi porti proovisin) saab läpakas koheselt aru, et kaabel taga.
Mul Samsungi 650-seeria telekas, peaks nagu olema sisseehitatud digiboks koos CI kaardilugejaga (manuali järgi)
STV klienditeenindusest öeldi mulle, et peab olema Conax kaardilugeja. On see seesama või ei? Et kui see neile ei sobi, tuleb ikkagi eraldi digiboks rentida.
Mul Samsungi 650-seeria telekas, peaks nagu olema sisseehitatud digiboks koos CI kaardilugejaga (manuali järgi)
STV klienditeenindusest öeldi mulle, et peab olema Conax kaardilugeja. On see seesama või ei? Et kui see neile ei sobi, tuleb ikkagi eraldi digiboks rentida.
Ostad CAM kaardi juurde(mina ostsin selle pool aastat tagasi 790 eeku eest) mis käib CI pesasse kuhu omakorda käib conax kaart sisse.
STV lehel jutt
STV võrgus digisignaali vastuvõtuks sisseehitatud tüüneriga teleril on vaja, et tüüneril oleks formaat DVB-C.
Kanalite vastuvõtuks on vajalik CA moodul CONAX CAS7*. Kõnealuse mooduli saate soetada meie teeninduspunktist aadressil Tartu mnt 49. Mooduli hinnaks on 850 krooni.
EDIT:
Nii, tegin läpakaga kah testi kus windows 7 on peal(kah broadcom 5703 kiviga), viskan otse saturni kaabli taha, ~15 sek võtab aega link up'ini.Panen käsitsi võrgukaardil, et kasutaks 100mbit full duplex ja on kohe link up.
Kui lykkan kaabli(läpakast) oma gigase manageeritavat cisco switchi porti (mõlemat auto ja 100mbit settinguga switchi porti proovisin) saab läpakas koheselt aru, et kaabel taga.
Tegin broadcomi utikaga cable analysise kah Manus
Pildil paistab, et 6 meetri peale on sul korralikult kõik paarid otsastatud (ilmselt kuni korteri uksetaguseni) aga sealt edasi keldri switchini jookseb ainult kaks paari. Tehniliselt vajab arvuti ja switch suhtlemiseks küll vaid 2 paari (oranz ja roheline) kuid nõuete järgi tuleks cat5e kaabel otsastada siiski mõlemalt poolt 4 paariga (kõik värvid vastavalt standardile). Just see viimane versioon tagab häireteta töö kuni 100m ulatuses.
Rike STV
hmm esimene arve tuli küll vähe suurem tahavad 1 te kuud ette saada.. aga see kõigil teenuse pakkjuatel _________________ Hardcore Power https://fr33z3dj.wordpress.com/
hmm esimene arve tuli küll vähe suurem tahavad 1 te kuud ette saada.. aga see kõigil teenuse pakkjuatel
Pole veel arvet kätte saanud aga mis mõttes ette? Sa mõtled ikka jooksva kuu eest?
indrekp kirjutas:
Pildil paistab, et 6 meetri peale on sul korralikult kõik paarid otsastatud (ilmselt kuni korteri uksetaguseni) aga sealt edasi keldri switchini jookseb ainult kaks paari. Tehniliselt vajab arvuti ja switch suhtlemiseks küll vaid 2 paari (oranz ja roheline) kuid nõuete järgi tuleks cat5e kaabel otsastada siiski mõlemalt poolt 4 paariga (kõik värvid vastavalt standardile). Just see viimane versioon tagab häireteta töö kuni 100m ulatuses.
Rike STV
Kusjuures kahtlustasin sama asja, mõned päevad tagasi panin need paarid ise kokku aga see asja ei parandanud.Kuna ei jäänud sama ilus kui stv tehtud ning asja ei prandanud, siis võtsin nad tagasi lahti ja jätsin nii nagu STV mees oli jätnud.Kardan, et lihtsalt mingi nende cisco switchi auto negotiation probleem millega gigased võrgukaardid korralikult hakkama ei saa.Võib olla aitab fw upgrade.... Hetkel igatahes töötab see mul läbi 100mbit switchi ideaalselt ja nuriseda yhenduse kohta ei saa
oli jah mäletan isegi kui kodu kolmikust digi peale üle sai mindud..
Lp. Kliendid!
Alates 1. maist on kaabeltelevisiooni võrgus STV esimene Euroopa kolmemõõtmeline telekanal HD1. Spetsiaalsete seadmete abil saavad vaatajad 3D-režiimis vaadata spordi-, kultuuri- ja meelelahutusprogramme.
Vaatajate tähelepanu köitmiseks pakutakse spordiprogramme – jalgpallimatše, tennist, poksi –, kuid samuti kaasahaaravaid dokumentaalfilme ja kontserte. Kõik on 3D.
Kanali vaatamiseks formaadis Full HD 3D on tarvis spetsiaalset televiisorit, mis on varustatud kolmemõõtmelise kujutise vaatamiseks vajalike prillidega.
päris hull tuld 3d pihta kõik telkureid ostma!!
tore näha et ette võtte on ajast ees.. ja võimaldatakse uue tehnoloogia kasutamist..
EDIT:
Tegin broadcomi utikaga cable analysise kah
Hetkel koitis....ei tea miks enne pähe ei tulnud. Spanning Tree
Tundub, et nende cisco switchil pole lihtsalt portfast mu pordile peale pandud.
Tere,
kui mul on stv DUO mini, internet + 70 telekanalit,
Internet on kaabelmodemiga, et kas siis oleks kuidagi v6imalik telekanaleid vaadata arvutist, ilma, et peaks ostma tv kaardi arvutile.
Abistavad lingid on eriti oodatud, kuna ise ei leidnud selle kohta midagi ja tundub nagu ei saakski, kuid kysin igaksjuhuks siin
Kui analoogkanalid rahuldavad siis piisab analoogkaardis, mille peaks praegu väga odavalt saama, võimalik et anatakse lausa tasuta äara, kuna maapiirkondades pole juulist nendega midagi teha.
DVB-C kaardid on aga jah päris kallid, lisaks krüpteeritud kanalita jaoks veel moodul ka.
Näiteks selline kaart:
http://www.ox.ee/est/product/82922
Veel infoks:
Käivad juba jutud, et ka STV plaanib varsti analoogi kinni panna. Väidetavalt pidid nad vaikselt ootama kuni üle õhu leviv analoog kinni pannakse (et mitte segadust tekitada) ning siis asutakse kaabli kallale.
Oleks loogiline, mingil hetkel seda kindlasti ka tehakse, Starman ilmselt samuti.
Vabaneb ju analoogi sulgemisega korralikult ruumi paremate teenuste (HD, VOD) pakkumiseks.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.