praegune kellaaeg 20.06.2025 00:49:54
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
g3n1us
HV veteran

|
25.05.2010 11:51:57
Realteki heli kalab Samsung NP-R20 peal. |
|
|
Terv!
Vahetasin nimet. masinal ära rohelise heli pistiku identse vastu, sest vana oli üsna puruks. Igatahes, peale vahetust käitub masin nii, et kui ühendada klapid pessa, tuleb heli nii sisse ehitatud kõlaritest kui klappidest ja kui klapid välja tõmmata, on üldse vaikus.
Proovisin ka kolmandat identsete jalgadega pesa, tutkit. Proovisin erinevaid drivereid ja ikka mitte midagi. Olen täiesti hämmingus ja mitte kuidagi ei mõtle välja, mis sellist käitumist põhjustada võib.
Ideid kellelgi?
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
25.05.2010 11:58:52
|
|
|
Kaks varianti, vali ise, kumb meeldib:
1. Sisemine klapiümberlülitus-kontakt on katki või ei anna emaplaadil korralikult ühendust
2. Sisemine klapiümberlülitus on mingi teise lahendusega
Nii, et võta tester näppu ja vaata - kas nende 2-e, klapiümberlülitus-kontakti peal toimub sulgemine-lahutamine või mitte.
|
|
tagasi üles |
|
 |
g3n1us
HV veteran

|
25.05.2010 12:10:19
|
|
|
Esimese variandi võib väga ebatõenäoliseks lugeda, sest viimane pesa mis pandud sai, on peaaegu et uus ja jooteid kontrollisin ja jootsin üle üsna mitu korda.
Mis teise varianti puutub, siis seda kahtlustasin isegi, aga ei suuda leida (isegi mitte google abiga) infi erinevate pesastandardite kohta. (Ka pinouts.ru vaikib.) Juhtumisi teab keegi äkki mõnda head lehte erinevate pesade kohta?
-e-
Minu paha, oleks pidanud Wikipediat tähelepanelikumalt uurima. Igatahes uurin natuke seda pesa veel lähemalt, võibolla tõesti on klemmid väsinud liialt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
25.05.2010 12:22:16
|
|
|
Linki anda pole, aga olen näinud paar korda teisetüübilisi.
Tuntuim teisetüübiline on vist see variant, kus pesas on 2 ümberlülitust ning mõlemad teevad füüsilist ümberlülitust klapp-valjukas, üks L ja teine R.
|
|
tagasi üles |
|
 |
toivos
Kreisi kasutaja

|
25.05.2010 12:30:36
|
|
|
Äkki võrdleks vana pesa ja uut pesa
_________________ Taastan datat katkistelt ketastelt ja katkistelt Flash(USB) mäludelt. Nüüd ka katkistelt SSD ketastelt. |
|
tagasi üles |
|
 |
g3n1us
HV veteran

|
27.05.2010 11:02:52
|
|
|
toivos kirjutas: |
Äkki võrdleks vana pesa ja uut pesa  |
No kuule, ega ma päris uhhuu ka pole.
-e-
Pidin alla vanduma ja keissile joone alla tõmbama. Ei saanudki korda, kuigi pesa sai tutikas pandud ja driveritega mässatud. Paistab, et eelmise pesa lagunemisel läks kas mõni rada peppu või realteki kivi ise lolliks, mul aga vahendeid nende kontrollimiseks/parandmiseks pole.
Tänud kõigile abi eest.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|