Rääkige kuidas mac'il näiteks garantiiga lood on kui mdiagi saba annab a'la videokaart vms. Pead kogu kasti tarima litsentseeritud esindusse ja ise midagi kastis vahetada ei või või kuidas?
Duh, loomulikult. Sinu jaoks on see äge pastelne karp, mis töötab Apple'i maagia pealt. Kui maagia otsa saab, siis tuleb ilus karp Apple'i-päkapiku juurde viia ja ta laseb uue törtsu maagiat sisse.
Rääkige kuidas mac'il näiteks garantiiga lood on kui mdiagi saba annab a'la videokaart vms. Pead kogu kasti tarima litsentseeritud esindusse ja ise midagi kastis vahetada ei või või kuidas?
Duh, loomulikult. Sinu jaoks on see äge pastelne karp, mis töötab Apple'i maagia pealt. Kui maagia otsa saab, siis tuleb ilus karp Apple'i-päkapiku juurde viia ja ta laseb uue törtsu maagiat sisse.
ainuke masin mille vga kergelt ja ise vahetatav on on mac pro.
usun küll, et saab ka nii kui kindel, et viga videokaardis.
Kõik sõltud, mida sa teed. Tahad mänge mängida osta PC + Windows. Kui sa tahad et su rüperaal oleks töökindel ja tahad midagi loovat (Photoshop, tarkvara arenamine jne) teha, osta mac.
Enda ja sõprade-tuttavate kogemused näitavad, et macidega on märsa rohkem garantii vahet jooksmist kui korralike PC-läpakatega _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Enda ja sõprade-tuttavate kogemused näitavad, et macidega on märsa rohkem garantii vahet jooksmist kui korralike PC-läpakatega
enda kogemus näitab, et IBMidega ( T ja X ) sai garantiis samapalju käidud kui macidega
Kuna Mac ja PC raud on sama, siis garantiis käimine sõltub komponentide kvaliteedist ja komplekteerimisest. Ühesõnaga kui ole vedanud, siis käid mõlemaga nii, et vähe pole.
Pidevalt on Apple vastu rinda tagunud, et on kõige turvalisem OS. Mina ei suutnud seda uskuda ning siin on ka sellele tõepõhi all.
Ei imesta et Apple kasutab olukorda oma müügi edendamiseks ära - ainult loll jätaks selle võimaluse kasutamata.
Reaalne olukord on niisugune et sisse häkkida on võimalik mistahes inimese loodud süsteemi. Et viiruseid ei viitsita seni eriti Mac OS ile teha siis niikaua saab Apple kiidelda n.ö. turvalisusega. Teada peaks olema miskit sadakond viirust, kui testisin NOD32 beetaversiooniga oma andmemasse siis ei leitud ühtegi nendest.
Kui vaadelda konkreetse isiku katseid mõni masin maha murda siis sellised tegevused võivad olla edukad kuid need jäävad siiski äärmiselt erandlikeks juhtudeks ning kindel võib olla et samahästi võidakse murda mistahes OS. Apple väited turvalisuse kohta aga ei põhine üksikute erandite peale vaid just üldisele olukorrale arvutiviroloogias.
Võib olla üsna kindel et Apple võtab ette adekvaatseid samme juhul kui see osutub vajalikuks. Seda on enne tehtud ja tehakse edaspidi.
Kõik sõltud, mida sa teed. Tahad mänge mängida osta PC + Windows. Kui sa tahad et su rüperaal oleks töökindel ja tahad midagi loovat (Photoshop, tarkvara arenamine jne) teha, osta mac.
Jah, Mäkil küll ei julge Illukat või Fotopoodi käima tõmmata. Igaljuhul Mac Pro kooles 8 gigase illukafailiga. Installisime siis va Windoosa ja polnud mingit probleemi. Maru kasu siis ikka sellest 16 gigast, kui mitmed adobe pere asjad on endiselt 32 bitised Ning ma ei tea ühtegi kunstniku, kes looks mäki peal paremini või pc peal halvemini. Mitmed on öelnud, et ostsid mäki ekraani pärast - pidavat teine üsna hea värvigammaga olema vmt.
Ja tarkvaraarendus mäki peal? Minu arust räägib selle vastu juba asjaolu, et saada oma app iFööni poodi, pead plekkima 99 taala et saada mingit serti. wtf duud?
Ning see Gizmodo artikkel mingist imelapshäkkerist... neeh... pingis lihtsalt FBI-d ning üritas telneti kaudu FBI smtp-d kasutada. Oskas veel üle com-pordi slackware installida ja ongi häkker või?
Ma küll ei taipa kuidas on Apple süüdi selles et Adobe soft on endiselt 32bitine?
Olen avanud ka 63Gb suurust faili ja edukalt, enne eelmist posti pole ma isegi mõelnud et mingi tõrge tekiks.
Need kes ostsid Maci ekraani pärast - kas nad on väheinformeeritud - Apple ekraane saab ju osta ka ilma arvutita, täitsa vabalt. Ka teistel tootjatel on IPS paneeliga monitorid valikus olemas ja Eestiski saada olnud - poleks üldse Apple omi vaja ...
iFööni pood teeb väga õigesti et piirab sel moel suvalise sodi levikut oma toodetele. Windows on ju hirmutavaks näiteks kohe võtta - millist soga on sinna kirjutatud, mis pole õieti kellelgi käima läinud jne kuid ballmeri kombel röökida annab põhjust küll - nii palju programme on ju. Peaksid ju mõistma et mingi süsteem peaks ikka asju ohjes hoidma, üks võimalus on selleks siis selline tasu. Näide elust enesest - kõrtsid kes endast rohkem peavad kehtestavad uksele n.ö. pileti, mille tegelik eesmärk on suvalised lakekrantsid eemal hoida ... ja toimib ju. Keegi ei keela ju mujal oma softi avaldada.
iFööni pood teeb väga õigesti et piirab sel moel suvalise sodi levikut oma toodetele
Ja kui palju vägagi asjalikku opensource kraami sellega välja "praagitakse"?
Kas sa iphone peal saad OpenTTD'd mängida? _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Mõnigi kord tuleb välja et asjalik on mingi soft vaid tema loojale ja mõnedele semudele. Kui miski on asjalik siis see levib kõigele vaatamata.
OpenTDD? Ei tea, vaevalt. Kas peaks saama? Muidugi, ma nii vana inime kah juba et ühest silmast ei näe ja teisest kõrvast ei kuule, kuid mul on veel meeles milleks telefon on. St et ma ei mängi telefoniga. Isegi lapsed hakkavad sellest vist üle kasvama.
Kuid arvan et tasuline appide upload ei mõjuta küll kas OpenTDD saab hakata föönil mängima või mitte. Kui on võimalus developpidel portida OpenTDD mäkile siis ei ole leidunud kedagi kes hakkama saaks, ometi ei ole ju muret sellega et keegi peab mingit pappi laskma - http://www.openttd.org/en/news/103
Olge lahked, tehke siis.
Mina oma moblal saan seda mängida näiteks koos väga paljude teiste opensource mängudega _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Kas siis kõik kannid mida haarata oskate peavad midagi mängida suutma? Nu ilmselt peavad, muidu te neid ei haaraks. Mäletan et kui lastel mingi kaadervärk käis voodi kohal ringi ja seda sai puldist vilkuma ja laulma panna siis oli kah rõõmu kauaks. Ilmselt on nii ka nende mängudega. Aga kui helistada on vaja ja aku tühjaks saanud siis on pill lahti?
Ei tasu seda kellelgi isiklikult võtta. Föönile saate ju kirjutada appe kui tahate, keegi ei keela. Kui te aga ei oska ja ootate et keegi selle teile valmis teeks siis haugute vale puu all. Ükski mäng ei ole ühegi telefoni vätimatu featuur.
Lisaks on mul ka TI 85 simulaator, PyQT editor, SSH server ja torrenti klient _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Tore ju, ainult et jalgrattal on esiratas kaheksas...ära siis simuleeri torrenti tõmbamist kui rattaga sõidad näed isegi milleni see viib.
PyQt is available for Windows, UNIX/Linux, Mac OS X and the Sharp Zaurus. ?
Mac OS X comes with its own implementation of OpenSSH, so you don't need to install any third-party software to take advantage of the extra security SSH offers! Just open a terminal window and jump in. ??
viimati muutis Maldur 20.04.2010 00:02:15, muudetud 1 kord
See läks kaheksasse peale sõpruskohtumist ühe autoga
Muidu mu jutu point oli, et vabas keskkonnas on kõiksugu imevidinaid märksa lihtsam leida, kui piiratud a'la appstore. Tasuta ei tähenda alati saasta ning tasuline alati head. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Unustasin mainida, et jutt käis antud koha peal mobiilidest ja appstorest vs opensource värgid mida saan moblale installida _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Jah, kuid vahepeal toodi kõrvalteemana miskipärast iphone sisse _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Nii...igatahes olen viimase 2 aasta jooksul windowsi ja osxi igapäevaselt jooksutand ( tööarvuti, kodus = windows ja läpakas = mac ).
Ma ei ole mingi rikas tegelane kellel raha voolaks igast august välja aga mac sai ostetud.
2 aastat ja mõned kuud peale olnud ja siiani mitte mingit remonti pole tehtud ( nüüd alles lähinädalatel lähen IM-i. vahetatakse klaviatuuri ümber olev osa väikse prao pärast ).
Kokku jooksnud on mul ainult VLC paar korda.
Järgmiseks? Aga otseloomulikult valin maci sest et minu jaoks on ta palju kasutajamugavam ja usaldusväärsem.
nähtavasti on kohati Linux asisem, kui OSX _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Praeguseks hetkeks saab kleindi juba ametliklt kodukalt kätte. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
mu Macbooki uptime on 15 päeva ja 8 tundi. pole lihtsalt vajadust olnud restardi jaoks. ega pole ka meelde tulnud. ja kõik töötab nii nagu peab. kiiresti ja sujuvalt. tehke järgi PC vennad
20.. päevad pole midagi imestada. Täna, kuna olen maal, 10 päeva ja mõned tunnid peale
Ma ei mõista, kust on võetud väide, et Windows`i tarkvara ei suuda olla stabiilne.
mu Macbooki uptime on 15 päeva ja 8 tundi. pole lihtsalt vajadust olnud restardi jaoks. ega pole ka meelde tulnud. ja kõik töötab nii nagu peab. kiiresti ja sujuvalt. tehke järgi PC vennad
Eile avastasin, et videokaardile olid tulnud uued draiverid vahepeal ja pidin seega restartima (kernel pole kuigi modulaarseks aetud). Restardi eel oli uptime 44 ööpäeva ja sellele eelnev restart oli tingitud voolukatkestusest. Masin on kasutuses peamiselt progemiseks-mängimiseks kuid 24/7 jooksevad ka mõned koht- ja välisvõrgu serverid-teenused. Prose on 2.4->3.6ghz quadcore _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
lu1de, mu win kasti keskmine uptime on sinna 4 nädala kanti. MacBookil aga suht vana os install juba ning peale nädalat juba suht nadi kasutada. _________________
Pidin kasti teise tuppa liigutama ja panin siis vahepeal kinni. Oleks läppar, käiks edasi hetkel antud aeg.
Pidin kasti teise tuppa liigutama ja panin siis vahepeal kinni. Oleks läppar, käiks edasi hetkel antud aeg.
No kidding. Mul oli mõned nädalad tagasi profiilis olev mänguarvuti Windows XP SP3 peal uptimega 20 päeva, ja iga päev mängisin sellega tunde, installisin uusi mänge ja tegin muid CPU/GPU-intensiivseid asju. Kindlasti rohkem survet kui mingi neti-meililäppar võibolla terves aastas näeb.
Töömasinal millel seda postitust teen, on Windows 7 SP1ga uptime 25 päeva.
Lisaks: Steve Jobs'i iPhone 4G feilib presentatsiooni ajal
See näitab, et sa ei lülita lihtsalt masinat välja.
Kindlasti saab ka maci riist- ja tarkvara peeti keerata, et stabiilsus kahaneks.
Endal tööl seisis masin (win os sp3) mitu nädalat järjest sees. Kodus vastavalt vajadusele päev, 2 või kauem.
Ütle, et sa teed nalja
ta mõtles tõsiselt,aga ilmselt maci kell pani pange,või tegi salaja rri upgrade ajal
mu läppari uptime on olnud 2 kuud
ja polepidand rri,sleepi midagi tegema,töötas koguaeg(torrud)
ja cs-i server
aga jah,äikseajal sleep modesse,ehk siis päris pwr off pole teinudki _________________ Ei aktsepteeri: Ei saa, lihtsalt motiiv puudub!
Ütle, et sa teed nalja
ta mõtles tõsiselt,aga ilmselt maci kell pani pange,või tegi salaja rri upgrade ajal mu läppari uptime on olnud 2 kuud
ja polepidand rri,sleepi midagi tegema,töötas koguaeg(torrud)
ja cs-i server
aga jah,äikseajal sleep modesse,ehk siis päris pwr off pole teinudki
kas me tõesti oleme jõudnud sinnamaani kus kekutatakse 20päeva uptimega? Kui Win2k veel moodne oli, siis jooksis mu mängu/ftp arvuti 298 päeva järjest ilma ühegi restardita.
Aga teemasse, siis naisele ma miskit PC läpakat Macbooki asemele küll ei ostaks. Tema puhul on Mac kordades kindlam tarbeese ja minul kordades vähem vaeva sealt igasugu jura välja rookida.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.