iDemon, ainus asi mis seal detailne on on reflection map (loe: peegeldus on pildist mitte reaalsest 3D geomeetriast genereeritud). Reaalajas muutuvad objektid (autod, tolm jne) sellele ei jõua.
Kasutu on see ülikõrge detailsus kui see on kuiv ja sobib näitamiseks ainult screenshotidel.
Sellega seonduvalt on minupoolselt küsimus et kas tegu on video-capturega saadud pilt või spetsiaalse mängu võimaluse abil genereeritud pilt lihtsalt.
Oota uut pilti. Sellest sa ei saa seda järeldada. _________________
Ilmselgelt on GT5 liiga kaua küpsenud, oodatakse juba reaalset elu sealt Mina oleks juba siis rahul kui pakuks sarnast gameplay-d GT2-ga (3 ja 4 pole lihtsalt isiklikult näppinud) ja graafikat mis on võrreldav Gridi ja Shiftiga. Ja loomulikult palju palju autosid ja erinevaid katsumusi.
Oleks ju pettumus, kui praegu välja tuleks ilma 3D toeta. Ee .. tahtsin öelda ilma 3D teleka toeta. Ee .. noh saite aru küll _________________ Mõtet harutades võib jõuda mõttetuseni ...
See GT5 on kuradima hea graafikaga aga ainuke asi mulle ei meeldi nende GT-de juures on see ,et tagant vaade ehk chase camera vms. on nii jäik ,ühtegi korda kui ma kurvi nt GT5 Prologues lähen siis ma külje pealt ei näe üldse autot . Gt5-s võiks 360 kraadine vaade olla ka sõidu ajal nagu enamikes uutes võidusõidu mängudes .
rocky-b, sellist masti automänge mängitakse ikka sise või bumper kaameraga.
Mis reegel see siis nüüd on? Bumper cam on väga mõttetu asi jällegi minu meelest. Siis võid ju samahästi ühe ja sama autoga sõita, vahet pole ju. _________________ Vajate abi auto müümisel? KES TA ON? / YT: Junkman
rocky-b, sellist masti automänge mängitakse ikka sise või bumper kaameraga.
Mis reegel see siis nüüd on? Bumper cam on väga mõttetu asi jällegi minu meelest. Siis võid ju samahästi ühe ja sama autoga sõita, vahet pole ju.
See kehtib jah arcade mängude kohta, siis pole tõesti vahet millise autoga sõidad, sest kõik käituvad niikuinii ühte moodi.
Mulle meeldib ka just sise või bumper camiga sõita. Saab palju kiiremini. Mind ei huvitagi sõidu ajal milline see auto väljast välja näeb, loeb ikkagi tunnetus. Chase camiga on minu meelest küll suht võimatu kiiresti sõita, siis see auto asub endast ees pool ja nii on väga imelik sõita.
Seda ka, et mida see Kazunori seal pildistab - üritatakse jätta muljet, et tema pildistamine on mängu tegemise juures kuidagi oluline? _________________ Vajate abi auto müümisel? KES TA ON? / YT: Junkman
Seda ka, et mida see Kazunori seal pildistab - üritatakse jätta muljet, et tema pildistamine on mängu tegemise juures kuidagi oluline?
See on suht vana video juba . Aga ma soovitan vaadata Beyond the apexit kus näitab kuidas neid Gran Turismosi üldse tehakse seal videos on küll teemaks Gt5 Prologue .
* Mäng
* 1:43 mudel 2009 Nissan GT-R Spec V tuntud kvaliteet-mudelifirma Kyosho poolt
* 300-leheline "car-lover's guide"
* Võtmehoidja
* 5 eksklusiivset boonus autot
* Suure ägeda karbi
iDemon, ainus asi mis seal detailne on on reflection map (loe: peegeldus on pildist mitte reaalsest 3D geomeetriast genereeritud). Reaalajas muutuvad objektid (autod, tolm jne) sellele ei jõua.
Kasutu on see ülikõrge detailsus kui see on kuiv ja sobib näitamiseks ainult screenshotidel.
Sellega seonduvalt on minupoolselt küsimus et kas tegu on video-capturega saadud pilt või spetsiaalse mängu võimaluse abil genereeritud pilt lihtsalt.
Oota uut pilti. Sellest sa ei saa seda järeldada.
Võibolla olen pime, kuid tolle peegli tagaküljel ei märka ma autot ennast. Sellest teen ka loogilise järelduse, et peegelduste genereerimiseks kasutatakse staatilisi environment map'e kuhu ükski dünaamiline asi peale ei jää. Piiratud mälu ja arvutusvõimsuse hulk ei lubakski kasutada dünaamilisi, mõtle kui on vaja iga säärase peegeldava objekti jaoks hakata oma environment map'i reaalajs genereerima. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.