Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tomorrow
HV Guru

|
10.05.2010 23:25:34
Videostriimi salvestamine VLC-ga nii, et faili saaks pärast VirtualDub-ga avada? |
|
|
Probleem siis, et olen VLC-ga salvestades palju erinevaid valikuid proovinud ja VLC poolelt pole justkui probleemi.Salvestab striimid kenasti ja saan pärast ka kenasti maha mängida nii WMP12 kui VLC endaga.
Probleemid hakkavad siis kui üritan VirtualDub-ga avada salvestatud faili või faile.Kaebab alati, et tundmatu või mittetoetatud formaat .Mõtelsin, et ok ilmselt talle nt .ts ei kõlvanud.Proovisin siis ka mitmeid teisi nagu nt .mpg jms aga ikka ei suuda avada.
Lugesin siis filtritest/pluginatest mis peaks justkui aitama VirtualDubil rohkem formaate avada aga need kah ei toimi mul.Panen /Program Files/Virtualdub/Plugins32 kausta aga Virtualdub ei suuda neid leida ja ma ei näe ui poolelt ka võimalust neid käsitsi sisse laadida .Asi pole justkui ka selles, et 32bit vs 64bit pluginaid kuna mul on 64bit pluginad mida 64bit VirtualDub peaks oskama kasutada.
Ideid? (Palun ärge soovitage teisi programme Vdub asemel)
OS on Windows 7 x64
VirtualDub 1.9.9 (Build 32817/release-AMD64)
VLC 1.05
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
vallo
HV veteran

|
11.05.2010 10:30:09
|
|
|
tavaline virtualdub ei oska mpeg failiga midagi peale hakata.
proovi virtualdub-mpeg2 te, aga see saab hakkama mpeg1/2 failidega, h264 ga vaevalt.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
11.05.2010 13:49:14
|
|
|
vallo kirjutas: |
tavaline virtualdub ei oska mpeg failiga midagi peale hakata.
proovi virtualdub-mpeg2 te, aga see saab hakkama mpeg1/2 failidega, h264 ga vaevalt. |
tsitaat: |
This software is obsolete and will no longer be updated...
Latest build 24586 (September 27, 2007)...
Based on VirtualDub 1.6.19 by Avery Lee... |
See on liiga vana juba imo
tsitaat: |
VirtualDubMod is a unification of three projects/forks: VirtualDub-MPEG2, VirtualDubOGM, VirtualDubAVS and more |
Sama ka sellega.Uusim build on aastast 2007
Saaks kuidagi need pluginad tööle poleks neid vajagi.Ma küsin Vdub foorumist asjatundjate käest veel täpsemalt järele
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
loox
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
19.05.2010 20:39:28
|
|
|
mida sa selle virtualdubiga õieti teha tahad? Xvidi? Sellejaoks näiteks Gordian Knot mis kasutab Virtualdubi.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
23.05.2010 20:27:48
|
|
|
AviDemuxi proovi, multiplatvormne VD analoog mis aga vähemalt endal on lahti võtnud enam-vähem kõik .TSid mis talle ette on söödetud.
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|