Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Evil14
HV Guru

|
13.11.2006 21:49:14
|
|
|
Päris sarnane Caesar 3-ega kuigi palju nõudlikum, mu videokaart jääb selle jaoks ikka päris kartuliks
|
|
Kommentaarid: 222 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
artur-
HV veteran

|
14.11.2006 11:24:39
|
|
|
Pean ära märkima, et whatpulsel võib tekkida natuke jama selle mänguga. Jaurasin päris mõnusalt enne kui sain pihta, et sellepärast venib.
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
1 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Re-Flex-
Kreisi kasutaja

|
10.02.2007 19:32:52
|
|
|
sellinne küsimus,et kuidas seal mängus poed ja muud asjad maxe maksavad??ja siis kuidas seda prosperity-t tõsta saab! mul inimesed surevad ja poed ei maksa maxe palun abi!
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
noonius
HV kasutaja

|
10.02.2007 21:05:28
|
|
|
-Re-Flex- kirjutas: |
sellinne küsimus,et kuidas seal mängus poed ja muud asjad maxe maksavad??ja siis kuidas seda prosperity-t tõsta saab! mul inimesed surevad ja poed ei maksa maxe palun abi! |
kas sa maksukogujate hütte (Tax Office) kasutad? Seejärel määrad maksumäärad "Finance" alt. Ega vist muud moodi neid makse kätte saa.
ps. muidugi pead jälgima, et oleks "Labor" alt piisavalt tööjõudu maksude kogumiseks tööle määratud.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Re-Flex-
Kreisi kasutaja

|
10.02.2007 21:54:43
|
|
|
aitähh noonius see tõesti aitas kuid nüüd on mure jupiteriga mul...see laamendab mu linnas,põletab maju jne...mida tegema pean...tahab ,et teeksin templi kuid ma ei saa seda ehitada ju...vaja läheks mingit "marbleit" ehk siis mingit marmorist asja vist...mida ma tegema pean?
|
|
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
indu
HV veteran

|
10.02.2007 22:51:17
|
|
|
endal marmorit pole siis tuleks sõlmida naabriga leping ning laevaga tellida
.Väiksemate templitega saad ka alguses läbi ajada. Need marmorit ei taha.
_________________ http://www.lossirestoran.eu/ |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aix
HV Guru

|
10.02.2007 22:55:34
|
|
|
kas lannis funkab muidu ilusti?
|
|
Kommentaarid: 407 loe/lisa |
   |
339 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Re-Flex-
Kreisi kasutaja

|
11.02.2007 13:29:23
|
|
|
krt ei saa noh esimesest levelist edasi sest ei ole piisavalt prosperityt....Vaja on seda 25 kuid üle 10 ei saa kuidagi..mida pean tegema ,et see kasvaks kiiresti!!
|
|
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
vex
Kreisi kasutaja
|
11.02.2007 13:33:12
|
|
|
nu aegajalt utleb pappi saata cesarile.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Re-Flex-
Kreisi kasutaja

|
11.02.2007 13:44:22
|
|
|
vex kirjutas: |
nu aegajalt utleb pappi saata cesarile. |
selda teinud ja selllega kasvab favour ainult...on veeel soovitusi?
|
|
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
indu
HV veteran

|
11.02.2007 14:22:19
|
|
|
raja ilusad teed.
Igal majal peab lähedal olema purskkaev.
Iga maja nõuab midagi. Seal on nii öelda lihtrahvas/keskmised/rikkad. Kõigil on erivajadused. Tahavad mitut erinevat sorti toitu/tarbeesemeid/ehteid jne. Juuksur/apdteek pesumaja. Ühesõnaga maja peale vajutades näed alati ära mida tahavad. Prosperety 60 juures hätta jääd siis on norm
linn peab lõpus enam vähem selline välja nägema 8)
_________________ http://www.lossirestoran.eu/ |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
vex
Kreisi kasutaja
|
11.02.2007 22:18:28
|
|
|
selda teinud ja selllega kasvab favour ainult...on veeel soovitusi? |
jah, ajasin natuke segamini. tegelikult on asi nii, et mida rohkem majad arenevad seda suuremaks läheb. sa kui sa maja peale vajutad siis seal on ka kirjas mida vaja selle maja täiustumiseks.
ja kui prosperity peal vajutad siis on ka kirjas kas on mõni haigla puudu või vaja kultuuri arendada.
villad tuleks kindlasti ehitada kui on vaja 40 ylespoole ajada prosperityd.
|
|
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Re-Flex-
Kreisi kasutaja

|
11.02.2007 22:26:10
|
|
|
selda teinud ja selllega kasvab favour ainult...on veeel soovitusi? |
jah, ajasin natuke segamini. tegelikult on asi nii, et mida rohkem majad arenevad seda suuremaks läheb. sa kui sa maja peale vajutad siis seal on ka kirjas mida vaja selle maja täiustumiseks.
ja kui prosperity peal vajutad siis on ka kirjas kas on mõni haigla puudu või vaja kultuuri arendada.
villad tuleks kindlasti ehitada kui on vaja 40 ylespoole ajada prosperityd. |
selge...homme vaatan kas aitab see...villasi ehitan ma hetkelgi kui prosperit 25 vaja on... see ikka suht raske...pidevlt viskab prosperi 0 tagasi ja siis vaikselt liigub 10-ni igatahes raske mäng...kui tekib mul küsimusi vee,l lasen tulla...hetkel palju uut ja huviatvat teada sain mida tegema peab ,et edasi saada...
|
|
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
vex
Kreisi kasutaja
|
12.02.2007 09:11:09
|
|
|
selge...homme vaatan kas aitab see...villasi ehitan ma hetkelgi kui prosperit 25 vaja on... see ikka suht raske...pidevlt viskab prosperi 0 tagasi ja siis vaikselt liigub 10-ni igatahes raske mäng...kui tekib mul küsimusi vee,l lasen tulla...hetkel palju uut ja huviatvat teada sain mida tegema peab ,et edasi saada...  |
0-i vistab ta siis kui miinus tiksub
|
|
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Re-Flex-
Kreisi kasutaja

|
27.02.2007 15:23:48
|
|
|
Mõned küsimused mängu kohta!
1. Prosperity on max 27 olnud, goal on 50.... kõik on väga väga hästi, kuid ometi prosperity enam ei taha tõusta...
2. MIda see security täpselt tähendab? Kas seda, kas minu töö linnapeana on ohus või oht välisvaenlaste vastu?
3. Ja veel see ka et see majade asustamisel takistuseks olev low destrability, et kas selle vastu saab midagi teha?
4. Rahaga on ka lood nii kuidas on, pidevalt nagu jätkub ja tuleb, a samas eriti ei kogune, isegi kui panna sadamad mitte kaupa ostma.
5. Paljud majad tahavad entertainmenti, mis see tähendab et tuleb arenasid ja teatreid juurde ehitada?..
6. Kuidas veevärgiga on, et kas neid purskkaeve ja lihtsalt kaeve võib vist ka mitme maja peale olla?
7. Ja kuidas epideemiate vastu võidelda, ometi kliinikuid ja haiglaid on piisavalt?.
8. Viimane küsimus Ma olen paljudel screenshotidel näinud, et mõndadel on jummala väiksed linnad, ja asi toimib, aga mul on terve kaart täis sest muidu ei saa ju rooma tellimusi täidetud ja veel samal ajal oma linnas asju müüa ja kaubavahetust pidada?.
|
|
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arathrain
HV kasutaja
|
27.02.2007 17:46:57
|
|
|
Tead -Re-Flex-, siin on täpselt see, et üks loll jõuab rohkem küsida kui kümme tarka vastata. Kasuta ometi google´t või vaata manualist. Kui sa vähegi õppimisvõimeline oled, saad aru ja see mäng pole enam nii raske.
Näe, ma teen sulle paar esimest otsingut ette ära ka, noh lihtsalt näitamaks, et täitsa nii saab.
1. http://caesar4.heavengames.com/gameinfo/articles/prosperity (panin otsingusse "low prosperity caesar IV")
2. http://caesar4.heavengames.com/gameinfo/articles/security (otsingusse "security rating caesar IV")
3. Siin võid minna peale juba loogikaga. Madal meeldivus, hmmm. Muudaks ümbruskonda veidi ilusamaks (pargid, plazad, lõbustus)? Mõtle ise, kuhu soetaksid sina oma kinnisvara ja kuhu mitte.
Kokkuvõtteks. Tegelt ma ei saa aru, kahest asjast. Kuidas sa viitsid siia nii palju küsimusi kirjutada, kui poole vähemaga oleks google´st vastused olemas. Ja teiseks, kuidas sa viitsid nii palju postitusi sisestada kui sama arvu klikkidega oleks selge, mitmes majas on vesi peale purskaevu/kaevu ehitamist.
8 on ainuke enamvähem küsimus, kuid see ei tõuseks üldse päevakorda kui enne natuke mõtleks ja poleks nii saamatu eelnevate punktide lahendamisel. Kõik eelnevad probleemid jooksevadki sellesse punkti kokku.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
zarc
HV kasutaja
|
16.05.2010 00:13:18
|
|
|
Ja ja - aga kes oskab öelda kuida favorit tõsta saab
inimesi 6000 - prosperity on 72 kultuur 60 kõik korras peale favori
ükskõik kui palju asju ka tema nõudmisel ei anna ei taha see tõista vaid pigem langeb 38 -ainult allapoole
gift siin ka ei mõju - koht ise ütleb et et sa ei tee midagi selleks
raha jookseb 4000 aastas plussi ja kogusumma on 60 000
vaja favorit 60 - forte on 4
kus asub see nipp mis paneks tõusma
|
|
Kommentaarid: 219 loe/lisa |
   |
2 :: |
191 |
|
tagasi üles |
|
 |
DesertFox
HV kasutaja
|
16.05.2010 14:17:32
|
|
|
giftiga oli vist nii, et sa saad ainult teatud arv kordi seda favorit sellega tõsta. Muidu pead neid requeste täitma. Demandide täitmine ei anna sulle favorit, küll aga võtab seda, kui ei täida.
_________________ tihti nähakse pindu teise silmades, samas ei panda tähele, kui palk enda omas... |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |