praegune kellaaeg 17.06.2025 13:42:37
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
matux
HV kasutaja

|
12.05.2010 23:18:31
Laptop-i voolusisend või voolukaabel läbi? |
|
|
Juhtus siis selline asi, et laptop lülitus täiesti juhuslikult akurežiimile, kuigi voolujuhe oli ilusti taga.
Sellele järgnes tavapärane tegutsemine: Juhtme välja tõmbamine, puhumine nii otsiku kui sisendi peale ja uuesti proovimine - Ei midagi.
Kontrollisin ka adapterit. Roheline LED põleb ilusti ja kõik juhtmed paistavad korras olevat.
Proovisin siis natuke juhet üles-alla-vasakule-paremale jõnksutada ja see lõi millisekundi kaupa voolutulukese põlema ja ekraani erksamaks nagu oleks voolu all jne. Ühesõnaga kuskilt kohast ei ole vist piisavalt ühendust või mingi jubin on kuskilt natuke lahti.
Google-i abil leidsin mitmeid foorumiteemasid. Ja kõik viitas sellele, et tõenäoliselt on laptopi voolusisend tuksis, mis pidi kaugeltki mitte haruldane probleem olema.
Ja ise sellega nikerdamine pidi kuuldavasti emaplaadi läbikärssamiseni viima, kuna voolusisendis olev n-ö voolunõel pidi otse emaplaadi külge olevat joodetud vms.
Keegi oli lisanud ka pildi sellisest juhusest. Pärast seda ma kontrollisin korra otsikut ja tõepoolest, tundub nagu seal oleks peal natuke tahmasust. Pärast seda jätsin jukerdamise kohe järgi.
Praegune postitus on ka trükitud aku peal. Umbes tund või kaks on voolu veel jäänud ja siis on vsjo. Garantiisse ei tahaks väga viia, kuna ma tõepoolest ei viitsi oodata 3 nädalat, ning saada mitterahuldav tulemus(on olnud väga halbu kogemusi). Garantiil on ka järel kõigest 1,5 kuud. Ma tean - Seda enam põhjust viia!
Suured tänud ette abi eest!
PS: Kui mu vastused võtavad pikka aega, siis mul pole arvutit paari tunni jooksul enam käepärast.
Loodetavasti on selleks ajaks juba mõni vastus.
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
mrxx
Kreisi kasutaja

|
12.05.2010 23:20:48
|
|
|
mis arvutiga täpsemalt tegu?
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
1 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
matux
HV kasutaja

|
12.05.2010 23:23:06
|
|
|
Ordi Enduro 9392BF Plus.
|
|
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
13.05.2010 16:31:06
|
|
|
Ehk siis Compal FL90 / JFL92. Sellel on toitepesa eriti kergesti parandatav kuna pesa asub nelja juhtme otsas emaplaadi pealt eemal...
|
|
Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
matux
HV kasutaja

|
13.05.2010 21:59:44
|
|
|
Suured tänud vastuse eest! Viisin ta siiski hetkel garantiisse, kuna järjekord oli kõigest 4 päeva.
Tänud siLc! Nüüd saan rahulikumalt magada niikaua kuni nad selle kallal töötavad.
|
|
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|