Brigadest ei tea Ane ja Alla kadusid kuskile ja polnud enam keskit.
Sai siis loodud uus clan - Eesti Leegion (wõitis arutelus Pataljon Narwa ees)
Hetkel taas raffast tasapisi ilmub ja kohe 7. mail on uus suurem patch ja lvl cap tõste 50-ni.
Kes tahab leegionäriks - send tell mulle Luczifer (rifle, pistol, crafter), Erikuraditossike (crafter, trader) või Timukas ja Piiritus.
Graafikamootorit ja combatit on oluliselt parandatud ja loodaks, et veelgi areneb.
Isegi hea indie-firma kohta, aga see-eest pole suurte A-firmade lollusi ja idiootsusi ja alla-IQ-70 meeste wingumise ees kummarduste tegemist.
Oled idikas, siis mine wastawasse .................. MMO-sse, kus ka loll suudab pelada (ja tahabki ainult).
...Meelde tuli see aeg, kui sai Entropia Universe'i mängitud.. ainuke vahe see, et mängus läbilöömiseks ei ole vaja oma paremat neeru ära müüa. ...
haha täpselt!
Status0 kirjutas:
...
Sa oled triali peal - maili ei saa saata siis... võta ühendust kui sees oled annaks selle viguri ära mille tegin.
Lucifer kirjutas:
...
Brigade on tegelikult olemas aga mitte just väga aktiivne sealne raffas (Alla ongi ainukesena enamasti online).
Kellest koosneb Leegion enamuses? (st. mis fraction) niipalju kui ma teid märganud olen on kõik puha punased ja kollased täpikesed.
Eks järgmine nädal otsustan, kas osta või mitte. Pole varem MMO-dega tegemist teinud. Aga atmosfäär on küll kõva. Craftimine on ikka üle prahi. Muidugi see, et ma eile oma 2h mingeid kuradi mutantkanu peksin, et mune saada polnud nii lõbus
Aga maailm on suur.
Mis see pidi olema 1000km2. Täitsa usun... alguslinnast lähima teise linnani koos hobusega kappasin vist oma 5 minti. Jala oleks küll 20min vist läinud . Kaardi peal oli linnade vahe ainult mingi pisike kriips
Uurin ka hetkel Trialit. Eks järgmine nädal otsustan, kas osta või mitte. Pole varem MMO-dega tegemist teinud. Aga atmosfäär on küll kõva. Craftimine on ikka üle prahi. Muidugi see, et ma eile oma 2h mingeid kuradi mutantkanu peksin, et mune saada polnud nii lõbus
Aga maailm on suur.
Mis see pidi olema 1000km2. Täitsa usun... alguslinnast lähima teise linnani koos hobusega kappasin vist oma 5 minti. Jala oleks küll 20min vist läinud . Kaardi peal oli linnade vahe ainult mingi pisike kriips
on küll suur jah... S3-st S1-te vurab tsikliga ligi 1,5h (sõltub kohast kus alustad jne.. a umbes nii).
Ja munade saamiseks tegelikult ei peagi pidevalt ainult kanu peksma Märgi need "munad" mis sul olemas on kotis kui precious ja mine tee mingit teist questi edasi - nö. "kaigastega" relvastatud mobid dropivad vabalt ka mune niiet.. ei pea 1 asja spetsiaalselt grindima. A hinnaliseks märgi sellepärast, et kogemata prahi pähe maha ei müüks.
Mulle soovitati South Burb valida linnaks, kuhu tekin, seal sai kõiksugu mune jne poest osta. Tapsin mõned loomad, müüsin nänni maha mida vaja polnud ning saadud raha eest ostsin vajaliku.
Võibolla teistes linnades nii ei saa, kuna South Burb on crafterite linn ning just crafterite poodidest kaupa saingi.
Mulle soovitati South Burb valida linnaks, kuhu tekin, seal sai kõiksugu mune jne poest osta. Tapsin mõned loomad, müüsin nänni maha mida vaja polnud ning saadud raha eest ostsin vajaliku.
Võibolla teistes linnades nii ei saa, kuna South Burb on crafterite linn ning just crafterite poodidest kaupa saingi.
need NPC poed nöörivad ikka mõnuga kohe
Muuseas... NBurb sul hoobilt kõrval kohe... kui craft istub siis sealt saad üsna mitu tasuta Medic. raamatut (ja ka ühe üsna hea mõõga alguseks!)
need NPC poed nöörivad ikka mõnuga kohe
Muuseas... NBurb sul hoobilt kõrval kohe... kui craft istub siis sealt saad üsna mitu tasuta Medic. raamatut (ja ka ühe üsna hea mõõga alguseks!)
Pean sinna North Burbi luusima siis minema. South Burbis said questid läbi ja kappasin sellest läände(mingi risttee, ei tule hetkel nimi meelde), tegin seal Franklin rider'ite ja pankurite missioone, neilt sai ka päris head nänni.
Kõige "jamam" on see, et peab hakkama otsustama, millele spetsialiseeruda(pole veel praktiliselt üldse AP-sid kulutanud). Hea meelega võtaks craftingu+melee(see vist eeldab natuke tugevamat varustust ka)+rifle. Samas olen aru saanud, et nende jaoks jääb AP-sid väheseks, kuna need kõik baseeruvad erinevatel statidel.
Aga noh, praegu alles 6 tase, veel on aega mõelda, kuigi osad craftingu tradeskillid on juba maksimumis, niipalju kui praegused statid/tase lubab.
Lvl 7 käes. Isu läheb aina suuremaks. Peab vist ära ostma. Praegu soodne hind ka veel.
Craftimine on ikka päris mõnus. Tegin endale mõnusa kraami selge. Kauboimüts pähe ja olemas Hetkel tahan uut hobust endale. Riding Horse tahaks Running Horse vastu ära vahetada. Probleem muidugi selles, et untrained Stallion tahab 1700 mis on mängu alguses päris korralik summa.
Niiet käin praegu ringi ja elu eest korjan kõike mida leian questide vahepeal. Veidi tüütu on hobuse seljast kogu aeg maha ronida, et paar taime üles korjata - aga ega seda raha suurt muidu tule
Veidi lähemalt keegi viitsib rääkida sellest? Crafting on üks mu lemmiktegevusi mmo'des _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Tundub üsnagi huvitav olevat. Samas kui gearist sõltuv too mäng on? Kas on lootust hakkama saada suvalise sodi kasutamisega või tuleb elus püsimiseks hankida korralikke asju? Muidu kas sain õigesti aru, et endgame on peamiselt pvp või on seal ka midagi muud teha? _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Tundub üsnagi huvitav olevat. Samas kui gearist sõltuv too mäng on? Kas on lootust hakkama saada suvalise sodi kasutamisega või tuleb elus püsimiseks hankida korralikke asju? Muidu kas sain õigesti aru, et endgame on peamiselt pvp või on seal ka midagi muud teha?
eks ta sucu gearist sõltub... aga jällegi mis sorti tegelasega - ehk siis mis skille arendad/kasvatad (kõike ei saa ). S1 on võibolla varustuse suhtes tundlikum kui S2-3... kuivõrd viimastes saad mutatsioonid ja healid/buffid end roheliseks Samas - 7 mai (juttude järgi) tuleb päts 1.4 kus kõik muutub - ja kõvasti. (muuseas seda võid praegu proovida! PTS serveris)
pvp on nagu ikka - mida parem seda parem. Samas, peaks ütlema et kui lore jms. järgi saad aru, et tegu on "fraction based gameplay´ga" siis päris nii see pole - roheline täpp laseb sul kuklasse niiet tolmab. Icarus ilmselt parandab selle suvel (jälle jutud) kuid esialgu saad "Clan Wars" tüüpi asja (siis 1.4 ga).
Just nii nädalake tagasi oli juhus kus mu vaesest charrist jooksis üle grupp kes radaril paistis kui ilutulestik... kõike värve täppe... c`mon
Leegionis enamus alles liigub S1, ja osad S2-te. 46 lvl Mina ja Timukas oleme Enforcerid, 46 lvl Toss crafter mul on factitu aga max charisma ja social.
Abx totaalselt - kui mult tahab vendor salva papri eest miski 160 chip, siis Toss ostab 75 eest.
Sellega on suurt pappi kokku spekuleeritud, tuhandeid kokku ostetud ja AH-sse veetud. Ja myyk - kui mulle pakub vendor näiteks 100 tk Scrap Titanium eest 90 sinist,
siis Toss myyb vendprile 1,85 punast. Vahe ikke tuntav sees.
Aga end-game pea puudub, kui need paar Brigg'si instat maha arwata - El Cajedo sai ka 10-kesi tapetud ja nüüd ootan lvlcap tõusu 7. mail.
Seniks tootmises juba kaheksas 'Ceptor ja Load Runnerid. Kahju, et nad crafti expi maha nerfisid oinad, pvp-kiddiede viiksumise tõttu
Ma olen Juss seal, liitusin mingi suvalise klanniga (END GAME) esialgu ning tuterdan alles S1-s ringi.. Sain just ATV questidega ühele poole, peab nüüd ööseks ehitama panema.
Eesti leegionit olen ka näinud liikumas paar korda, mõtlesin isegi liituda, kuid tollel hetkel polnud ühtegi siin nimetatud inimest mängus. Ühel hetkel mingi sell kutsus mind oma klanni ja seal ma siis olengi hetkel.
Kui tahad ka leegionäriks, siis vaata kas meist keski sees on.
Mind eliab Luczifer (või alt Erikuraditossike) nime alt.
J teine ohvitser hetkel Timukas (alt - Piiritus).
Ma olen Juss seal, liitusin mingi suvalise klanniga (END GAME) esialgu ning tuterdan alles S1-s ringi.. Sain just ATV questidega ühele poole, peab nüüd ööseks ehitama panema.
Eesti leegionit olen ka näinud liikumas paar korda, mõtlesin isegi liituda, kuid tollel hetkel polnud ühtegi siin nimetatud inimest mängus. Ühel hetkel mingi sell kutsus mind oma klanni ja seal ma siis olengi hetkel.
ajee... ma nägin sind vist S1 Mirens või mistanimioligi kaevanduslinna juures (heck! seal on nüüd isegi quest!) käisin tina järgi sealkandis.
Tont on main ja Vista(46), siis Raisatihane, oli mul esimene charr kelle AP kava puhta metsas... ootab respec nüüd (Traveller) ja Sipsik CHOTA... kaks viimast lvl30 ümber. Sipsik on Brigades... teised on Random Acts of Violence... puhtalt US guild... sõbralik ja pisut vanem raffas a no nädala sees ikka ei näe teisi üldse.
Raisatihast ma nägin jah, mõtlesin veel et on alles nimi.
Ma eilsest Eesti Leegioni liige, sain Timukaga ühendust ja saatis invite. Esimest korda MMOs olen eestlaste klannis, harjumatu on eesti keeles rääkida mängus.
Olen nüüd 19 tase, leveldamise kiirust tuleks aeglasemaks teha minu meelest. Peale alguselinna pole vist kuskile niimoodi sattunud, et oma taseme missioone oleks teha saanud. Alati olen mitmeid tasemeid kõrgem olnud kui mobid, mis ringi jooksevad.
Ehitan omale hetkel tsiklit, kui hästi läheb, siis saan homme enda meisterdatud mootorrattaga ringi vurada. Vähemalt olen nüüd nii kaugel, et on vahendeid kütte muretsemiseks. (samas ega see "Racing horse" ka paha pole. )
See on jah nende USA gildide viga, et on ajatsooni vahe suur.
Olen ise EQ 1 ajal pelanud USA gildis, veel lääneranniku omas, ja elu käiski PST järgi elik 10 tundi meiega nihkes.
Elu algaski ca 24-1 öösel meie aja järgi ja raiditud sai omkul kella 8-9-10-ni.
Siis magad terwe päewa maha ja ühtal jälle liigutama...
Palju Brigadesse jäänud? Ane pidi ka Leegioni yle tulema kui tegime selle ja mailisime.
Tore oleks eesti mehed kõik yhte gildi tuua, oleks nagu powerit rohkem.
Uuri teistelt ka, kes seal veel liikleb, kui liikleb.
Mul oli mõnekuine paus vahel ning nüüd rullin paar nädalat ringi jälle (Alla Neela, Liiga Teeb ja Suur Pauk). Brigade on kenasti tühi neh ning kui just väga ei taha, siis juurde ei võtaks kah kedagi- las eesti mängijad liituvad Leegioniga, siis kenasti ühes augus aktiivsed. Brigade praegu enda isiklik sahver rohkem
Anesteseoloogil kah praegu kiired ajad, ta ei saa mängida ning ma ka väga aktiivne ei saa olla (praktiliselt ülepäeviti 3-4 tundi sees ainult). Airsofti hooaeg on, nädalavahetused mööduvad pigem metsas relvaga ringijooksmise tähe all kui arvuti taga.
Mäng on endiselt hea ning rõvedalt klõbistaks kui aega rohkem oleks
Aga jah, oled ikka oodatud Leegioni ja officiirikoht soojas ka.
Eks me seetõttu uue asja lõime, et toonaseid juhte enam kuude kaupa ei näinud,
ja mõned boti-tyypi sägad olid, kes isegi tere ei öelnud ega milgil moel reageerinud
Näis, mis uus patch toob (peale crafterite nerfi), mind igastahes see PvP-uuendus kohe yldse ei meelita.
krt, capture the flag etc - ega FE pole quake vai CS.
A noh vähemalt lvl cap 50 peale ja rodu uusi alasid exploorida ka asi.
muudatusi ikka on.
-põhiline vast see, et nüüd saab oma skillid rerollida. tegin oma crafterile muudatuse ära- kuna ta oli esimene tegelane, siis sai vigu tehtud tublisti
-uus väike "regioon"- Deadfall, seal rullisin ringi natuke, tegevust leiab
-max lvl nüüd siis 50
-uus asi on blood sports- instanced pvp. pole ise proovinud
nu ja igatsugu värki nagu kuulidele trasserid, heli on natuke näpitud jne.
päris suur päts igatahes
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.