|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas jätkame Crysis 2 MP teemadel siin, või teema uue teema? |
| Jätkame vanas teemas |
|
30% |
[ 3 ] |
| Teeme uue teema |
|
70% |
[ 7 ] |
|
| hääli kokku : 10 |
|
| autor |
|
Killerwave
HV Guru

|
23.04.2010 08:38:57
|
|
|
| tumbuser kirjutas: |
| Noh, kui minu tanki rünnatakse gunvtoliga, siis see teeb damaget. Aga minu meelest minu enda oma ei tee. Kas lasen valesti või valesse kohta või valest asendist? |
Kõikidel masinatel, ka vtolidel jne on omad nõrgad kohad.
Tankidel on selleks ventilaatorid(taga-peal). Sinna tuld andes saab tankist väga kiirelt lahti, osavam mees isegi SMG või scariga Sama kehtib ka teiste masinate kohta.
|
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
27.04.2010 08:06:20
|
|
|
Aceface võttis tiimi universe ja pfy chichoga ja siis ref-idest rappisid punkreid mis kole. Noh võtsin siis aliase United Nubs Air ja kõige vastikuma vtolitaktika -hit and run- ning lasin aceface juhtme kokku. Mingil kombel sobis meie taktika sedamoodi kokku, et ta jäi kogu aeg mul pommide alla. Tüüp läks selle peale julmalt närvi ja lõpuks ütles NH sioux acefacele, et kui ta ei jäta kaeblemist, siis saab kicki.
Tüüp raip on aga alatu ka veidi, valetas minu kohta et rapin punkreid. Hit and run taktikaga ei saa ma ega tahagi punkri servadest vastast noppida, tema aga rääkis et rapin suisa punkrit. Selle taktikaga lasen pmst sirgjooneliselt liikuvat vastast - tulistan raketi välja võimalikult vara ja pööran vtoli minekule, arvestusega et lõpus kohtub ta vastasega. Mida kauem on vahe vallapäästmise ja plahvatuse vahel, seda parem. See tekitab paljudes segadust, sest justnagu sind taga ei aetaks. Kuna bunka ümber rahvas tõmbleb eri suundades ega liigu otsejoones, siis ei saa seal hästi tulistada selle taktikaga. Eile põrutasin kahjuks autodest palju mööda, mingi tobe lag oli, ühtlase lagi puhul arvestan viivitusega aga sedakorda ühenduse kiirus oli hüplev.
Ehk täna lähen punkrite kallale. Siis vähemalt ei pea ta valetama.
_________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
. |
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
27.04.2010 09:14:10
|
|
|
Nägin seda A$$face hüppamist seal. Ta kogu aeg selline olnud.
Samas eile lägi küll ei näinud, kordagi, meeletult hea oli. Selline tasavägine võitlus oli mitu tundi et anna olla.
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
01.05.2010 06:21:57
|
|
|
võimalikest bugidest.
1. Eile kahtlustas kaks NH venda (Sioux üks neist) mind cheatimises. Teemaks oli see zombi kes vahetevahel seisab kas protos või siis Korea poolelt värava-katusealustest välja sõites seal kahe kivikünka lähedal. Üliharva näeb, aga sedakorda jälle nägin, sõitsin sellest üle. Ma ei saanud inglisest hästi aru, kas nad kurtsid selle üle, et kuidas mina nii kiiresti selle leidsin või et üldse miks ma selle killi sain. Pigem vist ikka esimene mure oli, et miks nemad ei saanud.
Kas saad uurida, mis värk selle zombiga on. NH enda omad ajavad teda küll alla teinekord, olen olnud ühe klannika autos mängu algul ja seda näinud nii õppisingi. Mõtlesin et see on fun pärast pandud ja nüüd alati kui välja sõidan siis püüan seda "tüüpi" tabada.
2.
kui sul on nh rakett sabas siis kui lased välja oma raketi ja muudad suunda siis nh rakett läheb sellele järele. On see võimalik?
_________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
. |
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
01.05.2010 08:02:49
|
|
|
võimalikest bugidest.
1. Eile kahtlustas kaks NH venda (Sioux üks neist) mind cheatimises. Teemaks oli see zombi kes vahetevahel seisab kas protos või siis Korea poolelt värava-katusealustest välja sõites seal kahe kivikünka lähedal. Üliharva näeb, aga sedakorda jälle nägin, sõitsin sellest üle. Ma ei saanud inglisest hästi aru, kas nad kurtsid selle üle, et kuidas mina nii kiiresti selle leidsin või et üldse miks ma selle killi sain. Pigem vist ikka esimene mure oli, et miks nemad ei saanud.
Kas saad uurida, mis värk selle zombiga on. NH enda omad ajavad teda küll alla teinekord, olen olnud ühe klannika autos mängu algul ja seda näinud nii õppisingi. Mõtlesin et see on fun pärast pandud ja nüüd alati kui välja sõidan siis püüan seda "tüüpi" tabada.
2.
kui sul on nh rakett sabas siis kui lased välja oma raketi ja muudad suunda siis nh rakett läheb sellele järele. On see võimalik? |
1. olen ka ikka seda taga ajanud aga alati ei satu seda nägema, mingisugune bug see on, et ühe mängijatest zombina kuhugi topib. Ja see ei pruugi vaid protos olla.
2. EI
Rakett lukustab end masinale, mitte tühisele osakeste effektile mis antud juhul on teine rakett.
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
06.05.2010 07:13:53
|
|
|
kolmas päev jutti nii liimist lahti et kole, scar ei seisa käes ja vtol kukub vastu kaljut ise puruks.
. |
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
06.05.2010 09:37:20
|
|
|
kolmas päev jutti nii liimist lahti et kole, scar ei seisa käes ja vtol kukub vastu kaljut ise puruks.  |
Kui endal hakkab viltu kiskuma siis teen mõned päevad pausi.
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
06.05.2010 18:28:56
|
|
|
Killerwave tule ruttu appi.
klanni servut ründab tükk aega juba mängija nimega ___________________ ja temal on mingi sõber kaasas (TBH) XD nimed on umbkaudsed.
wallhack protos - selles sinises purgis istuvad kahekesi ja tulistavad nägin lendavat ref trucki, nägin speed hacki ja lennu hacki.
servu jookseb mängijatest tühjaks.... tiptunni ajal. Nende tulistamise järgi paistab (vahepeal ei cheati) et on skilliga mängijad. Nähtavast servu vanad sõbrad.
. |
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
06.05.2010 22:59:43
|
|
|
Killerwave tule ruttu appi.
klanni servut ründab tükk aega juba mängija nimega ___________________ ja temal on mingi sõber kaasas (TBH) XD nimed on umbkaudsed.
wallhack protos - selles sinises purgis istuvad kahekesi ja tulistavad nägin lendavat ref trucki, nägin speed hacki ja lennu hacki.
servu jookseb mängijatest tühjaks.... tiptunni ajal. Nende tulistamise järgi paistab (vahepeal ei cheati) et on skilliga mängijad. Nähtavast servu vanad sõbrad. |
Kahjuks eemal ja kevadet nautimas ning järgneva nädala jooksul olen eniveis eemal mängust kuna pean keskenduma eksamiteks.
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
19.05.2010 12:59:59
|
|
|
see üks türklasest mängija VELECIRAPTOR käib närvidele - spammib messagesid pidevalt, enamasti mõttetusi - take airfield ja thanks on peamised. Ok, spammivad ka teised ja mõnikord ka mina aga see mees mäekõrguselt kõiki ülejäänusid. Ja seda möla tuleb sellisel hulgal, et ei näe enam mängus vajalikku abikutseid, hoiatusi ja teised ei näe sinu omi.
Ja teine asi käib ka närvidele - tüüp vahetab tiimi siis kui see hakkab kotti saama ja sõltuvalt sellest kuidas ja kuipalju sõjaõnn pöördub, tüüp samapalju tilbendab eri tiimide vahel. (NH sioux käib ka, see on häiriv aga võib andestada, kuna läheb nõrgemasse tiimi, sest ise ta ütleb et teeb seda mängutasakaalu pärast.)
Ja kolmas asi käib ka närvidele: kui NH klann on kõik ühes tiimis koos siis seal ei julge keegi lollitada või oma tiimi kottida sest saab kikki, tähendab see ei häiri aga see vastastiimis tekkiv hullumaja kui mõni idioot jälle hakkab lambist kõiki nussima, sest kedagi ei huvita seal toimuv et mitte öelda vaikselt rõõmustatakse. Saada või tuhat messi. NH-Sioux kickis mu kord üldse välja pärast seda kui läksin julmalt närvi selle peale ja hakkasin mölisema et ta administreerib vaid seda mis tema tiimi kahjustab.
Muidu oli aga lahe mäng eile. Üks mängija, üldsegi mitte halb mängija sai mult pidevalt kotti ronis vist oma 7 korda sinna kust snaipisin ja iga kord lasin ma ta mõne meetri pealt maha kui jälle seljatagant krabinat kuulsin, see oli päris lõbus. Küsis mult et miks ma krt ära ei sure vastasin et ei ole prantslane (tema oli)
Sellega ma olen juba harjunud et aceface, geniusmaus, lucas-nasca tiimi vahetavad ja mu vtoli õhku lasevad, niiet see ei häirind
. |
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
19.05.2010 13:47:09
|
|
|
Tiimi vahetamine käbi meie kui adminnide kohustuste hulka tihtilugu, just tasakaalustamiseks. Samamoodi püüame me ikka koos mängida, muidu pole asjal nagu mõtet.
Samas ega ma ei näe mis teie omad omas tiimichatins pläravad ja seega ei oska kohati ses sushtes seisukohta võtta, kui mitu venda kiruma hakkab meile siis võtame midagi ette aga tavalsielt ühest vennast jääb väheks. Sina mulle ütled siis tegutsen aga tema kes sind ei tunne(sioux ma mõtlen) järgib ikka sama kirjtamata reeglit, et vältida ajatuid kicke jne.
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
20.05.2010 06:20:31
|
|
|
| Killerwave kirjutas: |
| Sina mulle ütled siis tegutsen aga tema kes sind ei tunne(sioux ma mõtlen) järgib ikka sama kirjtamata reeglit, et vältida ajatuid kicke jne. |
ma ei tea küll arvutiklannide sisekorda, aga kas teinekord mõne eriti kavala kurjami vahelevõtmiseks näiteks mõnd varjunime ei kasutaks? Mina kasutaks küll. Sest tõsi on see lugu - kui admine ei ole, siis pilt nagu 5 b klass enne õpetaja saabumist.
Täna jälle lahingusse õhtupoolikul.
. |
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
20.05.2010 10:24:17
|
|
|
Eks ikka kasutatakse varjunimesid kui kahtlusi on, vähe aga kasutatakse. Ise niimoodi päris palju kätte saanud, kes muidu ära jookseks.
Üldiselt on jah nii kahjuks et tegu nagu lasteaiaga. Eriti vahva kui mõni lapsemõistusega ennastäis ülbik kohale ilmub, kes tuleb MESA serverisse rääkima parimatega et tahab 1vs1 ja kui ei tee siis oled nõrk ja nuub Ja sõimab/mõnitab kõiki kes kasutab midagi muud peale käsirelva. Raske mõista mida selline tegelane üldse siis otsib sealt serverist.
Teine asi on need kes vinguvad VTOLIde ja tankide pärast(mis sest et enamasti kaitstud nende eest spawnimisel), mingu mängigu TIA/IA serveris kui vaid püssiga vastasied ootavad, mida nad PS serverisse tikuvad Suht imbe kari kohati. Enda õiguse taga ajamine on ka kohati ikka piiritu...
Kõige hullem on see et kahjuks on ka meie klanni ülemus hoolimatu, ülbe ning sõna otseses mõttes diktaatorliku "valitsemisstiiliga" Detailidesse ei hakka langema aha ähvardused oma klanni parimate vastu pisimategi ja ajuvabade asjade suhtes on absurdsed. Rääkimata veel see kui keegi üritab sellest temaga rääkida tsiviliseeritud moel ja tema seda ülestõusuks tema võimu vastu nimetab, mitte sõna sõnaslt aga mõte sama ja väga otsene.
Paistab kaua ma seal veel olen, parim tiimikaaslane lahkus juba sealt seetõttu.
Ise ka jälle mõneks ajaks eemale, seega ehk järgmine nädal millalgil taas kohtub lahinguväljal, olgu siis klanni ridades või mitte.
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
20.05.2010 18:22:59
|
|
|
| Kõige hullem on see et kahjuks on ka meie klanni ülemus hoolimatu, ülbe ning sõna otseses mõttes diktaatorliku "valitsemisstiiliga" |
Autoritaarne juht. Vaata netis ringi, sellistega saab häisti koos püsida kui jälgida teatud reegleid (näiteks: vastu tuult pole mõtet kusta) ja nippe (kiida tema tarkust ja tee nii et ta sinu soovi peaks enda omaks, mingil juhul ära vaidle ja anna nõu) . Mõnikord on seäherdused havid vajalikud ühiskonna sotsiaalsetes võrendikes, et rasvased kogred oma elu liiga mõnusalt ei võtaks. Sakslastel on ka see autoritaarsus suht rahvuse viga või omadus või pluss kuidas keegi võtab. Tead küll: ordnung muss sein. Maul halten und weiter dienen! Huvitav, ma pole tükk aega Revolution X näinud serveris. Ükskord ammu talvel ta käis korra ja laskis peale isegi tarmaci.
Huvitav, mis on tema seisukoht raskerelvastuse kohapealt?
. |
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
24.05.2010 00:01:49
|
|
|
Ega enam ausalt ei huvita kah, viskas peale teiste alustatud viisakat ja tsiviliseeritud arutelu alustamist nad klannist välja(sioux, blackmoth, life in silence) ja kuna tegu on minu heade tuttavate ning korralike tiimikaaslastega siis lahkun ka mina sellest klannist eriti nüüd kui väga selgelt ilmneb mõningane välismaalaste diskrimineerimine(teatud väljaütlemistes).
Põhjuseid on tegelt palju ja ühel hetkel viskab lihtsalt üle, see nüüd oli viimane piisk karikasse, ütled miskit, isegi kergelt kritiseerid ja kohe kinga.
Lahkun parem ise kah ning säilitan mingigi au...
Edit: nagu arvata oli siis sain ka julmalt banni kõigist NH serveritest ja kodulehelt. Mis seals ikka
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
26.05.2010 10:44:50
|
|
|
Edit: nagu arvata oli siis sain ka julmalt banni kõigist NH serveritest ja kodulehelt. Mis seals ikka  |
Millised need väljaütlemised olid? Ma tahan teha ühe kerge ilkumise nime. von Deutschland vms. Kontrrevolution Y seda vist ei julge
Muide, venelastel on suht hea servu vlgo või umbes midagi sellist nimi. Mapid vahetuvad ja on selline lahe mitte kopitanud vangikongi tunne. Tulen teinekord NH servust ära et seal mängida täie rinnaga. NH servu köidab lihtsalt vaid sellepärast, et sealt peksti cheatereid välja julmalt, et preemiapunkte anti kasinalt (see paneb inimesed rabelema) ja et servu on tihti suurelt täis 42. Venkude servudes on omad kaitsesüsteemid, erinevalt sakslastest nad lokulauda ei löö kui saavad cheateri kätte. Ja mis tore on: campereid on vähe, vankad lähevad rinnaga peale on agressivsed, niiet tundub nagu oleks rahvast rohkem.
muide sina kui arvutispets oskad endale ju genereerida uue IP aadressi ja uue plaadi. Nimed teevad (kuri)kuulsaks sestap tasub neid fun pärast vahetada. Et poleks kadetsejaid kahtlustajaid ja vaenlasi. Mängime võõraste nimede all pidevalt ja suhtleme inglises seni kuni nende kahtlused hajuvad. Ma eile nuhtlesin vtoliga vastaste tiimi niiet neil oli s...ta maitse suus. Ühesõnaga tere tulemast loneriderite-freelancerite võitmatusse väkke
Aga kui sa üldse kaalud lahkumist, tule minuga Starcrafti, meil on seal eestlastest väike aga tegus ning sõbralik kommun, käime mängude vahel isegi koos bowlingut veeretamas ja merel surfamas
. |
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
26.05.2010 10:45:19
|
|
|
Neetud crystats võiks selle pausi ükskord ära lõpetada .Või on surnud?
Noh järelikult hea, et ma ei liitunud NH-ga.Mõttetu kui sind võidakse x asja pärast kickida.Olen ja jään freelanceriks
Selles osas nõus, et blackmoth, life in silence on head .Sioux-ga pole eriti kogemusi.
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738 |
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
27.05.2010 06:41:56
|
|
|
Järgmine päev olin juba kutsutud UGsse ja seal ma nüüd olen kah. Alles meil olid UG ja NH vahel klannisõjad ning nüüd uuesti plaanis, mina seekord siis UG poolel
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
30.05.2010 08:40:44
|
|
|
| Järgmine päev olin juba kutsutud UGsse |
ma saan aru, et nh reeglite järgi sa vist ei pääse (kui ei kasuta varjunime) nende vastu sõdima. Et kes on välja visatud sellele püütakse võimalikult takistusi teha sissetulemiseks. Aga kas sa mõnda teist IP aadressi ja plaati kasutada ei saaks, vahepeal oleks ikka huvitav sind näha seal mesas Ma mängin UG-s vähe sellepärast, et seal on kõik sigaodav ja see laseb mängul agressiivsust välja, ei minna nii õhinaga ründama vaid eelistatakse kaitsta.
. |
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
30.05.2010 20:43:31
|
|
|
| tomorrow kirjutas: |
| Huh.2 kuud pole nüüd saanud mängida.Ilmselt üsna koba.Pean jälle vaikselt harjutama hakkama |
Ära parem harjuta. Ma vihkan neid sinu kaarega rakette. Minu meelest olid üks neist, kes oskas seda trikki nh rakettidega teha.
. |
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
31.05.2010 00:33:35
|
|
|
| Huh.2 kuud pole nüüd saanud mängida.Ilmselt üsna koba.Pean jälle vaikselt harjutama hakkama |
Ära parem harjuta. Ma vihkan neid sinu kaarega rakette. Minu meelest olid üks neist, kes oskas seda trikki nh rakettidega teha.  |
Mina ja 100 matsi veel
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738 |
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
31.05.2010 08:12:39
|
|
|
Ära parem harjuta. Ma vihkan neid sinu kaarega rakette. Minu meelest olid üks neist, kes oskas seda trikki nh rakettidega teha.  |
Mina ja 100 matsi veel  |
Täpselt nii, lihtsalt lukusta raktt ja lase kõik otse üles ning suure tõenäosusega nad tapavad masina ka mägede tagant.
|
|
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
31.05.2010 11:31:50
|
|
|
mis 100 matsi, enamus ei tea seda, et pärast lukustamist tuleb rakett üles lasta või sihtida vtoli liikumissuunast ettepoole ja hoiavad vtoli "kirbul"
. |
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|