Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  irw...kas keegi rikkaks ei taha saada? (Spämmikirjad) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 40, 41, 42  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 26.04.2010 08:14:18 vasta tsitaadiga

Sain täna kirja
Peter Vargay <ildikoz@upcmail.hu> kirjutas:
(Originaali ingliskeelne tekst on allpool.)

Help!

Palun, kui keegi oma sõprade ja tuttavate töötab politseinikuna või kohtuniku, prokuröri või advokaadi või poliitik või ehitustööde iga ministeerium või mis tahes kirik, palun saatke see e teda. Kahjuks ma ei suutnud leida nende aadressid. Ma tahaksin paluda teil liiga lugeda seda teksti.

Palun aidake mind, olen väga suures hädas. Olen matemaatik, teadlane. Paar aastat tagasi olin veel rikas. Arendasin paljude aastate jooksul Ungari kõige tähtsamatele organisatsioonidele ja tehastele arvuti antiviiruse programme. Kümne aasta jooksul arendasin kogu Ungari Riigikohtu antiviiruse programmi, minu arendatud turvasüsteem kaitses ka kogu riigi tolliameti asutusi, keemia- ja farmaatsiatehaseid, riigi suurimat ja ainsat terasetööstust, kirjatusi, haiglaid, linnavalitsusi, koole. Minu teaduslike programmidega olid kaitstud rohkem kui 20 000 arvutit. Ma olin rikas, mul oli 4 korterit.

Viis aastat tagasi langetati Kanadas minu vastu 13,5 miljoni krooni suurune kohtuotsus, millest 13 miljonit on täiesti ebaseaduslik, ilma seadusliku aluseta. Pärast selle kohtuotsuse määramist olen muutunud peaaegu kodutuks. Kanada seisukoht on, et ma tegin menetluse käigus vea siis, kui ma ei suutnud hankida ühte dokumenti. Kanada arvates pole sellistel inimestel õigust õiglasele kohtumõistmisele, õigust edasikaebamisele ega ka õigust seadusekohasele õigusemõistmisele. Karistusena eemaldati meie osapool kohtuprotsessilt, meid ei lubatud osaleda minu enda kohtuprotsessil. Asitõendeid ei vaadatud läbi ning kohtunik eiras seadust ning määras rohkem kui 13 miljoni krooni suuruse karistuse. Ma pean iga kuu maksma 17 000 krooni eluaegset toetust 25-aastasele tervele naisele. Kuigi naisterahvas on töövõimeline, ei pea ta enam kunagi oma elu jooksul töötama, sest minu väidetava vea tõttu määrati talle eluaegne toetus. Kui ei oleks olnud karistust, ei oleks naisterahvas saanud mingitki toetust, mitte ühtegi senti. Seaduse järgi ei ole tal selleks õigust, aga karistuse järgi ei ole mul õigust seaduslikule kohtumõistmisele. Tänaseks päevaks olen kaotanud kogu oma varanduse, kolm minu perekonnaliiget on surnud, ühel diagnoositi vähk. Oma last ei ole ma viimase kuue aasta jooksul näinud – see on ka üks karistuse osa. Minu karistus on ebaseaduslik kohtuotsus, sest ma ei suutnud hankida Kanada kohtu nõutud dokumenti ühelt Ungari firmalt. Terve perekond, terve teadlase perekond, maailma tugevaima riigi (Euroopa Liit) teadlase perekond ei saa välja surra vaid seetõttu, et üks Kanada kohtunik määrab 13 miljoni krooni suuruse summa vaid seepärast, et kanada kohtunik ei soovi pidada seadusekohast kohtuprotsessi.

Selle kohtuprotsessi käigus olid minu abikaasa advokaatideks proua Israel ja härra Goldstein, kohtunikuks oli proua Waldman.

Kanadas oli üks juhtum, kui välisriigi kaubalaeva kapten ei andnud pärast sadamasse saabumist ühte dokumenti. Nende firma kaevati kohtusse, nad eemaldati kohtuprotsessist ja lõpuks võeti kogu laev neilt ära. Laev ei smuugeldanud midagi, samuti ei pandud toime mingeid muid kuritegusid. Kanada lihtsalt kujutab ette, et on võimalik üks osapool eemaldada ning kohtunikul on võimalik määrata meelepärane otsus. Üks kaubalaev ühe dokumendi eest. Somaalia piraadid on Kanada kõrval pühad eremiidid. Võrreldes Somaalia piraatidega, on see tõhus viis kaubalaevade varastamiseks.

Kanada areneb õigusteaduses tagasi. Üha rohkem on menetlusest eemaldamisi, kohtuotsuseid ei avalikustata, otsustes on väga vähe mõistlikke põhjendusi. Kohtunike otsused on vastuolus seadustega, asitõendeid ei vaadata läbi – nii oli ka minu puhul. Kohtunikud ei tunne isegi algelisi seaduspõhimõtteid, nad ei mõista ega ka täida neid. Kanadas oli kunagi üsna hea õigusemõistmise süsteem. Olen lugenud 1920. aastatest pärit seadusi ja suurepäraste põhjendustega kohtuotsusi, mis olid sama head kui Euroopa või USA omad. Tänaseks on nad kõik selle unustanud, seda ei saa enam nimetada õigusemõistmiseks.

Euroopa Liit on muutunud maailmas tugevaimaks riigiks. See on föderatsioon, millel on oma peaminister ja välisminister ning oma sõjavägi. Põhimõtteliselt võib öelda, et tegu on Euroopa Ühendriikidega. Ma palun teid, ärge lubage Kanadal seda minu või teiste Euroopa Liidu teadlastega teha. Miks me lubame, miks maailma tugevaim riik lubab Kanadal riisuda maailma tugevaima riigi teadlasi, lõbustada end, mängides nende teadlastega, ahistada neid surmaga ning muuta rikkad Euroopa Liidu teadlased uskumatute kohtupettustega kodutuks? Ma palun teid, ärge lubage Kanadal seda teha.

Algatasin Genfi Rahvusvahelises Kohtus Kanada vastu kohtuasja. Dokumendid leiab käesoleva kirja manuses. Rahvusvaheline kohus ei vaadanud minu kaebust läbi, kuna ma ei kaevanud Kanada kohtuotsuse peale edasi. Aga ma ei saanudki seda kuidagi teha, sest olin kõikidelt kohtuprotsessidelt eemaldatud ning mul ei olnud õigust edasi kaevata. Selgitasime rahvusvahelisele kohtule, et edasikaebamine oli keelatud, pärast seda ei vaadanud nad minu kaebust üle. Aga just seepärast kurtsimegi, et meil ei lubatud edasi kaevata. Selgitasime ka, et proovisime kaebust algatada, kuid teise astme kohus lükkas selle tagasi. Rahvusvaheline kohus mõistis valesti paljusid meie seisukohti (näed kõike manuses). Üks nende argumentidest oli, mille põhjal nad tegid ka lõpliku otsuse, et miks me ei kasutanud põhiseaduslikku õigust, mis oleks olnud tõhus vahend. Selgitusena tõime asjaolu, et Kanada põhiseadus ei kaitse meie õigusi, mille üle kaebasime. Paistab, et nad ei leidnud meie dokumentides seda osa, mis näitas üksikasjalikult, et põhiseadus ei kaitse kaebaja õigusi. Rahvusvaheline kohus ei viita oma otsuses punktile 4.4, seega põhjendasid nad oma lõplikku otsust punktiga 4.4.

Palun, kaevake Kanada kohtusse kui üks riik teise riigi. Kui riik kaebab Kanada kohtusse, siis peab rahvusvaheline kohus minu kaebuse üle vaatama ning nad peavad tegema selles asjas otsuse, mida nad minu kaebuse puhul ei teinud. Kui riik kaebab Kanada kohtusse, siis ei saa tagasilükkamise põhjuseks olla see, kas edasikaebamisel kõiki abinõusid kasutati või ei. Riikidevahelises kohtumõistmises ei ole see määrav. Palun, algatage Kanada vastu kohtuasi, võttes aluseks Kodaniku- ja poliitiliste õiguste rahvusvahelise pakti artikli 1 lõike 1. (Avaldamismärge RTII, 30.04.1993, 10/11, 11.) Võimaluse korral kehtestage jurisdiktsioon Kanada kohtuniku suhtes Euroopa Liidus.

Olen seda vajavad. Palun saatke mulle 150 kr ehk 1500 kr, kui saad, või kui see on liiga palju, siis saatke mulle 15 kr, kui saad seda teha minu jaoks.
Konto number:
IBAN: HU82 1070 0141 6515 8795 5000 0005
SWIFT kood CIBH HU HB
nimi: Peter Vargay
aadress: Ungari, Debrecen, Hatvan u. 1. c.

Help me!

Please, if anyone of your friends or acquaintances works as a policeman or judge or prosecutor or lawyer or politician or works for any Ministry or any church, please forward this email to him/her. Unfortunately, I was not able to find their addresses.

Please, help me; I am in a very big trouble. I am a mathematician scientist; I was rich until a few years ago. I developed computer anti virus security systems for the most important for the most security protected government organizations and factories of my country, for many-many years. I developed the whole anti-virus security system for the Supreme Court of Hungary for 10 years, and the protection system developed by me protected all the customs office all over the country, chemical and pharmacy factories, the only and big steel factory, printing houses, hospitals, city halls, schools. All together more than 20 thousands computer were protected by my scientific programs. I was rich, I owned 4 apartments.

A Canadian court passed a 13,5 million kr judgement against me five years ago, from which more than 13 million kr is totally unlawful, without any legal ground. I became almost totally homeless from this judgement. The point of view of Canada is that I made a mistake during the proceeding when I was not able to obtain a document, and their position is that a person like this is not entitled to a fair trial, has no right to appeal, is not entitled to a judgement according to the law. So they disqualified us, they did not allow our party to participate in my own lawsuit, they did not conduct any evidence taking procedure, the judge departed from the law by more than 13 million kr, all of these as a punishment. I have to pay monthly 17000 kr lifelong spousal support for a healthy 25 years old woman as a punishment, and she never has to work any more in her life, while she is totally able to work, she is not in need, all of these for my alleged mistake as a punishment. If there was no punishment, then she could not have had any spousal support, not even one cent, since she is not entitled to it according to the law, but I am not entitled to a judgement according to the law as a punishment. All my assets has gone by now, 3 of my family member died, 1 diagnosed with cancer, I have not seen my child in the past 6 years, since not allowing me to see my child is also part of the punishment. The unlawful judgement is my punishment, because I was not able to obtain the financial papers of a Hungarian company, which was demanded through me by the Canadian court. A whole family, a whole family of a scientist, a family of a scientist of the strongest country around the world (European Union) cannot die just because a Canadian judge miscalculate the judgement by 13 million kr, just because a Canadian judge is not willing to pass a judgement according to the law.

The two lawyers of my wife were Ms. Israel and Mr. Goldstein; the judge was Ms. Waldman in this proceeding.

There was a Court case in Canada, in which the captain of a foreign freight ship did not file a document in the seaport after the arrival, they were suited for this, they were disqualified from the proceeding, and finally the whole ship was taken away. The ship did not smuggle anything, and no any other crime was committed, just Canada simply imagines, that one of the parties can be disqualified, and the judge can pass a judgement whatever he wants after only one party has remained in the proceeding. One freight ship for a piece of paper. The Somali pirates are holy hermits compared with Canada. This is the efficient way of stealing freight ships, not that stupid way of the Somali pirates.

Canada is developing backward in the law science. There are more and more disqualifications from proceedings and trials, very few percentages of the judgments have reasoning part, there is absolutely no public pronouncement of judgements all over the country, not even one. The judges pass judgments contradicted the law; they systematically do not conduct any kind of evidence taking procedure, like the judge did not conduct it in my case either. The judges do not know even the most fundamental principles, they do not understand them, and they do not observe them. There was a pretty good administration of justice in Canada long time ago, I have read laws and judgements with excellent reasoning part from the 1920’s, they were as good as the Europeans or USA ones, but they have forgotten everything for today. The thing there cannot be named as administration of justice.

The European Union became the strongest country of the world for today. This is a federation with own Prime Minister, own Minister of Foreign Affairs, and own army. Practically, we can say, this is the United States of Europe. I request you, I beg you, do not allow Canada to do this with me or with other scientists of the European Union. Why would we allow, why would the strongest country of the world allow for Canada to plunder the scientists of the strongest country of the world, to amuse itself with playing with these scientists, to rush the families of the scientists of the European Union to the death, to make the rich scientists of the European Union homeless with incredible judicial frauds? I ask, I beg, please do not allow Canada this.

I started an international court process against Canada in front of the Geneva International Court, the submissions can be found in the attachment of this email, joined into one document. The International Court did not examine the merit of the complaint, because I did not finish any appeal process against the judgement in front of a Canadian court. But I was not able to appeal exactly because I was disqualified from all the court processes in Canada, even from all the appeal processes. We explained to the international court that all the appeal was forbidden, and after it, they did not examine the merit of my complaint because I did not appeal. But this was exactly we complained about, that we were not allowed to appeal. We explained that we tried to launch the appeal but our documents were rejected by the court of second instance. The international court misunderstood lots of things from our submissions; you can check everything in the attachment. One of their arguments was that we did not exhaust the constitutional challenge while it was an effective and available remedy and they established the final conclusion on this argument. But we explained in one of our submissions that the Canadian Constitution does not protect the rights which we complained about so the constitutional challenge cannot be effective. It seems, they did not find the part of our submission, which proved in detail that the Constitution does not protect the complained rights. Since the international court did not quote our doubts for the para 4.4 of the Decision, and their final conclusion is reasoned by the para 4.4.

I would like to request you to sue Canada as one country sues another country. Since if a country sues Canada then the international court must examine the merit of the complaint and they must decide about the merit of the case, which they did not do for my complaint. If a country sues Canada then it cannot be a reason for the dismissal, that I exhausted all the remedies or not. During lawsuits between countries, it is not a standpoint. Please start a suit against Canada on the base of article 41 paragraph 1 of the International Covenant on Civil and Political Rights. (Avaldamismärge: RTII, 30.04.1993, 10/11, 11.) Please issue a warrant of arrest against the Canadian judge for the jurisdiction of the European Union.

I am in need. Please send me 150 kr, or 1500 kr, if you can, or if it is too much, please send me 15 kr if you can do this for me.

Account number:
IBAN: HU82 1070 0141 6515 8795 5000 0005
SWIFT code CIBH HU HB
name: Peter Vargay
address: Hungary, Debrecen, Hatvan u. 1. c.

__________ ESET NOD32 Antivirus - V?rusdefin?ci?s adatb?zis: 5059 (20100425) __________

Az ?zenetet az ESET NOD32 Antivirus ellen?rizte.

http://www.eset.hu

Kaasas oli ka 2 manust:
http://www.upload.ee/files/542002/Dokument.doc.html
http://www.upload.ee/files/542003/Viide.doc.html

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
HV kasutaja

sõnum 03.05.2010 11:38:06 vasta tsitaadiga

aga mida need spämmerid nende aadressite, nimede jms asjadega üldse teevad? või teha saavad? icon_eek.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
remek130
HV vaatleja

sõnum 05.05.2010 11:25:52 vasta tsitaadiga

hetkel kiire.ee s ka tulevad kahtlased sellid asju ostma :
ulle on saabunud teade. Vastamiseks kasuta oma e-maili. Päring on tehtud selle kuulutuse kohta:
http://www.kiire.ee/?a=2&b=72455

Teate sisu:

Dear Seller,
Am PhilipMore from united state did this item still available for sale and how many unit of it you have kindly let me know the total price in EUR and get back to me now..

Best Regard
Mr Philip

kindlasti mingi raske pettus XD
tsitaat:

tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.05.2010 11:18:26 vasta tsitaadiga

Keegi Ghanast kullatolmu ei taha osta?
tsitaat:
Sir

We are a small scale mining co-operative in the western region of Ghana, we have in stock some quantities of Gold Dust for sale.

Wewill appreciate any individual or organisation which would assists usexpand our mining capacity to enable us produce more quantities of Gold from our concessions.

Please kindly indicate your interest for the purchase of the Gold and we shall send a FULL CORPORATE OFFER(FCO) for your perusal and approval together with a photograph of our mining site.

Thank you and Best Regard.

THOMAS AGAH

agahth@in.com <mailto:agahth@in.com>
Tel:+233 243610893
Skype I.D: gmi.invest

Päris huvitavalt aadressilt on tulnud: aaagah@inbox.lv
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
K3ndu
HV Guru
K3ndu

sõnum 17.05.2010 18:26:50 vasta tsitaadiga

Kallis õnnelik võitja,

Sinu e-posti aadress on heaks kiidetud nõuda kogusummas $ 500,000.00.
Nõuda oma võidud ühendust meie esindaja Lagos Nigeerias.
Kontaktisik: Hr Hollis Brian

Õnnitlused.
Hr Hollis Brian

icon_lol.gif
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 116
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 19.05.2010 16:53:27 vasta tsitaadiga

1 naljakas juhus

Sain täna kirja
Spoiler Spoiler Spoiler

Vastasin:
1. Antskan Toss
2. [minu number (mitte ametlik. Arve lukus, sisse saab helistada)]
3. Persekarva 3-29 Kärtsupurts, Estonia

Tunni aja pärast vend helistas ja küsis mingi huvitava aktsiendiga: Am I talking to Antskan Toss?
jeh, see nime hääldus oli nii koomiline (Äntskan Tuuuussh), et edasi ma temaga ei suutnud vestelda.

Suht kohe peale seda sain uue meili, kus kirjas:

Spoiler Spoiler Spoiler

eks jah vaatab, mis edasi saab.
it made my day icon_lol.gif

viimati muutis siinus 19.05.2010 17:26:00, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 66 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 59
tagasi üles
Ramones
HV veteran
Ramones

sõnum 19.05.2010 17:17:09 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Helista mulle saamisel see massaaž
icon_lol.gif
Nad võiks sellest Google tõlkest loobuda. Mitte halligi ei saa aru, mida pakutakse thumbs_down.gif
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 19.05.2010 21:11:14 vasta tsitaadiga

Google tõlgib seda, mis talle ette antakse. Kui neegrid kirjutavad "message" asemel "massage", siis pole mõtet automaattõlget süüdistada icon_lol.gif
tagasi üles
Anna tooli

sõnum 20.05.2010 21:47:51 vasta tsitaadiga

From: OUR OFFICE pjmun2002@yahoo.com
Subject: VASTUS

Lucky ID
Sa lihtsalt võitis $500,000.00
Nõuda oma auhinna võtke agent.

Kontakt: Sir Greg Paulsen
E-mail: sir.gregpailsen@gmail.com

Õnnitlused.

--
Lihtsalt võitsin icon_lol.gif päris sitt

Ramones
HV veteran
Ramones

sõnum 21.05.2010 00:07:33 vasta tsitaadiga

Tüüp ei viitsi isegi mingit nutulaulu, kuidas ilma Sinu abita raha välja kantida ei saa, kokku kirjutada. icon_lol.gif
Nimi ja e-mail ei lange ka kuidagi kokku:
Kontakt: Sir Greg Paulsen
E-mail: sir.gregpailsen@gmail.com
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 21.05.2010 10:03:10 vasta tsitaadiga

Aus trükiviga, noh icon_biggrin.gif
tagasi üles
Anna tooli

sõnum 23.05.2010 19:34:08 vasta tsitaadiga

From: JUSTIN HOLMES engelwhy@yahoo.com
Subject: 23_

Sinu e-posti aadress valiti aastal 2010, Microsoft lihavõtted, ja teil on valitud võita $ 500,000. Palun pöörduge praost.
Peters George
revgeorgepeters@yahoo.com
Tere
Koordinaator

---
hahahaha, mis asja ..

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 23.05.2010 20:13:29 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Palun pöörduge praost

Millisest praost? Mul põrandal(s) paar pragu olemas icon_lol.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Maldur
HV veteran

sõnum 23.05.2010 23:44:19 vasta tsitaadiga

Microsofti lihavõtted on kah midagi uut igatahes icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Jann1
HV Guru
Jann1

sõnum 25.05.2010 14:19:10 Kas pilt paistab kokku klopsitud olema? vasta tsitaadiga

Minule tundub, et see on robustne Copy-Paste töö

ning muud asjad tunduvad Samuti kahtlased.

Loodan, et teema on õiges kohas. Kui pole siis seda avastav mode ära pika viha pea icon_smile.gif icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 128
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 25.05.2010 14:21:28 vasta tsitaadiga

See on ilmselge MS Paintiga tehtud käkerdis icon_lol.gif
tagasi üles
Anna tooli

sõnum 25.05.2010 14:22:15 vasta tsitaadiga

mis nali see veel on icon_lol.gif
zimson
Kreisi kasutaja
zimson

sõnum 25.05.2010 14:23:34 vasta tsitaadiga

Mis vääring see EET on? Eesti Tollar?
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 25.05.2010 14:23:54 vasta tsitaadiga

Name of Payee: Missis Jack Mike beer_yum.gif
tagasi üles
Jann1
HV Guru
Jann1

sõnum 25.05.2010 14:27:48 vasta tsitaadiga

icon_biggrin.gif Numnuts, Paistab olema petturi kättetöö...

tsitaat:
hello....

I am so glad to inform you that my bank manager has just inform me
that the transfer has been approved and am sure by now you should have
received a "Confirmation" from my bank as well.

So, the final procedure is for you to ship the item and then contact
the bank at the customer care service (Alliancebanking@accountant.com)
with the shipment scan receipt so that they will verify the shipment
in order for the bank to finally credit the money into your bank
account okay.. ....

Below is my client shipment address ...
Name: Olayinka Abidoye
Address: Block 4, Barrack Road, Eleyele,
City: Ibadan
State: Oyo State
Country: Nigeria
Code: 23402
Mobile number: 2347052552002

Nice doing business with you and i will be waiting for the shipment
scan receipt as well so i can contact my client with it for collection
okay...

Regards

"Jann Kurusk

Hello.

Now i'm waiting money and when it's arrived then I send you a letter and then i send it away to you client.
And I hope Hes/Her like this laptop."

hello, what are you talking about? cant you realize this is online
business and the transfer had been done and approved by my bank
already. They are just waiting for the evidence of shipment from you
so they could finally credit your bank account okay.

Thanks and hope to read back from you sooner okay

Mrs Jack

Minule tegi ka nalja see EET icon_biggrin.gif
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 25.05.2010 21:17:24 vasta tsitaadiga

+ total amount (in words, 6,000.00 EET
Ma näen seal sõnu.
Njh, petturid vist ainukesed, kes paintida ei oska :S

Jokker99
HV kasutaja

sõnum 26.05.2010 20:29:02 vasta tsitaadiga

Aga tekita talle photoshopis samasugune pilt nagu oleks Eesti post läpaka vastu võtnud ja edasi saatnud ....
JOKK icon_lol.gif

Jann1
HV Guru
Jann1

sõnum 26.05.2010 21:02:14 vasta tsitaadiga

Täna tuli veel ühelt mingilt inglaselt kiri, et ole mees teeme diili mina, et tema kannab mulle raha ja mina siis läpaka icon_biggrin.gif

Enam ei hakka isegi vastama. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Anna tooli

sõnum 26.05.2010 21:03:19 vasta tsitaadiga

selle jaoks on eraldi teema olemas - https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=13037
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 27.05.2010 11:22:29 vasta tsitaadiga

Ja siin on kirjeldatud, kuidas see skeem täpsemalt töötab:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=270048
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=318519
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  irw...kas keegi rikkaks ei taha saada? (Spämmikirjad) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 40, 41, 42  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.