Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
xxlmaster
HV Guru

|
29.04.2010 18:42:12
|
|
|
tsitaat: |
Suurim sihtgrupp, kellele tänapäeval mänge toodetakse, ongi ju casual gamer'id, kes tahavad õhtul tunnikese mängida ning see sihtgrupp tantsib hea meelega mängutootjate pilli järgi ning ei huvitu absoluutselt nendest võimalustest, mis mängul võiks veel olla, kui mängutootja vaid lubaks.
|
just täpselt ja kui ma see sama õhtul esimes 10 secika kicki saan siis mis mänguelamuset veel rääkida saab
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
29.04.2010 18:48:05
|
|
|
xxlmaster kirjutas: |
Suurim sihtgrupp, kellele tänapäeval mänge toodetakse, ongi ju casual gamer'id, kes tahavad õhtul tunnikese mängida ning see sihtgrupp tantsib hea meelega mängutootjate pilli järgi ning ei huvitu absoluutselt nendest võimalustest, mis mängul võiks veel olla, kui mängutootja vaid lubaks.
|
just täpselt ja kui ma see sama õhtul esimes 10 secika kicki saan siis mis mänguelamuset veel rääkida saab  |
Sa lihtsalt peaks mängima kindlates servrites, kus sa ei saa kicki, mitte nendes, kus on jobud adminnid.
Mul on pea kõigis FPS mängudes, mida ma läbi aegade olen mänginud, olnud alati kindlad serverid, kus ma mängin. Need on serverid, kus ma tean adminne või siis oma clan'i serverid, kus ma ise admin olen. Seeläbi säästad kõvasti peavalu ning ei pea muretsema, et saad kicki, kui liiga hästi mängid või siis mõne muu lolli põhjuse pärast.
BC2 probleem on selles, et public ranked serverites ei tohi oma reegleid peale suruda, nii et siinkohal on tõepoolest sinul õigus ja need adminnid on süüdlased.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
29.04.2010 18:51:29
|
|
|
LightsabeR, Eks ta vist ole rohkem enda viga jah et ei ole normaalseid servusid historysse lisanud.
Alati kohe madalaima pingiga server valitud ja peale mängimise lõppu ei tule selle peale et krt vott oli norm server ja läheks sinna veel hommegi
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
29.04.2010 18:55:46
|
|
|
xxlmaster, tegelikult on history ka ju olemas.
Mina ka tavaliselt valin browseri kaudu suvalise parima pingi/mängijate arvuga serveri ja kargan lahingusse.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
monton
HV vaatleja
|
29.04.2010 19:20:09
|
|
|
küsin uuesti: mis te arvate kas bc2 jookseb xp-ga paremini kui win 7-ga?
|
|
tagasi üles |
|
 |
WindWalks
HV vaatleja

|
29.04.2010 19:28:14
|
|
|
monton kirjutas: |
küsin uuesti: mis te arvate kas bc2 jookseb xp-ga paremini kui win 7-ga? |
win7 kasutab suht vähe resursse, sarnaselt xple.
Vista on selline "tükk sit*a" minuarvates, aga kui valida kas xp või win7 siis valiksin win7 ikkagi.
Samas alati võid ju proovida ja lasta ka xp peale tehes teise particioni(või mis ta oligi, seal kus formaati teed) .
Ühesõnaga arvan, et mingit ulmelist muutust sa ei kogeks kui prooviksid xp peal mängida.
_________________ "Kes tasa sõuab - sel mädanevad aerud ära" |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
29.04.2010 19:29:55
|
|
|
monton, isiklikult ei usu, et erilist kiirusevahet on. Need mõned kaadrid sekundis, mis xp all võibolla rohkem näed, ei päästa ka midagi.
|
|
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
29.04.2010 19:30:05
|
|
|
monton kirjutas: |
küsin uuesti: mis te arvate kas bc2 jookseb xp-ga paremini kui win 7-ga? |
Võimalik aga ei usu. BC2 uuema aja mäng ja tehtud rohkem Win Vista/7 jaoks.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
29.04.2010 19:35:44
|
|
|
Ramones kirjutas: |
xxlmaster, tegelikult on history ka ju olemas.
Mina ka tavaliselt valin browseri kaudu suvalise parima pingi/mängijate arvuga serveri ja kargan lahingusse. |
kas sul server history töötab?
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
29.04.2010 19:44:32
|
|
|
londiste, ausalt öeldes ei tea. Ei ole kordagi proovinud. Kohe lähengi mängima ja vaatan kas see töötab.
EDIT: Paistab, et töötab. Vähamalt kaks viimast serverit on küll õiged, kus viimane kord mängisin. Ülejäänud on hallid ja neid ei uuenda.
|
|
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
29.04.2010 23:53:54
|
|
|
KuriVaiM1, See veel väike asi.
SPs mul lagunes kord maja kokku nii et katus jäi õhku seisma koos seal peal tulistavate sõduritega
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
30.04.2010 00:53:21
|
|
|
SPs mul lagunes kord maja kokku nii et katus jäi õhku seisma koos seal peal tulistavate sõduritega |
"Thats why we all love bugs sometimes!"
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
30.04.2010 01:07:19
|
|
|
SPs mul lagunes kord maja kokku nii et katus jäi õhku seisma koos seal peal tulistavate sõduritega |
No SP on hoopis teine teema. Tegemist on nii jubeda scriptitud käkerdisega, et kui kusagil midagi oma peaga teed ja valel hetkel vales kohas oled, siis hakkavad igasugused anomaaliad tekkima. Õnneks, või siis pigem kahjuks, ei anna mäng sulle aga väga palju selliseid võimalusi, vaid lohistab sind mööda ette määratud tunnelit täpselt õige kiirusega edasi.
Ikka jube mage oli see SP minu meelest... üks kehvemaid tunnel shootereid mida olen mänginud... ja ma olen pea kõiki "kuulsamaid" mänginud.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
xenover
HV kasutaja

|
30.04.2010 08:00:17
|
|
|
yhes rush mapis - Nelson Bay, on(/oli, ei tea enam) nii et kui 2. baasis, A m-comi juurest B poole vaadata, yhe kindla koha pealt, siis seda imelikku masinat pole n2ha.
Ma ykskord n2gin l2bi selle vastast. Üritasin lasta.. pihta ei saand:D
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
30.04.2010 10:50:08
|
|
|
monty11, Karm taganttargutaja oled
Eks proovi mängida servus kus pidevalt sul reeglid nina all vilguvad |
Mõnus on ju targutada ... mulle meeldib!
Mul pole reeglite vilkumise vastu midagi seni kui nad chati osas on, mitte adminniteatena keset ekraani. A selles pole reegel süüdi, vaid saamatu admin.
LightsabeR kirjutas: |
monty11 kirjutas: |
Tiba imelik on jah, et ei lasta paroolita unranked servereid teha. Kõik serverid käivad mingi EA litsentsiga ja pole võimalik teha oma serverit, seepärast ehk. Vahest mängiks hea meelega sellistes piirangutega serverites. |
Ma kardan, et neil on sama eesmärk, mis IW'd ja Activision'il oli MW2'ega. Nimelt soovivad nad tagada kõigile mängijatele ühesuguse elamuse, mis on kindlate reeglitega piiratud. Nende loogika on, et seeläbi suudavad nad paremini kontrollida seda elamust, mida mängijad saavad. Nad eeldavad, et tavakasutaja on liiga loll, et saada aru erinevatest reeglitest ning pettub siis mängus, kui teda nende reeglite mittetäitmise eest serverist kickitakse. |
Ei saa sinu loogikast (eeldan, et sa oletad seda ja et see pole EA ametlik seisukoht) aru. Kuidas peaksid (nende arvates) paroolita unranked serverid mängukogemust halvendama?
_________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
Tule ja kiika minu fotomaailma. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
30.04.2010 11:01:42
|
|
|
|
No aga siis räägi midagi tarka vähemalt
Mul pole reeglite vilkumise vastu midagi seni kui nad chati osas on, mitte adminniteatena keset ekraani. A selles pole reegel süüdi, vaid saamatu admin.
|
Hakkab tunne tekkima et haarasid lihtsalt kaastargutajatel sappa ja ei vaadanudki kus "reegel" minul siis asetses.
Ole nüüd hea kui kui sul tõesti mitte midagi tarka öelda ei ole siis ole palun tasa.
Ma lihtsalt ei saa sinu seisukohast aru kuidas sellist asja saab üldse kaasa kiita
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
30.04.2010 11:15:47
|
|
|
Ei saa sinu loogikast (eeldan, et sa oletad seda ja et see pole EA ametlik seisukoht) aru. Kuidas peaksid (nende arvates) paroolita unranked serverid mängukogemust halvendama? |
Tänapäeval tehakse kõik tooted nii, et iga loll asjaga hakkama saaks. Kui nüüd teadmatu mängur ühineb mingi serveriga, mängib natuke aega ja siis avastab, et ta pole exp'i saanud, siis võib see ta segadusse ajada ning ta võib seetõttu mängu nurka visata. Kõik peab olema lollikindel ja käima ühe nupuvajutusega, sest muidu ei saa kõige lollimad inimesed asjaga hakkama.
Inglise keeles on selle kohta hea väljend, millele ma ei oska sobivat tõlget leida - to dumb down. Ehk siis kogu lause oleks "games are being dumbed down".
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
30.04.2010 11:26:46
|
|
|
Päris hästi jäi laip seisma
Spoiler 
|
|
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
30.04.2010 11:36:34
|
|
|
Spoiler 
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
30.04.2010 12:20:36
|
|
|
Need laipade tõmblemised on legendaarsed tõesti. Üks mäng jäi Isla Inocenteses kõige esimeste comide juures üks meie mehi surnuna vedelema A peale (olime kaitses), kui snaiper sinna mortääri pani. Poiss jäi rindkerega kasti peale lamama ja jalad üle ääre jänkide poolsaare poole. Mõlemad jalad käisid, nagu keegi lööks haamriga pölve pihta ja siis jalg reageeriks. Just siis ronis vastane armima ja mina B juures olles nägin, kuidas laip taob vastasele konkreetselt molli mõlema jalaga. Ajas nii naerma, et lasin mööda ja armiski raibe ära comi
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
30.04.2010 13:58:40
|
|
|
|
No aga siis räägi midagi tarka vähemalt
|
Hakkab tunne tekkima et haarasid lihtsalt kaastargutajatel sappa ja ei vaadanudki kus "reegel" minul siis asetses.
Ole nüüd hea kui kui sul tõesti mitte midagi tarka öelda ei ole siis ole palun tasa.
Ma lihtsalt ei saa sinu seisukohast aru kuidas sellist asja saab üldse kaasa kiita  |
Teeme äkki nii, et väga isiklikuks ka ei lähe. Pole mõtet ärrituda inimeste peale, kelle arvamus sinu omast erineb, muuta sa seda enamasti nii või naa ei suuda. Eriti selles küsimuses, kus sul puudub ühtne tõde ja asi on rohkem eelistustes.
Kui sa oma esimest postitust uuesti vaatad, siis kõlab sealt selgelt välja tõik, et sulle ei meeldinud just reeglid, mitte see, kuhu need reeglid kirjutatud olid. Ok, teema täpsustamiseks esitaks sulle siis küsimuse: kas sa oleks seal serveris edasi mänginud nende reeglite järgi, kui reeglid oleksid adminniteate asemel chatis jooksnud?
Mina jälle ei saa aru sellest vastuseisust reeglitele. Paljud reeglid muudavad (minu arust) mängu palju nauditavamaks. Võtame näiteks M60 kasutamise keelamine osades serverites. Polnud ju selles midagi halba ja tagantjärgi tark olles, sai ka EA/DICE probleemist aru ning tegi relva nõrgemaks (kas piisavalt, see on juba omaette küsimus). Asi, mida mäletatavasti BF2-s ülekasutati, olid Claymore miinid tundub, et EA/DICE õppis sellest ja jättis need mängust välja.
LightsabeR kirjutas: |
Ei saa sinu loogikast (eeldan, et sa oletad seda ja et see pole EA ametlik seisukoht) aru. Kuidas peaksid (nende arvates) paroolita unranked serverid mängukogemust halvendama? |
Tänapäeval tehakse kõik tooted nii, et iga loll asjaga hakkama saaks. Kui nüüd teadmatu mängur ühineb mingi serveriga, mängib natuke aega ja siis avastab, et ta pole exp'i saanud, siis võib see ta segadusse ajada ning ta võib seetõttu mängu nurka visata. Kõik peab olema lollikindel ja käima ühe nupuvajutusega, sest muidu ei saa kõige lollimad inimesed asjaga hakkama.
Inglise keeles on selle kohta hea väljend, millele ma ei oska sobivat tõlget leida - to dumb down. Ehk siis kogu lause oleks "games are being dumbed down". |
Selle vastu vist kahjuks jah ei saa. Hea näide selle kohta on Lego, mille juhid on jõudnud arusaamisele, et paarkümmend aastat tagasi olnud suured Lego-komplektid (500-1000 detaili) on praeguste laste jaoks liiga keerulised. Tahaks loota, et BF3 loomisel ei võeta aluseks valimi kõige lollimat mängurit, kes soovib, et arvuti tema eest ka sihiks ja püssi laseks.
_________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
Tule ja kiika minu fotomaailma. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nu
HV Guru

|
30.04.2010 15:07:31
|
|
|
paraku on näha, et see sinna suunda tasapisi läheb. kasvõi see kuidas commandite andmine on tehtud selliseks, et enam ei pea mõtlema.
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it...
ss |
|
Kommentaarid: 177 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Johan11
HV kasutaja

|
30.04.2010 15:09:56
|
|
|
commandite andmine on arvatavasti selline seetõttu, et konsoolidel on väga piiratud arv nuppe.
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|