Probleem nimelt selles, et mul seisab juba tükk aega selline arvuti nagu HCS 555 probleem nimelt selles, et emaplaat on katki. Või õigemini detail mis sellele kinnitub (lisan ka pildi manusega kaasa, ei oska kahjuks selle täpset nime öelda) Kas sellele arvutile on üldse võimalik emaplaati veel tänapäeval leida või siis seda katkist detaili? Uut ilmselt kuskilt osta ei saa? Kui keegi teab kedagi või mingit kohta soovitada kust sellisele vanarauale emaplaati/katkist detaili leida võiks?
Ette tänades
Jaak
viimati muutis jaakkk 29.04.2010 09:54:25, muudetud 2 korda
See masin on miskine Mitaci poodtoode ja Mitacil tüüpiliselt need emaplaadi külge kinnituvad detailid tegelevad toitepesa voolu edasiandmisega emaplaadile ja igasuguste ühenduste (nt. USB) väljatoomisega.
Kui parandus ei aita ja varuosa vaja, siis väljamaalt (eBay nt) otsides "HCS 555" alt tõenäoliselt midagi ei leia. Arvuti all on hall kleeps, mille tüüpiliselt all vasakus nurgas on kirjas Mitaci pooltoote mudelinumber kujul ****DX, kus tärnid on numbrid ning mille taga on veel üks-kaks tähte. Nt. "8000DX". Selle järgi ehk leiab juba midagi.
"Mini Boardis" jama algas sellest, et arvuti ei saanud korralikult voolu lõpuks enam üldse mitte kuna joodis oli lahti selle Mini Boardi küljest. Arvuti sai antud inimesele, kes selle lahti võttis, selle tulemusena aga tuli Mini Boardi küljest ära see pisikeste kahvlitega detail (pildil valge ülemise USB kõrval - piklik) sellest saab ilmselt monitor voolu. Aga see joodeti sinna nii "ilusti tagasi", et sealt küll enam mingit voolu monitori edasi minna ei saa, lisan ka sellest suurendatud pildi siis saate probleemist paremini aimu.
siLc-le niipalju et lisasin ka arvuti tagakaanest pildi ja ma ei suutnud leida sealt sellist mudelinumbrit kujul ****DX. Ja tõesti e-bayst "HCS 555" otsingumootorisse kirjutada ei leia midagi.
oskaks ma kuidagi selle mudelinumbri välja lugeda saaks ilmselt siit -> http://www.ipc-computer.es/ kätte selle
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.