Hmm Trailer on väga vinge ju Mõnus Bourne-i vibe asjal ja veel mõnnam Johnny Cash-i lugu/hääl Kuigi eelmised Splinter Celli osad pole väga mängima tõmmand, peaks selle ära proovima. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Krt küll, Splinter Celli fänn minus sunnib vägisid pre-orderit tegema _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
ongi normaalsed muutused mitte negatiivsed nagu kriitikud väidavad.
kaua se vanamehe päss ikka käpuli maas kuskil roomama jääb või mööda seinu ronima.
nüüd rohkem otsekohene vend,litaki laks vastu lõugu ja asi vask
No kui lugeda dev'ide juttu, et taheti teha mängu, kus stealth oleks kiire ja jõuline, nagu Hollywoodi filmides a la Bourne jne ( ), siis on täitsa vahva mäng. Kollektsioonimõttes tahaks ära tellida endale selle. Aga no 5h gameplay'd on veits vähe selle jaoks ikkagi... _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
No kui lugeda dev'ide juttu, et taheti teha mängu, kus stealth oleks kiire ja jõuline, nagu Hollywoodi filmides a la Bourne jne ( ), siis on täitsa vahva mäng. Kollektsioonimõttes tahaks ära tellida endale selle. Aga no 5h gameplay'd on veits vähe selle jaoks ikkagi...
5h gameplay? Nii lühike ongi? _________________ Web3 | ERC721A
No kui lugeda dev'ide juttu, et taheti teha mängu, kus stealth oleks kiire ja jõuline, nagu Hollywoodi filmides a la Bourne jne ( ), siis on täitsa vahva mäng. Kollektsioonimõttes tahaks ära tellida endale selle. Aga no 5h gameplay'd on veits vähe selle jaoks ikkagi...
In addition to the manuals, Ubisoft is also moving to an eco-friendly case, as well. The first game to use the new case will be the PC release of Splinter Cell: Conviction
Man Pulls Fake Gun on Crowd in Splinter Cell Stunt
Marketing gone wrong ALLIKAS
tsitaat:
Splinter Cell: Conviction is a big budget release for Ubisoft, carrying on one of its modern franchises; and behind every big release is a rather large marketing budget. But not all big marketing schemes are good ones. One marketing for Splinter Cell: Conviction ended up scaring onlookers and bringing in armed police.
* Voice chat
* Added DLC support
* Added multi-GPU support (Crossfire/SLI)
* Added ATI Eyefinity support
* Fixed graphic glitches when running in low visual quality
* Fixed Microsoft Wireless X360 controller not being detected properly with some drivers
* Fixed many disconnection problems in coop modes
* Fixed interaction buttons overlapping in certain resolutions/aspect ratios
* Low-end video card optimizations
* Various minor fixes
Tirisin ära ja lasin peale. _________________ Web3 | ERC721A
kes mida räägib, olen kuulnud vastupidi et mäng hea kes xkarbi peal mänginud. maitse asi vb
ise kahjuks ei saanud proovida kuna tuli rrod ning ootan pc peale.
Minu oma (sain kingituseks) pandi teele hommikul. Saan esmaspäeval mängida. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Igatahes sai eile läbi mäng ja mis ma arvan:
1.Story kohe kaugelt pole minu maitse
2.Graafiline pool oleks võinud ilusam olla.
3.Buge on mängus tohutult.
Spoiler
Ise arvan et klava peal mängides võib raskuse kohe hardi peale panna kuna minusuguse algaja kraanajuhi kohta oli normaliga täielik läbi rushimine.
Sellist sneekimist ei ole üldse enam, pmst tunnel shooter kus saad natuke oma taktikat arendada et vastast maha võtta ja tüütuks muutub see et kogu mäng on üks ja see sama asi ainult teises ruumis, mitte mingit vaheldust
Suure miinuse paneb see et püstolil ei saa kuulid otsa küll aga automaadil on need piiratud.
Oleks "sõbra käest laenatud versiooni" mänginud oleks vist poole pela pooleli jätnud aga kuna sai kalli raha eest ostetud siis sundisin ennast selle läbi mängima.
Ei tea kas eelmine aasta läbi mängitud UC2 ja ACII on lati minu jaoks nii kõrgele tõstnud aga minu poolt skooriks 3/10
Ja minu jaoks jääb küsimus, mida krdit nad see 3 aastat tegid üldse.
Postis esimest treilat vaadates tundub küll et nad on vist asja pooleli jätnud ja uue asjaga algust teinud(hea küll tegelane vahetati ära aga ka kõik muu on teine)
xxlmaster, Kurat, ja mul olid/on ootused suured.
Ja sa pole ainus kes mänguga rahul pole. Siit-sealt foorumitest on kuulda ainult nurinat.
Kahju, et hea pela on käest lastud.
ot:
Kunagi sai PS2 peal ikka mehkalt hiilitud ja mässatud. Vaata, et ainuke mäng pleikari peal mis sellist pinget pakkus.
Nii panin mängu tööle, esmapilgult ütleks, et "WTF" kus on 1680 reso? 12xx on maksimum mis laseb panna, olen proovinud seda 16:10,16:9 kõik kohad proovisin läbi mis sain ja ei saagi panna paremat. Internetis proovisin korraks, siis tuli "Searching....", "Widening area for your parameters...","Searching any game...", FAIL
Aga nüüd proovin siis Singel player ära, eks näha ole.
EDIT: minu viga, seal ei näidanud, et saab kerida, vaid oli nagu tuim valik ees, sai korda selle, teen ühe video ka mängust.
Eriti loll värk, samal ajal kui midagi upid kuhugi, siis mängida ei sa, lööb koguaeg ette "connecting.." ja siis käib menüü ja mängu vahelt, ei sa liikudagi korralikult.
Nokia,
Sp ei ole jah minu maitse...nagu ütlesin UC2 ja AC2 on lati kõrgele ajanud ja raske on leida selliseid stelth/adveture 3d person shooter mänge mis tõsiselt meeldiks.
Aga coop on hea
Kui keegi tahab minuga netis mängida, siis lisage friend listi. Nimi on Pisipoisu. Võiks mikker ja siis ventrilo/TS/skype ka olemas olla. Ei tahaks mingi random jorssiga kuskilt poolast mängida
Nokia,
Sp ei ole jah minu maitse...nagu ütlesin UC2 ja AC2 on lati kõrgele ajanud ja raske on leida selliseid stelth/adveture 3d person shooter mänge mis tõsiselt meeldiks.
Aga coop on hea
Siis peaks Death to spies : moment of truth sulle meeldima. Ilgelt raske, aga no võrratult palju võimalusi infiltrationite ja assassinationite jaoks.
heretic666, see sai juba omal aja ära proovitud
Raske on tõesti...meenutas natukene commandose esimesi seeriaid kus kohati tuli kasutada ajuvabasid meetodeid et edasi saada.
endal esimesed muljed päris head, õhtul proovib veel coopi ära
Eks ikka ju... koode vaja ju müüa
(sry lihtsalt väike iroonia kuna ma ei saa aru kuidas seal mingit head muljet saab jääda üldse )
Ei kui mäng oleks mu meelest saast siis ma ka ütleks seda (mida tegin ka c&c4 puhul)
Aga jah maitse asi ikkagi.
IMHO: Mäng on hea, kuid võinuks olla ka parem.
Coopi pole veel jõudnu ära proovida, tahaks algul SP ära teha.
Kui keegi tahab lisage kah sõbrakasse: zajab
Vaatasin just seda sõbra süsteemi, sain su kutse kätte, aga sõbraga ei saa midagi muud teha kui invite. seega lepiks kokku kus me rääkimiseks kokku saame. kellelgi on mingit vendi või ts kanalit pakkuda?
Nii mis ma siis mängust siiani arvan. Mäng on hea, story on huvitav ja nad on päris palju lahedaid featureid lisanud. Võrreldes viimaste SC osadega, on väga palju muutunud. Nüüd halva osa juurde. Liikumine on väga konarlik hiire ja klaveriga. Tean, et see port on, aga nad oleks võinud selle vähemalt endistest SC osadest alles jätta, et kiirust muudad scrolliga. See käib mega pinda, et kui kükitad, saad ühe kiirusega edasi ja kui seisad, siis kas kõnnid aeglaselt või jooksed mega kiiresti. Nüüd paar küsimust, need kellel mäng peal, kas te olete saanud update ära teha 1.01 peale? Ja mul on nüüd selline probleem, et kui ma melee killi teen C tähega, siis tuleb CTD ja General Protection Fault. Esimestest missioonides seda muret polnud, aga nüüd hakkas pihta, Co-opis sama probleem.
Edit: Skype on mul Pisipoisu ja steami id ka Pisipoisu
viimati muutis pisipoisu 30.04.2010 17:16:56, muudetud 1 kord
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.