praegune kellaaeg 18.06.2025 23:56:34
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Taavi_R
HV Guru

|
28.04.2010 14:33:58
Nokia E71 + WiFi |
|
|
Ma ei tea kui paljudel on taoline probleem. Võibolla on tegemist ka üldise Symbian OS'i probleemiga.
Igastahes. Kui soovin WiFi võrku kasutada ja internetti minna. Valin ilusasti "Otsi WLAN'i". Otsib... ja leiab.
Ühendan ennast võrguga ja alustan veebi sirvimist. Oletame, et panen Googlesse mingi otsisõna "hinnavaatlus"
ja hakkab laadima. Aga näitab, et kasutab ühendust "x" mingit eelmist võrku kus ma olen olnud. Ootan selle ära
vastab, et WLAN-võrku ei leitud vms. Ja pean uuesti võrku otsima hakkama. Siis saab ilusasti ka ühendust. Kas ma teen
midagi valesti? Ma tahaks, et neid vaheprobleeme ei tuleks sisse. Kui ma ühendan ennast mingi võrguga, siis
ta võiks ka ühenduses sellega olla.
Teine probleem.
Kuivastu-Virtsu praamisabas olles saab alati WiF'it kasutatud, et e-mailid sisse imeda. Võrgu nimi on "Saarte Liinid".
Aga igakord kui ma ühendan, siis ta tekitab sellele uue nime "Saarte Liinid (2)" ja nii on mul neid numbreid juba 15tk.
Ja koguaeg kui ühendan, siis ons ee pikk list mul ka ees.
Kolmas probleem.
Kui WiFi võrk peaks ära kaduma... ja EI OLE ühendust enam, siis ta jääb seda otsima. Ütleb, et ei leitud. Vajutan punast
"ära panemise" nuppu aga ta hakkab jälle võrku otsima. Hetkel on ainult nobedad näpud abiks olnud, et see HOME nuppu
pikalt all hoides ära killida.
_________________ raamatupidamine | laadakalender |
|
Kommentaarid: 183 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
3 :: |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
28.04.2010 14:38:23
|
|
|
See on nagu minu kogemus WinMobile tarkvaraga. Loobusin sellest, sest ei suutnud telefonile selgeks teha, et WiFi otsas istudes (ka sünkroonides ja sirvides netti) ühenduse kadumisel ei ühendaks ennast automaatselt 3G/GPRS/EDGE võrku. 3G keelamine ja igasugused lahendused üle veebi ei aidanud.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
28.04.2010 16:05:47
|
|
|
1. probleemi vastu aitas E60 puhul, kui soovitav võrk määrata pöörduspunktiks enne sellega ühendamist.
2. probleemi pole kohanud.
3. probleem tundub olevat Symbiani kala. E60 on sama jama. Aga see esineb ainult Symbiani enda brauseriga. Opera Miniga mitte.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi_R
HV Guru

|
28.04.2010 17:21:34
|
|
|
MarioA. kirjutas: |
See on nagu minu kogemus WinMobile tarkvaraga. Loobusin sellest, sest ei suutnud telefonile selgeks teha, et WiFi otsas istudes (ka sünkroonides ja sirvides netti) ühenduse kadumisel ei ühendaks ennast automaatselt 3G/GPRS/EDGE võrku. 3G keelamine ja igasugused lahendused üle veebi ei aidanud. |
Arvan, et räägime tsipa mööda üksteisest. WiFi ise töötab korralikult. WAP/GPRS/3G on mul üldse maha keeratud. Lubab ainult siis ühenduse kui on mingi WiFi võrk.
Betamax kirjutas: |
1. probleemi vastu aitas E60 puhul, kui soovitav võrk määrata pöörduspunktiks enne sellega ühendamist. |
Kust selle täpsemalt määrad?
_________________ raamatupidamine | laadakalender |
|
Kommentaarid: 183 loe/lisa |
   |
3 :: |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
28.04.2010 19:05:30
|
|
|
Kui Ühendushaldurist vaatad Kasutatavate WLAN-võrkude alla (ei tea täpselt uuemate Symbianide sõnastust) , valid võrgu ja valid Valikud. Seal menüüs on Määra pöördusp.
Kindel pole, et nimetused sul samad on. Mul on vana E60, aga uuematel E-seeria Symbianidel peaks sarnane olema. Sisuliselt seal, kus saadaolevaid WiFivõrke näed.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|